» »

MotoGP 2017

MotoGP 2017

Dzhimen ::

Dons je bla tolk zanimiva dirka da sm mogu kar temo za letošnjo sezono odpret. :))

Po dolgem času je dohtar pršu do zmage. Premalokrat je pri vrhu, ni konsistenten, to ga je tudi lansko sezono stalo možnosti naslova. Upam na še nekaj takih zmag letos, da pride do tega 10-tega naslova. Mu privoščim. :)

Vsekakor pa je lestvica trenutno zelo na tesno. Očitno se obeta napeta sezona do konca, veliko je kandidatov za naslov.

Btw, po koncu so med reklamami v kotu kazali posnetek padca Vinalesa (ki ga med dirko nismo videli zaradi... reklam :))) in je (vsaj meni) izgledalo malo na blizu. Ko je bil na tleh, je tisti za njim zelo blizu njegove glave zapeljal... Lahko da je bil pa samo tak zorni kot, moram kak replay pogledat. :)

Petrucci pravi, da če ne bi za en krog dohiteli tapočasnih, da bi imel možnosti za zmago. Kaj pravite vi? Zastave bi morale bit, to mu dam prav, ampak ravno tako je moral Rossi mimo tistih dveh, kakor je moral Petrucci. Res je da je na koncu zaostal za mišji prdec, ampak bog ve kaj bi bilo če ne bi ona dva ovirala... Kakorkoli, vsa čast Petrucciju, me veseli da so tud takšni, ki se manjkrat borijo za stopničke, kdaj pri vrhu. Da niso vedno isti trije, štirje na vrhu. :D

slodreamer ::

Svetovna dirka res, jaz sem tudi navdušen :D Škoda za Zarcoja, verjetno je pač tvegal na vse ali nič, če bi se mu izšlo bi bilo zanj epsko.
Hvala bogu Petrucci ni nadaljeval po svoje in zbil Rossija po tleh :P
Pa ful zanimivo ja, da je veliko kandidatov za naslov prvaka.

Zgodovina sprememb…

Ciklamen ::

Petrucci ni Bautista :D

Je pa bla fina dirka, nisem pričakoval da bo Rossi zmagal, glede na to kako brutalno hitro se jim je Dovizioso priključil sem mislil, da bo gladko zmagal. Škoda tudi Crutchlow-a, da ni uspel na stopničke.

Ja, Vinales je imel prekleto srečo da ga ni Dovizioso (?) pogazil kot Rossi takrat Simoncelli-ja. Bilo je zelo zelo blizu.
- End of the Post ->

val46 ::

Hehe,dobra ta. Maš kar prov ja.Petrucci je ok pilot...ni nesramen in tudi ne tvega za vsako silo,ker če bi,bi pomoje tam,ko je mogu Rinsa prehitet,šla oba po tleh.

Glede Zarcoja...pomoje je upal,da bo po nekje 10ih krogih začelo deževat in bodo vsi menjali motorje...v tem primeru bi se mu morda to z mehkimi gumami precej obrestovalo,pa čeprav me je rossi presenetil,ker je tud s trdo zadnjo gumo zdržal tak ritem na začetku dirke.Doktor je pač doktor ;) V glavnem,kakor se je danes razpletlo,je to za prvenstvo sam en velik + .Komi čakam naslednji vikend :)

Map ::

Danes je bila res nora dirka, in jaz sem še eden, ki privošči Rossiju. Pa lepo so se približali v skupnem seštevku, to bo še zanimivo. :D

Dr_M ::

O, se ena (vsakoletna) tema o Rossiju... Kako nepricakovano.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dzhimen ()

Dzhimen ::

Vau, kakšen dober komentar. :O
Mislim halo, a ti to resno? :))

Tema ni o Rossiju, ampak o aktualnem 2017 MotoGP svetovnem prvenstvu. Veliko komentarjev leti na Rossija ker je on pač trenutno najbolj priljubljen dirkač in ima največ navijačev. In velika večina mu od srca privošči da bi mu letos uspelo nanizat še veliko dobrih rezultatov in osvojit 10-to prvenstvo, ker bi bil to lep dosežek preden zaključi kariero. Mislim da ni veliko ljudi, ki ni mnenja da si bi to zaslužil, ker je možak v svoji karieri naredil toliko za MogoGP kot malokdo drug.

Tvoj komentar je popolnoma na istem nivoju kot kak komentar od Rossi fanboya. Zdaj se pa pejd še u UCL temo pritoževat da je preveč komentarjev o C. Ronaldu. 8-O

Meni je najbolj važno da je dirka zanimiva, kar je danes sigurno bila. Še bolj bi bilo zanimivo če bi se dež proti koncu še bolj usul recimo in bi se pri vrhu premešale pozicije. Al pa da bi Crutchlow malo prej potegnil in bi se z Marquezom priključila vodilnima dvema. :D

https://giphy.com/gifs/l4FGGwrheDE62yuY...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dzhimen ()

Dzhimen ::

http://gph.is/2rRA6kN

Je blo kar blizu, ja, ko je Vinales padel... :O
Dovi je bil za njim.

Edit: Link na prejšnjem postu ne dela. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dzhimen ()

Scorpia ::

Zanimivo da pravis (OP), da rossi ni konstanten. Na kvalifikacijah res ni bil, letos je bil skoraj ves cas pri vrhu. Lani je tudi veliko bolj agresivno vozil, kot leto prej in so se mu mascevali padci in mislim da tudi parkrat izgubil zmagi. Letos glede na gume je veliko bolj previden, tudi marc je nekam zadrzan, ni vec tiste njegove nore voznje. Zato pa bolj upajo mladi, kot je letos zarco, lani vinales, iti na vse ali nic, na racun gum. Je prav loterija, pri kateremu bojo zdrzale. Dirke so odlicne, ampak mi ni vsec, da gume odlocajo o zmagovalcu in tudi da iz ozadja naenkrat zacnejo napadati, ker so sparali na gumah, kot je lani v zacetku sezone rossi rad pocel.
Ducati je zelo zanimiv, zadnje dirke odlicno ohranja gumr in so zelo hitri na koncu dirke. Po drugi strani pa Lorenzo nikakor se ne znajde z gumami, ker motor dvomim, da je tak problem voziti, ker zna z gumami. Jim je ziher zal, da so spodili Andreo in vzeli preplacanega voznika, ki ne opravici svojo ceno, tako da sam izgubljajo tocke.
////

r3dkv1c4 ::

Edina slaba plat motogp-ja je, da ga ni več na Eurosportu.

Gledam ga preko streama na drugih kanalih, ker poslušat Gabra in Boštjana je tako, kot bi poslušal dve pijani kokoši za šankom.;((
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Dzhimen ::

Mene komentiranje niti toliko ne moti. Motijo me reklame. Vsake toliko se zgodi, da je najbolj zanimiva akcija ravno med reklamami (kot recimo včeraj, ko je bil padec Vinalesa in tista napaka Zarcoja, ko je izgubil prvo mesto, oboje v istih reklamah) in se v tistem majhnem okenčku klinac nič ne vidi. Če ne utegnem gledat v živo, si ga prenesem iz travnikov in je posnetek prenosa iz "BT Sport 2". Komentatorja je na momente ravno tako težko poslušat, ker mata kake cvetke, tko ko naša dva, ampak je kvalitetna slika, kar je meni prioriteta, in pa brez reklam je.

Kakšna je pa kvaliteta na streamih, kjer gledaš ti?

val46 ::

jst gledam na voyo in ni reklam.Takrat ko so kao reklame na A kanal,je normalen prenos,pa še brez komentiranja takrat :) tko se lohk res posvetiš dirki.Včeraj na tak način nism nič zamudil,pa še pametovanja mi ni blo treba zravn poslušat :) Drugače pa proti Gabru in Boštjanu nimam čisto nič,sta mi kar ok.Vsekakor veliko boljša, kot je bil pred časom napr.tisto kričanje pri formuli 1 od Ališiča. Pa tudi sama oddaja ni napačna,z raznimi komentarji in reportažami o MotoGP in še čim zraven. Čeprav mam občutek, da se določene stvari prevečkrat ponavljajo.Napr.kako različni so agregati med yamaho,hondo in ducatijem...v zadnjem letu je ta primerjava bla vsaj ene trikrat razložena.

www.instagram.com/p/BVxolToBLOc/ na tej sliki se pa vidi še najboljše,da je blo res blizu tisto med vinalesom in dovijem....

Če pa hočete še kako podobno dirko si ogledat,z veliko prehitevanji,si oglejte dirko iz Philip Island avstralija 2015...boljše dirke kot je bla ta,je nisem vidu ne prej,ne potem...pa spremljam motogp že vsaj 15 let,če ne še več. Pa še Iannone je galeba sestrelil na tisti dirki hehe :P

oo7 ::

Ni kaj Rossi je najboljši :)

r3dkv1c4 ::

Zanima koga ogled dirke v Brnu?

sobotne kvalifikacije in nedeljska dirka
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Map ::

Mi smo bli lani in predlani, letos pa vse kaže, da bomo ostali doma. Malo kandidatov manjka in zdej tut preostala ekipa ni tako zagnana.

oo7 ::

Trenutno v Moto-Gp vodi Folger njegova babica je iz Slovenije :D

Dzhimen ::

Kaj porečete na češki GP? :D

Sem bil v soboto in nedeljo v Brnu in je vzdušje v kampu in na dirkališču prav nekaj posebnega. :D

Dirka je bila zelo zanimiva. Mravljica je izigral vse po vrsti, kapo dol mojstru. Je pa bilo čisto druga stvar tole gledati na dirkališču, je perspektiva popolnoma drugačna. Seveda smo meli tudi zaslon in spremljali dogajanje na celotni pisti, ampak od 5. kroga naprej (al kdaj si je privozil čez 20s prednosti pred drugim) je bilo celotno dirko nekako takole:
1) Tišina, nobenega motorja se ne sliši, vsi so na drugi strani dirkališča
2) 15s preden je pripeljal mimo, se zasliši Hondo od Marqueza
3) Pripelje popolnoma sam mimo, še 10s se sliši njegov motor v daljavi
4) Spet tišina, ne sliši se nobenega motorja
5) In komaj čez 10s se zasliši ostale, ki naposled pridejo mimo nas 20-30s za Marquezom. :))

Je pa povedal v intervjuju da se na začetku dirke na gumah, ki jih je mel gor ni počutil dobro in da je tudi to (poleg intuicije in špekulacije glede dežja, z malo sreče) pripomoglo k temu, da se je tako hitro odločil za menjavo motorja. Kako mu vedno rata prečitat situacijo? :D

Dani je tudi solidno odpeljal, zasluženo drugi. Vinales mislim da je tudi lahko zadovoljen s tretjim mestom.

Dohtar ga je pa spet usrau. :))
Sicer je blo zanimivo gledat kako se je prebil iz 13. mesta (al kje je že bil) na 4., ampak bi se dirka zanj lahko veliko bolje iztekla če ne bi ponavljal te ene in iste napake pri flag-to-flag dirkah. Ampak dobr, mu oprostimo, ker je še mlad in neizkušen... :))

Lestvica je še vedno zelo na tesno, upam da tako ostane do konca sezone in da ne bomo dobili prvaka že pred Valencio. :)

z3ro ::

Dirka je bila zanimiva, ne vem pa kaj Rossi vedno dela na dirkah ko je treba menjati motor. Da je bil prepozen se mu je zgodilo že drugič ali tretjič. Jaz sem bil tudi v Brnu 2 ali 3 sezone nazaj pa je res drugače spremljati v živo...letos sem nameraval v Avstrijo pa je prišlo nekaj vmes.

Dzhimen ::

Danes bi pa prav privoščil zmago Lorenzu, se mi prav malo smili na ducatiju to sezono... :D

oo7 ::

Kar naj zmaga Dovi :)

nwave ::

Tole danes je blo res noro!

z3ro ::

Marc brezveze na silo v zadnji ovinek...bile sta samo dve opciji - ta ki se je zgodila ali pa da pade in podre zraven še Dovija. Ni opcije, da bi lahko toliko pozneje zaviral in še vedno ostal na vsaj približno idealni liniji.

mihco ::

Je kje prenos. Live stream?

Ganon ::

Par tednov nazaj si zlomi nogo, danes pa osvoji tretji štartni položaj. Je Rossi nezemljan? Robot?

PaX_MaN ::

Ganon je izjavil:

Par tednov nazaj si zlomi nogo, danes pa osvoji tretji štartni položaj. Je Rossi nezemljan? Robot?

Nič od tega. Popolnoma normalen človek, zato je potrebno šport v dobro zdravja vseh športnikov prepovedat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Ciklamen ::

Nekak ne pričakujem da bo se boril za najvišja mesta, je pa bolano kak je s polamano nogo zlezel na 3 mesto :D
- End of the Post ->


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moto GP (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
17827955 (630) val46
»

MotoGP 2016 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
506645 (3834) Map
»

MotoGP 2013 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
689091 (6651) Sriple Tix
»

MotoGP 2012 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10013386 (10645) Qrents

Več podobnih tem