» »

Pošta Borovlje - telefonska številka

Pošta Borovlje - telefonska številka

Jan50 ::

Kaj morda kdo ve, kako bi poklical na pošto v Borovlje (Ferlach)? Sem iskal po spletu, pa sem našel le telefonsko številko centrale na Dunaju - verjetno od tam prevežejo. Sem pa nekje prebral, da bodo pošto v Borovljah (ali so jo) ukinili. Rad bi namreč poslal paket iz Nemčije na pošto v Borovlje poštno ležeče, pa ne vem ali sploh sprejmejo paket od npr. prevoznika DHL. Skratka rad bi jih poklical in povprašal (morda zna kdo tudi slovensko).

Tomas 33 ::

starfotr ::

Če poznaš koga tam čez mejo, se je bolje dogovorit, da on prevzame, če mislijo zapreti to pošto. Še bolje pa je, da ti naročiš prevzem pošiljke pri prodajalcu, naročiš neko kurirsko službo tu pri nas, da to opravi zate in ti pripelje na dom, če je poštnina od prodajalca predraga.

Jan50 ::

Povezava, ki jo je poslal Tomas33 mi ne deluje. Ne poznam pa nikogar čez mejo. Na kurirsko službo sem že tudi mislil - kaj pozna kdo kakšen naslov?

starfotr ::

Miha 333 ::

Jan50 ::

Hvala predvsem odgovoru Miha333. Me pa bega, da je na tej povezavi Hauptplatz 6, na Hauptplatz 19 pa je Postfiliale. Kaj morda kdo ve ali je pošta na št. 6 ali 19?

Avenger ::

Pa naroči na pošto v Beljak, 10 minut vožnje je dalj od Borovelj. Jaz sem tud že tko naročil, sicer še takrat ko je bilo treba carino plačat... :)) Zdaj pride to v poštev če ne pošiljajo v SLO.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Jan50 ::

Bom raje poklical v Borovlje, da dobim informacijo o možnosti sprejemanja paketov poštno ležeče.

Jan50 ::

Sem klical na številko, ki jo je dal Miha333. Oglasila se je operaterka iz centrale (verjetno na Dunaju). Ni mi znala povedati ali pošta sprejema pakete kot poštno ležeče, katere dostavi DHL. Tudi prevezati me ni mogla, kakor tudi ne dati direktne številke iz pošte Borovlje. Tako, da sem tam, kjer sem bil na začetku.

T-h-o-r ::

pa kje si našel borovlje model

beljak
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

carlosk1966 ::

Avstrijska pošta ne sprejema paketov od DHL.
Se mi je zgodilo že parkrat.

Jan50 ::

Ja, sem mislil Borovlje, ker je to bolj vas, pa bi morda še kontaktiral kakšnega slovensko govorečega na pošti - se vseeno lažje zmeniš. Če pa pošta ne sprejema pošiljk od DHL (kot pravi carlosk1966), bo pa treba najti kakšno drugo možnost - morda preko kurirske službe.

Nesta ::

kateri je točni naslov da si nekaj iz Amazon.de pošljem na pošto v Borovlje?
Moram kaj navesti ob pošiljki?

Hvala

Zimonem ::

TheBlueOne ::

Ce prav gledam imas v Borovljah samo partnerje od poste, ni prav posta, ceprav imas tam vecino storitev. Najboljse, da jih poklices. Prav posto imas verjetno najblize v Celovcu, malo dlje v Beljaku.

Recordman ::

Za manjse stvari imas cca 1km iz borovelj v smeri proti celovcu amazonovo prevzemno mesto oz. lockerje, zraven trgovine penny.

Nesta ::

Recordman je izjavil:

Za manjse stvari imas cca 1km iz borovelj v smeri proti celovcu amazonovo prevzemno mesto oz. lockerje, zraven trgovine penny.



Top. Samo to verjetno otroski stolcek ne bo sel :)
Ves mogoce naslov.

Recordman ::

Otroski stolcek bo najbrz prevelik. Ampak vseeno preveri, najbrz te pri izbiri prevzemnega mesta opozorijo na max dimenzije paketa.

To je trgovina, locker je pri vhodu:


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ležeča pošta Avstrija

Oddelek: Loža
197151 (690) ruski76
»

Online nakup v Nemčiji, prevzem v Avstriji?

Oddelek: Kaj kupiti
113869 (839) kamiKaZaA
»

Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8434742 (17862) AgiZ
»

odprtje poštnega predala v avstriji

Oddelek: Loža
1310337 (7599) Yugos
»

Online nakup na pošto v Avstriji

Oddelek: Loža
123078 (2903) urosh

Več podobnih tem