» »

Electronic4you

Electronic4you

1
2
»

Naabo ::

mrslow je izjavil:

Je kdo zadnji čas kaj naročal pri electronic4you?
Zgleda zdaj v SLO dostavlja nova podružnica Avstrijske pošte Express one. Dvakrat so mi že poslali sms, da bo paket dostavljen. Vedno pa ob 17ih spremenijo datum dostave. Nikjer ne najdem tel. št.
Je komu ta express one že uspešno kaj dostavil?

Slabe izkušnje z express one; en manjši paket iz druge trgovine mi dostavljajo že od 4.7.(ko je prispelo v slo) ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Naabo ()

edi123 ::

Še je, kdo pred kratkim kupoval kaj?

Naročil bi https://www.electronic4you.si/jbl-tuner...

ker je najcenješi pa še zastonj poštnina trenutno.

hotig ::

Jst sem pred kratkim nekaj že kupil in dobil. Naročeno, plačano v sredo 16.11. pa sem dobil v ponedeljek 21.11. Verjetno bi dobil že v petek, če nebi Express One zafrknili dostavo (poslali so v napačno distribucijsko enoto - tako je pisalo v njihovem sldelniku na spletu). Poleg tega sem dobil sms, da bo pošiljka dostavljena med 8 - 18h (WTF - a je treba cel dan doma bit, na srečo sem bil ob času prihoda dostavljalca). Zdej sem pa še neki naročil v petek pa čakam na obvestilo od dostavljalca. Tako da sama trgovina je ok, ampak dostavljalec v Sloveniji ma določene pomankljivosti.

yabuk ::

trenutno sem zadovoljen. Pred kratkim sem narocil cistilec na vodo. Je bil kar obcutno cenejsi kot v slo (100eur). Prisel v treh dneh. Embalaza skatla sicer poskodovana, ampak notranjost ok. Kako je pa z garancijo na sam izdelek pa se nisem preverjal.

lonck ::

Jaz sem naročil Hi-Fi zvočnike. Plačal sem preko PayPala,
dobil sem jih čez 3 dni. S prodajalcem sem zadovoljen, z dostavo malo manj (Expressone),
na koncu je vse ok.

cordoba ::

Jst bi naročil en ojačevalec, zanima me, kako je s to firmo, če je kaj narobe z artiklom? Se da reklamirat, kakšen je postopek? Cene imajo kar dobre...

undertacker ::

Sem pri njih kupil kar dosti artiklov in do sedaj nobenih težav z vračanjem artiklov. Primer TV po 6 mesecih ni več deloval, pokličem tipa v trgovino, pravi naj Tv prinesem v poslovalnico, tam smo skupaj pogledali napako, poslal na servis, za 1 teden prejel nov TV,ker ta mojega ni bilo možno popravit. Do sedaj nobenih pripomb

d12345 ::

Še moja nedavna izkušnja z electronic4you.

Tudi sam sem imel do nedavnega z njimi dobre izkušnje, no pri zadnjem naročilu pa je stvar drugačna.

Po enem mesecu od dneva nakupa še vedno nisem prejel izdelka, katerega sem že plačal! Kljub večkratnem dopisovanju, da preverijo kje se paket nahaja, nisem dobil nobenega konkretnega odgovora. Pravijo, da ima pošta 4 tedne časa za odgovor na njihovo poizvedovanje. Že prav, vendar oni oglašujejo, da je dobavni rok 2-4 dni v vsakem primeru pa izdelek dostavijo v 30 dneh - a je to potem zavajanje?

No pri meni žal ni tako in tudi gospa na oddelku za pomoč kupcem ni ravno konstruktivna za razreševanje težav. Težava je menda v tem, da je zaloga pošla, drugače bi mi takoj poslali drug izdelek, zaloga pa pride šele čez dober mesec. Podobnih izdelkov, ki pa jih imajo na zalogi, pa ne smejo poslati. Torej me čaka še vsaj en mesec čakanja???

Vrh ledene gore pa je njihov odgovor na vračilo kupnine in sicer, da mi lahko vrnejo kupnino šele takrat, ko bo pošta podala svoj odgovor - to je tisti, ki ga ni in bi moral priti že pred 14 dnevi - haloo?

Kljub temu, da imajo cenejše izdelke kot pri nas, zagotovo zaradi njihovega odnosa in napačne izbire kurirja nikoli več ne bom kupoval pri njih!

Ljudje - iz Kitajske in Amerike prej pride roba, kot tale moj paket iz 150km oddaljenega Celovca.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: d12345 ()

link_up ::

Imajo predvsem Bosch izdelke za njihov trg. To je dovolj, da se odlocim za njih. Zadnja izkusnja z njimi je sicer v letu 2022. Upam, da se res ni spremenilo na slabse.
In and Out

fikus_ ::

Če kupiš kaj dražjega in imaš možnost prevoza, se tudi splača iti do njih v AT.

D12345, si to naročil pri nas v electronic4you?
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

d12345 ::

ne, v Avstriji. Najbrž me je po defaultu strežnik preusmeril, saj sem pred leti že kupoval tam, ko še ni bilo SLO strani.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko časa je traja vaša dostava iz Electronic4you?

Oddelek: Loža
52850 (2589) Pac-Man
»

Nakup gsm aparata za cca. 150/200 €

Oddelek: Mobilne tehnologije
162546 (1998) jernejk90
»

EU spletne trgovine - višja cena za slovenskega kupca

Oddelek: Kaj kupiti
294860 (3871) Mr.B

Več podobnih tem