» »

paintball

paintball

No0ne ::

No jaz mam pa par uprasanj za take k se s tem ukvarjajo.. kr sm se z sosedi in se nekaj fredni zmenl da bomo si nabavli paintball, kr nimamo kaj za delat med vikendi. Pa da nebi hodl na pohorje pa dali stalno vun tolk dnara smo se spomnli da bi si sami nabavli opremo.
Zdaj me pa zanima kje se da kupit taksno opremo (čalado, puske, krogle) in kolk to stane?
In kje se da v MB-ju polnit jeklenke z CO2, kr mam jeklenko od ZAP pa je ne gre napolnit pri gasilcin in niti na pohorju ? :8)

Če ve gdo kaj o tem naj se razgovori, kr se mi zdi paintball zlo zanimiv sport, in o njem vem zelo malo... in bi rad več, tak da prosim , vsaka informacija dobrodošla. :D
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.

Zlatko1 ::

Lani smo si tudi mi s freni želeli nabavit opremo,ker je bilo na Pohorju enostavno predrago za nas manijake, ki smo spucali 20kSit na uro po osebi!

Vendar ti naj kar v naprej povem, da je prava puška (avtomatska) svinjsko draga.

Poglej malo na ebay.de ,tam sem jaz gledal! Metki so poceni, samo ne bi rad bil zadet s tako poceni metki!!! 8-O

Poldi112 ::

Jaz bi ti predlagal Airsoft. Za razliko od paintball-a ne strelja barve, ampak plastične kroglice. Poleg tega da nisi umazan imas tudi vec in predvsem cenejso municijo. Jaz sem to sprobal in sem bil navdusen. Edini problem je da sem bil edini, ki bi bil pripravljen v ti investirat, tako da sem se poslovil od te ideje.
Je pa tudi v sloveniji en shop airsofta. Samo da imajo samo eno firmo, ki pa ima prevec prave kopije pusk (beri: tezke:)
Evo, celo link sem nasel: http://www.airsoftshop.net
Drugace pa folk nabavlja v Italiji:
http://www.campobase.com/campobase/Inde...

No0ne ::

Zlatko1 vi ste nabavli puske in vse potrebno ? in kolk vas je prislo? pa kje si to vido da je tak drago kr meni se ne zdi 0:)

Poldi112, sej vse lepo in prav ..sam men je vseen bol vsec paintball, kr se mi zdi da pri tem airsoft-u ni takega fillinga k pri painball-u, pa se cene za puske so malo pretirane, se ti ne zdi? :D
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.

Lio ::

Pr Airsoftu so puške zato tok drage ker so replike(kopije) 'ta pravih', pa filing ni isti kt pr paintballu, res pa je da še nisem bil na paintballu,sam sem se pa strelu z airsoftom, sicer cenšim, k smo s frendi ubavl gune za 3k in smo se strelal k prfukneni.

Tle je pa še en link, ni sicer slovensk, ampak je ful pocen.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paintball nasveti

Oddelek: Loža
111488 (1236) DuleKrtola
»

Treniranje paintballa

Oddelek: Loža
172983 (2391) koro13
»

Paintball in airsoft

Oddelek: Loža
333126 (1790) Trupl0
»

Paintball :)

Oddelek: Loža
61264 (1079) T0RN4D0
»

Paintball oprema?

Oddelek: Loža
82076 (562) Dr_M

Več podobnih tem