» »

9800XT mu je prevec vroce!

9800XT mu je prevec vroce!

cole-22 ::

A se da kj nardit,da bi zmansu temp. na grafi?Greje se nad 60 stopinj v mirovanju in 70-72 v full obremenitvi!Fora je,da sm jo ze na novo namazu in isto;( kaj bi se se dal kj izvedt(razn kupt unga zalmana)?Pa ohisje je dobro prevetreno!!Zdi se mi,da se najbolj grejejo rami ker,ce dam roko gor je bakr vroc tok,da nebi mogu 10 sekund zdrzat,ko je pod polno obremenitvijo;(( Pa najbolj mi gre na jetra, da mi full segreva stem ohisje in procesor;(( Drugac se grafa ne "PREgreva" igre delajo normalno!

Boki_ ::

Jah opažam da se sapphire grafe ful pregrevajo. Sošolc pa frend masta 9800Pro od sapphireta pa se jima tut njima grejejo, pa me je ravno učeri prosu frend, če mu uštimam hlajenje, pa bo treba kar AMD box na GPU dat, pa rebra od P3 hladilnika razrezat pa na rame. Pol bomo vidli kako bo.
I'm back

cole-22 ::

Dj pol mal poroci kako pa kaj ste urihtal!

Caligula ::

Pa dej en 80mm vent postav pod njo pa naj piha nanjo pa bo. Pa ce das se rebra na RAM pa bo ze dost.
Sej ni treba grafe fizicno predelovat. si bos sam garancijo potencialno zasral. Najprej probaj na najbolj simpel nacin. Probaj ce bo dodatni vent usmerjen na graficno dovolj.

cole-22 ::

Neki me zanima!Na graficni pod bakrom tam,ko so rami je med bakrom in rami nek termalni trak!A se da to namazat z termalno pasto in dat ta trak stran (za pasto nevem ce se splh da na rame tko,da me ne takoj napadt,ker se glih ne spoznam tok na to) ali pa kupiti kaksen boljsi termalni trak?

mr1two ::

No lahko storiš kar sem storil tudi sam. Na rebra, ki jih boš namestil na rame kapneš na sredino in razmažeš termalno pasto, na dva vogala pa daš še majhno kapljico sekundnega lepila. Če nisi preveč izbirčen pol ti bo to dovolj- boljše kot termalni trak je že , sam ne pozabi dobro prtisnt na rebra, ko boš skupaj spravljal.
Drgač pa obstajajo tu še dvokomponentna termalna lepila in še kaj podobnega

The B ::

Jst sm rebra na rame limal z tistim lepilom k ga dobiš zraven NB32J (od zalmana). Da pa sm jih loh tud dol dal sm lepilo dal na vogale umes pa AS3. Kok je pa to bolš/slabš pa ne bi vedu. Dol gre pa zihr. Aja NB32J stane pa jurja.
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam hladilnik?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131339 (1086) Kleto
»

Abit nf7-s -Gretje south bridge

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
221360 (1028) Grimlord
»

kako hladiti R9700

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231313 (1098) MrX
»

Zalman ZM-NB47J na southbridge?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
61139 (978) Alexius Heristalski
»

S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
505566 (4693) sharp

Več podobnih tem