»

Flex on Rails

Slo-Tech - V četrtek, 21. 1. 2010, ob 19.30 uri se bosta v OpenLabu (Koroška c. 19, Kranj - rumen trojček pri Gimnazija Kranj) srečala Adobe Flex in Ruby on Rails. O prilagodljivosti na tračnicah nam bo predaval Uroš Galič iz podjetja xgroup, večer pa bomo končali z debato ob pijači in jedači. Več o dogodku na spletni strani.

0 komentarjev

Odprtokodno pivo

Slashdot - Če v vsej širni ponudbi še niste našli piva svojih sanj, si ga lahko poskusite zvariti kar doma. Najti morate le kakšno "upokojeno" 486-ko, nanjo naložiti brezplačni FreeBSD, dokupiti poceni temperaturni senzor in relejno ploščo in že si lahko sestavite lastno mini-pivovarno. Več najdete na Slashdotu oz. na Gregovih pivovarniških straneh. Na koncu je potreben le še recept, za kar so poskrbele dobre duše iz Hamletove dežele in enega izdale pod dovoljenjem Creative Commons.

Še dobro, da Keber ni več minister. [:D]

21 komentarjev

Slo-Tech Pywo é Wyno 2003

Slo-Tech - Da vas spomnim: danes, 21.8.2003 (ob 20.00), pridite v čim večjem številu v ljubljanski Kratochwill v BTCju, kjer se bomo člani ekipe dobili na sproščujoči debati z vami, uporabniki naše strani. Zagotovljena je dobra volja in sproščenost. Prisežem, na sebi bom imel prijazen pogled -- sploh me ne boste prepoznali [:D].

Da pa ne bo vse samo Pywo pa Wyno, boste lahko tam kupili tudi Slo-Techove majčke (moške za fantke pa ženske za punčke za 2.500 SIT) in brezplačno vzeli svojo kopijo Slo-Techovega Linuxa.

Pričakujemo vas!

36 komentarjev

Slo-Tech Pywo é Wyno '03

Slo-Tech - Pozor pozor, vrli uporabniki inu uporabnica Slo-Techa! V četrtek, 21.8.2003, ob 20:00, se bo zgodilo. Vsi, ki imate tisti dan kakšno urico ali dve časa, se nam pridružite v ljubljanski pivnici Kratochwill v BTCju, saj se mislimo dobiti na sproščujoči pijači, reči nekaj lepih besed, kaj popiti in pojesti, in tako dalje. Hladna orožja so prepovedana [:D]. Na voljo vam bomo za vsa morebitna vprašanja glede Slo-Techa, na mestu samem pa boste lahko tudi kupili Slo-Techovo majčko (ženske za punčke pa moške za fantke) in Slo-Techovo distribucijo Linuxa.

Se vidimo v četrtek, v ljubljanskem Kratochwillu v BTCju, ob osmi uri zvečer!

18 komentarjev

Juhuhu, nov članek

Slo-Tech - Mah, saj veste, med počitnicami vedno radi zaspimo na lastnih lovorikah. Zatorej je danes že sreda, skoraj četrtek, mi pa še nič novega na stran. No, na tej strani si lahko za relaksacijsko branje preberete poročilo s Slo-Techove postojanke na prireditvi Infos dva tisoč in ena. Prijetno branje, za jutri pa nekaj bolj resnega.

8 komentarjev

Izmenjava "pasic"

Slo-Tech - Lastniki vseh strani, ki kažete Slo-Techovo malo slikico mi prosim pošljite mail. V večini primerov boste dobili posebno kodo, ki jo vstavite na vašo stran in potem ko bodo to storili tudi vsi naši sedanji izmenjevalci se bo tudi vaš banner začel prikazovati na Slo-Techu.

6 komentarjev