»

Izšli novi CATALYST 7.11

ATI - Po daljšem čakanju, so končno izšli novi, težko pričakovani gonilniki za AMD-ATi-jeve grafične kartice, Catalyst 7.11. Snamete si jih lahko tukaj. Najpomembnejša je seveda podpora novim karticam serije 3800 in razni popravki za igre v OS XP ter Vista. Zadnje čase ne gre brez grenkega priokusa pri ATI gonilnikih in tudi tokrat je tako, saj ne vsebujejo popravka za Crysis in za to igro še vedno obstaja samo tale hotfix. ATi-jevi inženirji tudi niso razveselili lastnike AGP kartic, saj tudi tokrat ni popravkov in podpore starejšim karticam (ala x800 ali x1950 agp), tako da, kaj storiti in kašne možnosti imate, si pa lahko preberete tukaj. Obilo veselja pri igranju.

10 komentarjev

POT: Internet in državni nadzor nad vsebino

Slo-Tech - V torek, 7.11., ob 19h v Kiberpipi bo imel Darko Bulat, soustanovitelj in predsednik UO sekcije ponudnikov internet storitev Slovenije (SISPA), predavanje na temo državnega nadzora interneta. Na tokratnem Pipinem odprtem treminu nam bo osvetlil nekaj aktualnih tem v zvezi z nadzorom države nad vsebino na Internetu.

Od nastanka Interneta pred nekaj desetletji je v zraku visela možnost državnega nadzora nad vsebino. Toda nadzor vsebine na Internetu je danes bistveno drugačna od...

1 komentar