»

Slo-Tech gre naprej

Slo-Tech - Slo-tech se spet prenavlja za vas. Ker želimo čim bolj izboljšati vašo izkušnjo pri branju vsakodnevnih novic, smo pri naših hrčkih naročili njihovo razvrstitev v različne skupine.

Skupine so zaenkrat vidne pri vsaki posamezni novici kot povezava na arhiv, kjer si lahko preberete več vsebine iz želenega področja. V kratkem bomo omogočili tudi iskanje ter naročanje na posamezne skupine novic. Kasneje pa sledi še nekaj presenečenj.

Ker so razvrstitev naredili naši hrčki, ki so znani po svoji nenatančnosti (trenutno 98,5%), vas prosimo za malo potrpežljivosti v naslednjih dneh, ko bomo odpravili večino preostalih napak. Če bi nam želeli pri tem malo pomagati, nam prosimo sporočite sezname povezav na novice, ki so po vašem mnenju razvrščene napačno (če nam sporočite, kam bi novica po vašem mnenju dejansko spadala, pa bomo še toliko bolj veseli).

64 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Katera komponenta vam je nazadnje odpovedala
Trdi disk24%
(299)
Napajalnik17%
(220)
Grafična kartica16%
(201)
Matična plošča14%
(175)
Hrček11%
(141)
Drugo7%
(90)
Pomnilniška ploščica6%
(82)
Mrežna kartica3%
(42)
Procesor1%
(15)
Skupaj glasov: 1265



Tokrat nas zanima, kaj uporabljate za iskanje vsebin na Slo-Techu.

21 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Trg mobilnih telefonov je v bujenem razcvetu. Vsak dan nam proizvajalci in razvijalci mobilnih platform predstavijo malo morje funkcionalnosti, ki jih nujno potrebujemo na naših malih elektronskih spremljevalcih.

Tokrat nas zanima, koliko naših zvestih bralcev je v koraku s časom in tehnologijo in koliko se skušnjavi še vedno uspešno upira.

Rezultati stare ankete:
Ali prebirate spletne stripe?
Nikoli56%
(819)
Redko19%
(275)
Včasih ko mi je dolgčas12%
(177)
Da, vsak dan10%
(150)
Jih naberem za konec tedna3%
(46)
Skupaj glasov: 1467

55 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Na NESTu me zanima predvsem:
ne pridem68%
(472)
druženje11%
(73)
igre10%
(69)
predavanja6%
(39)
morje3%
(24)
delavnice3%
(18)
Skupaj glasov: 695


Prijave so že več kot 50% zasedene. V primeru, da bo prostor preveč hitro zaseden, bomo verjetno zagotovili nekaj mest več.

Tokrat nas zanima, kako preživljate začetek poletja.

48 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Koliko časa bo trajalo, da bo Linux prehitel Windows?
Nekoč, a ne še tako kmalu.36%
(342)
To se ne bo zgodilo nikoli!29%
(276)
Menim da kaj kmalu (v roku parih let).25%
(234)
Nimam pojma!11%
(100)
Skupaj glasov: 952


Pa sem nazaj z dopusta ... ne boste verjeli| kako lepo je videti zelena drevesa in travo v Sloveniji po tednu dni bolščanja v siva mesta in puščavsko pokrajino. Pa kar k anketi! Zanimiva porazdelitev odgovorov na anketo. Predvsem je veliko tistih, ki menijo, da Linux ne bo nikoli prehitel Windows, čeravno sem mislil, da bo to odgovor z najmanjšim odstotkom glasov.

Tokrat McGregorja med drugim zanima tudi to, koliko vas poseduje LCD-zaslon in koliko CRT. Aja, še tole. Na Slo-Techu imamo dva članka o primerjavi LCD in CRT tehnologije, tako da ste vabljeni na osvežitev znanja - prvi del in drugi del.

26 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Najprej rezultati stare:

Sprememba prve strani foruma mi:
je vseeno; 44%
(297)
je všeč; 31%
(209)
smrdi; 25%
(165)
Skupaj glasov: 671


Nova anketa pa je prav tako povezana s spremembami v forumu. Tokrat nas zanima ali si želite da se stran poljubno razteguje z vsebino, ali pa je fiksna (kolikor imate pač široko okno) in določene prevelike stvari enostavno odreže.

Mimogrede: odreže se SAMO vsebina v sporočilu z preveliko širino (normalni ostanejo normalni).

5 komentarjev

Nova anketa

Jaz - Ker je stara anketa bila aktivna že kar nekaj časa, sem se odločil ter vnesel novo. Ta podatek nas zanima predvsem zato, ker so se nekateri ljudje že hudovali nad nami, saj smo napisali enostavno preveč novic. So pa bili tudi dnevi, ko na Slo-Techu novic kar ni in ni bilo. Tako da - sprašujemo vas.

6 komentarjev