»

Kingston 5GB DataPak PC Card HDD & Reader

Mikhailtech - Na Mikhailtech so napisali članek o v naslovu omenjeni napravi. Naprava je zelo dobro opisana na petih straneh članka, ocenili pa so jo z zelo visoko oceno, saj vsako stvar zelo dobro "zapakira". Če se obrnemo k videzu napravice opazimo, da je zelo podobna miški, le da ima na sprednji strani odprtino. Sedaj (in po pogledu na sliko) morda veste kaj več, če pa še vseeno ne veste za kaj gre, si oglejte članek kar sami.

0 komentarjev

Xide Pad

System Cooling - V današnjih dneh ni nič posebnega, če se v računalniku nahajata neonska svetilka in pleksi okno. To pa ni edina stvar, ki jo lahko osvetlimo. Na System Cooling, so si namreč ogledali serijsko izdelane podloge za miške (in mišake :)). Xide Pad Ultra, kot se imenuje, je opremljena z LED diodami, ki v temi izgledajo res lepo. Na voljo imate tudi različne oblike podlog in ralične barvne odtenke LED diod, katere dobimo v rdeči, modri in zeleni barvi.

1 komentar

Hlajen monitor?

Twisted Mods - Res je, tudi monitorji potrebujejo hlajenje. Na Twisted Mods so spisali članek o modifikaciji CRT (se pravi katodnega) monitorja. V monitor je avtor vdelal dva prozorna ventilatorja - vsakega na eno stran - čeznju namestil mrežice, vstavil pleksi steklo in za osvetljavo še modre LED diode. Končni rezultat izgleda osupljivo! Članek si lahko ogledate tukaj! Pa še slikico kot žgečkljivček ("teaser").

9 komentarjev

Komplet LED diod namesto neonke

Overclockers Cafe - Zelo zanimiva pripravščina. Moram reči, da sem tudi sam preden sem vgradil v računalo neonko razmišljaj, da bi kupil 4 ali 5 modrih LED diod jih povezal skupaj in tako dobil ustrezno razsvetljavo notranjosti ohišja. A ugotovil sem, da bi bilo precej dražje, več dela bi imel pa še svetloba ne bi bila tako enakomerno razporejena.
Na Mikhailtech so spisali članek o komercialni industrijski rešitvi - LazerLED. Zadeva izgleda zelo dobro in je popolnoma enostavna za priklop (na molex). Dobimo jih lahko v rdeči, modri, zeleni, beli ali rumenkasti barvi, prednost take luči pa je zelo majhna poraba...

6 komentarjev