»

LeadTek K7NCR PRO 2: Še ena plošča s podporo 400 MHz FSB

X-Bit Labs - Najnovejši Athloni veselo delajo na 333 MHz FSB, medtem ko ima AMD v kratkem namen na trg splaviti take procesorje s 400 MHz FSB. V naslovu omenjena matična plošča te procesorje podpira. Temelji na nForce2 naboru. Ima 3 reže za DDR pomnilnik in jih podpira vse do hitrosti 400 MHz. Na njej najdete tudi 5 PCI ter en AGP 8X priključek. Seveda ima vgrajene tudi pripomočke za dobro navijanje procesorja. Ta matična plošča temelji na istem PCB-ju kot predhodnik, zato lahko pričakujemo, da bo delovala tudi z Barton procesorji. Več.

0 komentarjev

Leadtek K7NCR18D

Amdmb.com - Za tole zaspano nedeljsko jutro, ki se počasi preveša v popoldan, se, ob pomanjkanju novic, prileže kakšen test. Tokrat so ga spisali na Amdmb.com, kjer so testirali že dobro poznano Leadtekovo nForce2 ploščo, K7NCR18D. Tople vode seveda ni mogoče ponovno odkriti, prav tako pa tudi test ni pokazal nekih revolucionarih odkritij. Klik!

0 komentarjev

nForce2 plošče na kupu

Tom's Hardware - Na Tom's Hardware so spisali nov test treh matičnih pošč, grajenih na nForce2 čipovju, ki podpirajo nove AMD procesorje. Testirali so matične plošče podjetij Asus, Chaintech in ter Leadtek. Med vgrajene bonbončke na teh matičnihi ploščah jasno spadajo USB 2.0, Firewire, AGP 3.0 (AGP 8x),... Kot zanimivost, plošče ne podpirajo DDR400 pomnilnika, saj je DDR333 cenejši in obenem hitrejši, DDR400 ga prekaša le v nekaj aplikacijah. Klik!

2 komentarja

Leadtek WinFast K7NCR18D-Pro

Bjorn3D - Med zdolgočasenim nedeljskim brskanjem po internetu sem odkril še en računalniški test. Na Bjorn3D so včeraj dobili v svoje roke Leadtekovo osnovno ploščo na nForce2 naboru, kar so dokumentirali s testom, ki se je pojavil na njihovi strani. Ploščo, ki jo je Leadtek poimenoval WinFast K7NCR18D-Pro, so preizkusili z različno hitrimi procesorji ter pomnilniškimi moduli, za referenco pa so uporabili vsem dobro poznano Epox 8K7A+. Klik!

4 komentarji

Leadtek K7NCR18D Pro

t - break - NForce II si nezadržno utira pod med nas. Slab teden po najavi Leadtek osnovnih plošč na tem naboru, so se na internetu že pojavili prvi testi. Na T-Break so si ogledali Leadtekovo osnovno ploščo poimenovano K7NCR18D Pro. Plošča ni nič posebnega, ponuja pač vse tiste stvari, katere nForce II že v osnovni podpira (AGP 8x, DDR400, USB 2.0), a si test vseeno splača prebrati, navsezadnje gre za eno prvih nForce II osnovnih plošč. Klik!

0 komentarjev

Leadtek z nForce2 ploščami

X-Bit Labs - Po poročanju X-Bit Labs je tudi Leadtek napovedal izdajo svojih osnovnih plošč na nForce2 ST naboru. V Leadteku so potrdili, da bodo osnovne plošče naprodaj, kakor hitro bo to mogoče. Neuradni viri na internetu že omenjajo imena teh plošč, imenovale naj bi se namreč K7NCR18D-PRO, K7NCR18D, K7NCR18G-PRO ter K7NCR18G. Vse plošče bodo podpirale vse SocketA procesorje, imele bodo tri DIMM, štiri PCI ter eno AGP režo, razlikovale pa se bodo v finesah, kot so USB priključki, Firewire krmilnik, integrirana zvočna ter grafična kartica, ipd. Dodatne informacije ter preglednica specifikacij na tej strani.

0 komentarjev

Ups...

Jaz - Danes popoldan sem nam je zgodila ena neprijetna stvar, namreč na strežniku nekaj ni bilo ok in zato nikakor niste mogli priti do naših strani [;(]. Se opravičujemo in upamo, da se te stvari v prhodnosti ne bodo več dogajale [:D].

5 komentarjev