» »

eXeem odprl vrata množicam

1 2
3
»

R33D3M33R ::

Spyware?
Adaware mi nič ne zazna, tudi procesi mi ne šibajo sumljivi:\
Sem mogoče zgrešil kaj?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

sverde21 ::

Kaj je narobe z exeem omrežjem men se noče povezat 0.20 verzija niti 0.16 ki se mi je prej povezala :( sm mislo d je firewall od xp jev pa sm ga izklopu tak d dej laufa sam zone alarm pa še kr ne dela ;(

A ve kdo kva je narobe :P
<?php echo `w`; ?>

PrimozR ::

Neke probleme majo.

Gandalfar ::

heh .. decentralizirano omrezje ma problem. Hi-tech pa tak >:D

Tr0n ::

Hmm, a vam ne dela? Pri meni ni problema, le traja malce preden izpise vse datoteke ob refreshu, kar pri 8+ TB podatkov ni cudno.

DEJANC ::

Tudi meni ne dela. Imam verzijo 0.20. Ko se program zažene se v njem odpre samo spletna stran. Baje, da je s tem programom dosti težav pri povezavi, kar sem prebral v mnogih tujih forumih.;((

neoto ::

včeraj mi najprej ni delalo, pol je delalo, danes spet noče... ;((

DEJANC ::

Je kdo kje prebral kaj pametnega zakaj ta hudič ne dela in kdaj bo?

Jaka83 ::

Who gives a damn, sej maš torrente.

Tr0n ::

DEJANC: Ja, saj se mora spletna stran odpret. Gres pod New files in stisnes Refresh. :)

Jakoslav: Saj eXeem so torrenti. ;)

PrimozR ::

To ni torrent. Je samo zmodificirano omrežje. to je vse kr ma povezave. V glavnem :D

Gandalfar ::

Tr0n: ne, exeem niso torrenti. Ampak je pohabljen exeem, ki temelji na torrentih. Vendar ni kompatibiln in se tudi ne trudijo da bi bil.

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Dokler zadeva deluje kot torrent, torej se uporablja BitTorrent protokol, mi je cisto vseeno, ali je kompatibilen z ostalimi klienti ali ne. :)

ginekolog ::

bolje bi bilo, če bi bil komaptibilen seveda. Tako bi lahko jaz z azurersom jemal zadeve iz Exeem omrežja, če mi recimo exem ni všeč. Pa saj ne dvomim, da bodo nardili kaj takega...
Divers do it deeper.

resnicoljub ::

V search vtipkajte scout army!

CaqKa ::

in kaj se zgodi?

jahtba ::

Kakšna sreča da so suprnovo likvidirali, če je nebi, bi se tukaj našlo precej prostovoljcev, da bi jo sestrelili. To sklepam po tako prijazni kritiki, nadvse strokovnih ocenah nekaterih kvazi strokovnjakov, ki seveda niso dorasli temu, da bi v projektu videli tud kaj dobrega, kje pa, niso niti toliko fer, da bi exeem-u dali malo časa in prostora da se dokaže ali pa ne dokaže na spletu.

Microsoft ::

Sm zdele se raskiral malo casa za tole.

Instalcija skoraj zamrzni, ko pride do clinet.dll. Potem program pozenes, minuto, da se naloz. Ok, pozenem search Windows, da vidm, ce dela. Najde enih 10 primerkov, potem dam Tiësto, vse skupaj zamrzne. Pozenem se enkrat, dam search britni spirs, zamrzne.

Skoda, sam men ne dela niti priblizno. Bo treba se pocakati do nadaljnega.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

frenk ::

men pa mal počas dela...zdele cca. 4kBps vleče:|

jahtba ::

A ni zanimivo, men pa dela kot bomba, zadeva deluje celo na celeronu 500 mhz (čudno), da svojega bartona ne omenjam. Edino kaj pa je še bolj klavrno je izbira za download, upam pa da bo narasla. Sem pristaš slo scene, ampak ta je pa tako na poti (recept je: najprej obvestilo, da se selimo na nov boljši strežnik, potem mrk in dajte denar, pardon donacija, ker novi strežnik stane - to da bi ostali na starem in najprej uredili finance pa seveda ne)ki se ji reče biznis na veliko (škoda). Sej ne rečem da človek nebi plačal, sam pol pa morajo zadeve tud bit malo bolj poštimane in biti preglednejše od dosedanjih.

ahac ::

Dejstvo je, da če si ne bi kupili slončka, potem zadeve nihče ne bi niti povohal oz. bi postala popularna šele, ko bi se izkazalo, da je kvalitetna.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

kanabis ::

Koliko je res da ima Slonček prste vmes pri samem ustvarjanju programa:

After the demise of Suprnova, hype has risen over Exeem, the supposed heir apparent to the popular BitTorrent index. Today on Novastream, Sloncek announced it officially, but to me his announcement raised more questions than it did answers. Since the official exeem.com website still isn't up, I've got a few notes below. Thanks to several users on irc.suprnova.org, and Sloncek himself for answering my questions
First, Exeem really isn't an extension of Suprnova as the hype might have you believe: the connection between the two seems more marketing than anything else. Sloncek has been hired to promote their product as the heir apparent to his popular website, but his involvement really seems to be almost entirely PR. It'll work obviously: my headline on this story mentions Suprnova, and so will hundreds of websites around the world in the coming days. "Yet another p2p app" would not create anywhere near the waves that "Successor to Suprnova Announced" will. I hope that people judge exeem by its own merits and not by its (clever) marketing.
Second, Exeem is pretty much what was rumored earlier: a blending of the tracker, the BitTorrent client, and decentralized indexing. It's Windows only. It's in beta now, and will be out at some indeterminate date in the future. It also has a rating and commenting system which appears to be somewhat rudimentary. It's unclear to me if the rating system will be as useless as other attempts, and I think this is the critical thing: Suprnova succeeded because the content available on it was verified and trustworthy. Suprnova was as much the work of a few dozen editors as it was a list of torrent URLs. So far no other p2p system has achieved that level of accuracy. Exeem supports magnet sites which is a start, but not exactly p2p either. And did I mention that it's adware?
Third, there's a mystery company. Someone is paying Sloncek. He won't say who, but there's a history in the p2p world of secretive development. Since Exeem is to be adware, someday it will have a billing address, which means the legal issues faced by predecessors like Napster and Kazaa will be forthcoming, which is of course why we have a mystery company that Sloncek won't talk about in the first place. We definitely haven't heard the last of this.
Personally I was hoping for more: source code and cross platform compatibility never hurts. These are the things that made BitTorrent a huge success. I guess I was hoping for a new protocol instead of just another Kazaa. I guess I was hoping for a monumental leap, and instead Exeem to be a more incremental step. I'm sure we'll learn more in the coming weeks.
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!

PrimozR ::

Men še kr ne dela. Skos mi piše da so network problemi.

bradek ::

kanabis:

1) zadeva se ni bla zunaj ko je bilo tole napisano, sedaj je podjetje ze znano in vsi detajlni vec ali manj javni
2) kaj je narobe s tem ce je nekdo placan za svoje dosezke in zna to izkoristit?
3) kaj zaboga je narobe s clever marketingom?

Pa kaj ste vsi tako bajukovsko-n.sijevsko-zaplankano-mentalno siromasni, da bi najraje videli da bi vsak doma mel vrt kjer bi gojil hrano zase in sedel v kotu dokler ne bi umrl od starosti. Dejte vi kej dosect, dejte kej narest pa pol sodite.

Prokleta slovenska zaplankanost ej. ;((

Cosmo ::

Off-topic:

bajukovsko-n.sijevsko-zaplankano-mentalno siromasni


Mislim da je Bajuku ekonomija malo bolj jasna kot tebi. Konec koncev je človek doktoriral na Berkeleyu. Ti pa..kje že?
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

kanabis ::

bradek narobe si razlagaš moje mišljenje. Seveda ni nič narobe če jaz izdelam avto in ga dam tebi da ga prodajaš...ampak ti ne boš ko ga boš prodajal govoril in dajal razne intervijuje kako si naredil avto, kako ga prodajaš, kako je bil celoten projekt tvoj.....ampak boš enostavno rekel da si le posrednik, marektinški oglaševalec, zastopnik, reklamer...
Hvala bogu da bi tudi ti imel korsit in nekaj potegnu od tega..danes nobeden ne dela več zastonj!
Seveda ti mojega avta nebi dal prodajat če nebi tudi sam vedel da bo to dobra poteza tako predvsem reklamnam in ker bi to vedel bi ti tudi plačal!
sem pa prepričan da nebi govoril kako si vse sam naredil...ali se pač motim.
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!

Alexius Heristalski ::

offtopic: Ja, eni so nadvse pametni!

Tale exeem pa, hm, čakamo na naslednjo različico ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

bradek ::

kanabis potem ne vidim kje je problem ce sta se podjetje in s. dogovorila o sodelovanju? al si to zadevo skopiral sem zato, da bo kak "novinar" iz slovenskih novic lahko naredil povzetek jutri? ;)

bradek ::

Cosmo in Alexius, ocitno nista dojela poante mojega posta. In ja, sta offtopic, ravno zaradi tega :)

lp

NorK ::

men je vseen kdo je program naredil. ampak cydoorju bi se lahko brez problema izognili. se mi zdi, da bi že z donacijami dobili dovolj denarja. me pa zanima, kako bo slonček plačeval davke

kanabis ::

Vsak naj si misli kar hoče....vsi pa radi vemo resnico!
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!

Tilen ::

Meni tudi kr freeza nekaj. Nic kaj zadovoljen. BOm pocakal se s parimi tukaj na novo verzijo :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

wechta ::

Ko se je suprnova zaprla sem ful pricakoval od exeem-a, da bo naslednik, tako glede hitrosti kot nobenih adware/spyware kot zanesljivosti, pa da bo simpl... pac naslednik. Se bolj sem pricakoval ker naj bi zraven sodeloval sloncek. Zdej vidm da pac NE, se ena reklama vec... Sej mogoce se motim, ko je tole prva verzija sam...
Torej ostanejo torrenti pa dc, nc hudga ;)

PrimozR ::

Pa mula.

globoko grlo ::

a ma še kdo take probleme

08:59 scheduling a node request at: 08:59
08:59 sending node request to network
08:59 node request failed, retrying in 5 minutes

mam pa exlite 0.19, a morm mogoče na .20 počakat, al kaj
a se da še kje drugje dobit info o nodih

kanabis ::

rabiš 0.20 ki je že zunaj.
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!

globoko grlo ::

a lite verzija tut

mgliha ::

preglejte exeems, tm je velik linkov, sam torentov pa ni gor
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaš rojstni dan (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1078223 (6213) Looney
»

Število zbrisanih postov

Oddelek: Slo-Tech
71122 (586) blblb
»

Stran o vašem nicku na googlu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
784875 (3856) siegmund

Več podobnih tem