» »

Z ženskami so same težave

Z ženskami so same težave

«
1
2 3 4

Imagination ::

Kako naj začnem! S punco sva (bila) skupaj dve leti! Vse je šlo super, zapleti so se sicer dogajali, ampak še zmeraj sem bil edini zanjo in ona zame. V roku par mesecev sva načrtovala da bova začela skupaj živet. In tako je bilo vse do predkratkim.

Punca je začela delati na faksu oz. v njegovi bližini, in sicer na mojo pobudo. Prijavila se je na razpis za prosto delovno mesto in dobila delo. Včeraj sva bila skupaj, vse u redu, kar naenkrat pa mi pove, da se je zaljubila v drugega in da ne ve kako naj si to razlaga. Jaz sem gledal k debil kaj se to dogaja in želel ustavit svet. Model dela v isti pisarni kot ona, jasno, ves čas sta bila skupaj, hodila na kosila, sledilo je sms in klicanje. Ona mu je rekla da jo je zamedel in obratno. In to samo po enmu mesecu. In potem mi gre ženska rečt da je s tem tipom isto kot na začetku med nama. In jst jo spet gledam k debil in ne vem kaj naj naredim.

Problem je v tem, da lahko dobim marsikatero žensko, ampak jst debil sem ostal zvest njej. In potem to ona men. Kr tko, po enmu mesecu!

In zdej ne vem kaj naj naredim. Polovičke in klic v sili še ne želim porabit, zato rabim glas ljudstva. Upam, da se bo najdu kakšen pameten predlog, neumnih sem se že vseh spomnil!

Help!

Jst bi itak rad z njo ostal, sam tkole! Ženske so za popizd*t
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
  • spremenil: Tomi ()

Dr_M ::

ej...men se je je zdej podobna stvar zacela dogajat, po 1.5 letu...(sam pr njej ni druga oseba v igri,ampak nima veze....) :\ :\
zneb se je, tako kot se bom jest svoje, ce se ne bo k seb spravla... :\

i dont give a shit!! ;((
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Daedalus ::

Jah jebat ga, konkurenca dela svoje... Pa čisto resno mislim tole.
Sej ni kaj filozofirat. Life goes on, očitno ne vidi več neke skupne prihodnosti s tabo. Samo ne se smilit zdaj samemu sebi v stilu, češ jaz bedak, sem ji bil zvest, ona pa meni nož v hrbet... Probaj se še pogovorit z njo, iskreno, pa boš videl.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Imagination ::

Točno to fantje, prst v rit, pa nož v hrbet. Jeba je v tem, da je do mene delovala čist kul, nobenih razlik, pol pa kr naenkrat.
Sam seb se pa ne smilim, life goes on in jebiga! Ženska je zmedenena, ne ve kaj hoče, prav da rab čas. Kako naj ji dam čas in čakam v vrsti da se odloč zame al pa tud ne. Sam sebe tkole ne bom prodaju, zato sem ji včer tud reku, da če grem ven iz bajte, nisva več skupi.
Ženske so za popizd*t, k že misliš da si našu končno eno u redu osebo,si neki časa z njo, pol ti pa take dela.

Ženske so nestabilni sistemi: na leku in v krki delajo določene teste zdravil. Na začetku so še jemal ženske, pol so pa ugotovil ("znanstveno") da so nestabilni sistemi. Vprašanje je, kako ratat administrator, da porihtaš sistem?
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Brane2 ::

Pri teh in ostalih kriticnih zadevah moras najt svoj odgovor sam.

Saj lahko poslusas nasvete glupih psihologinj z dvema priimkoma v smislu "Pogovori se, upostevaj zelje drugih" itd a to je nekako tako kot nasvet muslimanom v Srebrenici, da orozje ne bo resilo nicesar...
Teorija, ki je v fotelju videti na en nacin, na terenu pa povsem drugace.

That being said, naredi strogo tisto, kar je dolgorocno najbolje ZATE.

Sam ne bi prenesel zivljenje in moledovanje okrog nekoga, ki se pribija drugje in za katerega nisem vreden nic. YMMV, however.

Ce devalvira denar je to precej zoporna zadeva, ampak kaj naredis, ce devalviras TI ?

Ce v doloceni "stacuni" nisi vreden veliko, se povprasaj kako bi zvecal svojo vrednost. Bi te drugje ocenili drugace ? :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Imagination ::

Potreben bo pogovor in mnenja ostalih, preden vržem dve leti svojga življenja "stran"! Zdej padam pa sam še na blonde, k one itak ne znajo mislt:|
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Thomas ::

To je en poseben fenomen. "Metanje dobrega denarja za slabim". Človek je tako programiran da reče:

> Potreben bo pogovor in mnenja ostalih, preden vržem dve leti svojga življenja "stran"!

Da bi zdej "rešil pretekli dve leti", bi naredil (tudi) kakšno neumnost in si pokvaril še eno leto zraven. Mogoče še več. Mogoče še svojim otrokom, ki ti jih vendarle uspe imeti z njo.

Pretekli dve leti sta tako ali tako odšli po časovni Savi proč, to je lastnost časa, invariantna proti temu kako je zdaj. Naložbe (emocionalne, finačne, kakršnekoli) ki so temeljile na predpostavki o skupnih 50 letih, so bile slabe, to je z naložbami rado. Njihovo "reševanje" pa nima nobenega smisla.

Lepo obupaj, pa mir! Nič je ne krivi, ker ženske so take. Moški so prav taki. To je povsem naraven pojav. (Ampak o tem več v Z&T. >:D )


Status mladega nevezanega samca ki ga imaš, je pa tudi nekaj!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Imagination ::

"Nič je ne krivi, ker ženske so take. Moški so prav taki. To je povsem naraven pojav."
Ampak ne vsi!

Bo treba h Rodetu v Vatikan, tam vsaj veš da dobiš prst v r*t!
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

BigWhale ::

Ja, ko zaljubljenost mine, potem ostane ljubezen... ... ce ostane. Vmes pa lahko se vedno pride kaka druga zaljubljenost. Ce se mimo tega ne da, potem je najbrz fertik.

Dr. Phil gor ali dol ampak se vedno en konkreten pogovor veliko pomeni.

Koliko je pa tebi se do te zveze? Ce ti je se kaj, bo najbrz treba spet kaj investirat. Kako? Nevem, to bi moral ti vedet, saj jo najbrz bolje poznas kot njen sodelavec. Ce se ti pa splaca, moras pa sam razmislit.

...

Thomas ::

>> "Nič je ne krivi, ker ženske so take. Moški so prav taki. To je povsem naraven pojav."

> Ampak ne vsi!

Ne vsi. Drugi imajo pa kakšno drugo pomankljivost. Recimo razvijejo levkemijo in umro. Lahko bi te zapustila tudi na tak način. Tale je vseeno boljši, kriva je pa v obeh primerih enako.

Ja, it's difficult to handle the truth.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Imagination ::

Zaljubljenost mine, ostane ljubezen in prijateljstvo, problem je če misliš da se bo zaljubljenost ciklično ponavljala. In to ona po mojem mnenju misli, ker mislim da jo poznam. Problem je trenutna zmedenost. Tega sodelavca pa poznam in vem kakšen je (tak kot vsi)! Nočeš da so ljudje okoli tebe prizadeti, to je vse.

Ja, it's difficult to handle the truth. - to je res, kaj pačeje resnic več?
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Thomas ::

Aha, ti praviš, da "ima samo epizodo". Prav mogoče je tudi to.

To boš čez nekaj mesecev spoznal, če je res. Do takrat jo pusti.

Ali pa bodi heroj (brez podcenjevanja) in jo spelji temu tipu. Reconquista!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Vesoljc ::

kot bi rekel rambo amadeus: šakom u glavu!
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

MRB0rYS ::

Veš kaj ti bom reku, ne ji pokazat da ti je žal za njo, ker čez čas bo itak letala za teboj ko slinava.
Njega se bo še prej naveličala ko tebe 100%, pol bo začela pa razmišlat ko kura saj veš kake so babe.
Pr nobeni zvezi ni brez zapletov tako da ti sam uživaj čas brez policaja za seboj pa izkoristi par žensk, pol bo pa vidla kak frajer si.

No nekaj v takem smislu, bo užgalo, vsaj men je sva bla 2 leti pa je užgala pa šla, pol pa jok in stok k sm drugo nabavu in zdej je kull, z to sva že 5 let pa še kar piše sporočila včasih.

ajd
b0rys

Mercier ::

Zdej, jaz upam, da se zavedate, da folk po 150-ih letih zakona kdaj pogleda okoli sebe, a ne? To je normalno.

Kako pa to rešujejo, pa ne vem. Je pa njbrž kul, če rešijo.

Caligula ::

Celo morje ribic, pa bi se sekiral, ker je sla ena alge na neko drugo barko strgat?
Sej je pomlad. Zdej se zacenja sezona gonjenja. Naj bo ona v razmerju >:D
Ti si pa zdej freeee pa se izgovora nisi rabu :D

Dej posprav mal svoj ego pa zacni razmislat kolk to enih novih opcij odpre 8-)

mescaline9 ::

Ma če sta že tle, pol loh gresta kr narazen, škoda cajta. Sm mel enak slučaj in namest da bi stran vrgu leto in pol sm vrgel potem še eno v upanju. Mah, ne splača se, prou res da ne. Too many girls out there. Tolk od mene.

Imagination ::

Nisem tak, da bi za ostalimi letu, če doma ne dobim. Do vsake ženske s katero sem bil, pa sem vedno nekaj čutil. Tud nisem maščevalen tip. Vidim da komentarji enih kažejo na to, da niso še bli resno vezani. Eni smo taki, eni drugačni. Ko si tok časa skupi tud ne razmišljaš več o tem, kaj je najboljš zate, ampak kaj je najboljš za oba. Poletje je res tukaj, ampak če hočeš kokr tok resno zvezo, ne čakaš na poletje, ampak se ti zadeva preprosto zgodi. Tud izzivi na moj ego me ne ganejo. Jst v moji situaciji mislim, da bi se lohka mel še naprej mel dobr, pač obstajajo samo trenutne slabosti, ki se jih z aspirinim ("šakom u glavu") da rešiti.
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Caligula ::

Dejstva so preprosta-poleti prdejo ven tudi prijetna dekletca, ki drugace ne hodijo ravno pogocsto ven. Poleti je druzenja vec, visje temperature hitreje razvnemajo custva :D Ne izgubljaj casa z krpanjem stare zracnice, ker bo cim bos zakrpal nekje, nastala nova lunja druje.

Skratka ljudje brez izkusenj so tisti, ki bi mrlica ozivljali tudi ko je ze mrtev. Daj sebi in njej mir. Zveza obstaja, ko tako menita oba cloveka v njej. Jasno?

Zdaj se pa nehaj sam sebi smilit in pojdi dalje. Naucil si se pac nekaj novega. A mislis, da se mors cimprej porocit al kaj?
Bi res rad fasal tako, da ti bo to nardila 2 leti po poroki?

Pober lepo svoje sestavne dele s tal in probaj cimmanj casa zgubit z razmisljanjem o vama, ker tega ni vec. Sej je tezko verjetno sam ne se pa zgovarjat, da ne ves kaj je treba.

Se dobr, da je sla, ce ji ti nisi tok vsec, da bi bila s tabo najrajs. Kaj bos pocel z zensko, ki nima tebe najrajsi? Stekas? Pac ni "taprava" zate. Sam tvoj ego bi rad, da bi bla.

Isces dalje pa je. Kaj bos zdej neki traumiru tuki.

Ce bos pa prihajal ven z mnenji, da "bi se lahk se naprej mel dobr" bomo pa sploh eni prisli do mnenja, da si taka cunjica, da nic cudno, da je sla. Uau, ti bi se lahk meu dobr. Kok je pa tipu treba, da se ma dobr-seks, hrana pa mal stiskanja tuki pa tam. Res za Nobelovo nagrado.
Ona se ocitno ni mela dobr in si zasluz pohvalo k je prekinla lepo, ti povedala, ne pa da bi se mesce za hrbtom kurbala, lagala,..

Kar se tega tice, si zasluz +pike.

Korektna zenska. Kaj naj bi bla iz solidarnosti pa navezanosti s tabo se naprej? Ves kok je takih bednih parckov? Sam ena navezanost pa gnitje pa nc tistga "tapravega"? Sej ni cudn da je tok kurbarije. Sprjazn se, pr zensk mors prevert, ce si ji res vsec tio al se je pac poparckala zato, da ni sama.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

hruske ::

Ej, nevem zakaj nosiš svoje probleme naprodaj na forum, če je itak že vnaprej jasno, da ti bojo kr nekej svetovali, vsak po svoje, en druzga mnenje bodo odsvetovali in te samo zmedli.

Pogovorit se moraš z njo, če boš tukaj jokal o tem, se ti bo po prebiranju teme zdelo, da si že skoraj rešil težavo, naredil pa nisi nič. Pelji jo na kako večerjo (in prosim: ne pice), pogovorta se sama, razmišljaj trezno, naglas, da te tudi ona razume, in glej v prihodnost, kakršna že bo.

Zdej pa nehej sanjat tle po forumu, ker je zadeva med vama in nima ne z mano ne s katerimkoli drugim tu nič opravt.

Sami ::

Celo morje ribic, pa bi se sekiral, ker je sla ena alge na neko drugo barko strgat? Sej je pomlad. Zdej se zacenja sezona gonjenja. Naj bo ona v razmerju Ti si pa zdej freeee pa se izgovora nisi rabu


Točno tko Caligula, jaz bi naredil isto. Če te je kr tko pustila zarad druzga, ti pa si ji ostal zvest, te po mojem mnenju ni vredna.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

BlazP ::

Ocitno je punci mal dolgcajt ratal, pa bi rada spet cutila tist fire iz zacetka. Tist s sodelavcem je lahka zdele na zacetku res fajn, ker ga pozna sam v dobrih situacijah(se oba trudita da sta prijazna en do drugega...sami pozitivni trenutki), za razliko do tebe, ko te najbrz pozna v dobrem in slabem. Ocitno te jemlje za neki samoumevnega...si zmeri tam za njo. Pa ce bi naredu tak ko je mk-klavz napisu(vecerja, iskren pogovor, itd) bi se bol tak izpadu, da si vedno tam za njo no matter what. Brezpogojna ljubezen je samo med starsi in otroci. Pri parih se morta pa oba trudit da to laufa. Lahk mi je rect ko nisem na tvojem mestu, sam po mojem bi blo najbols, da se odselis. Tak bo mela cajta kolker hoce, da razmisli o vaju. Zravn bo pa se vidla ce te pogresa tolk, da bi te rada mela ob sebi. Pa ne pol zravn telefona cakat, da bo poklicala pa ti povedala, da je storila napako. Pejt ven pa se zabavaj.Pa s tem ne mislim podri vsako ko lahka. Pa kakega starega kolega pel na pir. Lahka da se je sam ustrasla zdele mal, ko sta zacela skupi zivet. Najbrz se ni cist pripravlena na resno zvezo (ne toliko kot ti).

Imagination ::

Eni ste se pa prav razvnel ob tej debati! Vglavnem, imenovani osebek ima ego in svoje dele tam kjer je potrebno. Če so eni za Bushevo reševanje problema, sem jaz bolj za EU varianto. Anyway, pogovor je mimo, dobila je čas, jst sm pa čist sprjaznen s tem, da je ne bo več.

Moto: v Evropo z novo pupo

P.S. Nadaljna razprava: ali se bo Anamarija vrnila h Juanu, ali bo Juan najdel drugo prej?:\
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Zgodovina sprememb…

sketch ::

Hja.

Jaz bi rekel takole - nima smisla bit z nekom, ki te ne mara. Reconquista gor ali dol, če moram nekoga prisilit, da je z menoj, zaj* tako razmerje.

Pupi pa je treba dat vsaj to, da ti je povedala. Lahko bi te hladno prevarala in fertik.

Sicer pa... iz osebnih izkušenj vem, kako je to, če moraš "tekmovat" za punco in čakat, da vidiš, koga bo izbrala. Not fun, čeprav v filmih izgleda drugače.

In še eno priporočilo - če bo hotla, da prideta nazaj skupaj, ji ne ustrezi. Ker zna se zgodit, da samo stopaš na vrtiljak, in da boš čez eno ali dve leti zopet na istem položaju. Ni vredno tega. Cut your losses and move on.

lp
s.

ps. Aja, glede tistega da vse kar moški rabi je seks pa malo objemanja sem ter tja... bomo videli, kako bo, ko se enkrat zares zaljubite :)
Adapt and overcome.

roscha ::

*/ Nadaljna razprava: ali se bo Anamarija vrnila h Juanu, ali bo Juan najdel drugo prej? /*

Tole je pa zdele vprašanje za filozofe. :D Kura, jajce pa to... Je pa 99% da bo slej ko prej prišla jamrat nazaj. Razen če je tolk trmasta, da že zaradi svojega ega tega ne bi storila.

Sem imel sam podobna jajca. Nehala po 2 letih. Bil sem čist adijo, en čas sem se smilil sam sebi, našel drugo. Ampak bolj za to da nisem bil sam... Ni blo gut. Potem je prijavkala še bivša nazaj in sem mislil, da bo zdaj to - to, poizkusila sva še 1x, Pol leta. Pizdarija še večja kot prej (spet z njene strani). Še dobr da sem se navadil :D No zdaj sem pa že ohoho časa kar lepo samski. In kaj se s5 zgodi? Ona je spet iskala mene. Nadaljevanje ? Ni oz. ne bo ga. Saj se vi2 vsake tolko in se dava dol "za stare cajte" ampak čustev pa vsaj z moje strani definitivno ni več. Obema pač paše se dolčkat, ko bo pa nekdo fasal resno zvezo pa še tega ne bo več. Zaenkrat je pač tko.

Podobno se je zgodilo kolegu, 2 poizkusa potem pa spet prst v rit! Tip je bil res v kurcu par mesecev, potem je najdu pupiko s katero je še danes (2-3 leta). Tista njegova bivša kura pa mu je začela po kakih 2 letih jokcat, da kolk je blo fajn... In kaj je blo? Nč, fletn jo je ven peljal, poslušal, dajal mal upanja, pol jo pa odjebal : JEST MAM DRUGO. zdaj pa še ti mal trpi...


V glavnem vse ti je šlo v kur** Pusti jo povsem pri miru. Ene 6 mesecev ji dam največ, pa bo že iskala stike s tabo. Zih. Samo niti slučajno ne it še 1x na led! Aja in bog ne daj ti navezvat kake stike. Pol bo vse v kur**.... Se bo že kje kaka našla. Edina jeba je, da nekaj časa v vsaki iščeš prejšnjo. Tud to ne delat. Pa saj vem da je težko.

Dost bo!

by!

T0RN4D0 ::

v2 leti, shit happens! :8)

Ampak upma da ne boš šow večkrat na led.

PS: pohitet bo treba, Evropa je že skor tu. :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

OwcA ::

Dokler se je tisti dve leti imel lepo, ni ravno na mestu govoriti o izgubljenem času in kdo ve čemu še.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Poldy ::

Poznam eno, ko dobi tipa, že takoj naslednji dan išče drugega - boljšega. Očitno so babe, ki stalno nadgrajujejo svoje tipe. Če imaš takšno krbo, je samo vprašanje časa kdaj te bo pustila. Bolje sedaj, ko si še mlad kot pa pri 40ih. Sej take na koncu ostanejo same in gledajo rastreseno ally.

Caligula ::

OK, da bo bol izenaceno:
MAs tud tipe, k cel dan travo kadijo, babam piskajo, da nebi tja pa tja,.. pol ga pa pusti, je pa kr naenkrat bedna,.. pa on je tok super, pa tok prjazen, pa njemu je cist pasal,..

Skratka niso sam babe problem. Tok k je dobrih zensk z gnilimi tipi, sploh ni za prevec jokat.

Ni noben raku, da ni avtor te teme tud kaksen cepec k je z mogoce dobro zensko brezveze delu,..

Skratka mal smesn tkole na pamet govort, k noben ne ve kaj je blo res. Se prevec zensk predolg ne ve s kok bednimi tipi so.
Sej ne rpavm, da gre v tem primeru za to, sam ni se pa treba zdej neki ful proti zenskam usajat. Lih tko je pr tipih. Mas kul pa nekul.

Zase si pa itak vsak misl, da je kul. Sploh pa ko kdo kej zgubi ni nobenmu jasno zakaj, k je bil navsezadnje tok kul... :\

Imagination ::

Zanimiv mi je poslušat vsa ta mnenja! Kakorkol bo izpadl, verjamem da me ma pupa rada, in vem da mam jst rad njo. Pa če izpadem idiot al pa ne, dobi še eno šanso. Upanje umira zadnje, upanje pa te tudi spravi v pogubo!
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Phoebus ::

kaj pa če ratamo vsi gayi, pa se losamo tega problema okoli žensk? :D

CaqKa ::

phoebus: a ti si pa mal preveč Juniorja gledal?

x_roby ::

sam sem bil z eno pupo skupaj 4,5 let. ja prav sem napisal 4 in pol leta... in pol je blo konec. zgodilo se je nekaj podobnega kot tebi imag... zdaj je to ze 2 leti nazaj in sva s to deklo znanca in to je vse... pac je zasrala. je pa res da sem skor umrl ko sva sla narazen. do zdaj sem jih ze imel enih par ampak nobene resne, pa so ble nekatere dosti boljse od tiste prve.
najboljse da gresta zaenkrat vsak na svoje. mogoce bo prisla nazaj (sam je ne vzet - pogreta juha nikol ni dobra), mogoce bos nasel drugo ¨tisto ta pravo¨, nikol ne ves kaj te cakak za ovinkom... v bistvu pa se bliza poletje... pojdi naprej in pusti zaenkrat preteklost za sabo, drugace te še pohodi
...::: Powered by P4 HTT :::...

Spajky ::

Tehnično:

Ljubav je huda stvar in kot vsaka stvar ima rok trajanja (začetek, trajanje in konec), enako kot glasbeni komadi (intro, refren, kitica, refren ... in fade out ...) itd. in je pogojena z mešanico kemikalij v glavi (deluje enako kot droga!), ki ga pri tipih ponavadi sproži ženski "marketing" (izgled ipd.).

Drogeraši imajo težave z odvajanjem podobne kot zapuščeni ljubimci, ki jim odvzamejo drogo. Zato zna bit tako hudo! Pomlad povzroča maso neumnosti, ki jo folk počne; pač mati narava je poskrbela, da se razmnožujemo ravno tako ko vse živo in vse raste (tudi level hormonov v nas). Pol pa se "gonimo" - ni nič drugače kot pri živalih, saj smo tudi mi živali. Samo "civilizacija" oz. norme nas bremzajo več ali manj, da se nam ne zbluzi total!

Tipi se lahko šopirimo koliko hočemo, ženska pa na koncu izbere (ker podzavestno išče "najboljšega" moškega za svoje potomce oz. "najmočnejšega" samca! Kaj je to "najmočnejši" pa je precej individualno; od keša, ugleda in vpliva, izgleda itd. dalje raznorazno ... je pa res da se vse vrti okoli pi**e in denarja, če zadeve razstavimo na prafaktorje ... Heh, ženske iščejo svojga princa iz sanj (ravno zato ker je princ in iz sanj), ga pa redko najdejo v resnici in se z leti sprijaznijo s tem kar nazadnje dobijo.

Ženska upa po poroki, da bo tipa spremenila, on pa da se ne bo spremenila :-) . Želje se večinoma ne izpolnijo in se stalno spreminjajo, kot se mi! Zdrava pamet tukaj nima kaj iskati, ker zaljubljenci (folk "na drogi"!) počne mnogokrat norosti, norce zapiramo, drogeraše tudi na zdravljenje, zanimivo, da pa za zaljubljence je družba tolerantna. Ja feromoni delajo čuda. Mislim, da je ljubezen precenjena!

Sam ne se vračat in ozirat nazaj, praviloma je kasneje samo sranje; več verjetnosti kot da bo v redu je da zadeneš na loteriji! Pač boš se moral "odvajat od droge", lahko si pa pomagaš s kako priložnostno prijateljico (metadon), sam poskrbi tudi "naravno zdravljenje" - prebolevanje z delovno terapijo (huh, portoroški oče Franc, bi mogel najti enega Don Pierinota za zapuščene ljubimce...)

... in na "tržišču" se vsako toliko pojavi nova oblika droge v obliki dveh novih jošk hodečih naokoli po dveh nogah in v sexy dekolteju ... :D :D :D
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Maximus ::

Naj bolje bo, da prenehata. Ker ce bi bil njen sodelavc sam njena simpatija ona tega (ce je vsaj kej pamnetna) ne bi okol govorila, se posebi pa ne tebi. Glede na to, da je rekla da je frisno zaljubljena v sodelavca, pa nimas kaj. Prekini, dokler ne bo ratal prehudo.

LP!

suse80 ::

Sam še predobro vem, kako je to, kar opisuje Imagination. Moja me je zapustila po 12 letih zveze in od tega sva zadnje 4 leta živela skupaj. Zgodilo se je skoraj identično tako, kot je opisano na začetku te teme, samo da je njen sodelavec že oženjen in ima 4 otroke, pae starejši je od nje 13 let, njo pa je seveda vrgel na finto, da mu zakon nič ne pomeni in da je šele ona ta prava. Nobeno moje prigovarjanje ni pomagalo, ugotovil sem, da se ji je popolnoma "zmešalo". Sedaj se samo sprašujem, kako sem ji mogel verjeti 12 let in ne vedeti, da je v njej tudi druga, temna plat.... Moški smo res Butli na kubik. In z žensaki je res veliko težav. Na koncu ti še poberejo denar in grejo...
Nočem posploševati, ampak zdi se mi, da je to kar delajo ženske z nami prav svinjsko in k*rbirsko...

BigWhale ::

suse80:

po 12 letih? Je bila to taka srednjesolska ljubezen? Spoznala sta se v drugem letniku in bila vse od takrat skupaj?

Ce ja, potem drugega tako ali tako ni za pricakovati. Tako moski, kot zenske morajo dati doloceno stevilo partnerjev skozi. Drugace se jim utrga kasneje... Cudno bi bilo, ce bi taka srednjesolska romanca vzdrzala.

suse, pa da te potolazim, tudi moski delajo tako z zenskami. Mogoce samo na bolj hinavski nacin, si najdejo ljubice pa so o tem raje tiho... :)

Caligula ::

Ej vsi k ste iz srednje sle skupaj-take parcke je TREBA razdret. Folk se tok spremeni in pol sam se gnije skupi zarad navade pa ker bi blo bogi brez rednga seksa.

Skoda dobrih zensk za take kmetije, tipov pa verjetn tud. Prej ko se neha, boljs je.

In vidis avtor teme, ti mas se sreco, da je to po 2 letih in ne po 12ih.
Men gre sam na jetra kok je cedalji vec otrok locenih starsev, ker je bil tip len zahojen debil k"bi le lahk se dobr meu" zenske(tabutaste) si pa itak zmotno misljo, da bo froc popravu zvezo...

Kaksn idiotizem! Parcki k ne funkcionirajo narazen! Ce hoces bit navezan si kup psa! Al pa zlato ribico-ta te ne bo pustila.
Za skupi bit je treba dost vec.

Keyser Soze ::

Ne vem kakšna je tvoja deklica ampak...

Morda bi se moral resno pogovorit z tem tipom. Pač, saj vem da nismo več v časih vitezov, mušketirjev, ipd.. Ampak. Ženske še vedno rade vidijo, če se kdaj malo potrudiš za njih.

Njej pa tudi ne bi bil odveč kakšen resen pogovor. Tako, da jo primeš za ramena in jo pogledaš v oči ter resno, smrtno resno vprašaš koliko sta ji pomenili pretekli dve leti.

Ne vem. JAz sigurno ne bi ostal hladnokrven ob nekem tipu, ki se dobrika moji punci. Če bi bilo šakom u glavu bi bilo pa pač tako, ampak pred njo. Več kot izgubiti je ne moreš. Če je nisi že.

P.S.: Imam punco že štiri leta. Pa pridejo ful težki momenti, ampak jebi ga tako je. Vse se da rešit in vsaka stvar je za nekaj dobra.
OM, F, G!

Keyser Soze ::

Ah BigWhale od tebe ne bi pričakoval takšnega komentarja(mi zveniš oz. bereš malo starejši) od Caligule pa morda.

Poznam kar nekaj ljudi, ki so skupaj od srednje šole pa so še vedno po dolgem času skupaj. Pridejo pa pač momenti, ko tudi ljubav, ki si jo začel gojiti pri 35 letih ne bo zdržala. Če se znata partnerja pogovorit potem se da rešit tudi kaj hujšega. Drugače ne.

Tujkov pa pač ni za trpet v zvezi. Tako z ene kot z druge strani. (Kvečjemu če se gremo "kako se že reče", ..swingerje)
OM, F, G!

Caligula ::

Lepo se slisi kar pravis, sam problem je, ker je cedalje vec mamic 3 letnih otrok, k so se lihkar od ocija locile.
Ker so racunale, da se bo dal vse z pogovorom resit.

Da se marsikej-sam sej pravm-mrlicev se ne ozivlja. Dostojno se jih pokoplje in se gre dalje.
Sploh dokler si mlad se nimas kej silit.

SavoS ::

lej še ena fora.....
Povabi ji na pogovor, se temeljito pogovorita, vzamita vsak svoj lista papirja in vsak naj nanj napiše pozitivne stvari v zvezi, pozitivne stvari pri nasprotnemu in negativne stvari.......pol pa si lepo preberita in o vsaki stvari predebatirata........
Sem pač še vedno zagovornik rešitve z pogovorom in samo z pogovorom........samo eno naj ti bo jasno: "ne vztrajaj pri zvezi za vsako ceno!!!!", ker te bo drago stalo......začelo se bo pa z isiljevanji - saj si ti hotel.............

V tolažbo, tud sam sem bil v vezi 10+ let pol pa je ujela bogatega oženjenega menedžerja 20 let starejšega.....in je šla.....long story
Ne pozabi NE VZTRAJAJ ZA VSAKO CENO!!!
Paj pejt v life!!!!!:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

profii ::

mal sm še mald d bi bil tle kj preveč pametn ampk vseen.
na svetu je 3miljarde žensk. se bo še ena bolša najdla.
ni te vredna kar ti je naredila. pejd mal vn pa si drugo najd.
sj vem d je težko ampk se zmer boljša najde...:D

velik sreče

7of3 ::

tole, kar počnemo, tukaj, je ena cheap terapija.
//Komentarji za nazaj:
- dve leti ni veliko,
- pa kaj pol če si nekaj čutil, saj zdaj tudi ona meni, da nekaj čuti, pa s tabo je tudi nekaj čutila,
- če si bil zvest še nisi bil debil, pač psihično ne bi prenesel varanja - nič narobe s tem,
- ona ti je bila očitno tudi, ker bi ti drugače že prej povedala za any given fling,
- ja, sodelavci so nadloga.
//Napovedi za naprej, ker Nasveta itak ne boš upošteval:
- prek ko slej bo hotla nazaj k tebi , že ker te bolj pozna in si (v nasprotju z vobčo žensko nestabilnostjo :) najbolj stabilen,
- ti boš nekaj frajaril da ne, pol se boš pa vdal
- pol bo imela v zvezi ves čas občutek, da je nekaj dolžna
- začela se bo slabo počutit
- spoznala bo drugega
- samo ne bo ti povedala, ker je s tem preveč težav.
//Nasvet:
- pojdi ven iz bajte.
- omeji stike z njenim socialnim krogom
- prijazno (frozen) se smehljaj, če se slučajno srečata
- nikakor si mazohistično ne predstavljaj, kako se poljubljata etc., ker se ti bo zmešalo.
- nikakor ne poizkušaj postati njen prijatelj.
- nikakor ne poizkušaj postati njen prijatelj.
- nikakor ne poizkušaj postati njen prijatelj.
- glej prejšnji stavek.

good luck.

BigWhale ::

> Ah BigWhale od tebe ne bi pričakoval takšnega komentarja(mi
> zveniš oz. bereš malo starejši) od Caligule pa morda.

Hm, zakaj ne? Vecina srednjesolckih zvez razpade, enostavno zato, ker se ljudje isceno, dozorevajo in ne vedo kaj bi radi. Eni se pri 27ih ne vemo tocno kaj bi radi v zivljenju. Vsaj v vse najglobje detajle. :)

Nikjer pa nisem trdil, da bo pa veza, ki jo zacnes pri 35ih zdrzala. :) Se mi pa zdi, da ima vec moznosti, ker enostavno clovek se bolj pozna, ve kaj isce in ima ze do neke mere izdelano svojo osebnost, razjasnjene potrebe in zahteve.

Mirč ::

Tako je življenje:KOT KURJA LOJTRA ---STRMO IN POSRANO.
Ni nam lahko.
Saj bo!!!!!!!!
lp:)

Groovy ::

zdaj so aktualne trilogije.... Ne obremenjuj se toliko že s prvim "delom" :O :\
IMO da ke do 25 leta ja več al manj sam žur, pol se pa mal začne bolj mislit na to...

Dr_M:
Ej car si... ampak teb pa res skor v sakem drugem postu rata tvojo žensko oment...:\ ;)
I am the captain of my soul

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Groovy ()

Spajky ::

Zdej ko je ženska že "zadeta" z novim tipom, ne pomaga noben racionalen pogovor (zguba cajta in matranje samega sebe), enako kot z narkomanom, ko je "high" ali ko išče, kako nabavit drogo .. vse drugo je stranskega pomena ...na žalost! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

moat ::

Poglej! Ocitno si nanjo zelo navezan in custva ti zamegljujejo pogled. Vem, da je težko; govorim tudi iz osebnih izkusenj. Nova zveza dekleta ni nedolzna in ne sodi v kategorijo beznega "flirta". Zenske imajo rade, da jih opazimo, jih razvajamo. So spogledljivke; godi jim, da jih osvajamo, ne glede na to ali ze imajo resno zvezo. To je podobno, kot pri nas moskih, ki vedno radi vidimo "dober komad". Razlika pa je, da pri njih, ko jih pripravimo tako dalec, lahko prevlada custvenost. Sicer pa je delovno mesto vzrok in posledica velikega stevila prekinitev zvez. Dejstvo je, da poleg casa, ki ga s partnerjem prebijemo doma, najvec casa namenimo prav delu.
Torej, zveza s sodelavcem je po mojem prerasla bezni "flirt". Je vec kot to. Tvoje dekle je ponovno zaljubljeno, zato pa jo bos tezko preprical, da partnerja zapusti. Dejstvo je, da se je sama ze odlocila! Povedala je svoje in ne bo upostevala nobenih argumentov, moledovanj... Vzemimo... tudi, ce bi jo uspel prepricati in bi potlacil svoj ponos, bi te cez cas, ko bi se razmere custveno uredile, nekje v tvoji podzavesti, prav pocasi in vedno mocneje, zacel razjedati crv dvoma, ki bi nato v vsej svoji silovitosti in razseznosti prisel na povrsje. Resna zveza temelji tudi na zaupanju, zato menim, da ta nima vec prihodnosti. Menim, da se tudi takrat, ce ti jo uspe prepricati ali pa bi zdajsnjo zvezo ces cas sama prekinila in bi se ponovno nasla, vajina "nova" zveza ne bi dolgo obdrzala. Vsekakor pa bi bila slaba nalozba za prihodnost obeh.
Iz lastnih iskusenj vem, da velika ljubezen "lahko" prinasa veliko sovrastvo. Gre za mocan custveni preobrat. Za boj na noz, v primeru, ce drezamo v custva se naprej. Zenske so sposobne mocno ljubiti in mocno sovraziti. Ko so zaljubljene bodo svojo zvezo custveno branile in jo opravicevale z "vsemi sredstvi".
Nimas se vec kaj odlocati, tvoje dekle se je ze odlocilo. Pogovor v tem trenutku, ko je zveza ze prerasla svojo nedolznost, ne bi bil uspesen. Obrni poglavje, pojdi naprej. Nehaj se smisili samemu sebi; nisi edini, ki se mu je to zgodilo. Cez cas bo bolecina izginila, ti pa bos postal zrelejsi, bogatejsi za izkusnjo. Pa tudi previdnejsi v iskanju nove zveze in odkrivanju "svojih napak". Lako, da je tvoje dekle pri tebi pogresalo tisto, kar je naslo pri sodelavcu.
In kako naprej! Ne posegaj za "substancami"; to ni resitev. Zunaj je lep dan... in nas vabi. Ko pa ti bo najbolj tezko si daj duska. Utrudi svoje telo s fizicno aktivnostjo. Mocno se prepoti. Pomaga, verjemi!

Smorny ::

Če koga iz kroga mojih prijateljev pusti dekle, se ga za vikend tako vžgemo vsi skupaj... da misel na pupo odjaha na mačku. >:D

Drugače pa meni osebno pomaga : SPREGLEJ, SPREMENI, PRIDOBI.
Na emocionalne stvari je težko gledati racionalno. Ljubezen je velikokrat skregana z logiko, tako 100% prave rešitve ne obstajajo.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ljubezen na daljavo... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9311737 (8416) D3m
»

Ženske (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
637690 (5140) iso2000
»

Spolni odnosi v dolgotrajnem razmerju! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17718988 (13967) Volk|
»

Moski "problemi" z zenskami :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
33222837 (13589) Tear_DR0P

Več podobnih tem