» »

Kaj se zgodi, ko slo-techu ponudiš pomoč...

Kaj se zgodi, ko slo-techu ponudiš pomoč...

«
1
2 3

Boeing ::

Spodnje besedilo je bilo posredovano Primožu s strani jackass-a 88 in mene, dne 6.6. ob 00:13:

Primož, glede na to, da jaz in jaskass88 s še nekaterimi zadnje dni očitno gonimo proti tebi nekakšno kampanjo (kar nama pravzaprav ni všeč), se nama z jackassom88 zdi prav, da nekatere stvari razčistimo takole, med sabo. Nočeva namreč pranja umazanega perila vsem pred očmi.

Želim, da to, kar ti bom napisal tukaj, prebereš s trezno glavo in o vsem skupaj premisliš, ker ne mislim sprožati še enega navala kritik in obtoževanja vsevprek, tako kot se to dogaja zunaj, v javnem forumu.

S Šalamunom (alias Renato Šalamun alias jackass88), sva udarila resno debato na temo kaj in kako bo s slo-techom v prihodnje. Meni osebno je to pomemben portal, v katerem sem že od vsega začetka in poznam že kar precej ljudi tukaj, Šalamunu je forum pomemben del njegove "trgovine". Ker niti jaz niti on, še manj pa upam da ti, nočemo, da vsa stvar propada še naprej, vsa skupaj sklenila, da sva pripravljena požreti in pozabiti VSE zamere in krivice, ki so se morebiti zgodile komurkoli izmed naju s strani adminov, policije in tebe osebno. Upam, da boš isto pripravljen storiti tudi sam.

Nadalje sva se dogovorila, da sva pripravljena tebi in slo-techu ponuditi roko in pokazati dobro voljo, in sicer v obliki hardverskih testov, ki ste jih potrebni kot sahara vode in sicer pod naslednjimi pogoji:

- Testi so hardverske narave in vključujejo ves hardver, od procesorjev do periferije,
- Slo-tech (ti oz. midva v lastni režiji, kar pač lahko) priskrbi vso opremo za testiranje, ki je potrebna oz. je nimava sama.


Ti dobiš:

- En test ali več mesečno, lektoriran in pripravljen za objavo, skupaj s slikami. Format, v katerem ti je test dostavljen, je stvar dogovora.


Dodatni pogoji z najine strani:

- Materialno NE odgovarjava za morebiti uničeno, skurjeno ali kako drugače poškodovano opremo/embalažo, midva pa se zaveževa, da bova z opremo ravnala kot da je najina lastna.
- Najpozneje po drugem objavljenem testu globalni naziv tester in privilegij videnja vseh novic (objavljenih, še neobjavljenih, zavrnjenih). Enako kot za novice velja za vse poste v celem forumu.
- najpozneje po tretjem objavljenem testu dostop do admin area (zaradi lažje koordinacije z drugimi objavami), avatar po lastni izbiri in globalni naziv "Tester".
- Ti osebno zagotavljaš objavo v roku enega tedna od prejetja zaključenega testa. Izjema je 14 dni pred izpitom. Med mojimi/najinimi izpitnimi obdobji (februarja, junija in septembra) ne velja minimum en test mesečno, enaka izjema so izredni osebni dogodki. Če je možno, se napovejo vnaprej, da se stvar lažje skoordinira.
- Predmet testa se določi s posvetom v zaprtem delu foruma. Ostali člani administracije lahko (je zaželjeno) predlagajo kaj se bi testiralo, končna odločitev je izključno najina in ni vezana na predloge ostalih.
- Zavezujeva se vse informacije v zvezi s prihajajočimi in trenutnimi testi zadržati tajne do objave testa.


Mislim, da je v trenutnem stanju ponudba s tvojega stališča ugodna in najine zahteve ne neizvedljive. Vse kar je potrebno, je malo dobre volje.

Prosim, da podaš še svoje zahteve oz. pripombe. Tvoj odgovor pričakujeva v roku nekaj dni.

Jure & Renato aka Boeing & jackass88

---------------------------------------------------------------------------------

Primožev odgovor popoldan istega dne ob 17:25:

Ker Slo-Tech nisem samo jaz, bi tole, če nimaš nič proti, pokazal še ostali ekipi.

---------------------------------------------------------------------------------

Najin odgovor 20 minut kasneje:

Nihče te ne sili, da se odločiš v 12 urah, ker sem lepo napisal, da tega ne pričakujem od tebe. Pričakujem pa, da stvar resno in trezno premisliš in se odločiš tako, da bo najugodneje za slo-tech.

Ekipa pa je to sporočilo že videla. Če ga ni, toliko slabše in jim ga čimprej pokaži.

---------------------------------------------------------------------------------

Ter najina končna odločitev danes, 11.6. ob 11:30:

Glede na to, da v šestih dneh nisva dobila odgovora predvidevam, da nisi zainteresiran. Očitno imaš prevelik ponos...naj ti bo pa jasno, da bo ta tvoj ponos slo-tech pokopal...res škoda...;(

---------------------------------------------------------------------------------


Jackass88 in jaz sva slo-techu ponudila dobronamerno pomoč, ki pa so jo vodilni ignorirali. Naj bo to v poduk vsem, ki imate/ste imeli namel slo-techu ponuditi pomoč.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

WarMaker ::

Jackass88 in jaz sva slo-techu ponudila dobronamerno pomoč, ki pa so jo vodilni ignorirali. Naj bo to v poduk vsem, ki imate/ste imeli namel slo-techu ponuditi pomoč.


Oprosti ampak:
1. Napisali ste, da Slo-tech bi vam moral priskrbeti vso opremo in da je tudi odgovoren za poškodovanje -> in kaj če uničite komponento za 150.000,00 Sit?? - Jo bo moral Slo-Tech plačat
2. Za moje pojme preveč zahtevate (Admin area, slika, Tester naziv...)

Če bi jaz bil namesto primoža, bi ti rekel, da si najdi koga drugega za prinašat naokoli -> varjanta : Oh.. se nam je pokvarla Nvidia GeForce 6800 UTLRA ... ups primož, boš moral plačat škodo... =/

Je pa tudi res, da si preveč ponosen... jaz osebno te ne poznam in tudi nikoli nisem slišal pravit o tebi..

Ampak to kar zahtevaš je preveč...

gabl136 ::

@WarMaker:

1. Če bi si prebral malo bolj natančno:

- Slo-tech (ti oz. midva v lastni režiji, kar pač lahko) priskrbi vso opremo za testiranje, ki je potrebna oz. je nimava sama.

Poglej si tisto v oklepaju ''ti oz. midva v lastni režeji, kar pač lahko...oz je nimava sama...

Preveč zahtevava, admin area, itd...tkole ti bom povedal, glede na to da sva teste pripravljena naredit brez kakršnegakoli honorarja pričakujeva pa potem druge ugodnosti, če bi ti vedel, koliko časa ti en test vzame (ne 10 ur, ne 20 ur, ne 50, ampak 100 ali pa še precej več...), potem tega nebi napisal...sva pa napisala ''najpozneje po drugem testu'', torej bi se pred tem morala oba prej dokazati in napisati dva dobra testa...

''se ZAVEŽEVA, da bova z opremo ravnala kakor da je najina lastna'' - če to ni fer, potem pa tut ne vem kaj je...

Preden se spraviš pisat take debilne poste si stvar dobro preberi,,,

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gabl136 ()

WarMaker ::

ok.. in naprimer, da ti Slo-tech posodi to, kar ima. Če ti/vidva uničita, je še vedno izguba za Slo-tech
Glede tega : "se ZAVEŽEVA, da bova z opremo ravnala kakor da je najina lastno" -> zakaj pa bi vam morali zaupati? To lahko rečem tudi jaz in potem lahko polijem vse z bencinom in zažgem.. pa rečem, da se je skurlo in da nisem jaz kriv...

Ne moreš tako dajat naokrog komponent in imet besedo, da boste pazili kot garancijo...

gabl136 ::

Da se pa zakuri moja roba sem potemtakem na istem? To se pravi moram tudi plačat...ne mlati slame...

Sicer je pa imel Primož možnost postaviti svoje pogoje, in če se s tem ni strinjal, bi lahko to napisal...kar mu pa v šestih dneh očitno ni ratalo...

Preberi si zadnji stavek:''da podaš še svoje zahteve oz. pripombe''...

Gre se tuki za en fer odnos, če rečem da bom na opremo pazil tako tudi mislim...če pa bi z opemo slabo delal bi se pa sodelovanje zelo hitro končalo, kar pa tudi nebi bil moj namen...

Moja in njegova ''ponujena'' pomoč je bila zgolj dobronamerna, zato da bi slo-tech postal spet malo bolj zanimiv...če tega ne dojameš je pa to tvoj problem...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gabl136 ()

WarMaker ::

Jaz dojamem vse... problem pa je samo v tem.. on ti mora zaupati, problem pa je v tem, da:
Na začetku si napisal, da ste se žalili in kregali itd na začetku... zdej pa bi bili največji prijatelji in še rač. opremo bi ti moral pošiljat.. in kaj, če ga hočeta samo zaje**t?

Je pa tudi res, da bi bilo najboljše imeti dobro odnose en od drugega...

perci ::

Boeing: Predvidevam, da ti je Primoz dovolil tole objaviti tule? Al bi si rad kako tožbo nakopal?

Mislim zato, ker si brez dovoljenja objavil njegovo0 elektronsko pošto, namenjeno tebi in ne celi sloveniji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

madmitch ::

Kljub temu, da si prav pokroviteljsko pisal da nočeš prati umazanega perila vse okoli, si to vendarle naredil, ko se ST Team ni odločil po tvoje!? Ja fino, s takim človekom ne bi hotel imeti NIČ. Podpiram ST Team v tem, da ni pristal na vajine "velikodušne in nadvse samaritanske" pogoje.

A sta z lune padla al kaj? PA ne mi zdaj, da ne vem kaj je zadaj, ker me ne zanima. Zgodbo si hotel predstaviti, kot si jo in pika.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

gabl136 ::

@WarMaker: problem je, da gre tukaj za osebne zamere, midva sva bila vse pripravljena požret...on tega očitno ne more...

@madmitch: je imal možnost postaviti svoje pogoje...če bi napisal da ni zainteresiran bi odreagirala popolnoma drugače, ker pa proti nama kuje osebno zamero...je pa to drug problem...

Drugače pa dejasno nisva hotela nič slabega...samo dobro za slo-tech, ker tudi nama ni všeč da se dogaja to kar se...problem pa ni v pomanjkanju kode ampak v drugih stvareh...

Sicer pa kolikor vidim ne bomo prišli nikamor, tko da jest odstopam od debate, hotel sem pa samo, da folk ve, kakšno je stanje na slo-techu

Pa upam, da ne bo zdej zaradi tega kdo imel travm in nočnih mor...če sva kriva tega se oba iskreno opravičujeva...


Lep pozdrav, J

perci ::

ker pa proti nama kuje osebno zamero...je pa to drug problem...

Ni se Primož nič odločil sam. Če se je kdo kaj odločil, se je odločila ekipa. Sicer pa še nisi dobil odgovora mar ne?

In ne, ne gre za osebne razmere. Gre za to, da hardwer ni poceni, zato ga posojaš samo ljudem, ki se jim da zaupati. Kako Boeing vrača komponente, naj vam pa sam pove.

Kar se pa tiče prodajalcev hardwarea, ki bi delali teste: A sta vidva resna? Kaj pa če bi se še ene par štacun javlo, da nam teste pišejo? Naj jim rečemo: ja prosim?

WarMaker ::

Nisi odgovoril na PERCIjebvo vprašanje...

Mislim, da lahko vidite po mojih odgovorih, da tudi jaz podpiram primozža (ST) in njegova/njihova dejanja, tudi glede te odločitve...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WarMaker ()

Boeing ::

perci: čeprav je post objavljen kot "moj", sva odločitev o tem sprejela skupaj z jackass-om. Tvoje grožnje s tožbami so, pravzaprav, smešne, in ne resne, kot si želiš. Ne bojiva se niti tebe osebno niti tvojega pravnega znanja.

madmitch: ST se NI odločil po najino, niti se ni odločil proti nama, še manj so kot team podali svoje poglede. Enostavno nič. Tišina.
Osebno molka ne smatram kot odločitev za/proti, temveč za cincanje in kupovanje časa. Vodstvo slotecha se v 6 dneh ni bilo sposobno zediniti o tem, ali bojo najin predlog (predlog, in ne zahteve) sprejeli ali zavrnili v celoti, podali kakšne pripombe, spremembe... NIČ.

Kdor naju pozna ve, da sva vedno pripravljena na kompromis, tako tudi tukaj, saj je bilo lepo napisano, da pričakujeva pripombe in kontra predloge, s čimer sva napeljevala h konstruktivnemu dialogu, ki bi na koncu pripeljal do sodelovanja, koristnega za vse. Nič od tega se ni zgodilo.

Kot sem že nekaterim v zasebnih pogovorih povedal pred tole objavo, sem v primeru, da bo najin predlog v celoti sprejet, imel namen osebno se odpovedati vsem "bonitetam" kot so avatarji, nazivi in dostopi do zaprtega dela foruma. Seveda pa Primož in ekipa tega niso vedeli z razlogom.

WarMaker: če misliš, da je bil najin namen uničevati opremo in s tem slotechu povzročati materialno škodo, potem imaš do takšnega mišljenja pravico.

----------------------------------------


Vsak naj si objavljeno razlaga po svoje. Ponujena je bila pomoč, katera pa ni bila niti sprejeta niti zavrnjena.

EDIT: perci, ves hardver, ki sem ga dobil z namenom testiranja in pisanja za slo-tech, sem vrnil v dogovorjenem roku, nepoškodovanega in zapakiranega v originalni embalaži. Če imaš drugačne informacjie, prosim da predložiš dokaze ali pa nehaš nabijati v prazno.
Česar nisem naredil je, da nisem oddal testa dlančnikov, o čemer pa sem se že izjasnil v temi "Resna kritika..." in v zvezi s tem ne mislim dajati dodatnih pojasnil.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boeing ()

DominusSLO ::

Očitno je resnost tega foruma padla na raven resnosti Inteligence >:D

OrlyTM ::

na kratko: tecna sta ko drek!

pa prov zabavno, kok Slo-tech SPET propada :D :D ze tolkrat je propadu, da fertik ... smeh :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

mihec87 ::

A se sam men zdi al se vidva silita(nasilo) nekam v visji del vodstva.V bistvu z glavo skozi zid. Mislim gdo vidva sploh sta sj nista oh in sploh testerja da bi slo-tech kr ponoru pa vam se porsnjo napisal za sodelovanje.Itq pa je testov na tujih straneh cist dovolj.Ce pa ze slo-tech rabi teste bi pa blo pomoje najbol da bi uporabnik ki bi kupu neko komponento stestiral.. pa bi pol napisu en kratek člančič. Eh pa sj je brez veze zard takih slo-tech zapuscajo zlo sposobni ljudje.

Ce pa kj ni res se pa opravicujem.

|KoRn| ::

Ne vem no... lahko sam rečem, žalostno.
Freak on a leash!

Ziga Dolhar ::

Fanta pravita, da bosta za stvari skrbela kot dobra gospodarja -- torej odgovarjata TUDI za malo malomarnost.

Ne pa za naključje.

Zdje ... kaj je tu tako spornega?

mihec87: Testi

Lej, Mihec ... sej ni problema. Bo pa kdo drug napisal teste.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Tic ::

Jaz vaju razumem in podpiram.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

kopernik ::

Ne vem, zakaj si nekdo, ki ves čas napoveduje propad slo-techa zaradi nekvalitetnih novic, člankov, itd., želi neke globalne nazive, slikice in status admina. Vi niste resni, niti podrazno.

Brane2 ::

Malo preveč senzacionalistične naslove uporabljata IMHO.

Sem že mislu da se pod naslovom teme skriva napeta zgodba z elementi hitre vožnje, begom pred izterjevalci, mogoče tudi kaj fizičnega nasilja.

Na koncu pa se vse sešteje v to, da si poslal email s ponudbo pomoči, pa še nisi dobil odgovora !!!!

Well, imagine that... :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Daedalus ::

> ''se ZAVEŽEVA, da bova z opremo ravnala kakor da je najina lastna'' - če to ni fer, potem pa tut ne vem kaj je...

He he, res, častna titovska zaveza, al kako:D Ne grejo zadeve tako preprosto - jaz osebno ne bi izročil hardvera "na lepe oči." Pa roko na srce - da bi testiral nekdo, ki drugače opremo prodaja? Pa da tole postane THG? Bod resen.

>Ne vem, zakaj si nekdo, ki ves čas napoveduje propad slo-techa zaradi nekvalitetnih novic, člankov, itd., želi neke globalne nazive, slikice in status admina. Vi niste resni, niti podrazno.

Želja po samopromociji, kar je razumljivo. Zakaj se ne bi folk malo reklamiral - glede na to, da tudi zaposleni v večini firm v Slo., ki se ukvarjajo z informatiko, berejo tale forum. Jaz sem na podlagi ene teme, ki sem jo odprl, dobil tudi ponudbo za službo. Tak da ni nič čudnega, če se nekdo želi promovirat - čudno je postavljanje takih pogojev. Če hočeš kaj prispevati, to narediš in ne tečnariš že vnaprej, kaj bi rad v zameno. Če hočeš dobiti posebno slikico in naziv - se je treba dalj časa trudit. Tud v firmi ne boš dobil direktorske plače takoj, je treba precej časa za kaj takega.

Drugače pa, S-T propada, tak ko propadajo ZDA al pa kapitalizem. Al pa tak ko konec sveta - vsake tolko ti zagotovo napovejo, da bo konec sveta. Pa smo še vedno tu:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

MitkoVIP ::

ocitno ste zaceli zelo resno debato. jaz pa se kr strinjam z ponudbo Boeing-a in njegovega kolega ce pa pac ekipi ST ni vsec kaj majo pa itak moznost da spremenijo dogovor saj sta jim ponudila opcijo. ce mene prasate je ST res potreben testov tako da bi bilo fino da se ze kaj naredi glede tega. res pa ni fer da ekipa ST jima ni dala odgovora! ze sama ena beseda zadostuje. sicer je pa to odlocitev ekipe ST.

LP

gabl136 ::

Sej sploh ni važno...bom pa za slo-comp testiral...men je usen, jest zarad tega ne bom nič na škodi...

Vsem tistim ki menijo, da testi ne bi bili obljektivni bom pa samo takole rekel:
Jest NE PRODAJAM nove opreme, niti nisem zaposlen v nobeni računalniški firmi (včasih samo delam honorarno na kakem servisu), tako da je vse skupaj ti ena NESRAMNA LAŽ. Če bi pa kdo od teh pogledal kaj se skriva za domeno spletnatrgovina.com (kjer imam mail) bi pa vedel za kaj se pravzaprav gre...tako da meni forsiranje neke robe ne iz finančnega niti iz kakršnegakoli drugega stališča ni interesantno...če pa nekateri tega ne razumete ste pa zdravi za psihiatra...pa brez zamere...

Kar se pa tiče odgovornosti pri morebitni uničeni robi; več kot dati besede, da bom s komponentami delal, kot je treba ne moreva...tko da8-O.

Kar se pa tiče določenih pravic ki sva jih zashtevala...ča boste našli koga, ki vam je pripravljen pisat teste popolnoma brez zahtev in privilegijev...svaka vam čast...8-O ...jest tega nisem pripravljen delat...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gabl136 ()

MitkoVIP ::

Ekipi ST bi predlagu da pac naj jima da moznost testirati z opremo s katero lahko onadva razpolgata. In ce bi se testi in sodelovanje obneslo bi lahko tudi sli dlje. je pa to pac moj predlog. si pa upam trditi da smo skoraj vsi uporabniki tega foruma zejni testov. je pa tako da je pac treba nekje zaceti.

LP

Daedalus ::

Evo enega zasebnega sporočila, ki sem ga dobil od gospodiča jackass88 (je lepo upravičil svoj nickname, may I say):

Pa pizda je benti, dej se ti enkrat prepričaj preden pišeš idiotske poste! NE PRODAJAM NOVE OPREME. Domeno spletnatrgovina.com imam čisto po naključju, če bi si pa uzel 5 sekund časa in se prepričal, kaj se skriva za tem hudičem (spletnatrgovina.com), bi vidu da NI NIČ!!

Tvoj problem je to da nisi pismen (očitno se v osnovni šoli nisi naučil orenk brat) ali pa stvari ne dojemaš tako kot normalen človek;((.

Pa tudi če bi forsiral neko novo opremo; '' češ da je to boljše'', glede na to da je ne prodajam, kaj bom pa mel od tega8-O


Samo tako - da bojo ostali sodelujoči v tej temo lažje presodili, če bi želeli brati teste ljudi, ki očitno niso sposobni niti normalnega pogovora, oz. ne prenesejo kritike. Pa če je gospodiča tako zmotila moja opazka o prodajanju opreme - bi me lahko tule opozoril na moj lapsus - ne pa da mi pošilja ZS na ravni užaljenega pubertetnika.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

mtosev ::

Dajte idite se drugje kregat.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

gabl136 ::

@Daedalus: hehe, jest pa v jok in na drevo:D


Preberi si to kar sem ti napisal: NE PRODAJAM NOVE OPREME, torej objektivnost testov ni ogrožena8-O

Vsi se pa zgovarjate na neko neobjektivnost testov, ker sem ''prodajalec opreme''.

Bederija

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gabl136 ()

Ziga Dolhar ::

jackass88, d43dalus je želel opozorit na "naravo" (kulturo) tvojega zasebnega sporočila.
https://dolhar.si/

gabl136 ::

@Ziga Dolhar: Jest pa na njegovo nepismenost:\

Ziga Dolhar ::

Lej ... pljuvaš si v skledo. Res.

In ne le sebi, ampak tudi Boeingu.
https://dolhar.si/

gabl136 ::

@Ziga Dolhar: Men dol visi kaj si folk misl o men...samo pišem DEJSTVA...kar jes na forumu govorim v EDNINI govorim samo zase...očitno tudi slabo bereš...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gabl136 ()

ferdo ::

đekass88, jaz imam kolega, sva full kolega, on dela v full dobri trgovini z rač. hardwerom, in greva full na pijačo, ampak one meni ne bo posodil full dobre robe "hardver", da ga bi stestiral "navijanje itd stuf", če mu ne bom dal potnega lista, za tisti rok, dokler bom imel omenjen stuf v posodo na testiranju.

NE vem, ali so ti vsi bratje, ki ti posojajo hardwer ampak, ne igraš na pravo muziko...

reči v bran kar češ!, lahko si lep, popularen, lahko si bog i batina!, jaz ti na lepe oči ne dam nič v posojo, razen če si moj brat, ali sodonik max. bratranec.....

štekaš.

PS: drugače, pa te podpiram, če ti je žal za rečeno in storjeno v preteklosti itd... če imaš resnično pozitivne želje in namere. sogovornik ti mora verjeti, in na podlagi česa ti bo? delaj na tem, da ti bo. naredi test, že zdaj sam vse organiziraj, če ti je kaj za slo-tech, zakaj bi za začetek že nekaj zahteval, pa če si mel neke zamere nazaj, pokaži, da si postal drugačen, in da te bodo oni, ki jih tukaj prosiš za nekaj poklicali in rekli:"Tudi mi, smo pozabili na stare zamere, tisto je bilo in ni več", mislim, da si premalo požrl, te kaj stane?mislim da ne, rad pa bi imel koristi, še imaš čas, ali si pa najdi prostor, kjer boš bil bližje pri koritu, in boš striktno posloven.

PPS: lahko ti še bolj podrobno napišem, tole je mislim da, skrčeno bistvo.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

SebaR ::

Lepo od vaju, js vaju podpiram, ampak IMO vajin pristop k temu ni bil ravno primeren.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Tilen ::

Tilen, s tvojo graficno kartico bom ravnal kot da bi bila moja, obljubim, testiral jo bom ter navil do maxa vendar ce se ob tem kartici kaj zgodi za morebitne tezave ne odgovarjam saj je do njih prislo po "naljucju".


Res sta smeha...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

M-man ::

Res sta smešna. Večina verjetno raje vidi, da spoh ni testov, kot pa da bi forum imeli take otroke za admine. Še čudno, da nista za deseto testiranje zahtevala zase oglasnega prostora na index strani Slo-techa, ki bi ga (seveda po posvetu z ostalo administracijo, a na koncu po lastni presoji) oddajala podjetjem in vlekla denar.>:D

Pač še ena komedija zadnjih nekaj dni.:D
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)

Tilen ::

Ti dobiš : 1
Dodatni pogoji iz najine strani : 6

>:D

Takih poštenjakov treba na ST...

V bistvu 1:7, ker je pogoj tudi (recimo), da morata dobit moj hardware.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

gabl136 ::

@Tilen: mlatiš v prazno, kot je bilo napisano je lahko tudi on postavljal svoje zahteve in pravila, kar ga pa očitno ni zanimalo...torej še bi se bil pripravljen pogovarjat in ''pogajat'' bi se že zmenili tako, da bi bili obe strani zadovoljni, vendar ga/jih to očitno ni zanimalo...pa kje si ti dobil idejo, da borava dobiti njegov hardware? Preberi si še enkrat...''ti oz. midva v lastni režiji, kar pač lahko''

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gabl136 ()

Tilen ::

Glede na to kaksen pristop sta uporabila se sploh ne cudim. Drugace pa, kot je ze Perci rekel, si dobil dokoncen odgovor? Ne. Torej?

Ce si tako zelo nepotrpezljiv (kar si dokazal tudi v sporocilu preko ZS) potem sploh nimas nekih moznosti, da bi (kot pravis), za en test opravil 100 ur testiranj, ker bi se ti prej utrgalo in bi poslal vse k hudiču.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

gabl136 ::

@Tilen: Sem bil zelo potrpežljiv 6 dni...8-O

Keyser Soze ::

Hja, jest sem mislil podobno kot Brane. Da bo bolj napeto tole in brutalno. Sedaj pa vidim, da je en kup užaljenih in SAMO čustveno ranjenih ljudi. Nič fizičnega.>:D

Fantje(in kakšna punca) sej obstaja en način, da se roba zavaruje. Boeing in Jackass88 krijeta z gotovino vrednost opreme in če se kaj pokvari(pokvarita, ferderbata) S/T obdrži denar onadva pa ferderbano opremo(garancija, diy popravilo, prodaja za rezervne dele(jackass88 je pač trgovec po duši).

E ti ga. Problem rešen. Volk cel, koza lačna, trava na nasprotnem bregu,... KAr se tiče pa admin pooblastil oz. privilegijev itd. Eh, sej nismo v vrtcu. Zdaj bosta pa rekla, da ni fajn bit navaden uporabnik pa pluvat po nesposobnih adminih.>:D Pol bosta morala sama po seb pluvat pa še drugi bodo po vama.

gabl136 ::

Čist fajn je bit admin...bom lahko jest drugim poste brisal, ne pa oni men...>:D

gabl136 ::

Oziroma oglase...:D

Tilen ::

Še en razlog več, da ti ne bo ugojeno. Prav sam se pokopavaš in prav všeč mi je.

In ne mislit, da ko boš admin (kar itak da ne boš), da se ti pol ne more kaj brisat. Če bo v neskladju s pravili, bo brisano, tudi če si moderator.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

TribesMan ::

Fanta s takim odnosom (ciljam na predvsem jackassa88) tukaj ne bosta prišla daleč... žal.

Kar se pa ostalega tiče pa naj povem nekaj. Slo-Tech je tak tip strani, kjer se morajo najprej uporabniki vprašat kaj lahko Slo-Techu dajo in ne najprej razmišljat o tem kaj lahko oni dobijo. Ta stran ni Tomshardware ali Anandtech, kjer je zaposlenih N testerjev, piscev in podobnih... Slo-Tech je open source comunity. Če hočeš kaj prispevat super, če ne pa tud vredu. In potem če se izkaže, da je opravljeno delo dobro opravljeno in na nivoju, se pa lahko začne pogovarjat o ugodnostih.

Vidva sta pa tuki uletela "nikome ništa" pa začneta z "midva _hočeva_"... ej sorry... nista edina...

Sploh pa poglejta koliko ljudi na tem forumu je že spisalo članke, pa teste, pa nevemkaj še, pa kljub temu nimajo, ne nazivov, ne avatarjev, ne nobenih ugodnosti...

Mal se zamislita.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

St@jler ::

eh otroc :\

Myth ::

Očitno je da na slo-techu več ni dobrih debat, kolikor opažam je tale tema tudi zavila iz svoje poti. Tilen je celo v prvih dveh postih bil malce ciničen in ta tema je s tem dobila oznako smešna oz. da raje greš mimo in ne komentiraš. Prebral sem vso zadevo in lahko rečem nekaj stvari. Boeing in jackass sta res pristopila kot nebi smela. Sploh to, da sta spisala takšno temo. Kajti, 1. obiskovalce boste tako pregnali, 2. pokazali se boste/ste se otročje oz. v napačni luči, 3. za nekaj kar bi rada počela, so začetni pogoji zares 2much

Iz druge strani pa takole. Zelo radi vidimo da ljudje pomagajo. Torej je tudi lepo da vidva hočeta pomagati slo-techu. Osebne zamere nikakor ne spadajo sem gor in se morajo kot takšne (diskretne ) tudi obravnavat. Raje bi šli na pijačo... Primoz in vodstvo bi moralo dati odgovor, pa čeprav negativen. Zaenkrat pa je to vse kar lahko rečem. In ne me obsojat, če sem kaj takšnega napisal. Only my opinion.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Tilen ::

Jaz sem predstavil primer realne slike. Ce bi blo tebi smesno, ko bi ti jaz tebi nazaj prinesel za 100k skurjeno (po nakljucju seveda) graficno kartico pol pa tut ne vem...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Jinx ::

Nisem sicer brala vsega ampak:

Če ne dobiš odgovora v šestih dneh še ne pomeni, da je zadeva zavrnjena. Sam si mu rekel, da ne pričakuješ odgovora v 24 urah, ravno tako pa nisi navedel do kdaj tvoja ponudba velja. Vsaka resna ponudba ima tudi določen rok, do kdaj se pričakuje odgovor, pa naj bo to 24 ur, 2 dni , 7 dni ali pa 14 dni.

Poleg tega si z objavo e-maila ali zs-ja (whatever) prekršil zaupnost. Zdeva je bila poslana in namenjena tebi, ne bralcem foruma. Dovolj bi bilo, če bi pastal pač svojo ponudbo in dopisal, da še nisi dobil odgovora.
Če bi to naredil meni bi tvojo ponudbo ravno zaradi omajanega zaupanja na podlagi tega zavrnila.

Kaj bi bilo, če bi vsi ki so komurkoli naslovili ponudbo in niso dobili odgovora nanjo odpirali teme, posneli posebne odaje, dajali v poročila, na radio v časopise?

Zakaj misliš, da bi ravno tvoji (vajini) testi rešili revijo? Hm, morda se malo previsoko ceniš... no ja, te ne poznam, ne vem česa si zmožen in česa ne, ampak takšna miselnost je... khm.

BTW. In kako ravnaš z svojo lastnino? Jaz poznam nekaj osebkov, ki eksperimentirajo, da glava boli. Nekdo vsak mesec skuri grafično itd. pa je njegova. Kar ti hočem s tem povedati je le to, da beseda, da boš s stvarmi ravnal tako kot bi bila tvoja lastnina ne nudijo nobene varnosti.

[b]Se opravičujem, če sem te kakorkoli užalila, to ni bil moj namen. Hotela sem ti le povedati kako mi je celotna zadeva izpadla.[/b]
The way is not in the sky, the way is in the heart. -Gautama Buddha

Jinx ::

Aneks: ta tema mi smrdi po užaljenosti.

BTW. SLO-TECH : če vam lahko kakorkoli pomagam mi povejte. Idej mi načeloma nikoli ne primankuje, če vem kje je problem. Plačila ne zahtevam. *rečem rahlo sarkastično a vendar resno*:D
The way is not in the sky, the way is in the heart. -Gautama Buddha

nejc_ ::

TribesMan: "Slo-Tech je open source comunity."

A to uradno ali je na tvojem zeljniku zraslo?
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Slo-Tech
42431345 (23773) Mr_Globus
»

Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
856547 (4251) Stepni Volk

Več podobnih tem