» »

pofuk.. comtron

pofuk.. comtron

bloodyeye ::

Presnosnik (vsemogočni the tronote) je bil na popravilu že 7× krat. Menjano je bilo že vse živo (3×DVD enota, matična, ram, lcd kabli, napajalnik...). Servisnih dni je bilo zihr že čez 100dni. Zanč mi je spet crknu DVD (torej 4×) in sm zahtevu reklamacijo. Pisal sem odgovornim na sevisu pa so rekl naj ga prnesem, da ga bojo pregledal in se pol odločl. Ko pa pridem na servis, so pa spet zamenjal DVD pa še neko dodatno sranje (ma sej sploh ne vem kva še). Prenosnika nisem vzel, ker hočem nazaj denar (časa imam še 1 tedn, kr mi bijo drugače zračunalni za skladiščenje). Zanima me, če sem upravičen do reklamacije in kam se lahko pritožim? Namen imam it na Urad za varstvo potrošnikov pa me zanima kake so sploh možnosti, da dobim keš nazaj? Pa kam se sploh še lahko pritožim, ker ta prenosnik je direkt za v smeti!

Glede servisa kot izkušen uporobnik le-tega pa lahk rečem... Na popravilo enga pofuk...dvd-roma sem čaku skor 1 mesec-baje ga ni mel na zalogi (vrjetn ga je šel iz Afrike naročat), enkrat so mi menjal dvd-rom s takim, ki je crknu že čez par dni (po moje so starga vgradil not), menjava matične je terjala tudi svoj čas (mesec dni), pobje iz servisa vseskoz blebetajo, da takoj ko je prenosnik popravjen ti to sporočijo...ne jim vrjet...

mi345 ::

Trenutno brez pametnega predloga. Oziroma, takoj ko ga prejmeš nazaj (seveda delujočega) se prijavi na bolho.com in ga prodaj po razumni ceni (glede na to da se ti je že vse pokvarilo - imas vsaj garancijo na "vse" nove dele).

Sicer pa, kdo te je nasral da kupiš tako sr..je?! O eksotiki je bilo tukaj že veliko napisanega. Nisi nič pregledal starejših postov? Saj so slednji jasno nakazovali, da se je tem notebookom najbolje ogniti v čimvečjem radiju.

Kakorkoli, obveščaj nas naprej

dolenska ::

jebenti in ta comtron. ma veš kaj zatež jim z inšpekcijo, ker tako dolgo časa popravljajo pa nič ne naredijo. Jaz bi šel kar do direktorja pa bi mu mal zagrozil oz. mu dal ultimat.

sicer pa naj bo to drugim v poduk, da je comtron crap roba....

opeter ::

Nekateri ste pa precej nestrpni. Podobni ste babicam in dedkom, ki "stojijo" v vrsti v banki, na pošti in zdihujejo, le zakaj morajo že 5 minut čakati, da dobijo penzijo :\
Vse, kar sem v Comtronu do zdaj kupil, deluje. To, da si ti, krvavo oko imel probleme z notesnikom je 1 primer izmed 100-ih. Si imel pač smolo. Vrni na servis, vprašaj Matthai-ja za pravne zadeve in to je to.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

macgajver ::

Sory ampak model ni imel nobene smole conmtron je najbol gnila trgovina sploh vsaj glede njihovega obnašanja do kupca jest sm tm kupu računalnik enkrat in nikoli več in tudi vsem odsvetujem enako ker če pri računalniku kej crkne ali da hočeš kej drucga notr kokr ni original si podomače povedan najebou ker čakaš ko budala poj te pa še nategujejo da te bojo koj obvestil ko bo zrihtano in tako sranje
za vsak drek pošiljajo kompjutr nazaj v maribor tam ne nrdijo nč in ga pošlejo nazaj in poj totalno znoriš use pošleš u kurac kličeš direktorja jim groziš pa ti mogoče še kej uspe. kajti pri kontromu si jebena stranka ti ki plačaš to je za popizdit.
tenstan krompir je pa zakon

AlexUS ::

No to je res da je uradna čakalna doba za popravila zares "predolga", ampak kolikor vem se lahko tudi dogovoriš da ti takoj in pregledajo in zamenjajo.
Jaz sem enkrat počakal le 3 urce, pa so ga stestiral in zamenjali.

Je pa res da če se le da ga vzamejo in vrnejo zadnji dan(30 dan), da lahko morebitne nujne primere vmes vzamejo.

...ja, drugače bi pa bil tudi jaz razočaran(oz. bi popizdil) če bi dobil takšen prenosnik. Ampak če bi že kaj zahteval, bi zahteval novega(ampak res čisto novega).
Napake so lahko kjerkoli. Sam se spomnem ko so enkrat imeli predvajalniki serijsko napako(so kar povrsti crkovali, si predstavljaš kakšen je bil odziv), ampak ko si dobil novega(seveda so ga zamenjali) je delal čisto normalno.

lp
Modrost ni debelost, debela je norost.

therion ::

kar ti jaz lahko povem iz mojih izkušenj je da lahko uveljavljaš STVARNO NAPAKO, ki nima veze z garancijo. In imaš več opcij, za katere se lahko odločiš, v mojem primeru sem se odločil za vrnitev celotne kupnine, ko sem v big bangu v marcu kupil računalnik, ki je bil tud večkrat na servisu, disk pokvarjen, grafična, ram... in nisem več hotu ga dat na servis, ker če nekaj plačam mora delat, ne pa da čakam tedne oz. mesce vse skp. pokliči na brezplačno številko urada za varstvo potršnikov na 080 8899, med delavniki od 9ih do 13ih pa boš tam vse zvedu.
LP

AlienGT ::

Jaz ne bi tako šimfal trgovine COMTRON, ker imam jaz ravno nasprotno dobre izkušnje.

Karkoli je bilo na servisu (resda ni bilo veliko tega), so popravili že prvič in brez napak. Zlasti jih lahko pohvalim za njihovo pomoc in gesto, ko sem izgubil instalacijski CD za router, so brez problema odprli v celofan zavito škatlo drugega artikla in mi driverje zastonj skopirali na nov CD.

Kaj naj rečem, zmeraj se najde kak nezadovoljen.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

AndrejS ::

Kupil računalnik - naložil winXP prof. (original) , naložil vse popravke ki so bili na voljo.
Čez 3 dni probam cardreader - ki je bil vgrajen v mašino in ni delal.
Nesel mašino na servis - menjali card reader - še vedno ne dela!!!
Da ne omenjam da je mašino odprl z škarjami namesto izvijačem

Na vse to odgovor servisarja - ponovna namestitev windowsev... WTF

Nasel mašino domov in po 30 min brskanju po spletu ugotovil napako!

ZaLoMaT ::

Jst mam KR dobre izkušnje s COMTRON!

KUPIM dvd predvajalnik (DIVX), prnesem domov probam in ni delal!
Grem v Cele in rečem da NE dela!
Zraven mene so mi dali nov DVD predvajalnik in ŠE namestili slovenski menu...:\

P.S. reč, da so ti že prevelikrat dal popravlat in prosiš za nov prenosnik...(NEKI SE ZBUNI...)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ZaLoMaT ()

Pujcek ::

kupil vsemogocni tronote za dzabe skoraj, dela ze dobro leto, pred enim mesecem upgrejdal ram: prinesel na servis in prisel naslednji dan iskat.

Nasel mašino domov in po 30 min brskanju po spletu ugotovil napako!

AndrejS, lepo bi bilo da bi povedal se kaj je bilo narobe z masino...
:)

asus ::

jst tud nimam pritožb čez comtron,sj sm že 2 grafe tm kupu,pa procesor,2x rame,4x optično,3xplato,1x disk pa še kj se najde pa mi ni blo treba še nkol kj nazaj nest .vse je delal bp

Pouh ::

Js sm tm kupu enkat grafo, pa je bla xpertvision firme (itak) in mi ni delala, vendar so mi jo v roku 1 tedna zamenjali (9800pro za x700).
Kupil prenosnik in se vedno dela 100%.

Poldi112 ::

Meni je crknil adapter od scanerja. In sem moral prinesti adapter in scanner in vse kar bi morali narediti je priklopiti drug adapter. Ampak ne, me bodo poklicali. In čez nekaj dni me pokličejo da so ugotovili, da je crknil adapter. Kmetje.

Bi pa pohvalil Funtech. Vedno me je zanimalo kako se bodo odrezali, in sem zelo zadovoljen. Včeraj so mi v eni uri diagnosticirali in odpravili napako.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

AndrejS ::

@Pujcek: windows update namestil nove drivere za čitelec kartic. Po "rollback drivers" je ta deloval normalno. Pri naslednjem windows update čez par tednov problema več ni bilo.

igor0203 ::

Sej problemi v Comtronu niso, ko ti kupiš zadevo in ti ta dela BP. Problemi nastanejo šele, ko hočeš uveljavljat garancijo oz. jim prineseš kaj na servis. >:D

IČA ::

Jaz nisem imel kakih negativnih izkušenj.
Pri njih se kupil dve sestavljeni mašini, dve grafični kartici, ter monitor.

Monitor je imel nekaj mrtvih pikslov (ne dovolj za uveljavitev garancije) in megleno sliko nekje na sredi ekrana, ni bilo težav pri menjavi.
Pri eni mašini me je zafrkavala grafična kartica in so tudi porihtali zadovoljivo.
Res pa je, da nisem sam direktno kontaktiral z njimi.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

AlexUS ::

Naj bo COMTRON, JAE, ANNI... vsi imajo kitajsko opremo(tudi Švabi, Hrvati, Srbi, Italjani...).
Kakšne so cene pri njih pa po mojem tako in tako veste(seveda je pri veleprodaji cena še veliko nižja; da nebi omenil še možnosti generalnega zastopstva v Sloveniji...) - seveda je ceni primerna tudi kakovost.

Hja, za tiste ki imate slabe izkušnje bodisi z onim bodisi z drugim podjetju, ne vršt puško v koruzo in jim delat slabe reklame, mogoče ste imeli nesrečo in ste naleteli na kakšno pokvarjeno serijo(njim itak vse povrnjeno pa še kakšen gratis). Rajše se dogovorite za zamenjavo ali da vam vrnejo kupnino.
...če vam pa kljub temu komplicirajo, pol pa poklicat številko: 080 8899(urada za varstvo potršnikov)

Za tiste ki pa prejemate po pošti računalnike in ostalo opremo, pa vedite da je za nedelovanje lahko kriv tudi vaš poštar ali Pošta Slovenije.
Sem videl sem že kar nekaj "zmučkanih" računalnikov.


lp
Modrost ni debelost, debela je norost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: AlexUS ()

AlesC ::

jst morem reči, da sem že tam kupil 2x compa pa nisem imel nobenih problemov. Je pa res, da že sestavljenih compov ne kopujem.

M@73Y ::

- jst mam tud mau čez comtron za povedat. sm 5 mailov poslal z vprašanji na servis. ni bilo nikoli odgovora. Mail s katerega sem poslal je bil z @gmail.com.
Nato sem pa za foro poslal mail z vprašanji čez en mesec iz službenega maila. ne boste verjeli. v 1h sem dobil odgovor.
- sm junija 06 pri njih naročil ram za prenosnik. konc junija me pokliče model in mi prav da ga bodo dobili šele sred julija. pol me pokliče 18.jul in mi reče da ga spet nimajo. ja kam to gre. tk da ga še do dons nism dobil. gre se pa za ram 1GB ddr2.
- mam laptopa tronote. sej mi dela ampak včasih ima res izpade. osvetlitev mi zadnje čase kar mežika, disk neki nagaja, dvd pekač mi ne bere vseh spečenih dvd-jem s tem pekačem, da pridem v windows in da disk neha 'mleti' traja 2min 9 sek. pa nimam interneta pa virusov.
- če karkoli vprašaš v trgovini ti pove:
a: tamle je in si poišči
b: nimamo, ni na zalogi

Zaključek: saj comtron in ekipa se trudijo ampak, če bodo še naprej tako nadaljevali ne bodo več dolgo uspešni.

LEp pozdrav. Matej
..jump into psytrance tunnel..

bloodyeye ::

Men je tut osvetlitev utripala (sploh pri pregibanju). Če maš garancijo pejt na servis, pa ti bojo zamenjal LCD kabel. Aja, pa najprej ti bodo vrjetn mutili, da ni nč hudga narobe, da je taka serija, pa blablabla (vsaj men so tak-"test prenosnika je trajal več dni, a napaka ni bila odkrita!" Pridem domu spet utripa.). Težit jim moraš, pol ti ga pa zamenja. Žalostno!

Glede dvd-ja mam pa iste probleme. Ko se mal segreje (to je pri tronotu zelo hitro), slabo zapisuje, tak da zdej lahko pečem samo ko je hladen!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bloodyeye ()

markk1 ::

glede prenosnika in comtrona

evo moj primer

sam sem imel podobne probleme z njihovim racunalnikom - prenosnikom. v pol leta 3x crkno dvd rom maticna da se ostlaih podrobnosti ne nastevam in enkrat mi je vse skupaj prekipelo decembra in takrat so zajebali na celi crti ker se je serviserju zareklo da mi je dal staro maticno noter namesto nove in zahteval nov prenosnik. in res dobim ga naslednji delovni dan vse lepo in prav. prinesem domov po se ne mescu dni zacne pod tipkovnico piskat tipkovnica se greje kot plinska plosca in se in se in spet na servis in zamenjajo prinesem iz servisa se slabse stanje kot takrat ko neso. pa dobro se potrpis in upas na najboljse ko pa to ni minlo pa mi spet prekipelo ker tisti papki na servisu so nesposobni od serviserja do vodje servisa in se in se in sem po veckratnem klicanju pisanju mailov vodstu da se sestamo skupaj in dorecmo stvari ni bilo nobenega odziva od direktorja (razen direktor maloprodaje JELEN mi je reko da dobim spet nov prenosnik).In tudi samo besedno je ostalo da je "rekel". in cakal par dni ce bi se slucajno kdo iz vodstva opogumil in me vsaj preko maila kontaktiral ce ze ne telefonsko. nekaj casa se pocakal pol pa nenapovedano do direktorja ker drugace se ni slo pogovarjat. ko sem mu povedal kaksno je stanje in kaj vs se je na zadnjem servisu dogodilo in da so mi dolzni dat nadomestni racunalnik ce zahtevam je reko to zagotovo ni res da vam niso dali racunalnika. jaz pa bil trden da tega racunalnike vec nocem (TRON) da mi vrnejo denar in da vzamem drugega semo tega ne ker je to vse drugo samo ne to kar pravijo. po tezkem pogovoru je direktor reko no dobro grem jaz zdaj po racunalnik nadomestni, vi pa tega pustite da ga pogledamo jaz se vedno vztrajal da ne pustim nic. o kaksnem vracilu denarja pa tega sploh ni htel slisat kaj sele o cem drugem. ko sem ga skoz tisto pisarno zagledal ko je prisel po stopnicah in videl njegov obraz sem vedo da se je ocitno res nekaj fejst zalomlo glede tega da dobim kao nadomestni racunalnik. in res cez nekaj casa pride noter in rece dobro mi bomo vam tega vzeli nazaj v racun izeberite si novega v tej vrednosti. tukaj se je vidlo da pri njih ne smes bit popustljiv niti malo cim bolj na tanko jih mores primit tem bolj ti gre.
od zdaj ko mam novega ne TRON-ovega prenosika morem povedat da je 100 in 1 razlika vsem tem

lp

Stajerc ::

V tej zanimivi debati sem se malo nasmejal in mi je padlo nekaj na misel:

Kaj pa če se v vseh primerih gre za isti prenosnik?

Ko ti uspe ga zamenjati ga oni zagotovo ne vržejo stran glede na to da tudi stare matične plošče in podobno notri dajejo.

To je bolj za šalo kot zares ampak vrjamem da kdo ko reklamira prenosnik da ga morda potem podtaknejo komu drugemu kasneje.
Have a nice day.

markk1 ::

stajerc tudi jaz mislim da se v praksi dejansko to dogaja. da ga potem malo pogledajo "popravijo" ce lahko temu tako recem in uturijo nekomu ki nima pojma glede tega. zagotovo pa ga ne dajo vstran oz na odpis.

lp

Spajky ::

heh, jest sem pred dosti leti mel pri njih sestavljen komp, ki je bil v pol leta več pri njih kot doma, pa sem znorel in vrnil komp ter dobil keš nazaj... Čez eno leto so mi pri eni stranki imeli ful problemov z enim programom in jest sem zlezel pod mizo za check hardverja :D :D :D .. z malo spremenjeno sestavo je bil to 100% ziher moj bivši komp-desktop (roba za v smeti!, kar sem po ovinkih svetoval tudi novemu lastniku) :D ... IMHO pri **** se splača kupovat samo fabriško zapakirane stvari, nikakor ne pri njih sestavljene kompe ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

macgajver ::

Spajky tako je
tenstan krompir je pa zakon

sm0key ::

S COMTRONovci imam tudi sam slabe izkušnje. Sicer je bilo že kar nekaj let nazaj, ko sem pri njih kupil računalnik.
Imel sem monitor LG Flatron 17" kateremu je non-stop crkoval RGB modul. Imel sem ga pri njih na servisu točno 4x. Vsakič ista napaka. Se spomnim kako sem jim ga 4. nesel popravit in se zabentil kar tam na servisu, da mi morajo nujno razložit zakaj mi ne odpravijo napake. Tistikrat je bil monitor že izven garancije, tako da sem si uspel priborit vsaj zastonj servis.

Dejchov ::

Sam tale Comtron ma pa res eno golazen od prodajalcev sploh uni v hali 9.
Pred 4 meseci sem kupu prenosnik in je crknu disk... Kličem v trgovino City park kjer sem tut kupu comp naj mi pove kam ga naj pripeljem... model reče da kar v halo 9.
Pridem tja razložim problem... In mi pravi, da serviser pride sele ob 1nih. Nato pa še da oni tega ne servisirajo!!!!! Pa tudi da če že bi da mi nebi takoj to naredil.... in to z takim osornim glasom da bi ga kar okol kepe!!
No im me model pošlje kar direkt do serviserja z napotkom saj so 500 metrov stran!!!! no za teh 500metrov da sem najdu sem rabu 1 uro(je dal zelo natančne podatke... od merkurja naprej (yes and up my a**)!!
Zdaj pa ne vem ... a je tale pink ponk igrca njihova stalna praksa da stranko pošiljajo sem pa tja.... Poleg tega mi ni jasno kako je lahko v trgovini samo ena oseba sposobna napisat servisni prevzem!!!!

Pa še nekaj o podučenosti prodajalcev.... nedolgo nazaj sem bil v Mariboru v njihovi (tavelki) trgovini kjer sem mal spraševal če imajo kakšne grafične za prenosnike.... in mi model veselo in 100% sigurno vase začel razlagat da menjava grafične v prenosniku je nemogoča da se je ne da! No po tej izjavi sem se raje kar obrnil in šel iz trgovine!!!!

U glavnem jas tja ne grem več pa če prodajajo 100 praznih cd-jev za 1 euro +100 let garancije!!!!!

napasi ::

Trenutno brez pametnega predloga. Oziroma, takoj ko ga prejmeš nazaj (seveda delujočega) se prijavi na bolho.com in ga prodaj po razumni ceni (glede na to da se ti je že vse pokvarilo - imas vsaj garancijo na "vse" nove dele).
Sicer pa, kdo te je nasral da kupiš tako sr..je?! O eksotiki je bilo tukaj že veliko napisanega. Nisi nič pregledal starejših postov? Saj so slednji jasno nakazovali, da se je tem notebookom najbolje ogniti v čimvečjem radiju.
Kakorkoli, obveščaj nas naprej



Osebni podatki
Uporabniško ime mi345 Čas prve prijave 12.11.2004 10:21:57 Spol
Vesoljec
mi345 :: 10. okt 2006, 11:07:24

A TI TAK PRODAJAŠ POKVARJENO ROBO PREK BOLHE

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: napasi ()

opeter ::

Pa še nekaj o podučenosti prodajalcev.... nedolgo nazaj sem bil v Mariboru v njihovi (tavelki) trgovini kjer sem mal spraševal če imajo kakšne grafične za prenosnike.... in mi model veselo in 100% sigurno vase začel razlagat da menjava grafične v prenosniku je nemogoča da se je ne da! No po tej izjavi sem se raje kar obrnil in šel iz trgovine!!!!


Model se ni motil. Večina grafičnih v prenosnikih je prilotana na matično. Sicer imaš neko izvedenko PCI Expressa za prenosnike ampak se uporablja v redkih primerih. Pri nas pa take kartice itak ne dobiš.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Dejchov ::

Pa še nekaj o podučenosti prodajalcev.... nedolgo nazaj sem bil v Mariboru v njihovi (tavelki) trgovini kjer sem mal spraševal če imajo kakšne grafične za prenosnike.... in mi model veselo in 100% sigurno vase začel razlagat da menjava grafične v prenosniku je nemogoča da se je ne da! No po tej izjavi sem se raje kar obrnil in šel iz trgovine!!!!


Model se ni motil. Večina grafičnih v prenosnikih je prilotana na matično. Sicer imaš neko izvedenko PCI Expressa za prenosnike ampak se uporablja v redkih primerih. Pri nas pa take kartice itak ne dobiš.


Kolker jas vem ma skoraj vsaka firma določene modele prenosnikov pri katerih lahko menjavaš grafične... recimo Dell Inspiron 6xxx ima možnost menjave grafične... Nasprotno pa je bilo v Techtradu kjer pa je model lepo povprašal po modelu compa. Mogoče sem pa v comtronu naletel na bivšega prodajalca tehničnega odelka v mercatorju....kdo bi vedel:)

mtosev ::

Pa še nekaj o podučenosti prodajalcev.... nedolgo nazaj sem bil v Mariboru v njihovi (tavelki) trgovini kjer sem mal spraševal če imajo kakšne grafične za prenosnike.... in mi model veselo in 100% sigurno vase začel razlagat da menjava grafične v prenosniku je nemogoča da se je ne da! No po tej izjavi sem se raje kar obrnil in šel iz trgovine!!!!


Model se ni motil. Večina grafičnih v prenosnikih je prilotana na matično. Sicer imaš neko izvedenko PCI Expressa za prenosnike ampak se uporablja v redkih primerih. Pri nas pa take kartice itak ne dobiš.

Agp so prilotane. MxM - pci-e za notesnike pa ne.. je pa res ga pri vseh ne grejo not, ker nekateri prozvajalci nimajo istega nacina pritrjevanja graficnih. vec na www.mxm-upgrade.com
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

bluefish ::

Trenutno brez pametnega predloga. Oziroma, takoj ko ga prejmeš nazaj (seveda delujočega) se prijavi na bolho.com in ga prodaj po razumni ceni (glede na to da se ti je že vse pokvarilo - imas vsaj garancijo na "vse" nove dele).
Sicer pa, kdo te je nasral da kupiš tako sr..je?! O eksotiki je bilo tukaj že veliko napisanega. Nisi nič pregledal starejših postov? Saj so slednji jasno nakazovali, da se je tem notebookom najbolje ogniti v čimvečjem radiju.
Kakorkoli, obveščaj nas naprej



Osebni podatki
Uporabniško ime mi345 Čas prve prijave 12.11.2004 10:21:57 Spol
Vesoljec
mi345 :: 10. okt 2006, 11:07:24

A TI TAK PRODAJAŠ POKVARJENO ROBO PREK BOLHE

Saj ne boš verjel, da to ni njegov prvi tovrsten predlog. Očitno mu je fino, da se roba, ki bodisi crkuje ali pa so z njo težave, enostavno preloži na nekoga drugega.

Dr_M ::

Sam tale Comtron ma pa res eno golazen od prodajalcev sploh uni v hali 9.


Se dobro, da to ni vec Comtron. >:D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

x45 ::

kaj pa kupuješ tam...:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik Anni HEL80

Oddelek: Kaj kupiti
272781 (2000) neboben
»

Trgovina Esvet.com

Oddelek: Kaj kupiti
172931 (1870) okfec
»

Prenosnik za okoli 200 000 sit

Oddelek: Kaj kupiti
352419 (1765) mitjaje
»

Mnenje o prenosnik-u Prestigio NOBILE 1570

Oddelek: Kaj kupiti
262038 (1658) Vlady
»

Kupujem prenosnik cca. 400kSIt (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1018407 (6364) nurmaln

Več podobnih tem