» »

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

««
«
1 / 9
»»

perfect ::

  • zaklenilo: jype ()

PacificBlue ::

Zanimivo..pogledal sem si prvi del..sledijo še ostali..Kaj lahko sklepamo iz tega?

perfect ::

Kar lepo do konca potem bo pa debata..:)

Karaya 52 ::

PacificBlue> Kaj lahko sklepamo iz tega?

Da obstajajo na svetu naivni-paranoični osebki, ki mislijo da jih nadzorujejo pri higieni ust, verjamemjo pa da črpajo nafto s 48 747 motorji. Ponovno ste se izkazali.

PacificBlue ::

MasterD.

Z tako izjavo samo pokažeš svoje znanje..pač ne znaš ali ne moreš povezati nekaj zelo realnih dejstev... Ali je to zaradi tvoje nezainterisiranosti raziskati ali stvar drži ali ne drži..ali pa se se zanašaš na mnenje drugih(večine) ki pravijo da je to samo zgodba enih paranoikov..Kdo ve mogoče bodo pa ravno ti paranoiki kdaj reševali tebe..

In se vidi si itak nisi pogledal vseh osmih delov..obupal si že na začetku..in potem govoriti neke bedarije, o čemer nimaš niti najmanjšega pojma je pa IMHO podn od podna..

Edit:typo

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Sem pogledal..prekleto zanimivo..in se zelo ujema s tistim,kar sem že večkrat napisal na Slo-tech forumu..ker ti ljudje(illuminati) imajo resnično tako nepredstavljivo moč(denar), da si skoraj ne morete predstavljate..niso to bogataši,ki si lahko kupijo 5 ali pa 10 bentleyov čist kamot, niso to bogataši ,ki bi jih lahko našli na top listi stotih najbogatejših posameznikov(to pa zato,ker njihovo bogastvo je zelo inteligentno razpršeno)..ampak so ljudje, ki si lastijo celotne multinacionalke,naftna podjetja(Exxon-prej Standard Oil company--v lasti ga ima družina Rockefeller), kemična podjetja(DUPont..drugo največje kemično podjetje na svetu..takoj za BASF, v lasti družine DuPont), potem jeklarska industrija(Harriman)..itd..vsi ti ljudje so za zaveso in odločitve v zunanji politiki so od njih..ne od kakšnega Busha al pa "ameriškega ljustva"..pa tudi te volitve, ki zdaj potekajo v ZDa..to je samo farsa..Že zadnjič sem v tej temi pisal o finančni podpori ameriških kandidatov..recimo Goldman Sachs podpira tako enega kot drugega kandidata pri demokratih(poleg Lehman brothersov in ostalih)..in ravno Goldman Sachsa je omenil Lindsey Williams na koncu 6 dela...

Thomas ::

Žal zadeve niso tako simple. Nafte je sicer res v izobilju, a povsem lahko ni priti do nje. Vseeno naftna polja zahtevajo milijardne investicije in povzročijo velik odpor Zelenih.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PaX_MaN ::

majo resnično tako nepredstavljivo moč


Ja, jo že čutim. Vsako noč mi v sanjah govorijo, da moram scat. In potem se, afkors, poščijem v posteljo. :D

pač ne znaš ali ne moreš povezati nekaj zelo realnih dejstev


Kar tako, poljubna dejstva povezovati - to ponavadi prakticirjao zagovorniki teorij zarote.

ampak so ljudje, ki si lastijo celotne multinacionalke,naftna podjetja(Exxon-prej Standard Oil company--v lasti ga ima družina Rockefeller), kemična podjetja(DUPont..drugo največje kemično podjetje na svetu..takoj za BASF, v lasti družine DuPont), potem jeklarska industrija(Harriman)..itd


Kot da obstaja samo eno naftno, le eno kemično podjetje, eno jeklarsko podjetje, ...

Kdo ve mogoče bodo pa ravno ti paranoiki kdaj reševali tebe..


Paranoiki ponavadi ne rešujejo, ampak le ... zganjajo paranojo.

EDIT:To pišem medtem ko se mi nalagajo filmčki. Da boš imel udrihat po čem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

PacificBlue ::

Pax Man

Dej skuliri se malo..nismo zato tukaj da boš "scal" po meni..ampak se dejmo normalno in človeško pogoviti o zadevi..važna so dejstva in ne kaj si kdo misli..to velja za vse..

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

> ker ti ljudje(illuminati) imajo resnično tako nepredstavljivo moč(denar), da si skoraj ne morete predstavljate..niso to bogataši,ki si lahko kupijo 5 ali pa 10 bentleyov čist kamot,

Bogataš, ki si lahko kupi "5 ali 10" bentleyev "čist kamot", pa res ni kaj posebnega.

> niso to bogataši ,ki bi jih lahko našli na top listi stotih najbogatejših posameznikov(to pa zato,ker njihovo bogastvo je zelo inteligentno razpršeno)..ampak so ljudje, ki si lastijo celotne multinacionalke,naftna podjetja(Exxon-prej Standard Oil company--v lasti ga ima družina Rockefeller), kemična podjetja(DUPont..drugo največje kemično podjetje na svetu..takoj za BASF, v lasti družine DuPont), potem jeklarska industrija(Harriman)..itd..vsi

Super, imenoval si bogataše, ki naj bi po tvoje ne bili znani? Ker sploh ne vemo, da so bogati? (Rokefelerji, Harimani ... Za njih si pa res nisem mislil, da so lahko kej ekstra bogati?!)

> ti ljudje so za zaveso in odločitve v zunanji politiki so od njih..ne od kakšnega Busha al pa "ameriškega ljustva"..pa tudi te volitve, ki zdaj potekajo v ZDa..to je samo farsa..Že zadnjič sem v tej temi pisal o finančni podpori ameriških kandidatov..recimo Goldman Sachs podpira tako enega kot drugega kandidata pri demokratih(poleg Lehman brothersov in ostalih)..in ravno Goldman Sachsa je omenil Lindsey Williams na koncu 6 dela...

Hedging! >:D
https://dolhar.si/

PaX_MaN ::

pač ne znaš ali ne moreš povezati nekaj zelo realnih dejstev

važna so dejstva in ne kaj si kdo misli


Hm?

PacificBlue ::

Bogataš, ki si lahko kupi "5 ali 10" bentleyev "čist kamot", pa res ni kaj posebnega.

Ja sj točno to sem napisal..oziroma hotel sem dati vsaj mal primerjave, kako so oni še bolj bogati od teh ki si lahko kupijo 5 ali pa 10 bentleyov čist kamot..recimo, da je Bill Gates tisti, ki si lahko kupi te Bentleye..

Super, imenoval si bogataše, ki naj bi po tvoje ne bili znani? Ker sploh ne vemo, da so bogati? (Rokefelerji, Harimani ... Za njih si pa res nisem mislil, da so lahko kej ekstra bogati?!)

Ja ne veš za njih, ker jih ni na teh top listah..a kako pa jaz vem?Ker sem to raziskoval več let..sj številk ne ve nihče,tudi jih ni možno izvedeti..samo pa če ima družba rockefeller poleg Exxona v lasti tudi Sony in še več velikih firm..potem si pa lahko te številke moigoče sami zračunate..

Pa prosim če se držimo bolj dejstev,podatkov, številk, imen..mal poogolajte ali pa kaj podobnega...če bomo samo z argumentacijo bsednih zvez nadaljevali ne bomo kam daleč prišli..

drejc ::

Mene še zdej zanima, ker direktor megakorporacije ne bo v predvolilni kampaniji podprl obeh opcij. Vem pa ker tento misl da je to zarota.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

drejc ::

Ja ne veš za njih, ker jih ni na teh top listah..a kako pa jaz vem?Ker sem to raziskoval več let..


Par let si rabu za to? :D Da si zvedu da so familije Mars, Rockerfelerji, Sachsi, Bushi, Saud...bogatejše družine?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

PacificBlue ::

Pax Man

Dal sem samo dve možnosti, ki obstajata..mi lahko daš še kakšno, če sploh obstaja? In kaj sem si ob tem mislil? Čisto nič..ker ob tem si ne morem nič kaj pametnega misliti..

PacificBlue ::

Par let si rabu za to? Da si zvedu da so familije Mars, Rockerfelerji, Sachsi, Bushi, Saud...bogatejše družine?

Ne zato sem porabil kvečjemu eno uro..za ostalih skoraj deset let pa za ostale stvari(ker stvar je neverjetno kompleksna)..zato je seveda mi lahko razumljivo, da se vam zdi, da vam pravljice pripovedujem..

PacificBlue ::

Kakor je povedal ta možakar, je na vidiku(v zelo kratkem času..leto,dve) ekonomska kriza,ki bo sesula ameriško gospodarstvo(zaradi podražitve, nafte, druge energije..)..Amerika v bistvu že zdj odznoter odmira..stotine miljard dolarjev,ki gre za vojno v Iraku in Afganistanu zelo šibijo ameriško gospodarstvo,,kdo ima pa od tega korist??Privat korporacije, ki delujejo v Iraku..Halliburton,Carclye Group..za njih velja imuniteta,noben zakon jim nič ne more..spomnite se na Blackwater..ali bo kakšen varnostnik tam ali firma najebal??nihče..razen tistih ,ki so mrtvi ali tako ali drugače prizadeti...
In ta kriza se še lahko poglobi, če Iran začne trgovati z nafto v Eurih..podobno je že Putin tudi razmišljal..in to bi bil smrtnen udarec za ameriško gospodarstvo..s tem pa seveda tudi Evropa ne bi ušla posledicam..

PacificBlue ::

In vse to ti ljudje načrtujejo že več stoletij..ne samo zadnjih par desetletij(da gre iz generacije v generacijo) in pč zdaj proti koncu tega desetletja se bo človek moral sporijeti s spremembami, ki jih še nikoli ni doživel...zato je ta načrt tako zloben in neopazen...Vas zanima mogoče dejstvo, da imajo Bush, Churchill, Roosevelt skupne prednike?potem glejte tukaj.. KLIK..dokaj presenetljivo kaj?

krneki0001 ::

Pacific Blue, dej že nehi nakladat, isti si kot Thomas, samo v drugo stran kresnjen, njega je en z leve prbov, pa ga je v desno vrgl, tebe pa kontra.

PacificBlue ::

@nebivedu

Pa sj ni to neko nakladanje..pa to so resnična dejstva, ki še kako vplivajo(in še bojo) vplivala na naša življenja..

krneki0001 ::

Resnična dejstva so, da ti je amerika in njihovih 2% bogatašev stopilo v glavo in iz tega delaš teorijo zarote. Očitno si jim ali fouš, ker imajo denar, ali pa jih občuduješ in sestavljaš v glavi pravljice o njih.
Zaradi takih ljudi, kot si ti in ob obilni pomoči medijev, ki tako napihujejo zadeve, je imelo 49,5% američanov doma bunker in zalogo hrane za 20 let pod bajto za primer atomske vojne z rusijo, drugih 49,5% je imelo bumker in zalogo hrane za 30 let, če nas napadejo vesoljci, 1% se jim je pa smejal in služil na njih, ko so jim gradil bunkerje in prodajal hrano.
In kr hudo mi je ob misli, da danes še vedno taki naivneži živijo.

PacificBlue ::

@nebivedu

Ne, čisto napačno sklepaš..pomisli vse kar si se do zdaj učil..v šoli, na faksu..večina dejstvev(predvsem zgodovinskih) ne kažejo realne slike oziroma vzrokov zanje, zakaj so se zgodili..konspiracija obstaja že več stoletij..saj ne samo v zadnjih letih...

Tole je Albert Pike napisal v pismu Guiseppe Mazzini-jo 15.avgusta 1871 leta:


"The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions." 2 Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.
"The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm." After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.
"The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time." Since the terrorist attacks of Sept 11, 2001, world events, and in particular in the Middle East, show a growing unrest and instability between Modern Zionism and the Arabic World. This is completely in line with the call for a Third World War to be fought between the two, and their allies on both sides. This Third World War is still to come, and recent events show us that it is not far off.

krneki0001 ::

Seveda da ne more zgodovine prikazovat dejanskih dejstev, saj so zgodovino vedno pisali zmagovalci. Sedaj pa smo v dobi, ko so nam mediji bližje, sploh internet in danes hočejo zgodovino pisat tudi luzerji in tako potem nastanejo zgodbice o iluminatih in pofobnih zadevah.

Mogoče boš takole lažje razumel:
Nekdo je luzer in mu nič ne pomaga vse znanje sveta, ker je še vedno luzer in potem začne pisat o iluminatih, kako ga onemogočajo in da zaradi njih ni uspel in potem posname še kak filmček sebi v prid in ...

Pa saj veš, da nekdo ne uspe so vedno krivi vsi ostali, od iluminatov in podobnih, samo sam ni nihče nikoli kriv, da je in bo ostal luzer.

PacificBlue ::

@nebivedu

Eh..ne.. že slepomišiš..pa izpostavi enega takega luzerja..recimo tega župnika, ki govori na tem video..a on krivi illuminate za kakršen svoj neuspeh? Prav prekleto se boji za svoje življenje..pa ni edini..je veliko takih..to so zelo pogumni ljudje, ki izpostavijo svoje ime in glavo,da bi jim ljudje prisluhnili in ne da lahko potem takšni kot ste vi pljuvate čez njih in se jim smejite..

Pa a si si sploh pogledal vse osem delov tega nastopa?

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

Ne in ne bom niti 5 minut prvega, ker je vse skupaj nakladanje kot tisto iz area 51. Pač luzerji, ki niso sposobni sami preživet si nekaj izmislijo in potem o tem trdijo, da je vse res, pa čeprav si polovico vsega izmislijo, drugo polovico jim je pa od sesteretetematerestricabratranecnečak povedal, ki je pa ravno tako luzer.

PacificBlue ::

Seveda da ne more zgodovine prikazovat dejanskih dejstev, saj so zgodovino vedno pisali zmagovalci. Sedaj pa smo v dobi, ko so nam mediji bližje, sploh internet in danes hočejo zgodovino pisat tudi luzerji in tako potem nastanejo zgodbice o iluminatih in pofobnih zadevah.

Da ne boš slučajno mislil, da je res tako..





krneki0001 ::

Ne da se mi ubadat s tabo. Si eden izmed tistih luzerjev, ki verjame v vse kar vidi na internetu.

PacificBlue ::

@nebivedu

A vidiš..sem vedel.. sploh se nočeš ukvarjati s tem, ker pač ne razmišljaš s "svojo glavo"..oziroma si se opredelil do tega, čeprav nisi nikoli nič raziskoval..ali kako se lahko opredeliš do nečesa, če nimaš vsaj malo znanja o tem? A ker so drugi tako rekli? No vidiš, to je pa manipulacija..in tega se more človek znebit..

Pa potem se sploh spuščaš v debato z mano..samo zato, da bi mi nasprotoval, čeprav nisi sam nič raziskoval tega( ta film ti je lepa priložnost)..it tega lahko sklepam z lahkoto, da se tega o čem jaz govorim prekleto bojiš..zato si ga pa ne moreš zamišljati kot nekaj resničnega..ker je pač zate preveč "nenavadno, nadrealno"..nekaj popolnoma v nasprotju z normalnim človeškim zavedanju o svetu okoli nas..pač fikcija..samo ko bo fikcija postala resničnost..pa zna še kako bolj grdo izgledati..

PacificBlue ::

@nebivedu

Seveda verjamem, da se ti ne da več..oziroma ne zmoreš al kaj?

Ne pa ne verjamem, da je vse kar je na netu res..zato sem pa rabil 10 let, da znam zdaj ločit zrno od plevela..In ta slika te knjige..ta knjiga obstaja..čisto zares..

Knjiga

Zgodovina sprememb…

A. Smith ::

Sem videl folk, ki je na hribu gradil ladjo.

Ko sem jih vprašal zakaj, so mi začeli razlagati tisto o resnici, pa kako bo izgledalo. Nekaj takega so govorili, kot ti.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

perfect ::

Tud oblastniki delajo bunkerje in v nih spravljajo matrice od Presleya.. in še kaj :) Le zakaj ??
No pa pglejmo:
Na en strani so teoretiki zarote na drugi pa ovce, bi reku..:))
Jest sem rajši teoretik zarote.Ti pa tko ne veš ker si ''nebivedu''
Pa brez zamere.Svet je pošten kot se le da...:))

krneki0001 ::

Ovce večinoma ne razmišljajo s svojo glavo in sledijo množici in ker trenutno množica vpije, da jih izkoriščajo iluminati, masoni in ostale skupine, se sam ne štejem za ovce, ampak nekatere člane tega foruma pa. In to za črne ovce.

Verjemi pa, da točno vem na katero stran spadam in dokler si lahko privoščim počitnice v puščavi s svojim avtom za 3 tedne, me iluminati, masoni in podobne pravljice ne zanimajo. Sem namreč človek, ki zasluži preko 100.000 evrov letno in se ne ukvarjam s teorijami zarote, ker predobro vem, da je tak denar zelo težko zaslužit in predobro vem, da luzerji vedno krivdo valijo na bogatem da zaradi bogatih sami nimajo.
Trenutno pa imam namreč preveč dela s pripravami na potovanje, ki bo trajalo več kot 3 tedne in ker je treba pripravit avto za tako pot, ki bo štela več kot 8000km.

PacificBlue ::

@nebivedu

Ej..prav nasmejat sem se ti mogel..joj..kar si pa zdaj napisal, bi moralo pa iti prav v eno Slo-tech kroniko:D :D ....

krneki0001 ::

Smejem se jaz vašim idiotizmom o zarotah in o alienih.

Zdej pa grem ben iz te teme.


Aka, mogoče sem pa jst pripadnik kake prostozidarske lože, pa zato tko govorim, Sej veš, tisti, ki dost zaslužimo smo ponavadi zarotniki in jebemo vas male ljudi.

PacificBlue ::

@nebivedu

Pa sj ti človek nč ne zamerim...denar res spremeni človeka..srečno pot kjerkoli že boš...

perfect ::

Veš kaj, če bi ti zaslužu 100.000 kosov na leto nebi bil ''nebivedu''
Zdej pejd pa spat da ne boš službe zamudu .

Karaya 52 ::

PacificBlue, tole je že neka vera. Nimam srca da bi ti razložil da se motiš, niti ne vem če te je sploh možno prepričati. Če kdaj koga slišim govoriti, da so WTC Američani zrušili, mu razložim osnove konstrukcij, lastnosti jekla in gorečega kerozina ki teče po njem. Če ga ne uspem prepričati ga pustim pri miru; mislim pa da sodiš v to skupino. Pa brez zamere.

perfect ::

Lej ga lej.Pa tud v alienčke ne verjame..:) Samo v naši galaksiji je na miljarde planetov on pa misli da je sam.
Tipični človeški egocentrizem.Če ti nisi nobenga vidu še pomen da jih ni.

PacificBlue ::

MasterD

Nič mi ni potrebno razlagati..se spoznam sam dobro na konstrukcije(statiko) in predvsem mehaniko in lastnosti teles..pač hodil v takšno srednjo šolo in faks..
Če te pa zanima ti pa lahko povem, da poleg tega, da sta se letali zaleteli v stolp je bilo v nosilnih stebrih teh dveh nebotičnikov podtaknjeno eksplozivo, ki je še dodatno poslabšalo nosilnost..in predvsem zaradi tega(kot dodatni ziher) sta se stavbi zrušili..če te zanima ti lahko prilepim še slike, kako so ti stebri izgledali potem ko se je stavba zrušila..vsi so bili odrezani-stopljeni(zaradi posledice ekploziva..neko posebno specialno ekpslozivo) pod kotom 45stopinj..

PacificBlue ::

Pa da še dokažem..

PacificBlue ::

Tule je še izsek pričevanja gasilcev v časopisu..


krneki0001 ::

Pacific blue@
Si kdaj odlomil jeklen sveder? Se je odlomil pod kotom 45 stopinj? Mogoče pod 90 stopinjskim kotom?
Jst sm jih zlomu že malo morje, pa od tega jih je odletelo pod čistim 90 stopinjskim kotom tudi ogromno, pod 45 stopinjskim kotom še več in tole na sliki je jeklena konstrukcija, ko ta ne zdrži več, poči in se ne krivi. Krivi se samo, če jo dodobra pregreješ (s kerozinom naprimer). Zato po teh slikcah ne moreš sklepat, da je bilo to narejeno z explozivom. Se posebej če si v tako srednjo šolo hodil in celo na fax.

Tvoja pravljica je BS (bullshit).

Perfect@
Daj mi samo en dokaz v visoki resoluciji, vsaj 1024X768 s čisto sliko NLP-ja, da alieni obiskujejo na zemlji. Mislim, z lahkoto z visoko resolucijo snemamo gorenje v cilindru motorja, lahko posnemamo marsikaj, ampak vse beliverske fotke so pa tako slabo posnete, da verjet ne moreš ob vsej tej tehnologiji.

Patetični ste beliverji, v vsem vidite zarote.

Alexius Heristalski ::

se spoznam sam dobro na konstrukcije(statiko) in predvsem mehaniko in lastnosti teles..pač hodil v takšno srednjo šolo in faks..

A nisi ti zadnjič govoril, da študiraš/si študiral filozofijo?

krneki0001 ::

Sej ima vsak teden drugo izobrazbo u bistvu je pa to učenjak, ki se skriva pod bivšim nickom ramzes ali ramzes2.

PacificBlue ::

A nisi ti zadnjič govoril, da študiraš/si študiral filozofijo?

Srednja..tehnična gimnazija
1.faks..2leti..geotehnologija in rudarstvo
2.faks..geografija in filozofija

@nebivedu

Pa sliko si dober poglej..in izsek iz časopisa..če imaš željo ti prilepim še na desetin takih izjav..celo posnetih na kamero..Pa a nisi včeraj rekel. da se umikaš iz teme?>:D

dzinks63 ::

:)) Kolikor se spomnim, je veliko železja po porušitvi še vedno stalo in so ga potem z močnimi prenarji na acetilen stran porezali in po sliki je videti tako.

jype ::

PacificBlue> Pa da še dokažem..

Kaj pa je to, kar si dokazal? Kaj je sploh na fotografiji?

PacificBlue ::

http://www.truveo.com/Wtc-Bomb-no-plane...


New Seismic Data Refutes
Official WTC Explanation

Two unexplained "spikes" in the seismic record from Sept. 11 indicate huge bursts of energy shook the ground beneath the World Trade Center's twin towers immediately prior to the collapse.

American Free Press has learned of pools of "molten steel" found at the base of the collapsed twin towers weeks after the collapse. Although the energy source for these incredibly hot areas has yet to be explained, New York seismometers recorded huge bursts of energy, which caused unexplained seismic "spikes" at the beginning of each collapse.

These spikes suggest that massive underground explosions may have literally knocked the towers off their foundations, causing them to collapse.

In the basements of the collapsed towers, where the 47 central support columns connected with the bedrock, hot spots of "literally molten steel" were discovered more than a month after the collapse. Such persistent and intense residual heat, 70 feet below the surface, in an oxygen starved environment, could explain how these crucial structural supports failed.

perfect ::

''Nebivedu'' želi ''high definition''sliko NLP-ja.Ja,ampak potem to nebi bil več NLP..:)
Kje sem pa jaz govoril o NLP-jih ''Nebivedu'' ? Sem samo odgovoril na tvoj post v
katerem poveš da pač ne verjameš v ''alienske''kot jih ti imenuješ.
Res me pa zanima ali ti dopuščaš možnost da obstajajo ?? Na to bi res želel
odgovor.Ker če dopuščaš to možnost potem moraš vedet da se ne vozijo z
rikšami okrog. Ne da me tema okrog NLP-jev ne zanima ampak ti povem da rajši nebi
nič slišal o njih. Samo še tega nam je treba tukaj na tem planetu..:)
Sicer jih mamo pa sami dovolj..:)

PacificBlue ::

Vašo teorijo o vročem kerozinu, ki naj bi podrl stolp lahko zamaja zelo naslednja fotografija:


««
«
1 / 9
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410130 (8282) imagodei

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45631179 (2068) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68742049 (28957) Matev

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213449 (9072) jype

Več podobnih tem