» »

Matrix Revolutions

Matrix Revolutions

tx-z ::

Na strani (spodnji link), je kratek opis filma s slikami. Če ne želite zvedeti kaj se dogaja v filmu ne it na to stran!!

povezava
tx-z

undefined ::

frenk ::

iceman: al mogoče veš kako bi lahko tale download malo pospešil?:)

undefined ::

Seveda. uporabi Azureus klienta, pa vsake toliko časa klikni na Manual Update. Upload Rate seveda nastavi na minimum 2kBps, če imaš nizko prepustnost. :)

frenk ::

iceman: tnx bom probal:)...mah čudn je to da mam upload večji kot download:\

frenk ::

to je to:D...zdele je vleklo 100kBps...še 20 minut:) ...tnx

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: frenk ()

frenk ::

damn tole je pa ql:D...komej čakam:)

tx-z ::

trailerjev sm si že kr ene 10 pogledu :) upam da bo bolš k drugi del,no sj se itak nadaljuje

aja:tole je pa skor 1 mesec trajal da ste odgovoril :)
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()

undefined ::

> tole je pa skor 1 mesec trajal da ste odgovoril

Time has no meaning. ;)

Matek ::

BTW, tista vsebina na strani je po moje krneki...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

undefined ::

> BTW, tista vsebina na strani je po moje krneki...

Se strinjam. Ponavadi take koncepte pišejo 13-letniki, ki bi radi izpadli veliki znalci. Se še spomnim, ko so za Matrico 2 govorili o nekem virusu in tem, kako bodo agenti Neotu pomagali. :)

tx-z ::

IceMan: sm ja, samo z drugačnim namenom

Zanima me, če že kdo ve kdaj se bo lahko kuplo karte za za film prek interneta (joker), za premiero 5.11 ob 15h
tx-z

tx-z ::

neeee! popoldan mamo tist tedn pouk :'( :( :'( zdej pa ne bom mogu na premiero :(
tx-z

undefined ::

> neeee! popoldan mamo tist tedn pouk zdej pa ne bom mogu na premiero

Špricej pouk? Sej ni več kot 2 uri filma. ;)

tx-z ::

sj bi lahko mel opravičil sam tole je mal čudn:
Prosimo da opravičite izostanek od pouka mojemu sinu....... dne 5.11. od 13h do 18h, ker je moral na svetovno premiero matrice revolucija, tretjega in hkrati tudi zadnjega dela triologije. S spoštovanjem. :)
tx-z

CaqKa ::

še meni eno tako opravičilo :)

za punco.


>:D

McHregec ::

Zigam še meni napiši in oddaj profesorju Tratniku. :D
Destroyer Of The Worlds.

tx-z ::

tebe pa poznam :)
tx-z

Jebiveter ::

Se priporocam za opravicilo! :D

Drgac pa, kdaj zacnejo prodajat karte?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Zdravko ::

nisem pretiran optimist glede filma. po moje bo na ravni drugega dela, torej gledljivo in nič več. ampak pustimo se presenetiti, upam da se motim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zdravko ()

BaRtMaN ::

Jao, kot da moraš na premiero. Greš pa naslednji teden gledat, al pa med vikendom, če je nuja.

undefined ::

Jest upam, da bo tretji del bolj na ravni prvega. Vsaj trailer mi je dal takšen vtis. Sicer pa res, dvojka je bila totalen polom. ;)

Tr0n ::

Kot zgleda, je tretji del Matrike tiste, ki jim je bil vsec prvi del in jih je drugi del bolj ali manj pustil praznih rok, dokaj navdusil.

undefined ::

Like I said. I hope it's true. :)

Isht ::

En komentar: brez problema bi drugi in tretji del zdruzili v en film.
Namrec ce bo trojka vsebovala toliko akcijskih prizorov, kot dvojka ... Prvi del je res hud, saj daje misliti, kung fu vesoljskih razseznosti je pa za okrasek. V dvojki se pa zgodba zacne dejansko sele po polovici filma, po vseh dooolgih nepotrebnih pretepih. Ce skrcimo: Neo se dobi s prerokinjo. Grejo k francozu, poberejo kljucarja, jo uspesno pobrisejo, vstopijo v mainframe. Arhitekt. Tukaj jaz ne vidim vec zgodbe, kot za cetrt konkretnega filma. Ce navrzemo se postransko zgodbo 'destruction of Zion', nekaj kung-fuja in znanstvene fantastike, dobimo pol filma. Vzemi Matrix Revolutions in ponovi postopek. AVI JOINER. that's it. In se nekaj: kolikor se v dvojki vse skupaj vlece, je zakljucek nikakrsen. Izgleda, kot da so editirali film, prisli do dveh ur in rekli: okej, ostanek moramo strpati v 5 minut. Upam, da se to ne bo ponovilo v trojki.
Po teaserju na koncu drugega filma sodec, bo VSAJ za en ogled.

Tr0n ::

Dvojko in trojko so snemali skupaj, ampak je bilo ze od zacetka nacrtovano, da bosta dva dela, ki se bosta povezovala z zgodbo iz Animatrixa in igre Enter the Matrix.

Ravno gledal making of Reloaded. Prav en del avtoceste so sli zgradit za chase sceno v Reloaded. Pri taksnih stvareh se veckrat vprasam, a ne bi bilo mogoce boljse, da ves ta denar nakazejo v humanitarne namene.

Isht ::

To, da so zadnja dva dela snemali skupaj, mi je jasno. Tudi drugi in tretji del Star treka so snemali naenkrat, pa vseeno uspeta delovati tudi kot samostojna filma.
Sicer pa sem govoril, da je drugi film odlocno prevec razvlecen na posameznih koncih, in da ce bo tretji del narejen po istem kopitu, bi bilo bolje, da bi oba filma zdruzili in prisli do tega, kar je bil prvi film. Znanstveno-fantasticni eksistencialisticni film z nekaj malega kungfuja. In ne to, kar je bil drugi del: ZF kungfu film z odtenkom zgodbe.

Tr0n ::

V bistvu je bilo zelo veliko povedano v drugem delu, le razumeti si ga moral. Kot sta povedala brata, nekdo bo ob koncu filma odsel iz dvorane in bo izvedel 2 novi stvari, dva nova faseta zgodbe, drugi z 50, ta tretji z vsemi 400 :).

Zgodba je gosta, ampak malce povrsno in na hitro prikazana, zato se hitro zgodi, da stvari letijo mimo.

Ampak hej, vsak pac drugace dozivlja in razume nek film :).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Alexius Heristalski ::

Prav en del avtoceste so sli zgradit za chase sceno v Reloaded.

Heh, le zakaj filma niso snemali pri nas ...:D
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Isht ::

OOkej, razclenimo dvojko v detajle: svet se iz enke kar konkretno razsiri. Namrec v prvem delu ima gledalec obcutek, da se proti Matrici bori pescica posameznikov, zdruzena pod vodstvom Morpheusa. Saj omenijo Zion in druge ladje, vendar je filing filma precej ... osamljen.
Drugi del kar naenkrat pokaze cel svet ljudi, voditeljev, hekerjev, filozofov, vojakov in navadnega folka, ki se trudijo preziveti nekje pod zemljo, dobro organizirani. Novi facet? ja.
Dalje: Prerokinja je program.
Neo ni edini pravi naslednik The One, z mocmi in sposobnostmi. Matrica je vsaj 6x starejsa od Ziona.
Agenti niso edini 'cuteci programi'. Francozar, njegova dva albina, en kup volkodlakov, kljucar.
Prerokba je bullshit. Vse, na cemer temelji enka, se izkaze za dobro preracunano strategijo strojev.
Koncno: Neo se izneveri clovestvu. Mislim, dejansko je njegova odlocitev (po vsej logiki) taka, da sicer matrico unici, ampak, hej sit, Ziona ni vec, ljudi v matrici pa tudi ne.
In zakljucek? Neo je The One v visjem pomenu besede. Njegove sposobnosti presegajo njegove predhodnike in niso omejene na Matrico. Seveda je tu se moznost, da obstaja vecja Matrica, v kateri se Zion bori proti strojem. Ampak, zakaj bi tako komplicirali?
Smith je prost. Moral bi biti zbrisan, vendar se je Neova osebnostna lastnost, neubogljivost, prepisala nanj. Je potem cloveska osebnost, zavoljo misticnosti ji recimo dusa, digitalno prepisljiv medij?
In seveda digitalno zdravljenje. Clovek se ozdravi sam, tudi smrti, vse je stvar vere, prepricanja. Ce v matrici umres, se ti ustavijo funkcije v realnosti. In potem Neo malo pozgecka bite in bajte, in glejsigazlomka, Trinity je ziva.
Do katere stopnje se potem clovek prepise iz sebe v Matrico? in kje je ta link s telesom, ter zakaj ta link ne deluje kot instant most s samim sabo (zakaj morajo hekerji iz matrice bezati po starih zicnih linijah? kje je WI-FI, BlueTooth in podobno? Ce je v Matrici itak vse digitalizirano, zakaj program lahko cekira klice iz mobitela, iz analognega pa ne?
Vprasanje je tudi, kako se clovek iz svojega telesa preseli v Matrico, in seveda iz Matrice nazaj. Gremo se downloadati s 56k modemi, kaj pravite? Meni moja kompulzivna narava ni vsec. Si bom skopiral datoteko sladkosti iz ene blondinke.
Torej, pozabimo genetske manipulacije, cas je za dusevne manipulacije. Digitalno lahko preoblikujemo nacin, na katerega opazujemo svet. Smith se pretvori v tisto, s cimer je Morpheusa pljuval v enki: clovestvo je virus. Smith je virus, ki odrine Bainovo digitalizirano osebnost in se aktualizira v svetu, v katerem vladajo ljudje. Insider.
In kaj je veliki nacrt strojev? Zasuznjenje ni vec opcija, Neo je stvar zajebal.

Toliko o novih facetih zgodbe, ki sem jih sicer opazil se en kup, ki so bolj subtilni, pa se mi niti ne da razglabljati.

jRk0 ::

je pa fino pogleda animatrix, da ti je jasno se kaj drugega:)
You fuck up once, you loose two teeth.

Isht ::

Animatrix je pa poglavje cisto zase. Govoril sem v okviru zgodbe, ki jo govorijo filmi. Zgodbe Animatrice so iz istega testa, ampak pecene cisto drugace. Ne me lovit za malenkosti, ker sem tudi Animatrix videl, in mi je jasen. Sicer moja najljubsa zgodba iz Animatrix: Program. Zgodba z detektivom je prevec klisejska, ceprav ima svojevrsten car. Zanimiva mi je bila menjava vlog v zgodbi z robotom, ki ga konvertirajo. The Kid's story je cist hud, poleg drugih 'malenkosti' tudi pove, od kje se je znasel poba, ki tezi Neotu v dvojki. Zadji let Ozirisa itak samo povezuje enko in dvojko, Reneissance p.1 in 2 pa razlagata preteklost, ki bi po mojem mnenju bolje delovala kot mit, ki ga ne poznamo, ker je tudi nasim junakom zgodbe nepoznan. Namrec Reneissance je skupek fajlov iz Zionovega Mainframe-a. Je tako? Zakaj potem Morpheus tako slabo razlaga Neotu v enki, kako pravzaprav nic ne vejo natancno, zakaj so stvari take kot so?

Isht ::

Ja, pa da ze vnaprej povem: nisem se spilal Enter the Matrix, in ne vem, kaka zgodba je tam. Si pa predstavljam, da pac poveze Last Flight of the Osiris in drugi del Matrice.

Raw ::

Spil se dogaja vzporedno z filmom. Prikazuje Niobe in Ghosta - dogodke vidis z njihove perspektive.
Moras spilat, ce hoces imet celotno sliko zgodbe.

.raw


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Matrix: Revolutions (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16611628 (8273) DoloresJane
»

[What is] The Matrix Kviz (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1819728 (7138) DarkSite
»

The Matrix: Reloaded

Oddelek: Sedem umetnosti
362300 (1399) CaqKa
»

Matrix 3: Revolutions Trailer (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1319961 (8220) JP
»

Še 8. dni do premiere The Matrix: Reloaded !!SPOILER ALERT!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1009899 (7832) BaRtMaN

Več podobnih tem