» »

Peticija za legalizacijo konoplje

Peticija za legalizacijo konoplje

««
27 / 27
»
»»

c3p0 ::

IMBB je izjavil:


Zakaj pa temu znancu olajšuješ izbiro s tem ko ga ne prijaviš? Če bo prekršek in potem še en prekršek, mu bo verjetno otežilo vse skupaj, ne? Zakaj si mnenja, da je grožnja s pregonom dobra za ostale, zanj pa ne bi bila? Te bolj skrbi za dobrobit neznancev kot za dobrobit znancev? Pa še prav kliče te na pomoč menda po ovinkih.


Ne bi prijavil niti tebe, če bi vedel, da si gojiš opojne substance in kje. Kot že rečeno, vsak se sam odloča. Nisem pa zato, da se uporaba v opojne namene še olajša, zato bom Proti. Ko bodo pravilno zadeve definirali in predstavili, če bo čim manj možnosti zlorabe in olajšan dostop za tiste, ki to dejansko potrebujejo, večinoma, če ne izključno CBD, bom pa Za.

Do takrat se pa zapohančki zgoraj, ki so le še na ad hominemih, lahko le pogovarjajo s steno.

IMBB ::

Ni najbolj smiselno, da podpiraš sistemsko preganjanje THC, ne narediš pa nič za preganjanje THC v znanih primerih v praksi. Tu vidim jasno razhajanje med politično teorijo in prakso.

streki ::

c3p0 je izjavil:

streki je izjavil:


Sintetični THC,CBD NE hvala, kar ti ga jemlji.


Zakaj bi naj bil sintetični? A misliš, da farmacija vse sintetizira? Pogosto je enostavneje in ceneje neko učinkovino pridobiti iz naravnega vira.

Trenutno je samo sintetični,ne verjamem da bo kdaj na voljo v naravni obliki.
Farmacija sigurno nebo kuhala vršake z izopranolom,da dobi naravno smolo.
To delajo strokovnjaki na tem področju.