» »

F1 igra .... katera trenutno najboljsa ....

F1 igra .... katera trenutno najboljsa ....

OrlyTM ::

ze lep cas iscem eno dobro f1 igro ... probu sm gp3 in gp4 pa mi ni lih najbolj ... spomnim se, da je neki casa nazaj bla ena F1 2002 ali F1 RS al kaj je ze bla, k nej bi bla nadmocna ...

predlogi?

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

kilergas ::

F1 challenge 99-02 sprobaj.,.drugace pa je zunaj kar nekaj dobrih modov za f1 2002 in 99-02,..try it Klik and wlik

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kilergas ()

dëych ::

jst igram gp4 in mi je do zdej še najboljša igra formule 1. Z raznimi dodatki (patchi ipd) je dost boljša..maš več info med špilom pa razne nastavitve si lahko dobiš, updejte ipd...mogoč gre edina zamera pomagalu, katerga nikakor ne moreš izklopet če igraš na tipkovnico, to je pa da ti pomaga v ovinkih motat pa usmerjat, mislm da je tipka F8 za vklop/izklop :\

Microsoft ::

GP4.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

ČIP 008 ::

Jaz sem res velik ljubitelj F1 in imam dozdaj vse igre ki so izšle. Prav tako sem vse sprobal v igri in hitro ugotovil,da je pač preprosto rečeno daleč najboljša Grand Prix 4.Seveda pa moraš F1 igre igrati na volanu,da pridejo do izraza vse fizikalne lastnosti. Torej igra je stara dve leti in še vedno odlična,kar sta ugotovila, heatsink, JimiBtn in še marsikdo, če bomo želeli igrati bljšo bomo morali počakati na Grand Prix 5.LP

OrlyTM ::

hmmm ... torej najboljso ze imam ... mah, spomnu sm se, da sm lep cas nazaj nekje bral, da nej bi bla F1 2002 nadmocna, zato sm si jo zelu sprobat ... GP4 ze mam ... sicer ni svoh, sam mal mi najeda k ni tok filinga za hitrost ... nch ... bomo se mal nastavitve zbil za grafiko, mogoc bo kej bolj letel ... pa res ... na tipke je tko tko ... cudn :nejvem: ....

Se posebi zej, k sm probu demo TOCA Race Driver 2 k gladko SEKA ...!!! DTM prvenstvo leti ko pes ... uzitek vozit ... ah ja ... sj, baje maja izide :)

anyhow ... bo treba v stacuno po volan ... kerga priporocate? :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

borutz ::

volan eden in edini:
MS sidewinder force feedback wheel :)

sej ferarijev je tud dober samo eni hvalijo tega eni drugega

odloci se sam

ripmork ::

jst furam pa f1 2002 z 360 modeno-res je boljši filling z volanom,sicer nimam feedbecka,ampak mi je vseeno dabest...btw,volan je sicer v redu,me pa neki pedala drkajo(ko jih hočem celibrirat mi trzajo gor pa dol v programu al pa v igri,čeprav se jih ne dotikam...probal sem že vse ampak mi je uspelo težavo odpravit edino tako,da sem nastavil večji sensibility za pedala..


včeraj sem probal instalirat hud mod za f1 2002 od hummericha(f1 2003)-res je dabest,samo sem šele kasneje ugotovil da moraš imet original:( ,tako da ni nič iz tega-če pa ima kdo original igro naj si ga da dol in to takoj-avti so dosti lepše detajlirani,tudi več poly-ev,tobacco sponzorji(in non tobacco na silverstone-u,pa v ZDA...etc) skratka must have!


tukaj je stran za dol dat

sicer se moraš registrirat na File planet-u da loh daš dol,je pa okol 34MB.[

zino ::

Gp 3,4 je za zacetnike. Vejretno bi se moja mama brez problema peljala ker se voz kot po tracnicah. Brez veze. Tko da ce hoces igrat pravo simulacijo si vsekakor instaliraj f12002 oz. novejso f1 99-02.

Alexius Heristalski ::

RIPMORK: V Mantisu imajo novo F1 Challenge '99-'02 za 3.400 sit. Sam si jo bom najbrž kupil.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

ripmork ::

3.400 sit?8-O ....lepo se sliši..pa je res samostojna igra lahko tako poceni?:\

PireCrompir ::

sam že kar nekaj let dirkam na spletnih dirkalnih prvenstvih, začenši z gp3, nato gp3 2000, gp4, sedaj pa že nekaj časa f1 2001, f1 2002 in f1 challenge 99-02. brez vsakega dvoma je za moj okus daleč najboljša f1c 99-02 in f1 serija na splošno, tudi po mnenju velike večine internetne dirkaške skupnosti je trenutno tako (sicer pa, kot je v podobnih primerih v navadi, med zagovorniki ene in druge serije vlada "sveta vojna"). f1 prekaša gp praktično v vseh pogledih, tako v občutku hitrosti, kot realističnosti vožnje (zame daleč najbolj pomembno), grafiki, gp ima že tradicionalno težave z nerealnim podkrmiljenjem, ki se jih ne da odpraviti z nastavitvami, itd., itd.. Je pa res, da je f1 zaradi svoje večje realističnosti bistveno težja igra (seveda z izključenimi pomagali) - da ne bo pomote, tudi gp4 je zelo težka in zelo realistična igra, f1 je pač še toliko bolj. bottom line: obe igri je vredno poskusiti, obe sta zelo dobri, da ne rečem fantastični, gre bolj za stvar okusa in pripadnost eni seriji - če si že poskusil gp4 in ti nekako ni ustrezala, vsekakor poskusi še f1c 99-02.

lp,
-- PireCrompir

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

Pirecrompir: se kar strinjam s tabo.Pač enemu leži gp serija,drugim f1 od EA,obe pa sta dobri.Probal sem gp4 in mi ni bil tako všeč,deluje počasneje in čeprav se mi zdijo efekti lepši mi grafika ne deluje tako realistično.Za hec sem primerjal slike iz gp4 in f1 2002 z slikami prave on-board kamere na dirkalniku in prav očitno je,da so barve v gp4 dosti preveč žive in kontrastne(trava je skoraj zeleno florescentna),največja razlika pa je prav v občutku hitrosti,ki je roko na srce v f1 serijah dosti boljši....je pa to smao moje mnenje in popolnoma razumem če je komu drugemu gp bolj pri srcu8-)

samo eno vprašanje:je poleg seveda štirih sezon kaj bistveno boljšega v f1challenge kot v f12002?

PrimozR ::

GP2. Legendarna. Volan pa obvezno Logitech MOMO racing. Domenca-29k. Fantastičen volan, vreden denarja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

formula 1

Oddelek: Igre
291926 (1288) DenisM
»

Formula1

Oddelek: Igre
131252 (1070) Hux
»

Kateri volan oziroma kje kupiti Lgitech MOMO Force?

Oddelek: Kaj kupiti
111590 (1355) Tattoo-
»

Fizika avtomobilov v igrah!?!?

Oddelek: Igre
322131 (1500) Microsoft
»

Grand Prix 4 VS F1 2002

Oddelek: Igre
101364 (975) LapD

Več podobnih tem