» »

Bluetooth

Bluetooth

pitagora ::

Bog, zanima me ce ima kdo kaksno izkusnjo glede bluetootha in sicer prebral sem da se lahko povezes na telefon drugega ki ima isto bluetooth mene pa zanima kako je to mogoce ne da bi on to vedel.???
lp
OKO
lp pitagora

Ziga Dolhar ::

Dobi fizični dostop do drugega telefona in ustrezno nastavi gesla in te stvari.

p.s.: Silent Stealing via Bluetooth
https://dolhar.si/

pitagora ::

Jaz postavim zelo dobro temo s katero se lahko potem ostali tudi informirajo in s tem tudi zavarujejo pred nepotrebnim tezavam z bluetoohom vi pa mi odpisete, da naj si preberem navodila za uporabo foruma,
se nekaj hackerji so danes zelo dobrodosli, ker oni ugotovijo napake in podobne stvari na sistemih katere lahko kasneje popravijo ali pa izkoristijo tako, da vsaka stvar ki jo stori hacker je sicer tvegana za njega ampak dobrodosla za ostale programerje, ker pac potem vedo da progarm ni tako kot bi moral biti.
Zato sprasujem zakaj taksen odziv ce pa se ravno iz tega najvec naucimo pa saj tam pise, da za vse info ki jih dobis od tega portala si odgovoren sam ne pa slo-tech...Storitve, ki jih ponuja Slo-Tech, so takšne kot so. Slo-Tech ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo ali za težave, ki bi bile storjene in povzročene z uporabo njegovih storitev: nedostopnost strani, motnje dostopa strani, virusi, napake v katerikoli informacijah in dokumentih posredovanih s strani Slo-Techa.

LP
OKO
lp pitagora

Tody ::

Slo-tech uporabniki na splošno ne podpirajo vdiranje v take ali drugačne sisteme , ne podpira iskanja crackov in iskanja nelegalnih in porno straneh. To da ima bluetooth pomanjkljivost se je že pisalo v novici. Kakršna koli podrobna navodila kako se to naredi pa bodo bila izbrisana in primerno sankcionirana.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Slo-Tech
49146075 (21342) CaqKa

Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Slo-Tech
86551018 (22685) OwcA
»

Postavitev bakrenega ali aluminijastega droga

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
452203 (1585) BigWhale

Več podobnih tem