» »

Fotoaparat JVC GC-X3. Kapaciteta kartice.

Fotoaparat JVC GC-X3. Kapaciteta kartice.

barbarpapa1 ::

Pozdravljeni

Lastim si malo starejšega digitalca JVC GC-X3. Kot pomnilniški medij uporablja Smart Media kartice. Glede na to, da se ta tip kartic očitno počasi umika s trga :( , bi si rad kupil nekaj le-teh, preden izginejo. V navodilih fotoaparata piše, da je maksimalna kapaciteta kartice 64MB. Zanima me, če je kdo preiskusil ta fotoparat s kartico večje kapacitete? Prosim, povejte svoje izkušnje.

Prav tako me zanima, ali se je kdo uspel dokopati do poceni dodatne baterije in če ja, kje jo je kupil?

Pa fajn fotografiranje želim...

LP

Jože

bojchi ::

jaz imam v tem aparatu 128mb kartico in zadeva deluje bp.za batarijo sem enkrat spraševal in mislim da je bila tedaj cena med 15000 in 20000.batarija v tem fotoaparatu zdrži malo časa. VSAKEMU KI KOPUJE DIGITALCA PRIPOROČAM DA KUPI FOTOAPARAT KI UPORABLJA NAVADNE BATARIJE IN NE NEKIH POSEBNIH. te posebne batarije so navadno kar drage.

barbarpapa1 ::

Bojch hvala!

Sam tudi, po izkušnji z mojim digitalcem :'( , vsakemu, ki me sprašuje za mnejne glede nakupa aparata najprej rečem, naj izbere model, ki dela na standrdne baterije. Zdi se mi, da če želim imeti kolikor tolikor spodoben čas trajanja baterije, moram obvezno izklopiti zaslonček in po možnosti slikati brez bliskavice.

Ko sem povpraševal po bateriji, so mi jo v Big Bangu ponujali za cca 16000 Sit, kar se mi je zdelo preveč. Zato me zanima, če je kdo kupil takšno baterijo preko neta.

LP

Jože

bojchi ::

malo sem pobrckal po netu. kot kaže se je baterija občutno pocenila. malo še sam poglej. oznaka baterije je bn-v37u. če kaj najdeš mi pošlji mail: tomyani@email.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fotoaparat za manj zahtevne

Oddelek: Kaj kupiti
131481 (1229) TOP
»

Batarije za digitalni fotoaparat

Oddelek: Kaj kupiti
81423 (1224) ;-)
»

Digitalni fotoaparat do 100k

Oddelek: Kaj kupiti
473188 (2551) TribesMan
»

Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556092 (5205) Zdravko

Več podobnih tem