» »

Anketa - Avatarji na Slo-Tech

Anketa - Avatarji na Slo-Tech

««
10 / 14
»»

OwcA ::

Zanimivo za kakšnega (v smislu udejstvovanja na forumu) se je v tej temi izkazal povprečen zagovornik avatarjev ...

To me je napeljalo na še eno misel. Na forumih kjer imajo avatarje se na vsake toliko v razgovore prikradejo povsem irelevantni komentarji o (novih) avatarjih udeležencev. Ampak vi seveda ne boste imeli nič proti, če zaklenemo število menjav avatarjev, podobno kot je urejeno z vzdevki. Ali se motim?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

BigWhale ::

nevone:

Ampak jaz sem videl da goljufajo! Primoz sedi tam in vsakic, ko nekdo glasuje vrze rumeno, zeleno, rdeco in modro kroglico v eno skatlo. In vceraj so se mu skatle podrle, pa je kar na random zmetal not kuglice! V tem je problem! Randomiziral je kuglice... Zdaj je pa cela stala...

fahrenGONE ::

Hm, pa saj ni potrebno da sedi tam. Lahko naredis skripto in ti server sam steje glasove. Sedenje ob serverju in metanje kroglic so cisto odvec.

CaqKa ::

ja kaj če pa se skripti prevrnejo kroglice.. nekdo more bit tam, da jih vsaj približno potem nazaj zloži.

root987 ::

Hm, pa saj ni potrebno da sedi tam. Lahko naredis skripto in ti server sam steje glasove. Sedenje ob serverju in metanje kroglic so cisto odvec.
Pa ne se hecat no! :)

Za vse ki redno trdijo da ne zaupaju primozu in/ali ostalim slo-techovcev: se vedno vam ostane drzavni referendum. Ali je tam spet mozno fejkanje rezultatov?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

V-i-p ::

root, pa si se mogoče vprašal, zakaj je tako, da se primožu ne zaupa? Mogoče si ti malo "premlad" slo-techovec, mislim v smislu koliko let že poznaš s-t kot (smo) so nekateri ostali? Jaz dobro vem, kako se je včasih delalo na tej strani in kako se sedaj. Včasih je bil vodja strani z uporabniki, odprt za predloge, smo sodelovali, sedaj ti pa vodja strani, v kolikor hočeš kaj narediti za to stran, skoraj dobesedno zine ali pa napiše: vtakni si to in ono nekam. In ker s-t že lep čas pokonci drži samo še forum, predlagam naslov: http://www.slo-forum.com :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

OwcA ::

@V-i-p: moraš upoštevati tudi, da se vsaj forum nazadržno širi. Čim manjša je stran in čim ožji krog uporabnikov ima, tem laže je ohranjati pristne odnose. Na tujih forumih (zelo raznorodnih tematik), ki jih toliko obiskujem, da se mi vsaj od daleč sanja kakšna je ureditev, povsod:

1) neprimerno bolj spoštujejo administratorje
2) so precej manj demokratični.
3) na nove zmožnosti gledajo kot darilo, ne nekaj kar jim pritiče.

Pri 3) velja poudariti še, da gre v vseh primerih za že narejene forume, tako da v nove zmožnosti upravljalci strai vložijo precej manj časa.

Meni se zdi, recimo temu, "srednja pot", ki jo ubira ST neprimerno boljša. Hkrati se tudi zavedam, da neglede na vse, nikoli več ne bo tako kot je bilo v samih začetkih. Četudi bi se recimo načrtno oklestili se bodo vse pretekle izkušnje odražale v tem kako bomo vodili stran. Tudi razmere okoli nas so se spremenile. Leta 2000 so bile modifikacije in navijanje (verjetno se strinjava, da je bil včasih so srž ST) relativno underground početje, dan danes pa imajo še službeni računalniki neonke. In nenazadnje spremenila so se tudi naša zanimanja. Sam sem včasih bral pretežno Navijane ter Hlajenje in modifikacije, sedaj redko pokukam onkraj Z&T in Programiranja.

Vprašanje je torej, v kolikšni meri se odziba ST na potrebe tukaj in zdaj in kam naj gre v prihodnje. Leto 2000 žal ni pravi odgovor.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Myth ::

>neprimerno bolj spoštujejo administratorje

Seveda. In zakaj? Ker se znajo administratorji obnašati. Poznajo osnovni bonton in spoštujejo druge ljudi.

>so precej manj demokratični.

Recimo da so, ampak še vedno jim lahko obiskovalci napišejo kaj je kje narobe, kaj jih moti. In to znajo vzeti v poduk. Zatem še celo stran izbolša. Torej, je prijaznejša, čeprav ni demokratična.

>na nove zmožnosti gledajo kot darilo, ne nekaj kar jim pritiče.

Glej zgoraj oba odgovora.

in nasvidenje >:D :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

OwcA ::

Vprašanje je torej, v kolikšni meri se odziba ST na potrebe tukaj in zdaj in kam naj gre v prihodnje. Leto 2000 žal ni pravi odgovor.

Recimo, da so avatarji ta "tukaj in zdaj". Kaj to pomeni? Da bo celoten forum počasi strmoglavil na patetično nizko stopnjo te teme? Ne bom se delal lepega, tudi mi (ST team) se nismo tu izkazali za čiste kot solze. Sam sem okusil dovolj, da sem gotov, da v kolikor se to zgodi, me ST ne bo videl več.
Seveda se bom boril kot je v moji moči, ampak tu pridemo do resne dileme. Širjenje strani vse bolj ogroža naše ideale. Treba je resno nastopiti proti nekaterim idejam in se oprijeti drugih. Trudimo se biti odprti. Nimamo bana, nimamo potrjevanja prijav, nimamo zahtev glede e-naslovov pri registraciji ... Ampak to ima žal svojo ceno. Recimo agitatorje kot so Mr|ce, Tic, fahrenheit, ... Ja, druge strani bi se "izboljšale". Navidezno. Odpravile bi vse moteče elemente. Mogoče je to edina mogoča pot. Vsekakor je najlažja.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

perci ::

Resda ne obiskujem dosti ostalih forumov, ampak a ima kateri posebno temo za pritozbe?

kuglvinkl ::

Zadnji odstavek by OwcA si pozorno preberite.

Perci, eetaq, še posebej imajo vsi dvostopenjsko reševanje pritožb...
Your focus determines your reallity

BigWhale ::

Uvedemo avatarje in ban... potem pa pobanamo vse, ki si nastavijo avatarja... ;)

V-i-p ::

Hmm, kaj pa če na stvar pogledamo iz drugega zornega kota? Kaj če ljudstvo "hoče" avatarje ravno zato, ker se na s-t "nič" ne dogaja, beri: nič ni novega? Ne vem sicer kako je pri drugih uporabnikih, ampak jaz moram priznat, da mi je s-t pust. Nekaj novic dnevno in pa forum, to je vse, kar vem da bom na tej strani dobil, kot uporabnik, ki pride gor. OwcA, imaš pa popolnoma prav, da se drugje spoštuje administratorje nekega portala in moderatorje, to pa drži, tukaj pa moderator nekomu nekaj zbriše, pa se odpre tema, da kak prasec je ta in ta ki si je drznil to in to nardit. In tu nastopi tisto, o čemer jaz že dolgo časa govorim. S-t je že prevelika skupnost, da bi vsaj po mojem, šlo brez bana, brez "naprednih" funkcij. Meni se tudi dozdeva, da šefi pokažejo premalo tistega, da se ve "kdo je šef". In če se šef tako obnaša, je tega konec, nobeden ne bo spoštoval višjih na portalu. Recimo, da bi bil jaz "šef" te strani, bi "mojega" moderatorja ali TPja nek uporabnik poslal v PM in mu je*al vse po spisku samo enkrat, dvakrat iz istega nicka ne bi utegnil, bi bil prej blokiran. In spet sem pri moji izkušnji: ko sem bil še moderator, sem enkrat (!!!) popolnoma upravičeno enemu uporabniku zaklenil temo. Začel mi je grozit, na GSM pošiljat grozilna sporočila po deset na dan. V delu foruma za moderatorje sem "moje nadrejene" prosil, da ga pač "kaznujejo", glede na to, kaj vse dela in kako se obnaša. Misliš, OwcA, da je kaj bilo iz tega? Na koncu je izgledalo, kot da "vodstvo" drži z njim, ne pa z menoj, ki sem njihov. In tak uporabnik je seveda takoj dobil krila, češ, lej tega usranega moderatorja, saj mi nič ne more. Kdo, povej mi, kdo te bo potem pa spoštoval?

Se opravičujem, vem da sem spet zašel, ampak moral sem napisat...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

OwcA ::

Za svojimi stojimo. 2 uri po tem, ko si povedal situacijo v MO, je dobil naziv (PR), ki ga nosi še danes. Takisto si dobil kopico nasvetov kako reši situacijo od pravnih do čisto praktičnih, enega izmed slednjih si na koncu tudi uporabil (če želiš, ti lahko na ZS pošljem celo temo). Jasno je bilo povedano tudi, da bi ti ST dal tudi podatke potrebne za prijavo na policiji, v kolikor bi se odločil za ta korak.

Skratka, dokler moderator dela v skladu s pravili (in navodili) ga podpiramo kot se le da. Ampak za nikogar pa ne delamo izjem in kršimo lastna pravila. Vrjemi, nisi bil edini, ki je kdaj prejel kakšno bolj sočno "pritožbo". Vsaj od kar sem jaz TP, je bil v tem primeru prvi korak vedno naziv. Brez pomislekov. Priznam, tvoj primer je bil najbolj skrajen izmed vseh, vendar smo bili skladno s tem pripravljeni tudi na resnejše ukrepe. Resnejše, ampak legitimne. Zob za zob ni odgovor.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

CaqKa ::

kaj jaz tudi lahko glasujem v tej anketi?
jaz bi namreč mel avatarja.

strictom ::

Saj ga mas. Kaj se bunis? Eni smo pregrdi da bi kazali svoje grde skise na internetu. Bodi vesel da te je bog obdaril kot genija lepote.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

fahrenGONE ::

Ok, da ne bo kdo prevec v skrbeh in celo jokal, da bo zbezal s STja: vzamem vse nazaj kar sem rekel ZA avatarje, pustite kot je, zaradi mene me lahko tudi banate ali pa nadgradite naziv, ce bo kdo potem laze spal.

Se enkrat - ST ima veliko obiska, dobre novice, super moderatorje, najboljsi forum in veliko zanimivega, na primer dogodki v Pipi in podobno. Pustite kot je, ni treba spreminjati necesa, kar lepo dela. :)

OmegaBlue ::

Ok zgleda je tisto kar tic kadi prišlo do drugih.. fahrenheit kaj je s tabo?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

mtosev ::

fahrenheit tudi ve kaj delate na S-Tju.

BTW fahrenheit komaj čakam da vidim kaka stran bo nastala. :)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Primoz ::

mtosev: jaz bi tud rad vedel, kaj delamo na S-T ... še posebej, če ne vključuje vesoljcev ali belih miši.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

perci ::

Ko smo ze pri belih misih - rajtam, da bi eno albino skakacico nabavu za pred gonilno kolo postavt. Hrcki bodo cist podivjal - mislim, da bi lahko precej izboljsali performanse in morda celo uvedli avatarje.

veteran ::

Ok zgleda je tisto kar tic kadi prišlo do drugih

!!! Potem pa Owca nekaj javka, da na drugih forumih bolj spoštujejo administratorje ipd. Če so uporabniki deležni takih diskvalifikacij s strani upravljalcev foruma (pa tole ni prvič), potem je dokaj utopično pričakovati, da vas bo kdo jemal resno...

Ali pa tiste bebavosti s hrčki. Npr, ko strežnik začasno crkne in nekdo čisto vljudno povpraša, kaj je pa bilo, dobi v odgovor blebetanje o hrčkih??

Če hočete resen forum, se začnite temu primerno obnašat.

Lahko se pa še naprej takole norčujemo drug iz drugega. Zakaj pa ne. Mal heca mora bit. Ampak ne pol jokat, da vas folk ne mara...

BTW, za tiste (mtosev, vip, pa še kdo), ki so zloglasno "partijsko okrožnico" vzeli preveč resno, zadeva je bila mišljena kot šala! ;)

veteran ::

Hehe, spet take krasne številke, res lepo porazdeljeno:

bi jih zagotovo izklopil 33% (281)
bi jih z veseljem gledal 33% (277)
bi si jih občasno ogledal 15% (129)
ne mi omenjat avatarjev 15% (125)

V-i-p ::

Hmm, da se je uporabnika takrat "kaznovalo" pa res nisem vedel... Hvala za razlago OwcA in se oproščam, če je bilo res, nisem vedel. Bi ti bil pa hvaležen, ako mi lahko tisto temo C/P na PM, thnx. Zdaj pa ne vem, ali sem jaz prej letel iz teama, da tega nisem videl, ali kako? V glavnem, saj ni važno več, lepo je, da stojite skupaj in da ukrepate, kadar je treba. Menim pa, da bi vseeno bil ban bolj efektiven. Primer: oznake ne pomenijo skoraj ničesar, celo želeli so si naziv nekateri izmed njih. Uporabnik žali moderatorja, faše naziv, potem pa žali naprej. V kolikor bi se ga pa banalo za recimo 10 dni, bi pa po mojem drugič premislil, predno bi spet kaj takega zinil... In ja, res je tudi, da ste ratali (že) preveč otročji z raznimi hrčki in podobno navlako. In tudi vaše "kazni" so res smešne, še posebej sedaj, ko sem si eno kazen predstavljal v real life ;)

ZlobenUporabnik: ej, ta stran je čisto v p*zdi, vsi ste kreteni, neumni, idioti, še posebej vodja je en velik idiot nič ne znate, je*em vam vse po spisku, pa tako naprej, la, la, la.

Admin: prosim, da nehaš žalit drugih uporabnikov, da ne bo sankcij.
ZlobniUporabnik: ma kaj boš pa ti nardil, jest bom delu kar bom hotu, tepec neumen, idiot kretenski, pa spet tako naprej...
Admin: ZlobniUporabnik, zadnje opozorilo, da se začneš lepše obnašati na forumu in ne žališ drugih uporabnikov.
ZlobniUporabnik: ma ja, kaj pa mi boš, pišče, kaj? Jst sem car, jst bom delu kar bom hotu, no kaj mi boš nardil, frajerček?
Admin: ZlobniUporabnik, šel si čez mejo! Dodeljujem ti naziv poleg imena in vključitev vijola stila.

Sorry, ampak meni je tole res smešno :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

CaqKa ::

če pa jaz ne vidim avatarja?

Alexius Heristalski ::

Hehe, spet take krasne številke, res lepo porazdeljeno:

Hja, tako pač je v narodni psihi. Treba se je razdelit na dva pola in se pošteno stepst. V 2. svetovni so zmagali "naprednjaki", pa vsi vemo, kako je bilo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

fahrenGONE ::

BTW, za tiste (mtosev, vip, pa še kdo), ki so zloglasno "partijsko okrožnico" vzeli preveč resno, zadeva je bila mišljena kot šala! ;)

Ni panike, videli smo par drugih zadev in jih se videvamo. Ampak ne skupaj z Ramzesom ampak tukaj na forumu, da ne bo pomote.

Primoz ::

Očitno ste predvsem videvali bele miši ... ali pa so vam bele miši dajale zanesljive namige.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

V-i-p ::

Če bi vi znali tržit Slo-Tech, bi lahko ta vaš mlinček poganjali pravi hrti in ne eni usrani hrčki, baje da eden celo brez tačke...>:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

perci ::

ej, kdor bo žalil hrčke bo benan ;(

strictom ::

Upam da vam psi pojejo hrčke!

Quote iz Madagascarja (ki sem ga zdljal z neta in gledal na kompu in tako kršil avtorske pravičke): "Every hamster run, its the dogs!".
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: perci ()

V-i-p ::

Ej, perci, tistole glede bana in to: iz tvojih ust, v božja ušesa ;). Če veš, na kaj ciljam :D.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

BigWhale ::

Ja, na hrcke! Ziher!

PrimozR ::

Primoz pomojem bo bolš, če nardiš ban namest avatarjev. BTW, dizajn je še originalen?

Tody ::

Ja baje da perete denar prek slo-techa in da sploh cel CMS ste kupil oz zamenjal za orožje. Poleg tega imate načrte za asgard teleportiranje pa ko vam je dolgcajt se pojavljate pri zleh uporabnikih in jim nadzirate um.


Ah sej bi pustu domišlji prosto pot amapk kdaj drugič iz T2-jevga IP-ja >:D

Myth ::

Ampak to ima žal svojo ceno. Recimo agitatorje kot so Mr|ce, Tic, fahrenheit,


In potem pravite, kako dober forum ste. Še enkrat. Ne premorete olike! Spoštovanje vam je tuje očitno. Jaz bi vas poslal v kakšno ustanovo kjer bi vas naučili manir.

Resda ne obiskujem dosti ostalih forumov, ampak a ima kateri posebno temo za pritozbe?


Nisem si mislil, da je vaša tema Pritožbe kaj posebnega? In da, vsak forum ima tudi temo kjer sprejemajo kritike , takšne ali drugačne. Kaj pa se pogovarjajo tam not, pa ne vem.

Zadnji odstavek by OwcA si pozorno preberite.

Zakaj? Ker se vidi vaš odnos? Ali pa misliš drugi del o forumih? Kjer se spet vidi odnos... podcenjevanje in zasmehovanje ostalih forumov.

Zares ste en poseben forum, zares. Sploh ker ste vi takšni kot ste!!

en LP in BZ
nasvidenje
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Myth ()

fahrenGONE ::

Heh, reces ene dve bolj direkt in obenem tudi predlagas, kaj bi bilo dobro naredit, pa si ze nek sovrazni element. :D

BigWhale ::

Sovrazni element? Ne, imenovani ste bili za tezake... Pa to tudi ste. ;) Se boste sli pritozevat, ker vas zmerjam? Oh ja no, kar dajte, malo pojokcajte... ;)

"Ce lahko 'vi' kako bolj direkt recete, pa lahko tudi 'mi', a ne?"

:P

alum ::

In ce lahko vi, lahko tudi mi, a ne?

No rudis in non grata?

fahrenGONE ::

BigWhale!!!! Nisem si misilil, ampak uspelo ti je! Po dolgem casu ti je ratal post brez hrckov. :D

strictom ::

fahrenheit:

"Ce lahko 'vi' kako bolj direkt recete, pa lahko tudi 'mi', a ne?"

Z tistim "mi" je mislil njega pa hrčke. Doh :\
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

BigWhale ::

Meni lahko marsikaj rata, tebe pa vsi cakamo, ce bos mogoce kdaj kak pameten post uspel skupaj spravit.... ;>

strictom ::

Js bi pa mel avatar. Takega z osebne dol. Hmmmm. Bom jutri poslal slikco :))

You'll all be noobafied :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

fahrenGONE ::

Na Slo-Tech pa ja imas toliko pametnih s pametnimi posti, da res ne rabite se enega, ki bo pametaril! Zal ne morem sodelovati pri pametnih postih, imam veliko drugega dela.

TribesMan ::

Ce bi imel veliko drugega dela, potem ne bi tukaj troll-al naokoli v sveti vojni za avatarje...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

fahrenGONE ::

10:05 am pregledam nove threade
10:10 preletim ramzesov thread
10:14 pisem tale odgovor
10:15 bye

BigWhale ::

Bomo pozorno spremljali... Kdaj bos spet postal... ;)

cholt45 ::

En predlog, pojdite vsi na funny&cool links in si dolvodajte zadevo pod linkom ERIK! Tale stvar naj počaka do 30.10 na vaših računalih in ob prelomu dneva vsi naenkarat predvajajte tole skrivnostno sporočilo!
Občutili boste toplino in srečo v vaših prstnih členkih in ljubezen bo zavladala v tej temi!

BigWhale ::

A bodo toplino obcutili tudi hrcki?

frenk ::

ne hrčki so ptiči in ptiči so mrzlokrvne živali, zato imajo tudi nohte mrzle
««
10 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako do avatarja? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Slo-Tech
20214500 (10842) V-i-p
»

Nova anketa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
777675 (6259) Poldi112
»

s3|\/| 1337 h4x0rz? WTF??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
695371 (3851) Alexius Heristalski
»

kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Slo-Tech
42431435 (23863) Mr_Globus
»

Opravičilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
826573 (6035) DominusSLO

Več podobnih tem