» »

Menjava profesorice

Menjava profesorice

Nejc Pintar ::

S profesorico za kemijo imamo precejšnje probleme, zato me zanima kakšni so pogoji da se zamenja profesorja.
Predvidevam da je potrebno zbrati podpise, kar ne bi bil problem.
Zanima me še, je zato namenjen kakšen uradni dokument ali naj ga spišemo sami?

p.s. Prosim ne mi z neumestnimi odgovori, ter če mi njej najedamo.
Lahko je biti prvi, če si edini!
  • premaknilo iz Loža: OwcA ()

Parsifal ::

Hm mi smo se lansko leto pritoževali nad profesorjem kar razredničarki ter socialni delavki. zbrali smo tud podpise, posledica pa je bla da nas je profesor bl grdo gledov, za tisto leto pa je se ostal nas profesor. Letos pa so nam ga zamenjali. Z menjavo mam slabe izkusne. lp

karabin ::

Mi smo imeli podoben primer, ko smo zbrali podpise, pa s tem nismo nč nardil. Tko da, probej potrpet. :D

Nejc Pintar ::

OK, to se mi zdi precej nemogoče. Ob tej profesorici se mi vzbuja sla po agresiji, pa sem zelo neagresiven tip.:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

nevone ::

Mogoče bi šlo preko Sveta staršev. Če oni uspejo prepričat ravnatelja, da ja menjava profesorice nujna, potem zna biti, da so kakšne šanse za zamenjavo. Pritisk samo s strani učencev pomoje bolj malo zaleže. Sicer se pa obvezno morate pritožiti s konkretnimi pripombami. Če ne vam, zna koristiti tistim, ki prihajajo za vami.

Sicer pa mislim, da za to da se odpusti učitelja, mora on kršiti delovne obveznosti. Sem pa po moje ne spada spravljanje učencev ob živce.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Nejc Pintar ::

ubistvu je nam vseeno če še naprej uči na tej šoli samo ne našega razreda. Razlogi so predvsem neobjektivno ocenjevanje in neutemeljeno kaznovanje.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

Kera šola to? :>

BladE_ ::

Hm nč ne boste dosegl mi smo tut lansk let tko nardil pa ni blo nč sam prfoks je se bl bedn ratu kr neki je blo!!! ta let pa se ga je mudel tok ufuru (prfoks mislm) je dobu taka jajca in ce vam po praici povem mudel kr neki dela noben ga ne razume pa usi mamo same kole:D nc bols k lansk let!! Lih zdej en dan se je sosolc razpizdu ker mu je za brez veze točke odbiju (sicer mudel najbl obvlada pr temu prfoku sam ga on ne mara ker ga je neki zajebu) pa je šou do razrednika pa ne vem kwa se pa ni blo nc zato k so prfoksi skup stopl in to se nardi skos!!


Lohka pa menaš prfokse če si na euro šoli(privat šola)!!! So jih že ene par zamenal k poznam folk k je tm gor!! Ni čudn da lohka prfokse menajo ker jih tut sami plačujejo :D letnik stane +-500k :D :D
Akcija - Reakcija

Nejc Pintar ::

@P|P|: TŠC Kranj, prej SESŠ Kranj, še prej pa Iskra:)

Lansko leto smo imeli Jarčevo in smo se imeli v redu. Letos smo dobili eno novo (Simona Škrjanc) pa imamo stalne probleme z njo. 8 jih je popravljalo konferenco pred NMS-jem (Nedosežen minimalni standard) pa ni niti eden popravil. Takoj za tem ko so odgovarjali pisno jih je vprašala. Spraševala jih je tiste stvari ki so jih imeli na pisnem delu narobe(5 min po pisnem delu) in je kar logično da ni nihče popravil.
Danes sem imel med njeno uro ko smo se na začetku menili za vaje čez zvezek nek list, ter mi ga je vzela in mi rekla da že najmanj v deseto mam napačne stvari na mizi (čudno da se jaz ne spomnim). Pravi pa tudi da ima probleme samo z nami. (Zanimivo da jih imamo samo mi z njo). Prvo uro ki smo jo imeli z njo je nekaj dijakov užalila (ne sicer hardcore, bile so pa žaljivke).

@P|P|: upam da je ne poznaš, sicer si lahko kar popravnega napišem.
p.s.: mi je kar malo žal da sem izdal svojo identiteto:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Parsifal ::

Hm na naši Iskri boš težko kaj spremenil. Čim več se pritožuj razredniku, pa jo mogoče drugo leto ne bo več. Letos vam je ziher naujo zamenjali. Nm so po pritožbah(več razredov) zamenjali profesorja drugo leto. Lahko pa probas zbrati podpise ter jih nesi podravnateljici.
Veliko uspeha :)

AndrejS ::

Saj je logočno da sprašuje stvari, ki jih niste znali na testu, le-tako lahko zagotovi da se boste naučili in obvladali vso snov. Mislim da je realno če popravljaš oceno da te vpraša to kar nisi znal!

jurre ::

@AndrejS
Seveda je logicno, samo kaj bos pa znal 5 min kasneje kakor je napisal?!?

Alexius Heristalski ::

Je tako hitro popravila? Obvlada.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

PrimozR ::

Ah ne, jest sem GimKR, pa sem mislu, da si tut ti (nekak sem si predstavljal Šerbo, če jo poznaš :>)

karabin ::

loool, jah sj zdej mi je vse jasn, k sm zvedu na keri šoli si :D

...smo mel enake probleme na iskri, sam ne s to prfokso;((

ISKRA 4 evah :D

WarpedGone ::

U gim smo mel podobno pizdarijo s prfokso za anglo. Po dveh letih nam je ******. Napadl smo na vseh frontah, pritoževali smo se razredničarki, kar se da kulturno in s konkretnimi primeri, sošolc je skrivaj posnel par njenih izpadov na diktafon in jih doma zavrtel mami, ki je bla predsednica sveta staršev, da mu je vrjela da si ne zmišljuje. Dosegl smo to da smo u novem šolskem letu dobil drugo prfokso, ne tisto za katero smo kao fehtal ampak vseen je bila noč pa dan.

Niso vsi prfoksi sposobni za svoj poklic. Žal.
Zbogom in hvala za vse ribe

PrimozR ::

Kera gim to? :>

Nejc Pintar ::

@Alexius: Logično je da to sprašuje recimo naslednji dan po popravljanju, obvlada pa zato ker jih je 8 popravljalo, pa še to je samo na hitro prečekirala.
@Parsifal: Morda bo sedaj ko se je vse vodstvo in vse ostalo prestrukturiralo kaj spremenilo!
@Gogy: S katero pa?
@P|P|: O šerbi sem slišal marsikaj, poznam jo pa ne:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Alexius Heristalski ::

Jaz sem mislil, če je popravila 8 kontrolk v 5 minutah, kakor sem razumel.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Jernej L ::

hmm, jst profesurju nič ne dam v roke čeprav zahteva, preprosto: niso pooblaščeni za odvzemanje predmetov!

ti vzame telefon? preprosto: prijavi na mobitel / simobil da ti ga je ukradel - saj ni nihče na šoli pooblaščen za odvzem predmetov, torej ti nihče ne sme odvzeti lista / zvezka / karkoli mobitela / cdja / karkoli.

drugače pa takšne profesorje kot so na naši šoli ne najdeš nikjer: pri določenih si v 4 letih lahko trikrat pa imaš na koncu 4-5, pri drugih pa se lahko sredi pouka kregaš s sošolci kakšna je razlika med navadnim / paniranim in ocvrtim zrezkom :D

BluPhenix ::

Mah koliko ste moderni dijaki razvajeni to ni res.

Niso pooblaščeni. Pa ti upoštevaš znak na šoli, ki prikazuje prečrtani mobilni telefon? Kaj pa tišino v razredu, pa kaj podobnega.

Mi smo imeli v srednji učitelja matematike, ki je vsako uro, na začetku vprašal pol razreda (v 4. letniku) in sicer vprašanja so bila iz knjige za ustni pri matematiki na maturi. V 5min je bila spokana cela vrsta. Nisi znal, šus direktno, v redovalnico!, če si znal cool, se lahko usedeš. En sošolec je imel na koncu leta 16 takih šuskov, poln kvadratek. Na kraj pameti nam ni prišlo, da bi se nekaj pritoževali, le na maturi smo vsi pisali eno oceno boljše kot smo imeli zaključeno.

Z menjavo učitelja med letom vedno najebete sami:
1. ker ni zamenjave ostane isti učitelj do konca leta, poostri kriterije, seveda še vedno v okvirih znanja, ki jih zahteva šolstvo
2. se nekako najde zamenjava, vendar ker nima istega načina učenja, se morate prilagoditi na nov stil. v najslabšem primeru lahko reče, da tisto, kar vas je učil prejšnji učitelj ni primerno in vam da nalogo, kaj si morate novega pogledati.
3. vedno obstaja možnost, da dobiš slabše.

Skratka če že hočeš menjavo potrpi do konca leta. Oziroma malo potrpite, tako hudo pa spet ne more biti, se boste vsaj zdresirali za fax. Tam znajo nekateri profesorji najedati, tam...

Warpedone: izi s snemanjem izpadov, ker te "oškodovanec" lahko toži.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Nejc Pintar ::

@BluPhenix:
1. Zamenjava obstaja
2. Rajši sedaj pogledam stvari kot da se vsako uro skregam s profesorico.
3. V tem primeru ne obstaja, najverjetneje bi dobili tisto profesorico ki smo jo imeli lansko leto. Obstaja pa tudi možnost da dobimo profesorja, ki sicer zahteva veliko, vendar ocenjuje objektivno.
Lahko je biti prvi, če si edini!

balocom ::

Podpisi celega razeda, pol pa gre predsednik razreda k razredniku, se pomennt, da hočete drugo profesorco, če noče pejte do ravnatelna, če ta tut noče poglejtev pravilnik, pa mu povejte ker člen naj si pogleda. Sicer pa inšpekcija, pa gasa>:D

Želim vam veliko uspeha.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

gorjanc ::

Jaz sem gospo Škerjancevo imel kot učiteljico v 2 letniku za matematiko takrat je bil to še SESŠ in lahko rečem da je bila ena najboljših učiteljiiv kar sem jih imel v srednji šoli. Zahtevala je kar nekaj vendar se je znala tudi pošaliti. Res pa je da če ji je kdo rekel kaj žaljivega mu je to vrnila skratka se ni postila trorizirati, kar ne morem reči za nekatre druge učiteljice posledično je pri teh predmetih nastal kaos. Kot zanimivost lahko povem da smo jo letos povabili na obletnico mature kar nekako ne nakazuje na to da bi bila nepoštena do nas.

Glede na to da praviš da imate samo vi probleme z njo ste te probleme skoraj gotovo sami povzročili.

Nejc Pintar ::

Nismo si jih povzročili sami.
Nihče je ni žalil, samo ona se je odločila da smo najslabši razred na šoli, ter da bomo imeli probleme z njo. Če se ti zdi upravičeno da si vprašan ker se gugaš na stolu, ter ti potem z največjim veseljem notri nabije kol potem prav. S šaljenjem je pa tako. Eno uro pride noter, se šalimo z njo. Naslednjič samo eden nekaj reče je že napovedan za spraševanje.

edit: z njo imajo probleme tudi drugi razredi
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

Jernej L ::

Niso pooblaščeni. Pa ti upoštevaš znak na šoli, ki prikazuje prečrtani mobilni telefon? Kaj pa tišino v razredu, pa kaj podobnega.


ja no, ko ga bodo profesorji ga bomo tudi mi (pa čeprav v resnici sploh nimamo znaka na šoli).

popravek: ali niso vsa ustna izpraševanja zdaj napovedana in ni več nenapovedanih? kako te potem lahko vpraša zaradi guganja?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jernej L ()

PrimozR ::

Kva? Vse napovedan? OMG! tega GIm KR ne bo vidla, 100% ne :>

overlord_tm ::

Niso pooblaščeni. Pa ti upoštevaš znak na šoli, ki prikazuje prečrtani mobilni telefon? Kaj pa tišino v razredu, pa kaj podobnega.


pri nam je večkrat zvonil telefon prfoxom, kot nam :\ . glede tišine pa prfoksi nikol niso tih >:D

mi mormo tud enga zamenjat ... rikija >:D >:D >:D . tale je trenutno nejbl aktualen ... samo 15 nmsjev je potalu

Nejc Pintar ::

Delfi, kar jaz vem ne. Imamo pa med profesorji par aktivistov ki se za to zavzemajo.
Lahko je biti prvi, če si edini!

para! ::

A zdej se reče "NMS" kao "nedosežen minimalni standard"? A to je namesto 1 al kako? :>

lp
Death before dishonor!

Matej_K ::

overlord.... riki je pa ja faca..
k ga zdelaš in ga nimaš več:D
prej je pa največja nočna mora >:D
... .. .

overlord_tm ::

sej men je čist faca ... edini k mam 5 fizko .. ostalo je pa 15nmsjev ene par dvojk pa trojk. Samo klasu ni všeč ... kdaj ma take čudne :\ . najbolje je k lah rikija zajebavaš v glavo, pa ne bo pogruntu zakaj se gre :P

Vidmarca ze pa zadne cajte zelo trud bit dobra :)

Nejc Pintar ::

para!: ja, problem je ker ga hitro kakšnega skasiraš. Nisi pisal kontrolne, NMS; nisi pisal eseja, NMS; ...
Lahko je biti prvi, če si edini!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Šola
30141446 (1649) WizzardOfOZ
»

Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
15917277 (3120) Sodck
»

Se to sme? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
606635 (4682) bluefish
»

Dobil popravca pri MA (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
887748 (5715) klemen22
»

Profesori krešijo pravila? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
756606 (5748) [BISI]

Več podobnih tem