» »

Problem v šoli. Zaplet s profesorico.

Problem v šoli. Zaplet s profesorico.

1 2 3
4
»

BluPhenix ::

Očitno nekateri še vedno ne razumete.

Če je prečrtala 4 točke, mora znati pred komisijo zagovarjati zakaj jih je prečrtala. Če zagovor drži pomeni, da jih je upravičeno prečrtala.
Možnost je tudi, da jih je prečrtala neupravičeno, ampak drugih dokazov kot subjektivno mnenje "oškodovanca" tukaj ni, tako da ne govorit v tej smeri.

Če je upravičeno prečrtala, človek ne kaže nikakršnega znanja, če jih je neupravičeno bi dobil 2, kar pa, bodimo pošteni, tudi ne kaže kakšnega hudega znanja.

Pač samo to se gre, če ima podlago zato, da jih odbije, bi jih verjetno nekomu, ki bi se drugače obnaša ne odbila, oziroma, se nebi tako potrudila poiskati kje jih lahko odbije. Ne se bat, tudi učitelji, če imajo dijaki kolikor toliko konkreten odnos marsikdaj pogledajo skozi prste, ampak takrat tega ne veste oz vas ne briga. Važno postane samo takrat, ko "vam delajo škodo" ...

Če se ti zdi, da si neupravičeno pisal šus se lahko pritožiš. Takrat bo komisija odločila ali je upravičeno ali ne. Vaše samoodločitve so popolnoma nemerodajne ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Icematxyz ::

Ker sem spet bil cenzuriran mi je že malo smešno ampak dobro naj bo.

Skratka sam sem mnenja da so učitelji ki so vredni imena učitelj in so upravilčeni do plačila vsak mesec preko davkoplačevalskega denarja in so učitelji kateri bi morali izgubiti pravico upravljati svoj poklic.

BluPhenix ::

No, ampak to je pa itak v vsaki službi ... tudi dijaki niso nič drugačni, oba tipa pa trošita davkoplačevalski denar ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

zee ::

tudi dijaki naj ne bi špricali in se delali norce iz profesorjev pa se to vseeno počnejo, potem pa ko "zagusti" jamrajo in se cmizdrijo ko mile jere po forumih.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Wh!tE ::

Dans sm meu delni popravc. Caku sm na rezultat k budala. Not me je seveda poklicala zadnjega. Z zagrenjenim nasmeskom mi je povedala da sm pisu 35 pik od 50ih. No comment. Ocitno sm meu spet sreco :\ Sam se maturo nardim potem ji pa use pošteno vrnem. ;) Bye (pa sam eno vejco sm narobe napisu ;) )
Me, the vanquisher

BluPhenix ::

Wow, ena vejica je vredna 25 pik ... kakšna šola je pa to?

Res no comment, človek pričakuje, da se boš vsaj za popravni pripravil boljše.

A ja? in kako ji boš vrnil ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

ShowDown ::

15:P

strictom ::

BluPhenix: Ne nabiji! Nismo več v srednjem veku! Učitelj more spise ocenjevati objektivno in imeti pripravljeno razlago zakaj je nekje toliko in toliko točk. Ne pa da ocenjuje v stilu: "Zadnjič ni imel domače naloge, 1 pika manj. Na hodniku me ne pozdravlja, 2 piki manj, ..."

Ustne ocene in ocene iz raznih spisov in esejev so odvisne od profesorja in malo od dijaka.

Pri meni je bil primer, ko sem napisal 4 strani dolg esej (blo je brez omejitve besed), pravopisno skoraj popoln, se držal vprašanj in na sploh dobro napisan. Jebiga, dobil sem pa dva, ker rahlo preveč špricam.

Sošolka je taisti esej dobila 4 in je bil (po mnjenju OŠ učiteljice slovenščine) veliko slabši.

Toliko o objektivnem ocenjevanju.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Mavrik ::

strictom: Ja kaj pa je BP govoro skoz celo temo?
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mavrik ()

Sodck ::

Kakšen razvajenec si White. Jokal bi pri inšpektorjih medtem, ko si šprical in jo verjetno jebal v glavo. Tudi sam sem bil enak, malce sm se popravil, v šoli mi je profesorica na gimnaziji dala klofuto in me zlasala ahah, velikokrat sem dobil nižje ocene itd. Pa vem, da je to prav saj me je le malo izučilo kakšen butelj sem bil. Tko da nič ne jokaj, rajši se nauči za tisti esej in ji dokaži da znaš kaj več kakor za tisto gnilo dve. Postavi se v njeno kožo, drugi so v šoli in se potrudijo za oceno, medtem ko si biv ti luftar, ona bi te pa spustila. Iz principa ne, ker je to slab zgled drugim, medtem bi ona izgubila veliko avtoritete.

Lp

aja nisem prebral vseh postov in vidim, da si naredil. Sedaj ti bom čestital in ti rekel car, kakor si prej navajal v svojih postih. Pomoje pa le ti malo iščeš pozornost in ko ti gre kaj narobe jokaš. Mona ena. Sem imel v srednji veliko večje probleme glede obnašanja in ocen, pa sem se toliko popravil, da me profesorji lepo pogledajo, a ne rečem keri še kdaj grdo, vendar malokrat. A ni bolje, da se z vsemi zastopiš, ko se sprehajaš jih lepo pozdraviš ter se malo posmeješ in kako z njimi rečeš, a ne ritolizniško. Ne pa samo kaj je kdo kriv in nekaj iskat.

mormon en, a bi blo lepo, da ona ne bi prišla na tist popravni izpit in malo šprekulirala kako bi te zajebala pa če je koj ob službo. ker si tako profesionalen, aja pa tistih 15% izozstanka je verjetno mišljeno za kake športnike k veliko manjkajo, ne pa za ušive špekulante k se neupajo soočit z profesorjem. in verjetno misliš, da si genij ker misliš da se matematike ne bo treba učiti in je sama logika. verjemi poznam jih ene par k hodijo na ta fax in še kako se je treba učiti matematiko. če misliš tiste srednješolske kenguruje da dobro pišeš sm jih tudi jest, a ker se matematike nism učil in delal nalog ter ničevno poslušal v zadnjih klopeh sem se skos boril za 2 :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sodck ()
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gimnazija Jesenice

Oddelek: Šola
358734 (6064) Yacked2
»

Eseji v srednjih šolah?

Oddelek: Šola
459366 (8247) [D]emon
»

esej - bedarija (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
568583 (7433) pingec
»

Pravilnik v srendnji šoli!!!

Oddelek: Loža
452807 (2001) strictom
»

Šolski sistem?

Oddelek: Šola
312859 (2404) MadMicka

Več podobnih tem