» »

video edit

video edit

Loaded ::

Ko si povlečem filmček s strani http://creative.gettyimages.com/source/..., je na sredini videa napis. Kako lahko odstranim ta napis oz. s katerim programom?

P.S.
Iz google videa se ne da povleč filmov dol, ali pa lhko samo linke do teh filmov. Google video player ni nič kaj privlačen...

Vnaprej Hvala za pomoč...
Loadeed

#000000 ::

Zdravo. Temu kar bi ti rad odstranil se reče watermark, ki je tam zato, da čimbolj oteži kopiranje in distribucijo slike videa, in če bi šlo le za kako slikco, se zadeva načeloma da mal popravit (odvisno kaj je za watermarkom) ko pa gre za video, pa je to druga pesem.

Odstraniš pa ga tako da posnetek kupiš in ti bodo poslal takeg brez watermarka.


LP

Loaded ::

Najlepša hvala za odgovor.
Rabil bi še en program za fime delat, enako enostaven kot je Microsoft Movie Maker, samo malo boljši, z več možnostmi in nastavitev...mogoče kdo ve za kakšnega?
Loadeed

Loaded ::

Aha in še nekaj... v windows movie makerju mi, ko delam film, preview slike ne dela, ampak samo zvok. Ko pa ga shranim kot .avi oz. kot movie file, pa vse kaže. A je kaj z kodeki ali nastavitvami programa narobe?
Loadeed

#000000 ::

Hja za kako resno 'resnejše igračkanje' z videom imaš kar nekaj programov, eni so dobri, drugi so najboljši (ponavad je s temi za začetnika delo skoraj nemogoče) je pa veliko odvisno kaj bi rad naredil, če bi rad dodal kak napis na video je dober vsak video editor (načeloma tudi Win movie maker- kateremu pa se jest osebno izogibam v velikem loku) čist osnovni programi s katerimi bo lahko delal vsak, pa so Ulead video studio, Pinnacle studio Avid free ki je zastonj + nekaj tutoriaov zanj (avid ti še najbolj priporočam, saj podpira tudi maske, česar drugi 'plačljivi vedno ne' pa še zastonj je, in boš lepo legalen)

Če pa bi rad delal kake efekte in podobno, pa rabiš recimo kak Combustion ali Shake (ne dela na windowsih) in še kak bi se najdu.

Treba pa je v osnovi vedet kaj bi rad naredil, če bi rad videu samo dodal svoj logo oziroma napis, to lahko brez veliko komplikacij narediš z Virtual dub-om, pa še zastonj je.

Kar pa se tiče zvoka in preview pa nebi vedu, ker kot že rečeno, se na velik lok ogibam win M mejkerja. LP

Loaded ::

Hvala
Loadeed


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13419833 (7379) dire
»

Program za izelavo fimov

Oddelek: Zvok in slika
6875 (807) poweroff
»

Specialni video efekti

Oddelek: Programska oprema
61382 (1344) MihaFirst
»

Program za montažo filmov...

Oddelek: Zvok in slika
327818 (7452) martinsm3
»

Kako iz DV narediti DIVX?

Oddelek: Zvok in slika
392393 (1780) marS

Več podobnih tem