» »

Stigmatizacija uporabnikov piratskih Windows

Stigmatizacija uporabnikov piratskih Windows

1
2
»

;-) ::

elasto_mania jaz mislim isto.
sej naložit pa to je popolnoma SIMPle ampak pol ko se začne z driverji pa me spravi ob živce.

Pr winsih pa daš cd not pa maš v minuti vse driverje gor...

knesz ::

Ja točn tak, napeljujem jih h kaznivemu dejanju. Še nikdar in nikoli ni bil in ne bo nihče na tak način obsojen. Pač vprašaš lepo ali hočete imeti originalne windowse ali ne ? In ugani kakšne jih hoče največ? Na tak način kot zdaj dela MS ne bo dosegel da bi folk kupoval originalne windowse.

Kupiš za pisarno rabljen računalnik za 50.000 SIT in kupiš windowse pa je že tak skor 90.000 SIT tukaj. Potem se ta osebek spremisli v enem letu in si kupi novi računalnik in si mora tudi kupit nove windowse. Drugače pa dobiš IBMa celeron 2800, 40 Gb disk, 512 Rama , za 65.000 SIT in takih računalnikov se največ proda, kjer imaš vsaj garancijo.Kaj imaš pa pri rabljenem ?

GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD Athlon 64 3000@2400,4x512 RAM (GEIL)
3xWD2000JS(200 GB),2xLeadtek 6600gt extreme (SLI) ...

[Ta odgovor je spremenil wishmaster dne 27.04.2006 ob 09:37:42.]


Kupiš za pisarno rabljen PC in winse. Da ne bom na veliko razlagal politiko MS licenciranja, na kratko: winsi ki jih kupiš za rabljen PC imajo licenco vezano na lastnika in ne na PC. Na pc so vezane OEM licence (ja, tiste za 26.600 sit) in naj bi se prodajale samo skupaj z novim računalnikom. Torej, ob zamenjavi računalnika ti winsi ostanejo.

lp

mango ::

Microsoft = America; ko jih jeb... Zaradi monopola! In ne pristajam na to, da so trenutni zneski za licence pri MS upravičeni! So pa s svojo monopolno politiko ustvarili dovolj močno tržišče, ki pa ga želijo sedaj izcuzati, ker čutijo, da se konkuranca krepi. Zgodovina se ponavlja.
Mislim, da kar lepo živijo že s sedanjo prodajo svojih produktov, kljub temu da raja večinoma doma nima originalnih.

Wox ::

Dobro. Se torej kateremu kriminalcu že kaj prikazuje? Mislim tisto sporočilo ne Marija.
Commodore 64

wishmaster ::

Meni se je okno včeraj prikazalo ob 7.00 zjutr, pa sem ga že 7.05 imel odstranjega:D . Tak da imam za vse večne cajte mir >:D
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

Ziga Dolhar ::

wishmaster: poveš, kje delaš?
https://dolhar.si/

wishmaster ::

Kot študent delam za IBM slovenia (preko koga, pa raje ne omenjam)(področje strežniki in servis), trenutno prakso in diplomo.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

Zgodovina sprememb…

;-) ::

na microsoftu so pol pa res ful nesposobni če neznajo drugače na lep način pritegnit uporabnokov kot pa z popupi al kak že...
men se še vedno ni nič prikazalo:D :D :D

wishmaster ::

EWEER, če imaš avtomatsko posodabljanje izklopljeno ti tega ni naložilo. Drugač pa popravke namestiš ročno in po možnosti ne tistega ki je za to zaščito.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

;-) ::

ja valda. Nameščam jih ročno (na svojem kompu). Fotr pa ma avtomatsko..tak da vidim kaj je uporabno in kaj ne:D :D :D
Kar KB905474 ziher ni8-)

donfilipo ::

Ha, ker se mi Marija prikaže vsak dan, tisto okence pa se mi ni, morda ne sodim v tole debato, pa bi vendar dodal nekaj kar mislim, da zaradi Murphijevih zakonov drži. Torej tisti, ki boste kupili Windowse, boste za ta znesek bogatejši. Tisti, ki jih niste kupili in jih veselo uporabljate, boste za par zneskov cene revnejši (ne podcenjujte hudiča). Tisti, ki je začel terjati denar od revežev, za tisto kar drugi poklanjajo, bo za ta denar revnejši in tisti, ki poklanja, kar drugi prodajajo, bo za ta denar bogatejši. Tisti, ki špilate Robina Hooda pri softweru, ne verjemite legendi! Ne mislit, da se tega ne zaveda tudi kaliber Billa Gatesa. OS kakršnega večina ljudi rabi in pridno uporablja, je danes pred tem, da bo lepši, zanimivejši in niti ne tako zapleten na voljo zastonj in praktično že tudi je (...Ubuntu,Debian,Suse..itd). Težava je v tem, da Linuxi ne podpirajo najkvalitetnejših igrc...po moje prvi in izviren greh. Do takrat imajo WIndowsi pravzaprav res nek monopol, ki pa ga niso pridobili s blaževim žegnom ampak s trdim delom. In če hočete, da bi v doglednem času vaš računalnik postal lepši uporabnejši in pametnejši, potem pač stinite tisti denar, če ga le morete kako...kot sem rekel, to se vam bo v življenju obrestovalo...če ste brihtni, radovedni in dojemljivi za novosti. Če denarja ni, poizkusite z Linuxom. Priznam, je muka na prvo žogo, vendar ščasoma boste o računalniku vedeli več, kot tisti, ki po cele dneve nabijajo Doom. In ko boste imeli znanje, obstaja verjetnost, da vas bo za to znanje nekdo dobro plačal /jaja die oesterreicher/recimo. Če pa imate denar, pa nočete kupiti oken, potem se obrnite čimprej tudi na Smitha in Wessona in donosnejše posle, ker kraja intelektualne lastnine vodi v klošeraj. Preverjeno>:D
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Microsoft ::

Metalc, ti si en buhtl. Bodo enkrat prisli tja na Ljubecno pa te bodo s Cliotom odnesl!:P

Drgace pa tisti, ki cakate na janeza, marijo ali kaj temu podobnega, da se prikaze, boste verjetno morali pocakati se nekaj casa. Ker ce sem prav zasledil, se je ta program razsiril iz prejsnih 7 drzav (nevem katere so to) se na US, UK, Malezija, Nova Zelandjia in Avstralija.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

wishmaster ::

O Microsoft, nisem iz Ljubečne :D. Sem pač buhtl, in ne morm pomagat>:D .
Jaz ne bi smel recimo tebi sploh nalozit piratskih kopij windowsov, pa tudi če mi jih ti prineseš. In kdo tak dela pri nas, najdi mi en servis ? Če bi bilo tak kot tu nekateri omenjate, ne bi bilo nelegalnih kopij. Ali pa da dobim računalnik z virusi in piratskimi windowsi. Spucam viruse pa dam računalnik stranki pa rečem ne bom nalagal piratskih windowsov.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

Microsoft ::

Pa a ni tko, da MS Slo vsako leto posilja ene 100 (letos nacrtuje menda 200) fake strank, da vidjo, ce kdo ponud njihovo piratkso robo. Kake so sankcije, nevem. Samo, vseeno, glih vzpodbujat folk v to ti lahka poveca moznosti, da te kdaj zaheftajo.

Kle mas pa link: buhtelj


by Miha

p.s.: A si se kam preselil?
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

#000000 ::

Kake klamfajo, o povečanju BDP na rovaš legalizaije. Prokleti kapitalisti. >:D Nič ne bo, s tem mogoče jim celo rata ujet, kakega nepazljivega prodajalca, lastnik trgovine bo rekel da je pač poba delal na svojo roko, in razvil kako boljšo tehniko za nudenje te usluge, ali pa bodo to delali razni bratranci, sosedje, ali lokalni mojstri for all, za mekaj 1000 sit. LP

wishmaster ::

Microsoft, živim še kr tam ko sem.
Ta link me je pa ful prestrašo microsoft. Microsoftovce že zavohaš:D. Bo trebal mal pazit;(.

p.s: Microsoft, privatna sporočila tud obstajajo. Drugače bo spet ker brisal poste:D
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

Zgodovina sprememb…

Samsung06 ::

Raje napisite kako ta "problem" sanirati, ne pa da bluzite tle gor. :\

sgi ::

!!== START
wishmaster: Povej kje delas in te z uzitkom prijavim ukljucno s tvojo kriminalno zdruzbo.

!!== END

Za vse * : Ostali kateri zahajte izven teme tj. stigmatizacija uporabnikov piratskih Windows, prosim da se drzite rdece niti.

Ce NIMATE denarja za licencni Windows ali KURCSLUS OS ali XYZ SRANJE (katera potrebujejo licenco, katera se mastno placa, Vam ni treba krasti in postati lopov. Ce ste nesposobni uporabljati alternative, ostanite ob skarniclju od kruha in oglju, za to ne rabite dosti (celo prazgodovinski clovek je slednjega znal s pridom uporabljati v namene umestnosti in duhovenga razvoja). Zadevscino se dobi ze v najblizjem smetnjaku in bliznji kurilnici na drva.

Opazam da ste osebe na slo-tech- v tej temi vecinoma popolni amaterji, nesposobnezi in ljudje brez dostojanstva. Osebno NE zagovarja politike MIcrosofta in vendar spostujem zakone in Microsoft (izbral sem civilizirano druzbo in ne Elbonie -ALBANIJE) kjer je vsakdo KRIMINALEC.

Vsakdo IMA MOZNOST IZBIRE. To je SVOBODA.

Vsi kateri uporabljate kakrsnakoli avtorska dela, za katere se z avtorjem niste domenili za posteno poplacilo ali izmenjavo v naturalijah, se MI GNJUSITE.

Izmecki danasnje civilizacije.

Nesposbni razmisljati v dobro socloveka in spostovati ostala bitja.

Ce ima kdo resnicno zeljo po nadaljni razpravi se lahko dobimo v primernem ambientu in naredimo o celotni stvari filozofsko, socialnopoliticno in ekonomsko analizo s potrebnimi argumenti, kateri bodo podlaga za ekspertizo.

PS: To je moj drugi vpis na tej strani in zelo verjetno bom v tej temi tudi zakljucil moje udejstvovanje, ker se nisem pripravljen ukvarjati z manj razvitimi osebami, katere ne dosegajo minimalnega potrebnega IQ za glasovanje v demokraciji.

Hvala Nam, da stvari na svetu niso crno-bele, kakor vidijo mentalno, dusevno in duhovno nizko razvite osebe.

wishmaster ::

sgi, ti si eden takih ki bi drugim nagajal. Jaz bi tud lahk prijavil toliko firm ( še v lasti države, če verjameš al ne ). Sam jaz nisem pesjan da bom druge v drek rinal,ker se ti vse vrne nazaj. Vsak ima svoje mnenje in te nihče ne sili ali imaš ali nimaš licenc, seveda na lastno odgovornost.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

#000000 ::

LOL BTW Od kje ti ideja da so v Tirani vsi kriminalci ??

Poldi112 ::

sgi:
Črnobelo razmišljaš predvsem ti.

Recimo kam bi uvrstil mene ki za delo in večino ostalih stvari uporabljam Linux, za brezplačne, nesebične namene pa nelegalen QuarkXpress na nelegalnih windows-ih (s tem da imam par licenc vezanih na laptope, iz kjer niso prenosljivi in kjer se ne uporabljajo)?

Pač, ne morem si ga privoščiti in kar nekaj knjig ne bi bilo v knjižnicah če ga ne bi uporabljal. Nestrpno pričakujem alternativo, ampak Scribus to pač še ni.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

sgi ::

Citiram wishmaster:
: Sem pač kriminalc:D in takih je 90%

Torej priznas krivdo.

: Kot da je MS pošten.

Microsoft je podjetje katero je posteno, seveda ima grehe, vendar so za vse nepravilnosti tudi placali kazen (ceprav so se nakterim tudi izognili - in vendar naj to ne omaje nasega prepricanja da se da spremeit svet).

: Kaj delajo z IE in WMP. To je kriminal, ko ti neki vsilijo.

Kaj delajo je njihova vizija NJIHOVEGA produkta. NIHCE OD NJIH TI NI NICESAR VSILIL.
Ce ti IE ali WMP ni vsec ga ne uporabljaj oz. ne uporabljaj MS produktov.
Ce avtor naslika sliko po svoje nihce ne more trditi, da jo je komerkoli VSILIL in da je zato kirminalec.

:In kriminalc podpira kriminalce z nakupom . Delam na računalniškem servisu, pa najdeš 1% domačih računalnikov z licenco. Sami kriminalci, a ne? Folk pač ve kje privarčevati. Jaz z tud nobenenmu ne svetujem original windowsov za domačo rabo. Za tisti denar si lahk kupi boljšo grafično, pa bo imel od tega več koristi.

Da, ker si resen primer kriminalca in ne spostujes postenih delavnih ljudi, kateri od dela katerega vlozijo v razvoj zivijo. Na tujo korsit se okirsca celotna Vasa kriminalna zdruzba.

Resitev tega porblema ne lezi v kaznjevanju in uporabi pravnih sredstev proti fizicnim osebam, pac pa osvescenost in obrazlozitev kaj je piratstvo in kdaj je upraviceno.

Piratstvo - kraja neki tretji osebi je upraviceno le v primeru, kadar gre za clovesko zivljenje katerega bi lahko s tem dejanjem resili, v primeru da ne povzrocimo drugo smrt oz.tragedijo, ter da le ta tretja oseba po pogovoru ne da privolenja vsebine avtorskega dela.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sgi ()

sgi ::

#000000

V Tirani oz. Albaniji niso vsi kriminalci (gre za stereotip).

Poldi112 ::

>Da, ker si resen primer kriminalca in ne spostujes postenih delavnih ljudi, kateri od dela katerega vlozijo v razvoj zivijo. Na tujo korsit se okirsca celotna Vasa kriminalna zdruzba.

A MS s svojimi prijemi spada med poštene delovne ljudi. Pohabljanje standardov in metanje polen pod noge konkurenci pač ne gre s skupaj s tem da imam res svobodno voljo pri izbiri os-a. Veliko jih (nas) je ki moramo vsaj občasno zagnati MS. Ker naivno je govoriti, da je svinčnik alternativa Wordu, kot je nekdo nekje omenil.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

sgi ::

Poldi112

Vseeno nimas pravice in krsis zakone. Seveda je lepo od tebe da to priznas in upam sprejemas mogoce posledice. Vendar, ce nimas, pac nimas. Sprijazni se. Gre za filozofsko vprasanje.

Kolikor vem so licence prenosljive in niso vezane na system id (torej uporaba legalnega produkta na drugem racunalniku ni sporno in je dovoljeno, ce gre isto verzijo). Seveda vse zavisi o licenci.

sgi ::

wishmaster

:sgi, ti si eden takih ki bi drugim nagajal. Jaz bi tud lahk prijavil toliko firm ( še v lasti države, če verjameš al ne ). Sam jaz nisem pesjan da bom druge v drek rinal,ker se ti vse vrne nazaj. Vsak ima svoje mnenje in te nihče ne sili ali imaš ali nimaš licenc, seveda na lastno odgovornost.

Ne nikomur nocem zalega, niti ne nagajam. Da tudi drzava in mnoga podjetja se krsijo dolocene stvari in vendar ne vidim razloga da bi se spremenili in postali posteni.

Tocno tako je, nihce te ne sili, to je stvar odlocitve, zadeva je urejena z zakonom in vedno se najdejo ljude kateri so izbrali drugo pot in upajo na vse dobro.

To da pa nekoga v tem primeru kriminalca prijavim, se mi zdi upraviceno in castno dejanje, saj se nam vsem gre da bi ziveli v boljsem postenem svetu.

Kako ti je ko vidis neko osebo na cesti, ko ga roparji napadejo, pretepejo in okradejo. Se ti to zdi prav? Vecina ljudi to samo nemo opazuje, ker niso posteni do sebe in drugih. Ker ne ljubijo drugih in sebe. Jaz osebno bom komerkoli pomagal, cetudi ne bom uspesen in bi morebiti s tem bil ob zivljenje.

Tega te ne nauci nobena vzgoja, niti domovina, vera, karkoli... to moras spoznati sam.

Jaz sem to spoznal in ostajam na svojih prepricanjih v upanju za boljsi svet za vse ljudi.

Poldi112 ::

Praktično vsi kršimo zakone. Ti nikoli ne greš po napačni strani ulice, ali čez rdečo, ... Torej smo vsi kriminalci.

To je hudo posploševanje. In če MS mene prisili da uporabljam njegov sisitem (zaradi pohabljanja in zapiranja standardov), ali ni on tisti ki je kriminalec? Vsaj moralno.

Moralno osebno nimam problema če uporabljam win tako kot mi MS ne dovoli. Itak imam več licenc kot jih uporabljam, ampak ker so vezane na stroj ki ga ne moreš kupiti brez MS sistema, uporabljam jih pa samo na tistem ki sem ga kupil brez os-a sem pač kriminalec.

Ok, za quark pač nimam opravičila, ampak ker gre za višje dobro in ne v komercialne namene se tudi preveč ne sekiram. Sploh ker pričakujem da bo v par letih dobil uporabno opensource alternativo.

Me pa moti to tvoje pretirano moraliziranje. Ok, saj ne zagovarjam piratstva, ampak tvoj fanatizem se mi zdi pa čisto pretiran.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

#000000 ::

In kaj ti bi rad zdej povedal, kao ti imaš tisti, ki ne plačajo licence pa so reveži ki za burek nimajo al kaj ? Dej potegn kabel ven iz modema pa bo najbolš za vse. LP

Wox ::

Ja jest se skor čist strinjam s sgi-jem. Bravo majstore. Sam ne vidim nobene povezave z IQjem (karkoli že to je) in "kriminalci". To mi mal bolje razloži. Kar se tiče legalizacije programja in tudi ostalih zadevščin pa te povsem podpiram.
Commodore 64

wishmaster ::

sgi,Sem pač kriminalc in takih je 90%. Malo pojdi po servisih pa se pozanimaj. Boš presenečen. To je pa to ker eni ( takšni kot ti ) vidijo sam naravnost. Na firmi ti pa lahk povem da smo že imeli kontrole in nobenih problemov.

IE je dobesedno vsiljen, razlog: Če nimaš IE ne morš posodabljat windowsov in si prisiljen uporabljat IE. Pol pa z opero uporabi windows update >:D Me zanima kakšen bo zdaj komentar sgi na IE ?
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

sgi ::

Ne bom vec komentiral skoda casa.

V razmislek:

The best computer is a man, and it's the only one that can be mass-produced by unskilled labor.

elasto_mania ::

sgi kaj si višaš ego kaj misliš da si nad drugimi da si ti najpametnejši najboljši?
Varaš se ni res.

mtosev ::

Ste inšpektore podplačali da niste meli problemov? >:D >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

elasto_mania ::

so se sprijateljili.

wishmaster ::

Pri nas imamo 8 računalnikov od tega imajo vsi licence za windowse 2000 pro. Ker kontrola je bila za firmo če uporablja licenčno opremo. Imeli smo pa tam še nekaj računalnikov na servisu od strank in računalniki strank niso nič brigale inšpektorja. Tudi do moje in kolegove mašine niso niti prišli, ker ni pisana na firmo :D. Ni bilo nobene korupcije ipd.
Glede nameščanja nelicenčnih windowsov bi se lahko kdo spotaknil. Sam najdite mi en primer v sloveniji. Piše tak, v resnici je pa čist drugač.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

Zgodovina sprememb…

sgi ::

Viharnik

:Sam ne vidim nobene povezave z IQjem (karkoli že to je) in "kriminalci". To mi mal bolje razloži.

No, se opravicujem, namrec zadeva je mogoce malenkost iz konteksta in ne bi spadala v to temo (stvar jaz gledam i vseh vidikov). Ce zelis, lahko msg na privat in nadaljujemo razpravo.

roscha ::

@wishmaster

Zanič zasnovan sistem. Za un usran update rabiš IE :\ Na Debianu, je dovolj apt. Kratko jedrnato.


Vsi ostali. Če ste že M$ fani, potem to plačajte. Jest bi se tudi kurčil z ukradenim Ferarijem.

Na mestu M$ bi naredil večjo štalo. Blokada sistema vsake par minut za par minut (oboje random) in pop-up da si pirat. Pa se slikaj potem.


Over&out

sgi ::

elasto_mania

:sgi kaj si višaš ego kaj misliš da si nad drugimi da si ti najpametnejši najboljši?

Sem genij, nisem najpametnejsi in nisem najboljsi. Ego je offtopic. Lahko nadaljujejmo na privat.

wishmaster ::

roscha, vem to , jaz sem to sgi-ju pisal.
Drugače pa jaz doma za resno delo uporabljam linux (turbo linux ali pa debiana). Windowse imam sam zarad iger in ničesar drugega. Jaz tak večinoma večino stvari delam v linuxu. Pa mi je dosti večji užitek uporabljat linux kot pa windows.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

sgi ::

wishmaster

:Pri nas imamo 8 računalnikov od tega imajo vsi licence za windowse 2000 pro. Ker kontrola je bila za firmo če uporablja licenčno opremo. Imeli smo pa tam še nekaj računalnikov na servisu od strank in računalniki strank niso nič brigale inšpektorja. Tudi do moje in kolegove mašine niso niti prišli, ker ni pisana na firmo :D. Ni bilo nobene korupcije ipd.

Zakaj potem govoris da se vase podjetje ukvaraj s kriminalom ce ni res. Na racunalnikih vasega podjteja je vse ok. Tudi mene, ce bi bil inspektor, prav nic ne briga kaj ima kdo od vas. Niste predmet preiskave.

Se enkrat, nisem za kaznovanje fizicnih oseb, samo osvescanje predvsem starsev in mladih. Potem naj se sami odlocijo ali bood zakon spostovali ali ne.

64202 ::

> Kaj delajo je njihova vizija NJIHOVEGA produkta. NIHCE OD NJIH TI NI NICESAR VSILIL.
> Ce ti IE ali WMP ni vsec ga ne uporabljaj oz. ne uporabljaj MS produktov.

To mi zveni skoraj isto kot "ce ti kaj ni vsec v Sloveniji, se pa odseli". Ker ima MS tako velik procent na desktopih, si enkrat slej ko prej prisiljen MS softver uporabljat, ali pa vsaj komunicirat z uporabniki MS softvera.
I am NaN, I am a free man!

BigWhale ::

Tale debata je precej odjadrala v nezeljeno smer.

Hvala za sodelovanje.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?

Oddelek: Operacijski sistemi
384821 (3771) bond007
»

Brezplačna nadgradnja v Windows Vista za božične kupce (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9910413 (7366) para!
»

Microsoft dnevno komunicira z vašim računalnikom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
10012972 (9585) CaqKa
»

Microsoftov boj proti piratstvu (in za večji dobiček) - po WGA zdaj še OGA (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
769069 (6738) M.B.
»

Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11719155 (7687) KontraCepec

Več podobnih tem