» »

Brezplačni pogovori ta vikend

Brezplačni pogovori ta vikend

bajsibajsi ::

Brezplačni pogovori ta vikend
Brezplačni pogovori med vikendom za vse uporabnike!

V sredo, 23. januarja, se nam je pridružil 500.000-i uporabnik in ta dogodek želimo deliti z vami, zato vam konec tedna podarjamo brezplačne pogovore znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone. Brezplačnih pogovorov med vikendom boste deležni vsi uporabniki Si.mobil - Vodafone (naročniki, uporabniki predplačniškega sistema Halo in uporabniki Mmobil). Vključili jih bomo samodejno in bodo veljali od petka (25. januarja 2008) od 19:30 do ponedeljka (28. januarja 2008) do 07:30 v Sloveniji.

Uporabniki Halo, ki boste začeli klic v petek pred 19:30 in ga nadaljevali po 19:30 se vam bo le ta obračunal po veljavnem ceniku in ne bo v celoti brezplačen.

link

Hardstyle ::

ZAKON!

mktech ::

Offtopic: lahko kdo postreze s podatkom, koliko uporabnikov je bilo pri simobilu in koliko pri mobitelu,na dan preden so omogocili prenos stevilke ter koliko jih je danes pri enem in drugem?

zee ::

ne se prehitro veselit, saj tudi Simobil s 1.2 prehaja na nov, drazji, sistem tarifiranja.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

strictom ::

Kok ma pa mobitel uporabnikov?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

ahac ::


vir: finance
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: volkec ()

LikeSLOwww ::

Zee, od kje pa ti to da se bodo podražile tarife?

ahac ::

Verjetno govori o spremembi obračunskega intervala z 30 na 60/1... za katerega smo že ugotovil, da bo za nekatere dražji, za druge pa cenejši.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Hardstyle ::

zee: zakaj pa se nebi veselili? So nam vsaj dali to "darilo"... mobitel pa nič! Se vidi, da je delež simobilu narestel!

Simobil FTW!

Dr_M ::

Hardstyle:sam za inf, mobitel je imel ze tok zastonjskih stvari, ki jih simobil nikol ne bo mel.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

;-) ::

Itak mam klice med vikendi znotraj omrežja zastonj, tak da mi to nič ne pomeni (orto smart paket). Aja a nam ki mamo naročnine se lahko tarife spreminjajo tud med tem časom ko smo zavezani na njih?

Hardstyle ::

EVEER mislim, da ja.


Dr.M zanima me koliko % uporabnikov je uporabljajo video klic?

NoBody- ::

Nevem od kod vam da bo simobil zvišal cene:

Si.mobil bo znižal cene!


Si.mobil - Vodafone bo znižal ceno klica znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone in z novo Opcijo stacionarni omogočil tudi nižjo ceno klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Opcija mobilni bo dostopna za nižjo mesečno naročnino, nekoliko višja pa bo cena klica v drugo mobilno omrežje. Nižji bodo stroški uporabe paketa Smart III. Z novim obračunskim intervalom bodo pogovori, daljši od minute, še ugodnejši.

Si.mobil - Vodafone bo s 3. februarjem 2008 znižal ceno klica znotraj lastnega omrežja z 0,0209 evra na 0,02 evra za minuto pogovora. Znižanje cene velja za vse naročnike paketov Orto Smart, Smart I, Smart II, Smart III in Business Smart. Uporabniki Si.mobil - Vodafone opravijo več kot polovico vseh klicev znotraj domačega omrežja, delež teh klicev pa se še povečuje, zato bodo njihovi stroški odslej še nižji.

Naročniki paketa Orto Smart bodo poleg znižane cene za klice znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone pridobili tudi nižjo ceno poslanih SMS-ov. Cena SMS-a v paketu Orto Smart se bo s 3. februarjem 2008 znižala z 0,0209 evra na 0,02 evra.

Že s 3. januarjem 2008 bo Si.mobil - Vodafone omogočil do 72 % nižjo ceno klica v stacionarna omrežja. Si.mobil - Vodafone bo namreč uporabnikom ponudil novo Opcijo stacionarni, ki znižuje cene klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Cena 0,07 evra bo veljala 24 ur na dan, brez omejitev. Mesečna naročnina na Opcijo stacionarni bo znašala zgolj 1,5 evra. Zaradi izjemnega znižanja cene klica v stacionarna omrežja se vklop Opcije stacionarni izplača naročnikom paketov Smart I ali Orto Smart, ki opravijo več kot 9 minut klicev mesečno v stacionarno omrežje, in naročnikom paketa Smart II, ki mesečno opravijo več kot 11 minut klicev v stacionarno omrežje.

Znižala se bo tudi mesečna naročnina na Opcijo mobilni in bo od 3. februarja 2008 znašala 2 evra (prej 2,09 evra) nekoliko pa se bo dvignila cena klica v drugo mobilno omrežje in bo znašala 0,1 evra (prej 0,0918 evra). Opcija mobilni velja le za klice uporabnikov Mobitela, Debitela in Izimobila. Naročniki imajo možnost brezplačnega vklopa oz. izklopa Opcije mobilni in Opcije stacionarni na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40 s svojim osebnim geslom ali na vseh prodajnih mestih Si.mobil - Vodafone.

Uporabnikom bo od 3. februarja 2008 dalje na voljo še bolj privlačen paket Smart III, kjer se bo mesečna naročnina znižala na 11,5 evra (nižja za 1,02 evra) in bo že vključevala Opcijo mobilni in Opcijo stacionarni (dodaten prihranek v višini 3,5 evra). Paket Smart III bo tako postal paket z izjemno ugodnimi cenami klicev v vsa slovenska omrežja.

Si.mobil - Vodafone bo 3. februarja 2008 na vseh naročniških paketih spremenil obračunski interval. Prve tri sekunde bodo za naročnike Si.mobil - Vodafone ostale brezplačne. Od 4. do 60. sekunde bodo klici po novem obračunani po 60-sekundnem obračunskem intervalu. Vsi klici daljši od 60 sekund se bodo odslej zaračunali po 1-sekundnem obračunskem intervalu. Torej pri pogovoru, daljšem od 60 sekund, bo naročnik plačal natančno toliko sekund, kot je trajal pogovor. Povprečna dolžina klica pri naročnikih Si.mobil - Vodafone znaša 91 sekund, zato bodo ti s spremembo večinoma pridobili, saj se jim bo zaračunalo natanko 91 sekund, medtem ko se jim po dosedanjem obračunskem intervalu (15-sekundni) zaračuna 105 sekund pogovora. Obračunski interval za predplačniške uporabnike Halo in M mobil ostaja 30-sekundni.

Si.mobil - Vodafone je s poenotenjem cen navzdol poskrbel za še večjo preglednost ponudbe in hkrati nižje stroške svojih uporabnikov. Družba bo uporabnike o spremembah obvestila tudi preko mesečnih računov in spletne strani www.simobil.si, vse informacije pa bodo na voljo tudi v Službi za pomoč uporabnikom (info@simobil.si ali 080 40 40 40) in na prodajnih mestih.

krho ::

acer čitaj še 1x..
Sem eden izmed tistih, ki ima večino pogovorov krajših od 1min.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

LikeSLOwww ::

ja in?
Koliko pa stane minuta pogovora pri drugih operaterjih (v lastno omrežje)?

NoBody- ::

Menim da je simobil najcenejši izmed vseh ponudbnikov mobile telefonije. Kar pa se tiče pogovorov krajših od 1 min, pa naj rečem, da je današnji trend takšen da vse več ljudi telefonira vedno dlje časa. Tistih nekaj % ki telefonirajo manj kot minuto pa je zanemarljivo malo!!

lp

#000000 ::

Jest sem na simobilu in sem prejšnji mesec nardu genau za 0.97 evra klicev in za 1.23 evra internet+wap :D

Kolk je povprečno trajal moj klic :D

Good Guy ::

Hardstyle:sam za inf, mobitel je imel ze tok zastonjskih stvari, ki jih simobil nikol ne bo mel.


simobil zadne čase fura take akcije že skoz..

sms zastonj cel teden, vikedni zastonj med vikendi(tole k je zdej ni prva taka akcija)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

;-) ::

Jest sem na simobilu in sem prejšnji mesec nardu genau za 0.97 evra klicev in za 1.23 evra internet+wap :D


Če prekinjaš in odlagaš pa pač tvoji kolegi več porabijo tak da ni tu neka pametnega.

T0RN4D0 ::

Lahko se tudi manj pogovarjaš, ni nujno da kolegi več plačajo ane ;)

Drugač pa mobitel je mel recimo giga GPRS zastonj konc leta... (poznam sicer nekoga ki je nevede nabil 2 giga in plaču tolk da je celo akcijo pokril lol :P )...


Sicer pa lepo da se bomo zastonj pogovarjal, pa zanimivo je recimo tud to da majo halo uporabniki tud zastonj, takšnih akcij ni ravno veliko.

#000000 ::

EWEER Nč en prekinjam ali odlagam, pač ne grabim telefona za vsako malenkost, obstaja tud alternativa, skype al pa e-mail recimo.

mktech ::

ker sem trenutno v fazi prehajanja iz mobitela na simobil sem si naredil preprosto tabelo in primerjal cene. itak paket je od orto smarta (+mobilni) cenejsi v narocnini (1€), mms-ih (mobitel ima polovicno ceno simobilovih) in mobitel je cenejsi tudi pri klicih v stacionarno omrezje. ostalo, tudi prenos podatkov kakor sem uspel razbrat s cenikov, je simobil cenejsi.

moje mnenje je tako: mobitel narekuje tehnologijo, simobil cene. ce se tus mobil in t-2 zdruzita (in bosta imela dobro pokritost) bo vrjetno mnozicen prehod k njim. simobilovo pocetje je dobrodoslo, saj ce ne bi pocel tega kar pocne (nizal cene) bi jih mobitel vrjetno samo se visal.
najbolj smesno pa mi je, ko pogledam zgornji graf - na veliko se je govorilo kako bo mobitel izgubil uporabnike - po enem letu ima se vedno 2/3 uporabnikov. celotna razlika uporabnikov pa ni sla k simobilu ...

BigWhale ::

Zadnji racun pri Mobitelu: 120EUR, prvi racun pri Simobilu 70EUR.

Meni se je prehod splacal... :)

bajsibajsi ::

mktech, ni je IT firme na svetu, ki bi se zadovoljila zgolj s tem, da ohrani svoje stranke v prihodnjih letih. Ampak je cilj vsake strategije poslovanja v prodobivanju novega deleza strank. Kjer pa so razlike med Mobitelom v primerjavi z Vodafone Simobil ze vidne iz leta v leto.

volkec ::

Tem o razlikah med mobitelam in simobilam je že dovolj, tako da poskusite se držati teme(vsaj do ponedeljka), ko bo tako ali tako postala brezpredmetna. :))

Zeberdee ::

Poslovne akcije simobila predvsem ciljajo na prihodnost. Večina mladine je na simobilu in večina jih bo tam tudi ostala za vekomaj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobitel: najmanj 100% podražitev za racionalne uporabnike ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
937830 (5451) Arzen
»

Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
509499 (6789) CaqKa
»

na izi (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
565962 (4443) Jan987
»

Moitel, SiMobil, ...?

Oddelek: Mobilne tehnologije
192927 (2498) Utk
»

Mobitel d.d. zagnal tretjo generacijo mobilnih telekomunikacij - UMTS

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
284711 (4711) DMouse

Več podobnih tem