» »

bepop?

bepop?

1
2
3 4

JurijTurnsek ::

zigga: tvoje življenje jemanj travmatično ;)

sm je pa problem ko si na kaki žurki in ti nekdo zavrti tot komad, pa ne moreš nč da ga ne bi čuo... kriza ne-- kot mučenje
http://www.slatnaskejta.com

Ziga Dolhar ::

Hmmm, se mi zdi, da bi blo mučenje prej to, če bi jst s seboj prnesu cd Phantom of the Opera... Oz. bi me na vsaki "solidni" zabavi vn vrgli :]. (na srečo, mojo in njihovo)

icek ::

sketch,
dobro si povedal.
Obstajamo tudi taksni, ki kupujemo taksne cdje, ki se sploh ne vrtijo na radiu - kaj sele na TV. Edini problem je z distribucijo taksnih cdjev v skomercializirani Sloveniji.

Dj-Prah ::

Hja jest pa najrajs svojo muziko poslusam hard techno (glej:moje ime):)

LP
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl

Pohamoz ::

bepop kašen čuden ime. Hm a oni so kao zdej ene zvezde al neki :) lol kašne zvezde. Ponamejo en cd z eno samo pesmijo potem pa ceno nasolijo skor na 3k moj pekač pa trpi ko more to čudno muzko svoji sestri snemat... Pesem je bedna(sicer je res da jst ne poslušam popa) poverhu vsega pa je niso napisali oni. Vse kar jim bo treba narediti bo posneti pesmi. stavim da je v sloveniji vsaj 200 takih ljudi ki bi posneli boljši cd od njih. Poglejte za primer skupino Nirvana. Kurt Cobain je dan po izdaji albuma Nevermind spal na cesti. In kdo jim je pisal pesmi? Hm.
Jst drugač skejtam... pač skejt scena... in potem brskam po sestrinem coolu in zasledim intervju s skupino bepop pol pa ful vidm opis od nejca, ki je ljubljenec vseh osnovnošolk(prav zato so ga tudi izbrali!) stil oblačenja:skejt. Prosim to je zame žalitev kako se lahko nekdo oblači skejtersko če nima pojma kaj je to in 2 kako je lahko skejter pop pevec oz. kako lahko sploh posluša pop. To se preprosto ne ujema. Upam da bo to kmalu pogruntu. :) No če zaključim bepop sux!

CaqKa ::

bepop nea suxajo.. bepop popajo :)

.:joco:. ::

A lahko men en pove v katerem jeziku se BEPOP prebere [BIPOP]?

Ne hecam se, resno me zanima!
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

CaqKa ::

ker smo v sloveniji so pač BEEEEpop
a razumeš? ovce beketajo. zato so beeepop :)

Dj-Prah ::

Hehe danes je bil zanimiv dan.Malo sem se spilat in sem:Poiskal mp3 od BEPOP-Sonce pa od Scooterja mix (Fuck the Housefuckers pa zem malo zmiksal ta Bepop pa Scooterja.Taka scena je nastala da sem se rezal in rezal.Jest to zmiksam pol pa grem poslusat::)) Tisti verzi ko jih poje Alenka-noter sem base vrgel njo sem pa nastimal tako da zavija.:D :D .Tak dober komad sem naredil traja 4,15 Min.Najboljsi komad doslej.:P

To res rula.Zdej pa razmislam da bi probal dobit samo musiko od bepopa(nic popevanja notri samo muziko)pol bi pa jest svoje verze posnel.:P

DJ-Prah

LP
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Dj-Prah ()

icek ::

Daj se nam pokazi mojstrovino. Tudi mi bi se radi smejali. :)

zile ::

Res je. Gremo se smejat.

CaqKa ::

daj na neta toti mp3 :)

Pohamoz ::

če že poslušate pop poslušte kašno kvalitetno muzko. Kot sm reko ne maram popa(mi gre na *****) samo če ga že polušate so pa sebastian pa game over bolš ker so se vsaj potrudil da so na sceno pršli. ne pa eni pokovci ki nimajo pojma. Že na karaokah sem slišal bolše pevce. Pesem vam je lahko všeč toda če bi jo zapel kašni game over bi zvenela 2krat lepše...(čeprov veste kašno mneje mam o popu... mi gre na *****)

icek ::

To pa si totalno mimo vsekal.

Pohamoz ::

aja zakaj pa kaj sem narobe poovedu a da bi game over bolš zapel?

icek ::

Bepop so se morali kar dobro potrudit in nekaj pokazat, da so lahko prisli med 5 izbranih. Prej jih je bilo nekaj 100. Sebastian & game over pa niso imeli konkurence pri izbiri, ampak so se zmenili in prisli noter (pitaj boga kak - veze??). Ne mores rect, da Bepop ne znajo pet. Vsi zelo dobro pojejo, kaj pa se komadov tice, pa je to druga zadeva. Sebastian & game over niti pol tak dobro ne pojejo kot Bepop in to je dejstvo.

Pohamoz ::

icek nimaš prov. kr poglej kdo je bil v komisiji. SAMO ena pevka drugi pa so bili vsi uslužbenci televizije. Ocenjevali so po svojih kriterijih, ki so se njim zdlei pomembni čeprov sploh ne mormo trdit da so glasbeno izkušeni oz. majo kej pojma o glasbi. Tko tist k mam mal posluha pa je lepo zapel je pač pršel notr(vsaj 50% na popstars sploh ni melo posluha ali pa so bli predebeli oz. pregrdi in je bilo že takoj jasno da jih ne bodo zbrali kljub dobremu posluhu). Torej ostane nam jih še 50% procentov in vsi so imeli posluh... Od tu naprej pa se je stvar razvijala nakjučno brez kakršnih koli pravil. Upam se stavit da če bi pesem moje sonce zapeli tisti ki v finalu niso bili izbrani bi pesem zvenela isto.... saj ne obtožujem komisije samo oni niso usposovbljeni zato. To me spominja na TV dober dan kjer so bili vsi poleg običajnega dela(npr. čistilka) kar še voditelji oddaj in igralci v filmih. Zame bi oni neki velal če bi jih izbral kašni izkušeni učitelji petja....
bili so pač ob pravem cajtu na pravem mestu in melo so neznasko srečo... komisija ni nikoli prow pojasnila zakaj drugih 5 ni izbrala. Pač niso bili izbrani(vija vaja ven).
aja pa še neki cd lahko tud jst posnamem pa ga nebo noben poslušal.... če ne bi bli dobri nebi imeli tok poslušalcev. če bi bepop ustanovil skupino kot game over vam povem da skor noben nebi njihovega cdja kupo. torej če sebastjan nebi bil dober nebi kupovali njegovih cdjev. on je priljubljen na račun svojih pesmi ker njega niti poznali niso preden je izdal svojo pesem bepop pa so bili zdej pa vsak hoče cd met samo tko da je in. torej bepopovcem svetujem da se čimprej spelejo s slovenske glasbene scene ker jih niti videt ne morem(pa ne da bi jim bil nevoščljiv al pa kej pač jih ne maram če bi bili dobri bi to priznal zdej pa ne bom ker pač niso in pika.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Pohamoz ()

icek ::

Ne pozabi, da sta bila v komisiji tudi magister solo petja in koreograf in njuna beseda je tudi nekaj veljala.
Zadeva je taksna. Ko jih je ostalo se samo 10, so bili vsi tolk dobri, da vseeno katerega bi izbrali, bi bil dovolj dober. Pac so gledali tudi na izgled in karakter. Morali so nekaj drugega tudi vpeljat, da bi bila izbira lazja. Ko jih je bilo se vec, jih je bilo nekaj, ko so super peli in so ocitno oni ugotovili, da so preveliki egoisti za skupino, ali pa so nekateri sami odstopili, ko so videli, da to ni za njih. Lahko, da si dober pevec, pa ce ne znas plesat, nimas kaj iskat v tej skupini.
Njihov CD pa se itak poslusal samo zaradi velike promocije, ki so jo imeli. Dobena druga skupina v Sloveniji ni imela taksne promocije in reklame, kot Bepop. Folk, pa itak samo ves, da poslusajo to, kaj jim drugi recejo in kaj slisijo po TV.
Ne verjamem, da bi sebastian ali game over bolje zapeli to pesem. Bepop so dosti bolj kvalitetni pevci kot prej omenjeni. Ne vem ce ves, kako je Sebastian na sceno priso? Plesal je pri Nadki in ji je enkrat rekel, ce bi lahko tud probal pet, pa je rekla Nadka, da ni blema in mu zrihtala vse potrebno. Brez kaksne konkurence!
Ne me zdaj jemat, kot kaksnega fena Bepop in podobnih. Sam poslusam popolnoma drugacno muziko, kot je to in tudi sam ne maram popa. Na stvari pac gledam malo realno in ker mam tud nekaj izobrazbe v glasbi si upam vse to trdit.

Pohamoz ::

jst tud ne poslušam tega jst slušam punk. kar se sebastjana tiče mogoče je res tko na sceno pršu in mogoče ga nebi poznali če mu to ne bi zrihtal. TODA on se je mogo sam uveljavt. Očitno je pel dobro če ga je občinstvo vzljubilo.... NO do neke mere maš pa tud ti prov.

icek ::

Sebastian dobro pel????? Prosim te lepo!
Poslusaj kdaj kaki njegov komad pa bos vido kak dobro poje. Kdaj pa je te folk kdaj vzljubil kakega pop izvajalca, smao zato ker dobro poje? Glavno da dobro zgleda!

Pohamoz ::

hm maybe men itq ta muzka ni všeč tko da ne morem bit ravo nevtralen. torej pop beda. kwa pa ti slušaš? V sloveniji se pa itq sluša sam komerciala. K pržgem radio kuj komerciala al pa blink pa limp bizkit pa crazy town da bi bi kašne sex pistolse al pa less than jake zavrtel to pa ne! a je spljoh kašna oddaja v kateri punk(al pa ska) vrtijo v sloveniji!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Pohamoz ()

icek ::

Metal.

Pohamoz ::

to sm pa jst prej poslušu!kašne vrste pa to a heavy death black. Jst mam celo zbirko cd jev od iron maidnov za prodat islem da 17 pa še ene takih for. :)

icek ::

Dajma se midva take fore po mailu zmenit
icek@kid.kibla.org

tha_man ::

Aja, Game Over vseno niso glih po juhi priplavali, ker Steffanio je že kar nekaj časa nazaj nastopal v skupini No One (klasičen 90's techno duo z bejbo in raperjem). Tole sem jaz poslušal še v srednji šoli, torej 5-6 let nazaj. Sem od začetka vedno mislu da so kaka tuja skupina, ker so bla vsa besedila v angleščini :\

Za ostale člane pa ne vem če že majo kaj izkušenj.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

CaqKa ::

uf totih romanov od iceka se mi pa zdaj več ne ljubi brat.. hoto sem samo povedat da sem imel 'čast' poslušat game over pod pohorjem v live... ej če pa toti boljše pojejo od beepop sem pa jaz pecikl.

JurijTurnsek ::

dejstvo je da je pop pop in da sux... preko tega ne morete pripomniti nč!
http://www.slatnaskejta.com

Justy ::

meninos dos mamas

Dj-Prah ::

Icek da ti povem nekej tist ko jih je plesat ucil(koerograf al koji bumbar je ze)je pa peder ka se mu na faci vidi in takov glas ma.:\
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl

icek ::

Tudi, ce je peder, verjetno mora znat kar nekaj korakov in tega, tako, da jih lahko kaj pametnega nauci, pa tudi pove, kdo je dober in kdo ne.

DoloresJane ::

Komad ni nič posebnega, skupina ni nič posebnega. Člani so tipiziani. Njihov album bo najbrž cel zelo podoben skladbi, zaradi katere so trenutno popularni. Spominja me na Britney S. Ona bi lahko posnela samo en album, ker se vsi ostali poslušajo kot malo remiksana in besedilno preurejena kopija prvega. Od tipiziranosti slovenske (be)pop scene mi gre na bruhanje. Seveda vsi ostajajo v sivem povprečju, če se pa preveč časa trudijo posnemati druge. :\

Pa saj je škoda nadaljnjih besed... :)

AlienGT ::

In kje je zdaj njiihov DRUGI komad? Nič ni slišati.

bodom ::

hmm...danes sm slisu tnovo plato od Bepop in morm rect, da gre kr v uho. nek pa so se potrudli no:))
BTW: ker nism hotu matrat CD-roma sm si plato zripal v mp3-je v mapo, ki jo sheram za Imesh program. in glej ta pozresni folk...v 1h so mi uploadali oz. naceli 800 uploadov:D sam nek sm skocu pojest in folk louda od mene kot nor, hehe8-)
LP

NiKeC ::

da vam povem da toti slo avtorji (nimam nič proti bepop) dobesedno kopirajo melodije.... Za primer vzemimo pesem Vengaboys - Sex on the beach in Ace of base - I saw the sun... ta nova pesem zveni zelllloooooooo identično... sicer pa presodite sami

JurijTurnsek ::

bodom: žalostno.
http://www.slatnaskejta.com

bodom ::

KoRnholio8: emm...kaj misls s tem "zalostno"?
LP

BlackHole ::

Pohamoz, ti ki praviš, da v komisiji ni bilo nobenega pevca in so po tvoje izbrali napačne oz. slabe "pevce". Kdo pa si ti, da lahko sodiš o tem, si kak šolan pevec ali kaj podobnega?:D

spader ::

edina dobra stvar pri brpop so zenske saj te kar hipnotizirajo gor dol gor dol mal potresem gor dol drugac pa se mi zdi da ko te profesionalci dobijo v roke bi vsak dober zgeldau pa tud ce ma 150kg muska je pa dobra razen ce dam na televizorju na mute

Tody ::

Skupina je čist dobra glede na svoj cilj.
1.) Vsi k mate tok proti Bepop ste eni nevoščljivci ,ki bi človeku roko odgriznil če bi vam ponudu en tako ponudbo
2.) Če ti ni všeč pač ne poslušaj smatraj jih kot reklamo ki nam gredo vsem na živce

LP
Tody

Monster ::

joj tody joj... ti si tisti ko je nevoscljiv ... btw ste vidl nov komad :)))))))))))))))))))))... kr neKi
Ka zaboga...

McKinda ::

Poglejte si film JOSSIE AND THE PUSSYCATS pa boste vidl točn to kt pr BEPOP.
Ali G IN DA HAUS!!

CaqKa ::

ja . ta film caruje... in nazorno prikazuje današnji pop sceno :)

Tomi ::

Meni pa gredo pošteno povedano precej na živce. Saj ne rečem, da niso nekaj naredili zase, samo še vedno je večina "dela" na plečih drugih.
Res je, da se precej trudijo, kar se tiče promocije, samo dobro blago se bolj ali manj samo hvali, tako da je pretirana reklama odveč.
To, da so pa sedaj končno izdali svoj album, je pa pohvalno. Nekaj so pa končno morali pokazati.
metrodusa.blogspot.com

CaqKa ::

samo zakaj pa ravno wma format?

JurijTurnsek ::

bodom:

žalostne so dve stvari:
1. da ti je album všeč
2. da je všeč tudi toliko drugim(po downloadih sodeč)
http://www.slatnaskejta.com

Tody ::

Zakaj je to žalostno ?? Muizka je prirejena za množice in z tem služijo. Ker so pa tebi všeč pink floydi ali pa deth methal oz take manj komercialne stvari je pa tvoja stvar.

icek ::

Predvsem deth methal....lol

Tero ::

Kaj zaj dj prah? Bos dal lepo prosim oni komad ko si ga zmiksal na net? Da bi se se drugi malo smejali.
Lepo prosim0:)

s5jz ::

Meni osebno so kar všeč. Slišal sem že najnovejši singel, prav fajn. Sicer mi je pa od njih najbolj sede Ti si moje sonce. :))

Poglej kdo je prvi!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: s5jz ()

bodom ::

KoRnholio8: hehe, LOL:D ze ce poslusas korn pol itak ne mors met glih nevem kku dobrga okusa za musko...pa brez zamere:D
drgac pa je bepop muska narjena za folk, se pravi komercialna in pac gre takoj v uho. in ne trdim da jst to poslusam, pac hocm rect d bo komad 'zazgal' med ljudmi:\
jst sm pa itak za cist drugo zvrst-->Childen Of Bodom8-)

LP
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Bepop na mtv

Oddelek: Loža
452253 (1146) Pyr0Beast
»

Siddharta (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
946868 (4961) JXS
»

Recenzija novega Siddhartine albuma Rh- (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
637207 (5816) Tic
»

Ali sta rock in metal v zatonu?

Oddelek: Sedem umetnosti
453477 (2610) drevo
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119427 (7172) Vlady

Več podobnih tem