» »

Call of Juarez Xbox 360

Call of Juarez Xbox 360

Fadil ::

Pozdravljeni !

Že kmalu na začetku se mi je zataknilo pri igranju igre Call of Juarez ! Tam, ko je potrebno obraniti svoje položaje s topom, vedno izgubim. Kaj delam na robe ? Sigurno je neka fora, saj se mi zdi, da na mi na levi strani sovražniki vedno pobegnejo. Mi lahko kdo svetuje kako zadevo rešiti ?

Lep pozdrav

Berserker ::

Ja če streljaš z topom ne meri z merilcem direkt na sovražnike , ampak meri malo višje ker iztrelek pada skorajda v loku in ne naravnost.

Master Chief ::

Ja, tud jaz sn se zajbaval en cas, ampak sem nastudiral. Fajn visje mors merit. Potem se vidi pljusk v vodi, in unih grup ni vec. Drugac je spil bol na rush od prejsnega, amapk je ql. Tecni so showdowni s tisto roko.

Fadil ::

Sem zrihtal tiste v čolnih. Vendar me najbolj moti pri igri majhne črke s katerimi piše kaj moraš storiti, oziroma kakšno orožje uporabiti pri določenih nalogah. Črke so namreč tako majhne in tudi pisava je nikakva, da lezem v TV kot idiot. Mogoče se to da nekako urediti ? Kdo kaj ve ?

Lep pozdrav

kratos ::

nevem k kaksnih crkah govoris sam sej ti zmer vse pove po anglesko kaj mors nardit in tut je cist logicno ker je one way out spil tko d nevem kko se ti lahko tko zatika. Črk pa mislm da se neda spreminjat, lahko pogledas v options sam dvomim da bos velikost spremenu.

Fadil ::

No, recimo tam na reki, ko je bilo potrebno uničiti ladjo s topom...In ko je bilo potrebno z lasom zlesti na drevo. Skratka vse kar piše je prekleto majhno za branje !!!

Lep pozdrav

kratos ::

sej ti vse pove xD tist brat ti rece neki: now climb that tree with your laso and tell me what you see. neki tazga rece in ni nikjer drugje drevesa kot sam ta na sred tistga polja... no problem je edino ce ne razumes angleskega jezika.

Master Chief ::

Na pcju so objective pisava zelo velika. Na 360 nevem, mam na PC ker dual layerji tud niso zaston, kista pa poganja tole na totalki.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Age of empires 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
677892 (1698) oo7
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9015107 (9082) ...:TOMI:...
»

Empire: Total War (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20414592 (7832) nejko8
»

Ime za psa? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10813743 (10182) d0rK
»

Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
655284 (3502) Dobrawc

Več podobnih tem