» »

TEAC W540E mi prepočasi peče !

TEAC W540E mi prepočasi peče !

«
1
2

Doc ::

Včeraj sem dobil TEAC W450E 40/12/48 in mi na SmartBuy 32x pri katerem lahko izberem snemanje 40x peče okoli 4 min (!!) Peče popolnoma normalno brez kakega izpadanja bufferja in to iz diska. Kot jaz vem na te cdje kot na vse druge pri katerih TEAC zaznamuje hitrost 40 x je pri tej hitrosti čas pečenja okoli 2:30 min. Kajne?
Zgleda kot da sploh noče zalaufat pri spremembi hitrosti, oz. slišiš ko zalaufa potem pa spet utihne oz. upočasni.
Pri tej hitrosti pečenja bi se moral cdr zelo slišat ko šiba, pri meni se ne.
Na ene druge cdje pri katerih mi zaznamuje hitrost samo do 24x mi pa peče pri 24x pravtako okoli 4 min.
Sem probal še na Smartbuy na 32x kolikor hitrost tudi uradno podpirajo in ni pravtako nič hitreje.
Seveda bom probal še na druge zelo kvalitetne cdje, samo drugim tudi na te snema popolnoma normalno 2,5-3 minute.

Koliko pri vas snema s 40X ?
  • spremenil: Doc ()

Yuk-0 ::

Meni peče poln CD iz diska 2,5 minute do 3 minute. Poglej kako imaš vezanega. Iz cd-ja na cd pa mi peče od 4 do 5 minut.

LP

Han ::

Teac 40x rabi za poln CD najmanj 3 minute. Če uporabljaš Nero, lahko malo "popraviš" register in videl boš točno hitrost peke...

HKEY_CURRENT_USER / Software / ahead / Nero - Burning Rom / Recorder

Poišči DWORD za ShowSingleRecorderSpeed in spremeni HEX vredost z 0 na 1.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Han ()

TheJack ::

Tudi moj Teac W540E peče na taiste Smartbuye le 24x. To lahko nazorno vidiš v Nero CD Speedu. Če pa odstraniš tisto Teacovo posebno zaščito (s programom Tuning Tool; zadevo daš na Speed Mode) gre pa do 32x. Zato sklepam, da je ''problem'' v Teacovi varnostni zaščiti. Ampak to je vsaj zame dobra stvar.

Doc ::

Sem probal še z enimi BenQ 32 x cdji, isto nič hitreje.

Doc ::

Za pečen cd iz diska je pri 40x hitrost največ 3 minute. Meni peče 4 min. In to na vse cdje.

Lahko poveš kje snemem ta Tuning Tool ?

Han: Navedek. Ravnoto je sedaj eden napisal : "Pekača imam TEAC W540E in mi poln 700 MB cd z 40x pečenja posname v dobrih 2 minutah. Moče par sekund gor ali dol nevem točno. Sicer pa niti ne gledam na ta čas toliko."

Zakaj bi hotel videti točno hitrost peke, saj je čas ki ti ga kaže v nerotu pravilen ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Doc ()

TheJack ::

Tudi meni na Benqe 32x peče s 24x hitrostjo.... Na Big Bang (!) plošče z 32x hitrostjo (Speed mode s 40x), na TDK-je 24x pa s 40x hitrostjo. Pač odvisno od cedeja. Teacov ''quality control'' je strog. Hvala bogu, pravim jaz.

Brezveze se sekiraš. Boš raje dal zadevo na Speed Mode (Tuning Tool lahko snameš s Teacove strani) in snemal cedeje polne napak?!? Neumnost, po mojem. Raje si kupi kvalitetne cedeje, pa bo.

"Pekača imam TEAC W540E in mi poln 700 MB cd z 40x pečenja posname v dobrih 2 minutah. Moče par sekund gor ali dol nevem točno. Sicer pa niti ne gledam na ta čas toliko."


Test Teaca CD-W540E na CDRLabs

Teac posname 650 MB v 3:24, 700 MB pa v 3:33 (give or take). Mimogrede, najnovejši 48x Liteon rabi za 700 MB 2:56, kar je verjetno rekord. Pekača, ki bi 700 MB posnel v ''dobrih 2 minutah'', ni.

Zakaj bi hotel videti točno hitrost peke, saj je čas ki ti ga kaže v nerotu pravilen ?


Seznani se s pojmom Z-CLV.

Marko007 ::

O LiteOnovem rekordu pa le toliko: Mel sem 40*, navil na 48, vendar ne glede na to so bili vsi CDji (ne glede na ceno in proizvajalca) berljivi zelo slabo. Pa kaj če mi je CD spekel hitreje kot zdajšnji 40* Teac. Pri peki sem pridobil recimo minuto, nato sem pa pri prvem presnemavanju CDja npr. na disk izgubil vsaj tri minute:O - če ga je seveda sploh blagovolilo prebrati. Seveda je bil problem na vseh CDjih, ki so bili pečeni z več kot 24*.
Zelo zanimivo je tudi, da je LiteOn Mullerjeve CDje pekel z 40*, Teac jih pa dovoli le z 24*. Drugače pa peče Smart Buye na 40* - vsaj tako napiše v Nerotu.

Sicer pa moje skromno mnenje: Teaca 40* in LiteOna 48* sploh ne gre primerjati med seboj... Vsaj ko preizkusiš oba oziroma ti na srečo v trgovini z razumevanjem zamenjajo LiteOna z Teacom.>:D

Han ::

V tej temi na CDRLabs forumu je burner1000000 spekel kar zajetno število plošč. Kot lahko vidiš, ni prišel pod 3 minute...

TheJack ::

Marko007: Nekoliko si me narobe razumel.... Nisem primerjal pekačev med seboj, le navajal sem, koliko časa potrebuje za 700 MB 48x pekač (Liteon ali katerikoli drugi). Hotel sem povedati, da še ta komaj pride pod tri minute in zatorej ni variante, da bi Teac CD-W540E spekel 700 MB ''v dobrih 2 minutah'', kot izgleda trdijo nekateri.


''Drugače pa peče Smart Buye na 40* - vsaj tako napiše v Nerotu.''

In še nekaj mi ni jasno.... Zakaj nihče ne uporablja Nerotovega CD Speeda?! Tam ti še lep graf nariše in točno veš, kako (in s kako hitrostjo) lahko pekač snema na določen cd. Nero pač napiše 40x, snema pa bog si ga vedi kako - po času lahko približno ugotoviš. Kaj ni bolje zagnati CD Speeda in vedeti zasigurno?

Marko007 ::

TheJack hvala da si me spomnil na Nero CD Speed, sem čisto pozabil. Seveda sem tam že stestiral več CDjev in na Smart Buye 24* je Teac sposoben pečti s 40*. Povprečje je pa 31,19*, 48* LiteOn pa ima povprečja 37,37*.

Doc ::

Samo nekaterim snema na Smartbuyeve z 40x hitrostjo to sem siguren. A je kdo tukaj ki mu na te cdje snema v 3,5 minute in manj ? Zakaj meni potem v 4 minutah ?

"Raje si kupi kvalitetne cedeje, pa bo."

To je bla res neka neslana šala. Jaz sem ta pekač kupil da bom snemal veliko hitreje kot prej. Cdje snemam pogosto, in dokaj veliko. Nebom sedaj dajal 300 sit na cd namesto 100. Na katere poceni cdje pa snema s 40x ? Po možnosti take brez škatel.

Kako pa v Nero Cd speed izmerim pečenje ? Meni je izmerilo samo branje.

Marko007 ::

V pekača daš prazen CD, nato pa stestiraš hitrost. :D

Doc ::

Sedaj sem zakapiral v čem je problem. Meni cd posneme v treh minutah in pol, smao ker mi finiširanje traje več kot 40 sekund (!!) Resno. Pri treh minutah in 10 sekund mi opride do 100% Konča pa pri več kot štirih minutah. Pa ni važno al dam cd finlaize ali ne.

Marko007 ::

Maš prav. Res je krivo zaključevanje - pravkar sem opazil tudi sam. Najverjetneje tisti rezultati 3:11 ne vključuje zraven vstopnega in izstopnega vodila.

Doc ::

Kaj tudi tebi peče 4 minute ?

Kater rezultat 3:11 ?

TheJack ::

To je bla res neka neslana šala. Jaz sem ta pekač kupil da bom snemal veliko hitreje kot prej. Cdje snemam pogosto, in dokaj veliko. Nebom sedaj dajal 300 sit na cd namesto 100. Na katere poceni cdje pa snema s 40x ? Po možnosti take brez škatel.


To neslana šala ni sploh. Zastavljaš tudi napačno vprašanje. Vprašati bi moral, ''na katere poceni cedeje snema s 40x zanesljivo in brez napak?''
Odgovora ne vem. Najverjetneje na nobene, oz. na redke. Teac namreč daje prednost zanesljivosti pred hitrostjo, zato pri manj kvalitetnih medijih zniža hitrost.

Sicer pa si, kot vse kaže kupil napačen pekač. Če daješ prednost hitrosti pred zanesljivostjo, bi moral kupiti Liteona, ki snema s 40x na še tak kup dreka (drugo vprašanje je, če potem to tudi prebere....). Pojdi, zamenjaj in živi srečno in zadovoljno življenje. Ker Teac ti izgleda s svojimi varnostnimi mehanizmi le živce žre.

Marko007 ::

Cel CD 700 MB mi peče okoli 4 minute (par sekund majn ali več). Rezultat 3:11 pa si lahko ogledaš na linku, ki ga je omenil v tej temi že Han. Tudi tukaj.

Doc ::

Teac da nima hitrosti, ampak samo zanesljivost? Kaj ni bil ravno ta model preden je prišel LiteOn 48X proglašen za najhitrejšo enoto ? Hitrejši od Plextor 40X ! In ravno za to enoto se je reklo da peče 40x na skoraj vse cdje, ne pa za nek LiteOn

Vseeno nemorem verjet da je 4 minute normalen čas za pečenje 40X. Pri 16X je čas dobrih 5 minut. Kaj je potem razlika med več kot še enkrat hitrejšim pekačem samo minuta in pol ?!? Nebi rekel. Jaz mislm da so bili te rezultati kar za vse skupaj. 4 minute je enostavno preveč, kot sem že rekel. Posnet bi mi moglo v 3,5 minute. Finalizing mi definitivno predolgo dela. Če mi je prej z 16x končevalo kakih 10-15 sekund sedaj pa skoraj minuto !

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Doc ()

AngelOfDeath ::

men 16x speče 700MB cd v približno 5min :D

Marko007 ::

Doc - na kar nekaj testih sem prebral kritiko za 40* Teaca; namreč ni veliko hitrejši kot 24*, mislim da le pol minute, 24* pa tudi ni mnogo hitrejši kot 16*. Problem je pač v tem, da je 16* res pekel 16*, 40* pa peče v povprečju 31* (če mu je CD všeč:D ) in torej ni niti 2-krat hitrejši. Zelo opazna je bila npr. razlika med 4* in 16*, kjer je šlo zares za 4-kratno razliko.

Si pa mel s 16* Teacom srečo, ker meni je pekel poln CD 700 MB kar nekaj čez 6 minut, tudi 7.

Če si pekača kupil v kolikor toliko normalni trgovini, ti bojo z veseljem pomagali in ti po želji še kakšno enoto stestirali...

5 minut se mi zdi malo hitro za 16*, namreč že sam prenos pri hitrosti 2400KB/s traja 4,9 minute. Poleg tega je (vsaj moj 16*) rabil okoli 45 sekund za vstopno vodilo in še zaključevanje, tako da sem vedno prišel čez 6 minut.

Upam, da se nisem zmotil pri računanju.:D

Sicer pa se strinjam s teboj Doc, razlika bi res lahko bila večja.:\

weaver ::

Jest mam pa čist isti problem s tem pekačem. 40x mi peče počasneje kot pa 24x. Približno na 35% kjer bi moral pekač preklopiti se samo nekaj matra a ne preklopi.

Marko007 ::

Predlagam ti, da poskusiš z drugimi CDji, ker nekaterih noče pečti več kot 24* (npr. Mullerjevi CDji) ali pa 32*.
Pri tem ne mislim, da probaj s kakimi dragimi CDji, ampak npr. z Smart Buyi, Princoti ali Acerji (meni jih peče na 40). Pa najbolje je, da vse skup stetiraš v Nero CD Speedu, da ne boš brezzveze snemal - pa še najlepše vidiš s kakšno hitrostjo snema.

weaver ::

Sej itak lahko burn-proof izklopim pa dam simulacijo. Poj pa vidm kolk cajta rabi da posname 700MB (za kar je 4 min odločno preveč). A nej ga nesem nazaj u Mlacoma?

weaver ::

Aja pa še neki. U CDSpeedu mam dve črti - zeleno in rumeno. Kaj pomeni rumena in kaj zelena?

Marko007 ::

Zelena je hitrost pečenja, rumena pa so obrati CDja v pekaču.

Pa še malo teorije. Pekač peče povprečno z 31*. torej je za prenos 700 MB podatkov potrebno 2,5 minute. Plus 10-15 sekund da začne pečti + zaključek (potemtakem 1 minuta+). Ker naredi zaključek hitreje, je možno sklepat, da peče počasneje, ali ne?
Sicer še pa tolažba: LiteOn 40* jih je tudi pekel okoli 4 minute, navit na 48* pa prav tako na hitrosti 40 nekje (se ne spomnim točno) 10 sekund majn.

Zamenjali ti pa pekača po mojem ne bojo, ker kot zgleda vsi delajo tak. Sploh pa Mlacom...;(( :'( :( :O ;(
Če pa veliko pečeš in po možnosti več enakih izvodov - Nero podpira peko z dvema pekačema naenkrat (za 3 ali več je potrebno dokupit še neko licenco)...

Ampak tiste 3:11 mi še pa vedno ne gre v glavo.:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Marko007 ()

Doc ::

Moj TEAC 16x je tudi pekel točno 6 min. Imel je kar dolg Lead In. (30 sekund iz diska, 50 sekund pri onthefly, koliko pri tebi?) Jaz sem mislil da je tudi pri 16x tako preklaplajalo hitrosti, kot pri 40x.

Koliko pri vas traja Lead Out? Torej od takrat ko pride do 100% do trakrat kot ti sporoči da je končan? Sedaj je veliko več kot prej pri 16x. Skoraj eno munuto ! Enkrat mi je en cd tako iz diska zaključevalo 3 minute (skoz ga je zaganjalo in ustavljalo) dokler nisem prekinil. Ampak cd je potem delal ! Upam da teh 40 - 50 sekund zaključevanja ni normalno:) (da bom prekač lahko
nesel popravt)

Sem zadnje čase sprobaval NeroCDSpeed. Prva stvar kar bi povedal je da mi pri SmartBuy jevih cdjih 32x ne simulira skoz isto. Največkrat mi pri preklopu na 40x spet vrže nazaj dol. Amak ne vsakič ! Začne pri 20x, potem preklopi na 24x potem na 32x potem na 40x. (Tako je normlno ne?) Samo parkrat do zdej mi je posnelo normalno na 40x brez padanja. Na isti cd mi je dvakrat simuliralo drugače. Tega ne razumem, kot da vsi cdji nebi bli isti.

Glede varnostnih mehnizmov. Jaz sem v programu TunigToolw540 dal na Speed mode in ne opazim da je kaj drugače.

Jaz pa mislim da je tisih 3:11-3:30 realen rezultat za 40x. 10 sekund za začetek, okoli 2,5 minute za prenos podatkov, 20 sekund za zaključevanje:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Doc ()

Marko007 ::

Glede na vse ostalo izstopno vodilo res včasih predolgo dela (tudi čez minuto). Samo dejansko 40* CDjev še nisem mogel preizkusiti, mogoče bo kaj bolje. Sicer sem pa s pekačem zadovoljen (vsaj za zdaj), pa tiste pol minute tudi ni tolko.

Doc daj če ti bojo pekača zamenjali, sporoči.

weaver ::

Evo pečica dela tako kot je treba -> poln 700 mb cd mi zapeče v 3:11 (včasih kakšna sekunda več). Kriv pa je bil na mojo srečo samo medij.

Marko007 ::

In na katere CDje ti zapeče v takšnem času?

weaver ::

Probal sem DataRight, EMTEC in Fujifilm. Samo te sem do sedaj probal pečt s 40x hitrostjo. S tako hitrostjo mi pa noče zapisovati na Benqjeve medije, ki so za en kurac :D

Doc ::

Dej weaver prosim te sprobaj SmartBuy, jaz bom pa sprobal Dataright ko jih najdem.

Povej mi še kako maš naštimana vodila, pa kako maš v tuning Toolu. Jaz sem updatal firmware na verzijo 1.0.1.0 in v tunigtoolu dal na Speed mode in ni nič boljše.

weaver ::

Ja, jest sem priklopu pekača kot primary slave. Vse skupaj pa izgleda takole: primary master: disk; primary slave: teac w540e; secondary master: še en disk; secondary slave: cd rom.

Tuning Toola sploh nisem nalagal.

A nimaš pri firmware na koncu ene črke? Jest mam verzijo 1.0F.

Na SmartBuyeve bom pa probal, samo da jih dobim. Probej še FUJIFILM -> tele mam trenutno na zalogi in delajo brez problema.

prismo ::

TEST: CD DataRight 700mb, divx 700 mb, čas snemanja 3:37 minute. Od 2:59 pa do 3:37 je trajalo zaključevanje!

Doc ::

Kje pa to pogledaš ker firmware maš? Dej mi link do strani iz katere si ti snel. Meni pod system properties piše različica ROM-a 1.0F

prismo: ja, doglo zaključuje meni tudi okoli 40 sekund, prej je veliko hitrej. Meni bi tudi potemtakem snemalo tako kot tebi če bi mi zdržalo hitrost40x. Bom probal Datarigt cdje če jih kje tle (v Novem mestu) majo. Čene bom pa mogu enega od vas prosit da mi jih nekaj komadov proda. Dej še ti probaj na Smartbuy ko boš lahko. In to 32x tanove, ker 24 tastarih ni nikjer več za dobit.

Doc ::

S Fujifilm 24x silver tudi meni peče normalno na 40, samo je čas zaradi finiširanja 3:40. Zgleda da weaverju veliko hitreje finišira ko ima čas 3:11

Sem pogruntal da je finiuširanje veliko krajše ko delaš kopijo cdja ->samo 10 sekund, je pa na začetku 20 sekund dlje.

Dej naj nekdo proba smartbuy da bom vedel ali smo meni ne delajo prav ali tudi drugim.

strel ::

Ne vem zakaj eni ful pluvate po lite on- ih. Jst mam doma Lite on 32 * , v službi pa teac 40 * , pa še nisem opazil nobene razlike v kvaliteti posnetka. Vsi CD-ji ki sem jih posnel so enako berlijivi celo z mojim čist u kurcu Creativ 52 * .

Res pa je da sem nekako pričakoval hitrejše pečenje pri obeh. Glede hitrosti si pa poglejte on članek iz novic.
Surova hitrost - ne kvaliteta
1. LITE ON
2. PLEXTOR
3. TEAC

Marko007 ::

strel: Osebno ne pljuvam po LiteOnu, samo ti lahko povem, da sem sam v svojem računalniku imel možnost 1 teden preizkušat LiteOna 40*. VSI CDji, ki jih je zapekel, so bili zelo slabo berljivi v vseh enotah (razen v samem pekaču in Teacu). Zakaj sem sploh začel sumiti, da so Cdji posneti z LiteOnom, slabše zapisani? Pri presnemavanju npr. na disk mi je ta CD bralo 2* dalj, kot ostale.;((

Z 32* pekači je pa sledeče - obstajata dve verziji - eni pečejo zvezno, tako kot enote CDje berejo (in takšnega sem jaz probal) ter takšni, ki pečejo s postopnim dvigovanjem hitrosti (tudi Teac).

Aja še to. Do hitrosti 24* je pekel čisto normalno.

sidney ::

Hja, jest mam tut Teac w540e, snemam pa ponavadi samo na 16X. Zakwa? Ce nastimam na 40x se mi pecica zaganja, snema pa precej vec kot bi moralo.... ja vem slaba masina je razlog. Pa se ne pritozujem, sej sem zaenkrat zadovoljen z cca 6-7 min. za en cd.:D . Mama-plata, pa proc, ram... to bo treba zamenjat, pol bo pa vse hitrej. Nobeden ni omenil kaksno masino ima. Vodila, HDD in sploh cela konfiguracija so zelo pomembni za hitrost celega sistema in za peko seveda. Zato pa pride do razlik... BTW: strinjam se z izjavo, da je kvaliteta boljsa od hitrosti. Teac pa je kvaliteten in tudi hiter. Obstajajo seveda boljsi, samo nimam namena zmetat 2-300.000 sit, zato, da mi bo 4 min hitreje snemal. (v ceno sem racunal najmanj p4 + ostalo...). Moj prvi pekac je bil philips 2x2x4, pa sem bil "ta glavn", ker sem ga sploh imel. Za cas me itak ni nihce spraseval. Seveda se casi spreminjajo, ponudbe, potrebe, povprasevanja narascajo,... Cene pa povedo svoje.:D
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

tejo ::

CD mi peče 3:20 do 3:40, disk je ATA 100, 7200 RPM, ostalo pa ni niti tako važno.

weaver ::

Jest mam Celerona 300 A navitga na 450, disk je Maxtor 40 GB in 7200 obratov, rama mam pa 256 MB. A igra kej vloge če nastaviš Disc-At-Once ali Track-At-Once?

Han ::

Doc ::

Meni na tastare Smartbuy (24) snema normalno s 40x z tanovimi modrimi (32) mi pa nemore.

Lord_Spector ::

Hja jaz mam isti problem(Teac W540e)... hitrost se ne ujema.. pa še 1 problemček mam ki me pa zelo moti... Buffer mi zelo pada ampak nimam švoh mašine, problem mora biti nekje drugje saj mi je nekaj časa delalo super nato pa so se začeli ti "buffer" problemi ... dokler je burn-proof vklopljen mi CD spece ampak moram na SMART B. 32x CD-je peci z maksimalno hitrostjo 16x in tako dosezem najnizji cas 5 pa pol minut !!!!!!!! ker buffer nenehno pada na 0 in se nato spet pobere... teh problemov nisem imel dokler (vsaj tako domnevam saj je bil čas priblizno isti) nisem posodobil svojega pekaca z novim UPDEJTOM.. sedaj pa se ze 1.5 meseca matram in mucim odpravit to zadevo !!! Če ima kdo kakšen predlog naj mi ga LEPO PROSIM tukaj objavi ker sem že na kraju z živci ! :))

Lord_Spector ::

Aja uporabljam NEROTA 5.5.9.9 in v ozadju sem v windowsih VSE sklopil tako da ima NERO na razpolago skorajda vse hitrostne dobrote pa me še vedno obdarjuje z tako površnim delovanjem !!!!!!!!!!!!

iso2000 ::

Hi! Sploh ne vem kaj se vam gre za 30 sek. gor al pa dol!
Meni 16x hitrost popolnoma zadostuje! (Teac). Me pa zanima, če je še kdo opazil pri teh teac-ih (TEAC CD-W516EB) eno napako, oziroma ali se še komu to dogaja; Karkoli imam priklopljeno na isti IDE kot rekorder, mi s tiste naprave noče brat! To mi dela že od vsega začetka, tako da sem enostavno rekorder osamil in sedaj deluje kot ura! Še kdo z enako izkušnjo? LP!

Doc ::

Lord Spector: Poglej če imaš vklopljen DMA. Na disku in na obeh pogonih.

30 sekund razlike je pa pomembno če snemaš velik cdjev naenkrat

Meni zapeče v 3:30. Če komu prej naj pove na katerih cdjih in katerih nastavitvah !

Boky ::

iso2000 gre za to, da stvar ne dela tako kot bi morala oz. kot je pred flashanjem.

sidney ::

Jest mam isti problem. Prej sem mel c333, udma33 vodila za disk, 128 MB ram-a, IBM 20 GB 5400 rpm (ata100) disk in Teac w540. Snemal sem lahko na 16X, kar je bilo vec je ze strajkal: bufer se je sesedal, cas snemanja pa se daljsi. Zdej mam c1.0G, ata100 vodila, 512 Mb ram-a, ostalo je pa isto. Hitrost na cd-speed-u je nameru cca 24X>:D . vec mi sploh ne potegne. probaval sem razlicne medije: smart-buy, intenso, silver-circle, e-proformance, TDK.... povsod isti ku**c.>:D . Pa se to: HDD1-pri. master, CDRW- sec. master, CD-ROM sec. slave in HDD-2 prim. slave........>:D >:D Cas snemanja: 700MB od 7-9 minut: prevec....
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sidney ()

DrSergioDJ ::

meni 40x Teac snemalnik pece muziko (74-80minut) okvirno 20 minut, ostale fore pod 10 minut nikoli....

pol pa vi neki jokate :D

p.s.

mam pa amd TB 1Ghz, 256rama, 45Gb IBM.... I blame the IBM... ;)
...
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
515219 (4532) wilecoyot
»

Kateri cd rekorder

Oddelek: Kaj kupiti
241505 (1296) Gejmer
»

V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644747 (3856) Lime
»

Kater CDRW - LG 8400B/LiteOn 48x/Teac W540E

Oddelek: Kaj kupiti
201620 (1358) TheJack
»

Teac 48x12x48 ?

Oddelek: Kaj kupiti
191629 (1260) TheJack

Več podobnih tem