» »

my documents so prazni

my documents so prazni

vulcher ::

Pozdravljeni,

Imam težave opisane zgoraj, brala sem že razno in razno, vendar ne vem več kaj storiti, zato vas prosim za pomoč. Predvčeraj sem ugotovila, da imam moje dokumente prazne. Če odprem raziskovalec je ta mapa noter ( my documents), vendar je v njej vse prazno. Zanimivo pa je to: če grem pod start in tam v iskalnik napišem nekaj kar je v teh dokumentih npr. moja glasba, mi odpre to mapo in imam v njej vso glasbo, ki jo lahko tudi poslušam. Za slike in ostalo je enako.

moram pa še povedati, da sem imela programe za register pucat gor in da je možno d mi je tam kej zbrisalo kar ne bi smelo. ponavadi je cccleaner to že naredil. sam njega nisem mela gor.

zelo bi bila hvaležna če mi zna kdo pomagati.
hvala
LP

Highlag ::

Mapo MyDocuments z vsemi podmapami ima vsak uporabnik računalnika.

Ker ne pišeš kako dostopaš do mape Mydocuments ni možno ugotoviti katero odpiraš. Find opcija verjetno najde MyDocuments od drugega uporabnika.

Poglej celoten naslov do mape, ki jo odpiraš v Explorerju in celo pot do mape, ki jo odpreš preko Find opcije. Potem bo mogoče bolj jasno.
Never trust a computer you can't throw out a window

vulcher ::

se opravičujem za pomoto. v mapi uporabnik mam moje dokumente tam mam vse zej noter.sem se zmotila. edino kar je, je to, da je na levi strani raziskovalca knjižnica in če to odprem, mam not štiri datoteke: dokumenti.library-ms, glasba.library-ms, slika.library-ms in zadnjo videoposnetki.library-ms. prej sem mela v tej knjižnici mape not ( glasba, slike, dokumenti...) tisto kot ti da po defaultu. mapa moji dokumenti pa ni več problem. ta knjižnica mi ni nič jasna zakaj so te datoteke not če so bile prej mape noter.

kar se pa tiče mojih dokumentov sem mela pa prazno mapo, ker sem jo enkrat po pomoti ustvarila in je bila zato prazna. imela sem jo pa na c disku zraven programskih datotek in uporabnikov. Malo prepozno sem potuhtala pa zej je sam knjižnica problem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vulcher ()

Cold1 ::

Datoteke ".library-ms" so knjižnice - navidezne lokacije, ki prikazujejo vsebino večih map navidezno združeno v eno samo mapo - knjižnico.
To, da namesto vsebine vidiš datoteke library-ms pomeni da se je prikaz knjižnic okvaril.
Poizkusi pobrisati vse library-ms datoteke nato pa z desnim gumbom miške klikni na mapo "knjižnice" v drevesu map, ter v meniju izberi vnos "Obnovi privzete knjižnice".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cold1 ()

vulcher ::

sem že pobrisal vse iz knjižnice in dala obnovi privzete datoteke pa je še vedno enako

Cold1 ::

Poizkusi rešitev, ki jo predlaga uporabnik "TheOutcaste" na strani "Tech Support Forum":
http://www.techsupportforum.com/microso...

vulcher ::

hvala je pomagalo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows 7 shranjevanje na particijo d

Oddelek: Pomoč in nasveti
5655 (628) SLO_Matej
»

Windows 7

Oddelek: Pomoč in nasveti
5969 (798) Jakob0
»

pomoč pri C

Oddelek: Programiranje
231493 (1164) slovenc1234
»

Kako bypassat z kodo zascitene dokumente uporabnika v XP

Oddelek: Operacijski sistemi
91207 (1036) Golnar
»

Izguba Podatkov - NUJNO SOS

Oddelek: Pomoč in nasveti
51016 (920) Matev

Več podobnih tem