» »

Ženske

Ženske

1
2
»

ZdravkoČolič ::

Hvala za odgovore. Nekaj glede alkohola: danes sva pri prijatlu mal pila, na ta dogodek. Potem sem domov prišel že okoli pol enajstih zvečer, ker sm bil zelo utrujen saj včeraj nisem spal niti minute. Ko sm prišel domov sm se zrihtov za spat, zaspal sm okoli pol polnoči, okoli pol dveh sm bil že buden in sem tudi že od takrat (torej sm v dveh dneh spal 2 urce, zato se ne zaletavite v sestavljenost tega prispevka, ker se že za to matram). Torej alkohol je še poslabšov vse skupaj in zato sm se odpravu k tej punci okoli dveh, da bi govoril z njo (20 kilometrov v eno smer). Zmenila sva se, da bova neka prijatelja z "dodatki", to je bla moja ideja, ženski ni bila preveč všeč, ampak jo je sprejela, ker je rekla, da me kao preveč rabi al kar koli že. To vem, da je napaka in da bi mogu stisnit zobe, ampak sm očitno prešibek. Sedaj bom čakal, da pride kakšna druga, da to lahko prekinem, ker nočem bit brez ženske (spet en strah pred samoto). Zaradi tega vsega se počutim še bol grozno, kot nek slabič. Nikoli nisem bil človek, ki jamra kot nek romantik oz. slabič ampak zdej je to očitno vn udarlo in je še meni samemu smešno, kaj šele vam. Jebat ga nekje se rabim iskreno izpovedat, zato se kar tu, brez zamire.... Če maš osebo rad jo je težko kar zgubiti, z drugim nisem mel problemov, ker nisem bil v dolgi zvezi.

Tody ::

Stari, če bi se ga orng napil tako kot bi se moral, nebi bil sposoben priti domov in bi spal kot top :) In res nevem zakaj nebi mogel spat zaradi tega? Kot da bi bil tvoj obstoj ogrožen...

šernk ::

@Tody: ga popolnoma razumem, dokler ne izčrpaš popolno svojega telesa, ne boš spal, sploh če ti oseba dosti pomeni.

@ZdravkoČolič: jah...kaj naj ti rečem, če mene vprašaš si naredu najslabše kar si lahko. nisi se ga napil na mrtvo in šel si spet do nje. to prijatelja z dodatki me pa res zanima kaj je mišljeno (lahko tudi na PM, rad pomagam ljudem, pa čeprav s pogovorom, sploh ker meni nihče ne more več pomagat, in je to mislim da edina stvar, ki me danes še drži pri življenju).

če se boš še vedno vrtel okrog nje boš težko drugo našel, boš pa verjetno čez čas to sam ugotovil
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

gendale ::

prijatelja z dodatki pomeni fuk frenda
to je sicer kul, ampak v tvojem primeru je to slaba ideja, ker si čustveno preveč navezan na njo
itak je pa brez veze, da ti pišemo karkoli, ker ne boš upošteval nasvetov, ampak delal po svoje

guest #44 ::

^^ Bi se strinjal. Veliko bivših še fuka skupaj, pa čeprav lahko imajo druge. heh

z3ro ::

če si čustveno navezan na njo je biti fuk frend z njo najslabša zamisel...sam pozabit je ne boš mogo. z bivšo je za fukat sam če gre sam za fuk pa nič drugega.

papasmrk ::

V tem primeru te je bivša čist porazila, zarad nje si se ga napil, pol pa še fukfehtariš pri bivši. Tako okrevanje bo dolgo, pa tud izkoriščala te bo ...

Dr_M ::

Autogol.
Take stvari niso dobre in nikoli ne prinesejo nic dobrega.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

kalko ::

Z bivšo prekini vse stike. Popolnoma vse. Njeno telefonsko in mail izbriši iz adresarja, izbriši jo iz Facebooka, MSN-ja in kar je še podobnega. Iz stanovanja umakni vse, kar te spominja nanjo. Uniči ali izbriši skupne fotografije.

Potem pa se začni intenzivno ukvarjati s športom. Res intenzivno. Da boš prihajal domov izmučen kot smučarski tekač na cilju olimpijskega šprinta. Treniraj do daske. Priporočam tek ali kolesarjenje. S tem, ko boš opazoval svoj napredek v športu, si boš dvigoval samozavest, hkrati pa športni napori dobro vplivajo na "kemijo" v možganih, ki ti zdaj nagaja in ne pusti, da bi drugače razmišljal.

EDIT:
Varianta, za katero si se odločil, je najslabša. Ona te bo čustveno izkoriščala in izčrpavala ter preprečevala, da bi bi obrnil nov list v življenju. Pa ne mislim, da bo to počela namenoma. Gre za žensko naravo in logiko. In kar je še huje - ko bo dobila novega tipa, te bo v trenutku popolnoma skenslala, ti boš pa še v večji krizi, kot si zdaj.

Zato: Tako kot si zbral moč, da si prekinil zvezo, zberi zdaj še moč za to, da obrneš nov list v življenju. In pozabi na alkohol ali druge psihoaktivne substance. Alkohol v velikih količinah deluje kot depresiv in lahko vse skupaj še močno poslabša.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kalko ()

Tody ::

Heh ja alko je samo za prve par dni... potem pa tako kot je rekel panoramic... Vsi smo bili prej ali slej zapuščeni ali pa morali zapustiti koga... Ne se bat samsko življenje ti lahko pripelje lahko veliko novih izkušenj in pogledov na svet če boš le pustil in se ne boš obesil prvi ženski ki jo vidiš :)

Ščasoma boš sicer ugotovil da nič ni tako preprosto kakor zgleda ampak do takrat je še dolga pot.

Dr_M ::

Don't fall in love. Fall off a bridge, it probably hurts less.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

gzibret ::

gzibret .... nikomur nisem dolžan nič pojasnjevati, ma tako mal v premislek ti navržem, da je bila predvčerajšnjim 20. obletnica mojega zakona in je kakšen od mojih štirih otrok, tvojih let. Poleg skromnega računalničarstva, je psihoterapija moja osnovna profesija.


Čestitke... Ampak vseeno ne moreš pričakovat od 20 letnika, nafilanega s hormoni, ki ga zapusti punca, neko strašno racionalno razmišljanje. Če bi bil starejši vsaj 5 let, potem morda, pri dvajsetih pa... :|

IMO ne rabiš bit psiholog, da to veš.
Vse je za neki dobr!

Dr_M ::

Life is too short to be wasted talking about a woman.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

iso2000 ::

Ajajajaj! Pa, kaj je s teboj? Najprej jo odj*, potem pa laziš za njo in sta kao "frenda"?
Sem pred kratkim končal eno dolgo vezo in to kar počneš je čisto napačno!
Najprej jo moraš popolnoma odpikat iz svojega življenja - ne se pogovarjat z njo, ne ji pisat mailov, nič! Zate ne obstaja več.
Začni hodit okrog s frendi, uživaj življenje po svoje, s frendi. Najdi si kakšno fizično dejavnost, loti se kakšne nove stvari, preberi kakšno dobro knjigo. Ma, magar si izberi en last minute paket pa pojdi nekam za 14 dni. Boš ziher koga spoznal tam, pa ne mislim da nujno kakšno žensko. Samo ne doma čepet kot en kup nesrečnega govna v samopomilovanju. Nenadoma imaš ogromno časa, ki je bil prej zapolnjen z njo, ki je ni več, ki ne obstaja. Torej uporabi ta čas za kaj koristnega!
Pa, upam da boš upošteval kakšnega od teh ali zgoraj napisanih nasvetov in boš stopil naprej po svoji poti, ne pa vztrajal v vlogi jokave pi*ke ;(
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13314719 (11424) FormerUser
»

Zakoni iz internetnih zmenkov trajnejši od klasičnih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7417112 (13397) Kamran
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6910714 (7431) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1749863 (5099) cryptozaver

Več podobnih tem