» »

Z ženskami so same težave

Z ženskami so same težave

1 2
3
4

Maria ::

No, ker poznam Thomasa, vem, da ne bo zadnja.

In zato lahko chatam po mili volji, ker vedno bo za mano še on...;)

Maria

J.F.K. ::

Imagination mogoče še ne veš ampak v rokah imaš pravzaprav win-win situacijo.

Glede, da očitno ogromno čutiš do nje je edino prav, da daš sebi šanso, da pride enkrat nazaj. Po možnosti z ugotovitvijo, da si vendarle bil njen pravi.

Če pa se ne bo vrnila imaš pa srečo, da se je ločitev zgodila sedaj in ne kasneje (5 let kasneje s skupnim premoženjem in dvema otrokoma, ki bi nosila njeno odločitev celo življenje). Ob taki ločitvi bi ti bilo 100x huje.

Kako zadeve stojijo boš dejansko lahko videl čez kakega pol leta. V tem času jo boš počasi že začel pozabljati (dejansko držita pregovora ČAS CELI in DALEČ OD OČI, DALEČ OD SRCA) in vprašanje je, če jo boš takrat sploh še tako želel kot jo zdaj. Če si jo boš želel manj, kot sedaj, se obrni stran in začni teči, da te skušnjava ne premaga.

BigWhale ::

Thomas:
> Ne. Kako si pa prišel na to idejo? A sem bil kjerkoli kakorkoli
> nejasen, da bi se lahko tako razumelo?

Ne, ampak tako se je slisalo. ;) No, saj nisem dvomil ampak, saj ves, you can never be to careful ;)


Nadezhda:

> Jaz ne prenašam tipov, ki imajo ego večji, kot gre v avtobus.

Evo vidis! To meni zmerej pravijo! Ampak sploh ne vem zakaj! Jes SEM tko dober ;>>

> Ženske, ki se znajo pogovarjati o čem inteligentnem, kar pa ni
> rocket science, niso v modi?

Hm, jest sem do sedaj imel obcutek, da zenske, ki se znajo pogovarjat niso v modi. ;) Tak obcutek sem dobil. Moski se v glavnem pogovarjajo o tem katera je 'dobra picka' in katera ma dobre noge. Mene je pa zmerej zanimalo, ce bo vedela kaksna je razlika med Fighter/Paladin oz Mage/Cleric. Pa da bo vedla, da ceprav se mogoce zdi tako ampak, Spock in Picard NE paseta skupaj... ;)

iration ::

> Mene je pa zmerej zanimalo, ce bo vedela kaksna je razlika med Fighter/Paladin oz Mage/Cleric. Pa da bo vedla, da ceprav se mogoce zdi tako ampak, Spock in Picard NE paseta skupaj... ;)

Ja ja, tud moške je treba poeditirat ...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

karafeka ::

Če ji boš začel nakladat o kakih igrah, al pa znanstveni fantastiki, te ne bo pustla čez 2 leti, pač pa čez 2 minuti.
Ne poznam veliko žensk, ko bi sploh vedele, kaj oz. kdo je Picard, da sploh ne omenjam kakšne frp igre, pa tudi bore malo punc se spozna na osnove računalnika recimo. Spoznajo se pa (vsaj nekatere) na določene druge stvari >:D .

Double_J ::

Na lestvici vseh težav, ki nas v povprečju prizadanejo, tele ki jih omenjate sploh niso omembe vredne.

Paše vam mal čvekat ja...
Dve šivanki...

BlackHole ::

GABY: Ce si z nekom 8 let rabis cas.. Cas, da si streznis glavo, da ugotovis dejansko kaj bi rad.. Bilo je kruto do njega, priznam.. Ampak dejansko nisem vedela kako drugace resiti situacijo.. Sla sva narazen in ko po 5 letih pogledam nazaj.. mi ni zal.. Nisva bila za skupaj

PA si v tem času (8 let) sama opazila, da nekaj ne štima oz. ti je kaj manjkalo, si kaj pogrešala,..? Kako si pozneje ugotovila, da nista bila za skupaj? Kaj je bil tisti glavni vzrok? Si prepričana, da se ti po 8 letih s tem tipom (ki bi naj bil drugačen, boljši) ne bo začelo isto dogajat?

username ::

oho, Gaby in Nadezhda sta se nekoliko razpištolili, hehe
Taksen, ki bo igral nekega mocnega frajerja z precej hudim egom nebi prenasala prav dolgo..

Jaz ne prenašam tipov, ki imajo ego večji, kot gre v avtobus.
očitno so moji komentarji dali vtis, kot da priporočam zgoraj opisano obnašanje. ne, taki moški so kreteni. je pa res, da mnoge padajo na take. pa nič za to.
pravim samo, da fantje ne smemo biti preveč predvidljivi in dolgočasni. tudi punca mora vsaj kdaj pa kdaj imeti občutek, da se mora kdaj potruditi zate in paziti, da ji ne bi ušel. po drugi strani pa moramo biti tudi pozorni (nikoli nalašč nesramni ali zlobni!!) in vsake toliko kaj lepega narediti za svojo drago.

Tip, ki me pušča v negotovosti je tudi oplel. Ne rabim nekoga, s katerim se zmenim za kino in me potem ne zna niti poklicati, da ga ne bo.
ja pa ne take vrste negotovost. to kar si opisala je navadna nevljudnost, če ne kaj hujšega.

verjamem, da ko razmišljate o moškem, vam razum pove, da želite varnost in zanesljivost. hudič je samo, ker nam ljudem pri ljubezni in spolni privlačnosti odpove razum, zato se dejansko ponavadi odločimo drugače.
še najbolj razumno se potem v bistvu obnašajo keš pičke. ampak to seveda ni to.

Sicer pa,mislim da Nadezhda vsaj podzavestno ve, o čem govorim, saj piše da jo pretirano gentlemanstvo odbija.

Pa Gaby je dala en dober nasvet:
Glede tipov in denarja pa.. Res obstajajo taksne zenske, vendar ne vem, ce si taksno zensko sploh zelis?!? Pred takimi se pac zavarujes tako, da ji das vedet, da si "reven" in jo peljes na tortico in vroco cokolado z najbolj razmajanim avtom kar jih lahko najdes.. Ali pa naredis piknik sredi ljubljanskega barja..
če si ji všeč, bo šla s tabo tudi na zelo poceni zmenek. sam ne pa šparat preveč, to tudi ni lepo...
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

BigWhale ::

> Če ji boš začel nakladat o kakih igrah, al pa znanstveni fantastiki, te
> ne bo pustla čez 2 leti, pač pa čez 2 minuti.

Zenske, s katero ne bom imel skupnih lastnosti sploh ne rabim in tudi take ne, ki je vsaj malo ne bo zanimalo to s cimer se ukvarjam. Pa naj bo to hobi ali pa moje delo v sluzbi.

Pri meni je tudi pogoj, da zna sshd restartat... ;>

Keyser Soze ::

Hm, lahko jo pa z štoretom pelješ v Koloseja, da ti potem časti ogled filma.>:D
OM, F, G!

sid_dabster ::

BigWhale ima glede teh stvari povsem prav.

Mora biti precejsnja mera ujemanja v interesih obeh partnerjev, ker sicer slej ko prej zmanjka stvari, o katerih se lahko ta dva med seboj pogovarjata. Tako postaneta cez cas stara zakonca, ki sta skupaj zgolj zato, ker sta se tako navadila in ne zato, ker bi si drug drugega res zelela.

Ze ce je eden od partnerjev npr. s tehnicnega, drugi pa s humanisticnega faksa, bo kaj kmalu konec skupnih tem pogovorov. Postala bosta zdolgocasena in morda celo naredila froca, pa ne zato, ker bi si ga res zelela, pac pa zato, da bi "prinesel zivljenje v njuno zvezo".

NAPAKA!

V tem primeru bo njun otrok prezivel dokaj depresivno otrostvo; morda bosta stara dva vmes sla celo narazen, kar je za marsikaterega froca v najobcutljivejsih letih katastrofalna dusevna rana.

TOREJ:

Ce ni skupnih interesov, nikar ne rinita skupaj!!!

Jaz npr. ne bi mogel biti z dekletom, ki se cisto nic ne zanima za C/C++, Linux, za teorijo sistemov, analog/digital filter design, mikrokrmilniske sisteme ter heavy metal 8-);

To je moj life, in ce se punca ne bi mogla vklopiti vanj, bi bila to precej slaba zveza.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

Brane2 ::


Jaz npr. ne bi mogel biti z dekletom, ki se cisto nic ne zanima za C/C++, Linux, za teorijo sistemov, analog/digital filter design, mikrokrmilniske sisteme ter heavy metal


ZAhtevaj pisno garancijo proizvajalca, da gre res za zensko, da ne bos presenecen... :D

kixs ::

V glavnem, ne da se mi se enkrat pisat [avtor na tem mestu precej sočno razgradi problem, ki je napeljal, do izgube odgovora -OwcA]!!!

Morda samo v parih tockah:

1. pri zenski opazuj njena dejanja, tako ne bos presenecen, ko te bo pustila :) No, resno! Opazuj njena dejanja in ne verjemi slepo njenim besedam, ker zenske ne moreje izustil nekaj kar bi te prizadelo, razen ko so pritisnjene v kot!

2. to da pravi, da si ti kako "ta pravi", je navadna laz, s tem te je malo potolazila, predvsem pa svojo vest ocistila in nabildala svoj EGO!

3. Ne delaj norca iz sebe in je DEFINITIVNO NE CAKAJ ali SPREJMI NAZAJ!

4. vzemi si cas zase, postudiraj kaj si naredil narobe... pac ena lekcija vec! Najprej si postimaj svoje zivljenje! Hobije, frende, sola... itd. Kar ti je NUJNO pomembno! Prava punca bo se prehitro prisla mimo in spet zmesala tvojo glavo! Pri naslenji vsekakor ne imet vsega casa za njo. Bodi s frendi en dan v vikendu. Bodi DED! Pri tej si BIL COPATA, zato te je tudi pustila!

Toliko na kratko!

Nice guys always finish last... only in marriage! :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

karafeka ::

Bigwhale
a ne obstaja neki pregovor, da se nasprotja privlačijo?

Jaz pa ravno obratno mislim kot ti, da bi potem obadva zvedela vsak dan kaj novega drug o drugem, ker drugače je en živ dolgcajt. (sicer je tu tudi veliko prilagajanja en drugemu, vendar brez tega tako ali tako ne gre).

BTW: če boš našel kakšno tako, kot si napisal, mi daj njeno telefonsko :D (sam pomojem ne obstaja) :))

Gaby ::

PA si v tem času (8 let) sama opazila, da nekaj ne štima oz. ti je kaj manjkalo, si kaj pogrešala,..? Kako si pozneje ugotovila, da nista bila za skupaj? Kaj je bil tisti glavni vzrok? Si prepričana, da se ti po 8 letih s tem tipom (ki bi naj bil drugačen, boljši) ne bo začelo isto dogajat?


Morala sem nekega drugacnega tipa spoznat. Sem pa ze skoz nekako sumila, da nisva za skupaj. Pa je bil super fant in vse, samo toliko drugacen od mene, da nisem videla prihodnosti z njim. Enostavno ne bi slo.. In zdaj ko ga gledam vidim, da bi slej kot prej sla narazen, da je bilo vseskupaj samo vprasanje casa.. Ne, z zdajsnjim je situacija drugacna. Vsekakor sem bolj prepricana v najino vezo.. Veliko vec stvari imava skupnih (star trek rules!!) in sam pogled na zivljenje je veliko bolj podoben.

Gaby ::

1. pri zenski opazuj njena dejanja, tako ne bos presenecen, ko te bo pustila :) No, resno! Opazuj njena dejanja in ne verjemi slepo njenim besedam, ker zenske ne moreje izustil nekaj kar bi te prizadelo, razen ko so pritisnjene v kot!

To zdaj tako govoris, kot da smo zenske neke zahrbtnice in nevemkaj.. Marsikatera je tudi iskrena in pove kaj misli.. Tudi, ce tipa s tem prizadane.

2. to da pravi, da si ti kako "ta pravi", je navadna laz, s tem te je malo potolazila, predvsem pa svojo vest ocistila in nabildala svoj EGO!

Hmm. Jaz pa mislim, da ima bolj malo zensk probleme s svojim egom. Ponavadi imajo bolj probleme s svojo samopodobo. :))) Jaz lahko mirno recem, da imam tapravega in tudi stojim za tem..

3. Ne delaj norca iz sebe in je DEFINITIVNO NE CAKAJ ali SPREJMI NAZAJ!

To nima nic veze s tem, kar clovek cuti. Ce bos sel za svojim ponosom, bos dotikrat zajebal. Vcasih je potrebno pogledati cez.. Meni so govorili popolnoma isto kot govoris ti, pa se nisem vdala.. Pa mi ni blo zal.. Vse je odvisno koliko imas osebo rad in koliko si pripravljen za njo naredit.


4. vzemi si cas zase, postudiraj kaj si naredil narobe... pac ena lekcija vec! Najprej si postimaj svoje zivljenje! Hobije, frende, sola... itd. Kar ti je NUJNO pomembno! Prava punca bo se prehitro prisla mimo in spet zmesala tvojo glavo! Pri naslenji vsekakor ne imet vsega casa za njo. Bodi s frendi en dan v vikendu. Bodi DED! Pri tej si BIL COPATA, zato te je tudi pustila!

:)))) Kaksni nasveti.. Kot da smo zenske zverine, ki vec cas pojemo.. Jaz bi rajse rekla takole. Ce se bos res odlocil, da poisces novo punco, poisci taksno, kjer bosta lahko prezivela cimvec casa skupaj, ker bosta imela veliko skupnih interesov.. Mogoce se slisi nemogoce, ampak.. Vcasih se splaca mogoce malo pocakat in razmislit kaj si sploh zelis.. Splaca se imeti punco, ki jo pogresas tudi tisti del vikenda ko si s prijatelji in jo zato raje vzames s sabo zurat.. :))) Jaz imam fanta s katerim sem skoraj 5 let in oba zelo tezko preziviva 1 dan drug brez drugega. Pa skupaj ziviva!!

BigWhale ::

Karafeka, nasprotja se privlacijo samo v fiziki. :)

Btw, sem jo nasel! ;)

sid_dabster ::

Brane2:
Mislim, da bo certifikat Soncne uprave povsem zadostoval.

karafeka:
Iz lastnih izkusenj sem ugotovil, da se nasprotja privlacijo le na nivoju komplementarnosti zenskih ino moskih spolnih organov.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

BigWhale ::

> Bodi s frendi en dan v vikendu. Bodi DED! Pri tej si BIL COPATA, zato te
> je tudi pustila

Da ti kar v tvojem stilu odgovorim...

Men se noben frend ni dal fukat.

;>

Imagination ::

Matr kam je ta tema zašla! Pa sej nimam nč proti, samo ta dilema moški:ženske ne bo nikoli dorečena!
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Caligula ::

Res je. To je ena takih brezplodnih debat.

Sam a niso take skor vse v problemih clovestva in lozi? :D

SavoS ::

Hja ...torej ženske pač zmeraj nikol niso krive, zmerom smo moški tisti, ki smo nekaj zafurali, ker smo taki in taki, ker smo pač uslužni in vam v vsakem ovinku zanašamo riti!! in imate vse kar si srce poželi!!! A bi rade da žuramo cele dneve, pridemo zmeraj zjutraj domov z levom v glavi in norimo po stanovanju zakaj ni večerja na mizi??!!! ja vse lepo in prav, ampak...ali ste se ženske kdaj vprašale ZAKAJ SMO MOŠKI TAKŠNI??...KDO NAS DELA TAKŠNE???........u madona o tem bi se pa dalo pisat.......
Kot že od nekdaj smo moški tisti, ki moramo vzeti tisti konec mesa,(p***e) zraven pa dobimo še veeeeliko neuporabne krame.........
Pa če ste ženske res tolk nezadovoljne z nami zakaj pa nas pol potrebujete.......ali res samo za reprodukcijo??
Iz vsega tega kar sem prebral in iz mojih izkušen, sem prišel do še enega neverjetnega sklepa:
Do žensk se je treba obnašat, kot da jih ne zanimaš, potem se bodo one bolj trudile zate...
treba je bit nasilen do njih v smislu barabe....ženske ljubijo barabe
treba jih je malo zanemarjat.......
nenazadnje tudi kdaj pa kdaj kakšno krepko rečt čez njihov ego in lepoto.....
aja pa predvsem ne bit copata........
Uf tolk sn napisal pa nič kaj pametnega povedal.........
:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Imagination ::

SavoS: napačno izhodišče
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

BigWhale ::

> Uf tolk sn napisal pa nič kaj pametnega povedal.........

Koncno ena pametna... ;>

demoness ::

SavoS, pomiri se. Ne bodi tako jezen na ves svet, mal poglej okrog sebe (pa ne samo skozi predsodke in stereotipe v stilu "ženske ljubijo barabe"), sprosti se in ugotovi, da so na svetu še drugi (in drugačni) ljudje od tistih, ki so te zaj*****, in, OMG, *gasp*, celo ženske, ki so s svojimi tipi zadovoljne, čeprav se le-ti ne obnašajo tako, kot si ti napisal, da se morajo... preberi, kaj sta napisali Gaby in Nadezhda, ne bom jaz še enkrat vsega pisala.
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

karafeka ::

Savos,

trenutno se popolnoma strinjam s tabo, sicer včasih nisem bil takega mnenja, pa verjamem da tudi čez nekaj let ne bom, vendar sedaj sem. :D .

BigWhale ::

Jaz se sedaj in tukaj razglasam za feminista....

... ali pa za eno drugo podvrsto hobotnice...

... z nekaterimi homo sapiensi nocem imet nic skupnega :P



buhtli...

DoloresJane ::

Gaby, zakaj zanikaš? Ženske smo bile od antike dalje pošasti. Se nič ne spomniš Meduze, Scile in Karibde in zlobnih erinij? Kaj pa malo manj oddaljena Lilith? :)

Stari Grki so že vedeli, kakšne so ženske in tudi po 2500 letih je prav, da mislimo tako kot so takrat. Fantje - odslej bo treba pogledovati samo še za dečki. :D

Savos- če tako čutiš, potem se definitivno družiš z napačnimi ženskami. Daj kaj nase in poišči vsaj eno, ki ni taka. Zagotavljam ti, da jih ni tako malo. In mimogrede - tisto kar moške dela tako ZELO drugače je zelo preprosto - testosteron. Ta silak dela čuda - bojda je odgovoren tudi za spremembe v anatomiji možganov med spoloma. Lahko si prepričan, da bi postal popolnoma drugačen "moški", če bi imel mojo hormonsko sliko. :)

kixs ::

> Da ti kar v tvojem stilu odgovorim...
>
> Men se noben frend ni dal fukat.
>

Cist si vzel tole iz konteksta! Definitivno ne smes vedno viset okoli nje, to velja kot 1x1. Vazno je tvoje zivljenje in tvoj prosti cas, delaj to kar te veseli, zenske so samo pika na i. Tvoje veselje in sreca nikoli ne sme biti odvisna od zenske.

Avtor posta tudi ne dobi vec fukat od te punce, ce bi delal drugace, bi jo se vedno imel, ja !?

Navadno tipi in zenske visijo skoz non-stop skupi, pocasi to rata dolgocasno, zenski veliko bolj kot tipu. Saj jo vedno kdo ogovarja in peca. Dobi pozornost od drugega tipcka in njen fant najebe. Potem pa se pride na Internet jokat. ( poznam veliko takih primerov, tudi pri meni je bilo tako! )

Gaby: moj prvoten post je bil veliko bolj natancen in to-the-point. Sem me je ven vrglo zaradi cookie-timeout #"%$#"!%!$"&. V drugo sm samo na hitro nekaj skupi zmetal - skoda, ker rad tudi sebe spomnem pri kaki stvari. V zvezi so kdaj tudi slabi trenutki in ko se le-ti vlecejo kak teden ali dva, tip ne ve kaj bi se lahko naredil, da bi bilo bolje, zenska odgovarja z ne vem, sej te mam rada in podobno... je ze znak, da se bliza konec, pa lahko tip se tako po trepalnicah skace, ne bo boljs. DEJANJA SO VAZNA ne BESEDE!! Moski hitro podlezemo besedam ( obljubam ) !

Zenski nikoli ne priznaj svoje ljubezni z besedami, ampak z dejanji, s svojim dragocenim casom, ki ga prezivita skupaj, to je tvoje darilo. Ko enkrat spozna, da te je 100% ujela, navadno nisi vec zanimiv! Tako je to!

Gaby: bi rad enkrat spoznal iskreno zensko :P Kolikokrat bi rada zenska pustila svojega tipa, pa ga ne more, na koncu ga gre prevarat, da jo bo tako ziher vsaj on pustil, potem pa se itaq najde kak moski, ki bi ji to se spregledal - kao, se je pac zgodilo, vazno da si moja... potem pa panika ( !! ) :D

Gaby: povej kako iskreno je receno: da je on tisti ta pravi!? Ce bi bilo to res, zakaj nista vec skupaj??? Rabis se kak dokaz??? Zenske ste neverjetne!? :|

Tipi velikokar iscejo SRECO pri zenskah, ce nimas svojga lajfa ustimanga, ti ga bo zenska samo dodatno pokvarila!


ajd

dela ::

ja itak zaj ne morš nič naret...
če te ženska hoče, te hoče, če ne pač ne in to s tvojim trudom ali brez. Problem je ko te ženska že vzeme za samega po sebi umevnega (uh kera fraza :D ) v naravi človeka pa je da vedno hoče več ... več kot ima- in to je enako pri ženskah in moških, a zaradi takšnih ali drugačnih razlogov to vedno prej opazimo pri ženskah.Kakršni koli pogovor z njo na to temo bi sedaj bil zgrešen. More sama pogruntat če te hoče ali ne... seveda pa je na tebi če jo boš vzel nazaj. Težko bi ti blo rečt da se ne sekirat... Valda se boš sekiral.. vsak se bi...lažje od tega je, da ji ne pokažeš da se sekiraš. Ma to ni samo v ljubezni tak, pri večini stvari v življenju je tak... bol ko ti je vseeno, bolše ti gre.

noraguta ::

ma dejte no punce so prov fajn , učasih. učasih so pa tečne.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

BigWhale ::

Koliko vas je tukaj v neki resni zvezi, taki, ki traja ze vsaj dve, tri leta?

PaJo ::

Recimo jaz:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

BigWhale ::

Ampak to je tvoj prvi post tukajle? ;)

Maria ::

Ravnokar sem končala z uploadom esencialnih dobrin produktu daljše veze (ki še traja, se ve).

Maria

p.s. Imagination, nisi prebral ali ne želiš?

Imagination ::

Tako, prišlo je do odločitve: odšel sem stran v boljši jutri in ji pustil prosto pot. Naj dela kar si želi. Jaz je ne bom v nič silil, še manj pa prosil naj bo z mano.

Nasvet ženskam in moškim: preden začutite da bi lahko šlo za resno zvezo, premislite ali imate v glavi vse stvari urejene in prioritete postavljene. Bolje da končate zadevo na začetku, kot pa tako kot se je zgodilo meni. Manj prizadaneš tako sebe kot tudi drugega.

Če v življenju delaš stvari tako kot sam želiš in te življenje pripelje do daljše zveze, ne spreminjaj ničesar!

Lepo se imetje!! "Over and out"
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Thomas ::

Človeška mentalna arhitektura je taka, da je izpolnjena enačba:

Goodmale2female+Badmale2female+Goodfemale2male+Badfemale2male=0


Če se F in M nikoli ne vidita, je enačbi zadoščeno.

Če se F in M vidita le na kratko, lahko oba (ali eden) uživata v tej tružbi in potem sta oba (ali eden) rahlo žalostna, ko drugi gre. Če je bila družba še bolj prijetna, se včasih pojavi žalost, da je bila tako kratka. Enačbi je zadoščeno.

Če F in M skupaj preživita srečno večino srečnega življenja, umrli povzroči preživelemu več bolečine, kolikor lepše je bilo v zvezi. Enačba velja.


To je ena tak ekstrem tale equation, v kakršnega nas je nasilila evolucija. Ni pa to fizikalni zakon, ki vedno velja, samo statistično povprečje. Če oba umreta v trku aviona v goro, imata lahko oba pozitivno bilanco. Naprimer.

Nulto ravnotežje ki ga zahteva enačba, se potem skuša izpolniti na drugih žalujočih. Njunih otrocih ali drugih svojcih.

In iz tega statističnega povprečja z malo odstopanji - ne moremo brez Singularnosti. :)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

cryptozaver ::

Nevem nevem - pomoje nkol ne bomo pogruntal dokazljive enacbe za RealLife. Obstajajo samo hipoteze :P

moj_nick ::

Girls = Time * Money
Time = Money

Girls = Money^2

Money is the root of all evil (Money = sqrt(Evil))

Girls = (sqrt(Evil))^2

Girls = Evil

>:D


Saj to je tema "Bolne fore", ane?
110111001001010001010000

BigWhale ::

Hm, se moja enacba

Girls = Pleasure & Fun

Money is thrown out of the equasion... I really don't like snobs :P

Keyser Soze ::

Keyser Soze Poslano: 27.04.2004 21:18:38
Ah BigWhale od tebe ne bi pričakoval takšnega komentarja(mi zveniš oz. bereš malo starejši) od Caligule pa morda.

Poznam kar nekaj ljudi, ki so skupaj od srednje šole pa so še vedno po dolgem času skupaj. Pridejo pa pač momenti, ko tudi ljubav, ki si jo začel gojiti pri 35 letih ne bo zdržala. Če se znata partnerja pogovorit potem se da rešit tudi kaj hujšega. Drugače ne.


No ker sem bil gobec, me sedaj življenje tepe nazaj. Sicer me je nasmejalo, ko sem prebral prvi post, a ni dolgo trajalo.

Moja edina se je odločila, da gre svojo pot. No ja. Nekaj v tem stilu. Rekla je, da rabi čas zase. Da rabi it malo v osamo, brez tipa, da se zbrihta in se najde. Ne vem sicer zakaj. Po šestih lepih letih, ki so mi bile v veselje. Ne verjamem, da ima tipa in tudi ona mi zagotavlja, da ni drugega. Ampak v meni se stvari vseeno trgajo. Nekako je nočem izpustiti, saj je nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo. Dokler ne doživiš nekoga v takem smislu, kot sem jaz njo ne veš kako te stvari zgledajo. Ko ti je neka oseba gonilna sila v tvojem življenju.
Zato je nočem izgubiti, niti biti ločen od nje. Ampak ona hoče to, in se ne ukloni.

Saj vem, da če jo imam še vedno rad, bi ji ustregel ter ji izpolnil njeno željo. Ampak bolečina je enostavno prehuda. Ne vem, ali je prav, da se borim za njo ali je to narobe. Ko pogledam druga dekleta ne vidim nič. Če me je prej kakšna lepotica na ulici toliko "ganila", da sem pogledal za njo me sedaj ne premakne nič. Enostavno ne vidim smisla brez nje.

Saj pravi, da sem in bom njen najboljši prijatelj, ki mu zaupa v vsem. In sem vesel, da je tako. A žalost, da nisem kaj več je še toliko večja. Pravi, da ni vse brezupno, a da se mi ne upa reči, da bova še kdaj skupaj.

Kaj mi to govori zato, da mi bo lažje ali zato, ker tudi ona morda upa, da se bo kdaj popravilo to? Zakaj ste ženske tako krute.:'(

Dr_M ::

no in pol se folk men smeje... :\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Keyser Soze ::

Zakaj bi bilo smešno. No ja. S tališča tretje osebe se morda vse skupaj zdi malo za lase privlečeno. Ampak v prvi osebi je pa zadeva podn od podna. Take stvari bi morali prepovedati.:|

bzp ::

Keyser Soze: scasoma bo bols ... ni druzga zdravila kot cas, pa kakorkoli se ze odlocis

Slowenc ::

Ja to je res, da čas celi rane. Babe so pa babe, nimaš kej. Tudi če je zveza v najlepšem redu, one že najdejo nekaj da zadevo zakomplicirajo.
Če se je pa odločila, da želi malo miru zase, je ne boš prepričal v nasprotno. Najboljš da jo daš še ti na 'ignore'.
Skiny gate.

Keyser Soze ::

Saj ona noče, da jo ignoriram. Vsaj mislim. Tako je namreč rekla.

Pa tudi nima srca, ali pa dovolj jajc, da bi jo čisto odpisal. Je pa problem, če hočeš bit z nekom, ki ga imaš rad oz. je bil tvoj partner, prijatelj. Ker preprosto ne veš kje so meje. In če jo prestopiš narediš samo še slabše.

jype ::

Thomasova enacba spodbuja kolektivni samomor srecnih parov.

Ta ideja se tudi sicer meni ne zdi napacna, ampak moj pogled na zivljenje in smrt je vse prevec izkrivljen, da bi zadovoljil povprecne ljudi. Pa sem jokal se za vsakim zvestim prijateljem (ne glede na vrsto, so pa vsi bili vretencarji), ki je sel v vecna lovisca.

Jaz sem tudi imel dusevno bolecino v obliki deklice, pa sem se ji enostavno izogibal, kjer se je dalo (ker sem reva), zraven sem pa analiziral, kolikor se je dalo. Ceprav me se vedno ubije, ker je Slovenija tako majhna da je ne mores ne srecat, mi je popolnoma jasno da pac nisva kompatibilna. Jaz sem FC, ona pa USB :) Pa ni z njo nic narobe, samo ni geek compliant.

BlackHole ::

Saj ona noče, da jo ignoriram. Vsaj mislim. Tako je namreč rekla.

Saj ravno zato. Če ji boš v vsem ustregel, ji boš "postal" nezanimiv. To je moja teorija. ;)
LP Marko

cryptozaver ::

>Saj ona noče, da jo ignoriram. Vsaj mislim. Tako je namreč rekla

Pa probaj tocno to! Mogoce bo spoznala da brez tebe vseeno ne gre. Potem bos pa ti na potezi...

borchi ::

deklici je dovoljeno, da ti zlomi srce samo, če se naslednji dan preseli v ekvador, poroči z bradom pitom ali pa ve, da jo bo naslednji dan povozil vlak.

nima kj hodit okrog tvojga teritorija in met prijateljic, ki ti povedo, da je šla sama na morje in da je depresivna....
l'jga
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ljubezen na daljavo... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9311850 (8529) D3m
»

Ženske (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
637728 (5178) iso2000
»

Spolni odnosi v dolgotrajnem razmerju! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17719121 (14100) Volk|
»

Moski "problemi" z zenskami :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
33222975 (13727) Tear_DR0P

Več podobnih tem