» »

TYPHOON tipkovnice-mnenje

TYPHOON tipkovnice-mnenje

SisQ ::

Ima kdo izkušnje z njihovimi tipkovnicami in miškami. Gledal sem komplet v Big bangu za 11.990,00, kar se mi zdi poceni (za komplet). Na oko sta tip. in miš v redu, vendar, ker lepo tudi ni dobro, me zanimajo kakšna mnenja.

iso2000 ::

Sam tega ne poznam preveč dobro. Ima en prijatelj in je še kar zadovoljen. Samo ni za hitro tipkanje. Jaz uporabljam IBM tipkovnico z mehanskimi tipkami (glasna kot hudič), ki je hitra in odzivnna. Je težka približno 3 kg. Seveda je bila temu primerna tudi cena. Ob nakupu je stala približno 26 000 Sit. Deluje mi že več let brez bp in je praktično neuničljiva. Če bi zopet kupoval tipkovnico bi iskal nekaj na ta stil (ne vem če se te še dobijo). Sem imel prej že več membranskih tipkovnic (tudi IBM) (so tihe). Vendar se po dveh dneh dela na tej tipkovnici druge nisem hotel niti pritaknit več. In to drži še danes! Sicer ni brezžična in nima nobene dodatne funkcijske tipke in sploh ni huper duper fancy, ampak ko prideš do tipkanja je ni boljše.

SisQ ::

Ne tipkam hitro, vendar bom raje kupil kakšno mikrosoftovo ali kaj podobnega, ker tip. in miš ne menjavaš precej pogosto zato... Zdaj imam cherry, ki je sicer dobra (služi svojemu namenu, vendar potrebujem par dodatnih tipk :D ) Pa kabli so v napoto.

Boeing ::

Osebno navijam za Logitech.

Probajte, pa boste tudi sami navijali za Logitech.

:)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

SisQ ::

Imam Logitechovo miš, pa je resnično dobra. Žal je s kablom.

urosh ::

Ni ga čez Logitech... Seveda odvisno za kaj jo rabiš. Zame je zakon (model je v podpisu). In ni mi žal teh 70 evrov (bila huda akcija)

lp

kuglvinkl ::

iso2000: imaš IBM 42H1292?

Glede typhoona. Ne bi vedel. Vem pa, ko mi crkne IBMova, gre po Keytronica.
Your focus determines your reallity

SisQ ::

Kakšne pa so te? Sem jih že zasledil pa mi deluje bolj kikiriki firma. Ne rečem da je, samo prvič slišim za Keytronic.
Če je OK, kateri model in kje? :D


kuglvinkl ::

Keytronic kikiriki? Ta je dobra :) Tista IBMova je za moje pojme najboljša sploh (je pa ni več za dobiti v RS).

Keytronicov model? Poglej v TechTradeu ali pa v BB pa jih preizkusi. Cene se začnejo od 5k dalje.

Namreč, tudi sam sem leta prisegal na G-83, pa mi je enostavno presedla. Se splača ozreti kam drugam.
Your focus determines your reallity

SisQ ::

Saj ne dvomim v tvojo izbiro. Verjamem, da veš kaj izbiraš, samo še nisem slišal za to firmo. Bom pa pogledal.


iso2000 ::

Keytronic ima dobre tipkovnice! Kikiriki?!!!
kuglvinki: ej ne vem kateri model je točno, ampak je pa tista prava mehanska 1A tipkovnica.

Easx ::

Jaz imam brezžični typhoonov komplet glodalca in tipkovnice. Z kompletom sem zadovoljen. Tipkovnica dela uredu samo kdaj pa kdaj morš kako tipko 2x prtisni da prime (to se mi je zgodil 3x v pol leta). Aja, tipkovnica ima zelo mehke tipke, kar te bi lahko na začetku motilo!

SisQ ::

Odkrito povedano mi je vseeno, če so tipke trde ali mehke. No, to ne pomeni da jih moram s kladivom tolčt. :D Ne tipkam ravno dosti, tako da tukaj nisem preveč izbirčen. Pomembno je, da ne stiskam parkrat da se bo kaj zgodilo. Pa želel bi imet nekaj multimedijskih tipk, da ne rabim non stop gonit miš. Aja, miš pa bi menjal, ker me moti kabl. :D


perci ::

Jst pa mam še tako tapravo hardcore trdo tipkovnico, tolk staro, da ima še stikalo za preklop na XT - jap, sluzi mi ze od mojega prastarega XT-ja ;). Morm rečt da je res odlična tipkovnica, vsaj za tipkat je super, pa tko luštn poka, ko udrihaš po njej ;). Moti me edinole to, da nima tipke Alt Gr, kar pa je itak problem samo v linuxu.

boštjan ::

keytronic se mi ne dopade po obliki,tipkanje ni kaki užitek in za 5k ponuja premalo,same osnovne gumbe nič multimedija itd.sam sem si tole BTC kupo in ni mi žal.

SisQ ::

Glede "lepote" keytronica res ni za zgubljat besed, ker so pravi gravž. Bil sem na njihovi strani pa sem si jih pogledal. Verjamem, da so kvalitetne, vendar bolj malo tipkam zato si bom ogledal kakšno drugo firmo.

Tale BTC izgleda funkcionalna, vendar kje so najdli tisto oranžno barvo? Je pa poceni glede na število dodatnih tipk.


boštjan ::

kero orange barvo

SisQ ::

Koliko sem videl je nekaj tipk oranžnih pa tisti "joystick". Če ti odkrito povem sem bil že na tem da jo kupim (glede tipk in oblike), samo me malo moti ta barva.


boštjan ::

če si navijač ornžnih tulipanov te ne moti:D ,drugač pa se jih kar hitro navadiš.če pa te tak motijo pa jih prebarvaš.

SisQ ::

:D :D

Bom izbral takšno, ki ne bo potrebna malarije. :D


s5cougar ::

boštjan: Tale BTC pa res ni draga, pa na sliki ni videt grda. Kak je pa kej za tipkanje?

Kupujem novo tipkovnico in se trenutno odločam med Keytronic-om in tole BTC. Zadnjič sem občudoval eno iz Keytronicove vrste, pa ni bla niti tak slaba, trde tipke, sicer črna, sam men je bla všeč - le cena slabih 8k me ni prepričala. Zdaj pa res ne vem kaj bi!:'(

Lp, Marko
Errare humanum est.

boštjan ::

naj ti povem da sem jaz zelo zadovoljen s to tipkovnico.nasploh so tipke fajn mehke(neslišno hitro tipkanje),uporabnost dodatnih funkcij.mi sploh ni žal 4600sit kolko sem dal za njo.

SisQ ::

Vsekakor je vredna tega denarja, dosti ima funkcijskih tipk, pa še vredu tipke ima koliko sem pač probal.
Katero od keytronika si pa "občudoval"?


s5cougar ::

Mislim da KT800 ali KT2001.:\
Errare humanum est.

s5cougar ::

Kaj pa tale ponudba:

KEYTRONIC 1000 BLACK SLO PS2 za 5,280 SIT pri Megahitu.
Errare humanum est.

boštjan ::

nasploh meni keytronic ni všeč,pa še trde tipke ma.probo v štacuni,kjer so razstavljene.

SisQ ::

Res niso bogve kaj po izgledu. No da ne bom fin, so pravi gravž. Ne rečem pa, da niso kvalitatne.


kajak33 ::

no fantje, če bi vam sam povedal kakšno veselje sem imel sam zadnjih mesec dni z nabavo kopleta mis+key bi se verjetno lepo zabavali. pa ker bi bilo vse skupaj predolgo vam naštejem samo nekaj ugotovitev.
ker sem na vsak način hotel imeti črni key sem najprej 3 tedne iskal logitech cordless dektop OEM. pozabi. nato je bila na v igri logitech cordless desktop optical, pa sem si premislil zato ker sem bral na netu da hitro izgubljajo simbole z tipk. pa sem to še lastnoročno preveril v trgovinah v Avstriji in glej ga šmenta, na tipkovnicah, ki so samo razstavljene in jih ljudje tu in tam malo pošlatajo so simboli na nekaterih tipkah še komaj kaj vidni. TO SI PA LOGITECH NE BI SMEL PRIVOŠČITI!!!.
pa sem nato nato vzel rajši Microsoft Wireless desktop pa sem zadovoljen (75 EUR netto) in sem zadovoljen. res je nemški nabor ampak me ne moti. miš dela na enih 6-7 metrov bp.
sem pa sam tudi razmišljal po BTC-u, o katerem je bilo že govora tukaj, pa vam povem da sem obupal. bil sem že najmanj 5x v mariboru pri comtronu, ki jih prodaja in reklamira, pa je kontejner z njimi še vedno nekje na poti v Slovenijo čeprav jih imajo že od začetka decembra v ponudbi. pa sem si rekel "fantje mene že ne boste nategovali". da bi jih še naprej hodil prosit da mi nabavijo tisto usrano tipkovnico. o to pa ne. pa vem da se bo še vedno našel nekdo, ki bo veselo kupoval pri takšnih trgovcih. pa saj res. računalniki in deli se današnji dan še vedno težko dobijo (kot pred cca 15 leti) in prav srečen, vesel in hvaležen moraš biti, da sploh kaj dobiš.
da so enege mojega prijatla nategovali tri tedne okoli compakovega prenosnika, za katerega so mi prijatli v drugi trgovini trdili da so v Sloveniji razprodani in da jih do januarja več ne bo, oni ga pa bodo pa dobili brez problema, sploh ne govorim.
in nauk. -prenosnika še vednos ni-

pa lep pozdrav vsem, ki čakajo v vrsti pred trgovinami, da jih oberejo!

SisQ ::

Pozdrav!
Eeeeee, tužno vrbo. :D
To je pa res za popizdit, ko si v nekem pričakovanju pa takšne natege.;((
Nabavil pa si res dobro tipkovnico.




Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877336 (5988) specterss
»

Kvalitetna črna tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
382372 (1691) bastadu
»

Keytornic LT Designer keyboard

Oddelek: Kaj kupiti
421826 (1175) kuglvinkl
»

Tipkovnica za 5 jurjev...

Oddelek: Kaj kupiti
171379 (1112) Boky
»

katero tipkovnico ?

Oddelek: Kaj kupiti
311481 (1162) levvvis

Več podobnih tem