» »

Nesreča v ljubljani...

Nesreča v ljubljani...

1
2
»

St235 ::

_koki_ je izjavil:

Vikking je izjavil:

_koki_ je izjavil:


Seveda, raje vidim da se zaleti v mene kot da ga spustim, paše popravit avto na tuj račun, še od zavarovalnice dobim nadomestnega v času popravila, pa malo grem jamrat zdravniku za višjo odškodnino, v minus ne grem nikoli zaradi takih bedakov, ki mislijo da bojo nekaj pridobili, pol pa več časa izgubijo, ko je treba policijo klicat pa pisat evropske obrazce...


Prvič ko te bo kakšen prepotentnež nabasu, ker se mu preprosto nisi umaknil (ponavadi, da se umakneš rešiš situacijo v 1 skundi in imaš mir). Takšen debilnež te bo porinil s ceste, naredil boš na vozilu totalko, sam sebe poškodoval da boš čutil posledice na telesu celo življenje. Na koncu pa dobil NIČ ker, mu ne bo kaj vzeti.
Konec koncu, pa bo takšen tipček pobegnil s kraja nesreče, saj bo imel le rahlo poškodvan nos ali bok vozila. Ti pa totalko v grabnu.
Moraš se zavedat, ko te nekdo od zadaj pošteno trešči, boš verjetno izgubil oblast nad vozilom. Zato ne misli kako fajn boš vozilo popravil, ko boš pri 90km/h poskušal nekemu divjaku onemogočit da te prehiti.

Ti pa res nimaš tri čiste, ti takoj dobiš od zavarovalnice to kar ti pripada, potem se pa z njim zavarovalnica ukvarja, zakaj pa sklepamo avtomobilska zavarovanja, ni to amerika kjer skleneš avtomobilsko zavarovanje po želji, ne rabiš it še v kake dodatne civilne tožbe (o tem kar ti razlagaš), poleg tega je pa tu govora predvsem o izsiljevanju po mestnih središčih, takih izsiljevanj je bistveno manj, praktično jih skoraj ni zunaj večjih mest, ker ni cest z večimi pasovi...


ROFL.

Ostaneš z onesposobljenim vozilom in lahko nadomestno vozilo samo sanjaš. Zavarovalnica prizna nadomestno vozilo samo čas na servisu. Izpolnjuješ kup papirologije in čakaš 2h da pride amzs po avto. Zgubiš vsaj teden dni da urediš papirje na zavarovalnici. Potem se obrne še teden, ko čakaš da avto popravijo. V tem času se voziš v prvih jajcih, ki ti jih serviser podturi kot nadomestno vozilo. Žena seveda ne more na pilates, ker je avto posojen samo tebi. Zgubiš 30% vrednost avtomobila, ker bo vsak čefur skakal, da razbit avto ni pol klinca vreden.

Ja res se splača pokazat idiotu, da se nima kaj vrivat pred tvojo visokost.

Če pa že nauivno vlečeš Ameriko v debato, pa vso srečo z odškodninami pri teh nesrečah v mestih z 10km/h, ko boš pa idotu pri 90 km/h na uro pokazal, da se pred tebe ne vriva, bo pa to skrb tvojih bližnjih. Neskončno ti bodo hvaležni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9114030 (11245) Mavrik
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Na cesti
52192198 (82966) St235
»

Novi laserski merilniki in kazni za prekratko varnostno razdaljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Na cesti
35866201 (58990) BlaY0
»

Prometna nesreča - pravno vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Na cesti
43533218 (21897) šernk

Več podobnih tem