» »

Naše poštene računalniške trgovine!!

Naše poštene računalniške trgovine!!

1
2
»

sinko999 ::

Heh trgovine v Mb ; comron zvišeni prodajalci previsoke cene ; PCX vedno visoke cene !? ; power plus rabiš čakat 5 min da si na vrsti , megahit nima vedno robe na zalogi cene so kar u redu .

LP
Ni? ni ve?no !

Brody ::

bzagozen: wtf?? zakaj pa nebi rabu posodablat gonilnikov na jerovskovi masini, glih tko je treba k povsod drugot, ce npr kaksen spil ne dela, poleg tega niso njihovi racunalniki nc bl zanesljivi od drugih. Poleg vsega se mi zdi, da ti se nocjo prodat compa brez winsow.

TERORRIST ::

Jaz imam tudi eno zanimivo zgodbo:

Ko sem kupil racunalnik pri nekem podjetju (nazalost se ne morem spomnit kiremu) sem ga seveda uporabljal par mescov.(leto)
Pol pa je pocasi zastarel itd.. in seveda odpiranje kiste oc ...
Jaz sem skor popizdo! vse pci, isa kartice so bile zalepljene z nekim lepilom not! nevem zak jse šraufi dobro držijo! bili so se zalepeni rami in pa se nekaj...
res ne vem zaka je to treba?
Keyboard not found. Press f1 to cancel.

Drago ::

jaz sem kupil računalnik pri neki firmri Z.I.P v Skorbi Pri Ptuju pa je že drugi dan začel ventilator tako močno nabijat da se ga je v drugo sobo slišalo potem pa sem nesel rač nazaj pa so rekli da me naj ne moti
Po kreganju so mi ga le zamenjali. Rač pa je cel dol zaleplen da se ne da nič v njega pogledat(pač garancija). Pa še instalirano ni bilo nic kaj šele kakšen Cd za grafično ali modem. Groza!

Tjulenj ::

terorrist: lepilo je skoraj obvezno ko sestavljas racunalnik za drugega. saj noces da stranka cez kaksen mesec pride nazaj, samo zato ker se je malo razrahljala graficna... je stranka jezna ker mora nosit kisto, ti si jezen ker moras zastonj delati 5min in prenasati tecnobo stranke... (se velikokrat zgodi... pac kdo ne ve da so tisti sraufki na kablih zato da se jih odsraufa, preden pulis kable ven). zato je treba vecino kartic zalepiti na plato. je pa res da je to treba delati z obcutkom, ne da je kar cela plata polepljena

delanoche ::

Jest sem delal predračun pri mlacomu, pa se mi je zdelo vse skupaj mal preveč, pa pridem z predračunom v megahit ga pokažem in rečem kok bodo koštale iste komponente pri vas, modeli so mi dal popust, tako da sem si na koncu lahko kupil monitir ki je bi 30,ooo dražji, pa multimedijsko tipkovnico.
Čeprav na dan plačila prodajalcu ni blo všeč da mi je dal tok popusta, pa je hotu neki skompenzirat, sam sem mu že na začetku lepo povedal da ne bo potem odstopal od predračuna in res je blo tako.
Bla je pa še ena fora, namest sony a 220, so mi dali monitor e 220, sam sem bil pošten in sem jim ga vrnil nazaj.

Pa še s serviserjem sem se zmenu da si sam monitarm, na novo kupljene komponente, tako da mi ni treba nosit računalnika k njim.

sadarj10 ::

Eto men se je isto zgodilo kot tebi v mlacomu.Pol sem šel pa v Megahit!
Bistvo življenja je nabijanje proca,nemaš kej,...???!!!

jeb ::

ko so mi racunalnike še sestavljali v štacunah, nisem bil zadovoljen z nobeno, ker sem vedno moral zaradi takšnih ali drugačnih problemov nosit stroj po nekajkrat nazaj.
Ne vem, morda sem imel srečo, ampak Comtron (LJ-Parmova) je bil edini, od katerih sem prinesel v celoti sestavljeno mašino domov in do trenutka, ko sem jo prodajal ali nadgrajeval, nikoli nisem imel nobenih težav. In to že tri mašine.
Ker pa nič ni večno, so se mi zasrali tudi tam, ko so mi pred enim letom prodali pekač, za katerega sem po natančnejšem pregledu ugotovil, da je RABLJEN. In kot da to še ni dovolj noro, se za povrhu niti niso odpirala vrata, reža se je odprla samo za kakšen milimeter...
Zdej seveda kupujem komponente, v glavnem tam, kjer je najceneje, in v LJ je to žal Mlacom. "Žal" pa pravim zato, ker so kekci. Ne znajo se obnašat, svetovati prav tako ne. In tam v trgovini čakaš ko kak kreten, pa tut če sta samo ena ali dve stranki pred tabo...
Nekaj komponent sem kupil tudi pri Bocom-u. Se mi zdijo kr solidni. In to tudi rabljenih komponent. In sem jih dobil ugodno, in so delale brez problema.

AlchemY ::

je ze kdo kaj kupoval pri XS Computers, ki imajo baje zelo zanimivo rabljeno robo??

R@C@ ::

No bo še jest svoje izkušnje dodal!

-MLACOM (kupil crom orb-bil rabljen),(kupi kolega tam računalo, 4 servisi 2 tedna čakanja da je proradio)
Cene so res najnižje
Ocena 40%

-COMTRON BTC (kupil Thrustmaster modena-ne deluje, bil že rabljen-sam sem ga vozil na servis njihov iz kamnika v Lj-čakal 2 tedna-dobil novega-prodajalec aroganca na višku-s pestjo bi mu preluknu faco)
Ocena 10%

-JEROVŠEK BTC (un s čupo mi gre na kurac...no to..., dela vse razen mogu sem kupit en DVD, ko sem kupil PowerDVD 2.5, naslednjič bom pozval Tržnega inšpektorja)
Ocena 55%

-JEROVŠEK Domžale (prijazni prodajalec, nimam pripomb)
Ocena 65%

-MEGAHIT Kamnik (edini ki so imeli Isa kabel za Big tower, vedno so mi pomagali, vejo za kaj so tam...nimam slabih izkušenj)
Ocena 80%

- JAE (prijazni prodajalci, bi pomagali če bi znali...)
Ocena 50%

Mislim da je bilo to vse...
Edino še reakcija prodajalca v Essediju na moje vprašanje:
Jaz:"do you speak english?"
On:"Ha, ha, etc...engliš...parlare..." al karkol je že reku, ispadl je tko kao: Angleščina šta je to neki strani jezik, svi na svjetu govore italjanskom, a on meni engliš?

L.P. Pristaše svojih trgovin opozarjam da sem podal le svoje mnenje in prosim brez arogantnih odgovorov!

Freak ::

Mene so nategnli pr Digi-ju parasci so mi poturili proc na slotu:|:|:|:|:|:|:|:|

Tjulenj ::

freak: in zakaj tocno je to nateg? a si zahteval socket, le in samo socket?

srale ::

do sedaj imam zares dobre izkušnje z digijem..mislim na stari robi..novo pa pri njih sploh ne kupujem..a sploh prodajajo kaj novega??

Freak ::

Sej ne rečem, da majo slabo robo, sam ko sem kupoval računalnik sm jim dovolil, da mi ga oni sestavjo, pa so mi poturili, celerona na slotu. Po mnenju nekaterih, ki jih poznam pa take proce sploh ne delajo več, tko da bom moral za nadgradnjo kupit še novo plato! ;((;((

Freak ::

sej ne rečem, da majo slabo robo, sam, ko sem kupoval računalnik sm jim dovolu, da mi ga oni sestavjo, tko da so mi poturili celerona na slotu, po mnenju nekaterih, ki jih poznam, pa take proce sploh ne delajo več. Za nadgradnjo bom moral kupit tud novo plato!

Tjulenj ::

kateri celeron? nekateri so bili samo in le na slotu. nadgrajujes pa se vedno lahko z uporabo slotketa
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

JAE je le prodan (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7411619 (7990) schurda
»

Najboljsi računalniški servis je: (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
657676 (5007) OldSkul
»

Kje kupiti: računalniške trgovine v Sloveniji

Oddelek: Kaj kupiti
334012 (2807) Fish <><
»

Zdej pa res ne vem....

Oddelek: Kaj kupiti
151392 (1187) Enzo77
»

comtron strokovnjaki

Oddelek: Loža
161543 (1162) ||_^_||

Več podobnih tem