» »

Monitor in TV ter namizja

Monitor in TV ter namizja

brdi ::

Pozdravljeni

Zanima me če bi kdo poznal kakšno rešitev v smeri kot obstaja virtual desktops. Ampak v takšnem smislu, da bi jaz lahko na tvju ali na računalniku recimo zamenjal namizja.

Kajti TV je v drugi sobi kot PC in recimo da gledam film in želim karkoli spremenit ali recimo odpret brskalnik ali kaj podobnega se to odpre v primarnem namizju.

Naj povem da mi nikakor ne uspe poštimati resolucij ce zelim klonirat namizje pač tumast lcd tv ki mu ne odgovarja ati graficna kartica kot zgleda. In zato laufam v extended modu da je slika in resolucija na tv kot mora bit. S tem pa bi rad dosegel da bi lahko na enostaven način "če je možno" preklopil med primarnim in drugim namizjem.

mihibo5 ::

Nastavi glavni zaslon...

BorutK-73 ::

brdi je izjavil:

"če je možno" preklopil med primarnim in drugim namizjem.

Seveda je možno. Nastavi TV kot "primary" in obratno.

mihibo5 ::

BorutK-73 je izjavil:

brdi je izjavil:

"če je možno" preklopil med primarnim in drugim namizjem.

Seveda je možno. Nastavi TV kot "primary" in obratno.


That's exactly what I said...

brdi ::

Ze ze ampak pol se mi vedno spreminja resolucija. Jaz mislim ce obstaja kak tool ki bi to naredil sam ob kliku al pa nekaj talega.

Djz3l3 ::

uporabi ultramoon

brdi ::

Hvala djz3l3 tocno tako stvar sem iskal... !

Djz3l3 ::

še en trik ki ti bo zelo olajšal zadevo je tak (če uporabljas win 7 oz aero) torej ce imas okno na drugem monitorju in ga seveda ne moreš "zagrabiti z miško" in prenest okno na drug monitor oz ki je pred tabo. V vrstici start greš z miško na okno npr vlc ki je odprto, pocakas da se ti odpre malo preogledno okno in na to okno kliknes z desnim klikom in imas moznost move to other monitor. Pa opravilno vrstico start si z drugega monitorja odstrani. Ta program ti omogoca tudi razlicna wallpaperja na monitorjih itd... malo preklikaj :D

In srečenga pa zdravega! :)

brdi ::

Djz3l3

Zakon res ja orodna vrstica me pa sploh ne moti. Saj ko lezim v postli dosotpam lepo z telefon oz wifi mousom pa mam lepo vse pr roki :D hhh Kaj se pa tice tega kaj si napisal sem pa ze takoj po onstalaciji nastimal bliznice za te komande.. Sem pa kr navdušen nad moznostmi tega programa. Hvala še 1x,

Seveda predvsem zdravega vsem!!! "klišejsko" če je zdravje pol je tut sreča lahko če ni zdravja je pa tut sreče bolj malo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop 2 ekranov na Ati 5850

Oddelek: Strojna oprema
131536 (1353) jRk0
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318339 (11855) Ursus
»

Preklaplanje med dvem zvočnima karticama

Oddelek: Programska oprema
5940 (869) mat3
»

[DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
265294 (4014) H_man
»

RADEON 9000pro problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
111237 (1040) SasoS

Več podobnih tem