» »

EON File Fetch Manager - napomoččč samo 5,6filov na dan

EON File Fetch Manager - napomoččč samo 5,6filov na dan

Nejc0 ::

Mene pa tole zanima-mam eonfile fetch manager(geslo uporabniško ime)-vse nastavitve sem nastavil kot piše-največji problem pa je ta, da dobim na dan samo cc. 3,4 (500mb) fajle kaj je to narobe-saj bimoralo priti zelo veliko materiala?povezava oz. signal imam 75% in tam v nastavitvah imam recieved all files.Prosim pomagajte mi (PLAČUJEM AMPAK 0 NIMAM OD TEGA-3,4 morda 5fajlov na dan:( )

2.problem ) tam ko vpišeš uporabniško ime v EON FFM moraš izbrati tudi transporter pa me zanima, če moram tam dati na isti transporter kot pa v nastavitvah setup4pc in kje poj menjavam transpotrer-ali samo v setup4pc na krogcu zamenam ali moram še v EON FFM-u prestavit na tisti transporter :|

3.vprašanje) na katerem transpotreju je največ materiala-jaz imam sedaj na TP 115 :D

HVALA NEJC

MUČIM SE ŽE 5dni ampak 0in sem popolnoma obupal!!!!

OmegaBlue ::

T 115 je mednarodni torej se pravi angleški :D. Glede nastavitev ko se logiraš napišeš up. ime in seveda geslo in transponder na katerem trenutno si se previ če maš na unmu majhnemu talarčku u taskbaru nastavljeno na 115 se pač logiraš na 115.
Zdej pa še glede materjala, T113 je najhitrejši a saj pr men je zmeri meu malo slabši signal tko da se kar drži 115. Zdej pa količina fajlov je pač odvisna od anauncmentov (al kak se napiše), ki jih prejmeš preko ffm. tko da priporačam da komp pustiš prižgan 24/7 da boš prejel use. Drugače pa obstaja stran ki ima efa file za dl (ea fajli usebujejo podatke o fajlih ki letijo z neba). Lahko pa enostavno prosiš zanj na chatu samo napiši "please send ma an efa file for today to XXXX@Europeonline.net" pa se te bo kšna dušca usmilila.

Dost za zdej, če še kr nau praši. :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

Kolos ::

EON FFM je že nekaj mesecev mrtev.
Poglej na Link in si dobro preberi par stvari, preden ponovno vprašaš.

Nejc0 ::

Mene samo zanima tale stvarca-dones oz. zdele že dva dni dobivam zopet tko kot prej veliko fajlov iz satelita-dones sem prejel cc. 5Giga tko da je spet vse zaživel!!!!:)) 8-) :P
Zanima me kje naj dobim password za zararane fajle-nekateri fajli so zararani in še zraven narjen da ko hočeš odrarat rabiš geslo:( ;( >:D -ali obstaja kakšen program da nebi blo treba gesla upisat-da geslo uniči-ali pa kje bi lahko dobil gesla za te fajle-na internetu kje???

PROSIM POMAGAJTE MI

NEJC

Za odgovore se že v naprej zahvaljujem!

Predator ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Predator ()

Brane2 ::

To bi tudi mene zanimalo. Sem prebral vse na tistem forumu in sem si zinštaliral BitchSlapperja, samo zdaj ga ne znam aktivirat.

Sem tudi na tisti strani izpolnil podatke o svojem accountu, pa še nisem dobil podatkov za aktivacijo svojega accounta...

What now ? :\


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnike

Oddelek: Omrežja in internet
3013258 (2604) verto
»

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
859128369 (29731) chrush
»

Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
374151147 (106049) amigo_no1
»

Kako naj odstranim geslo v winraru-ko extractam rabim geslo?

Oddelek: Programska oprema
81338 (1039) mavec

Več podobnih tem