» »

najbolsa resitev za prejemanje placil iz bancnih kartic??

najbolsa resitev za prejemanje placil iz bancnih kartic??

primanavis ::

Nujno potrebujem nasvet vasih umov, posebni tistih, ki imajo izkusnje.
Torej, kaj uporabljate na spletnih trgovinah, da prejemate placila iz bancnih kartic vasih strank? Kaj predlagate?

Sem kar veliko forumov prebral pa searcha naredu, sam za SLO sceno tega res ni velik. Izdelujem spletno trgovino za slovenijo (potlej bo se pod isto domeno za hrvasko, srbijo). Vec ali manj kar slovenci pisejo o uporabi PayPala je "zarjavelo" (iz leta 2007, 08). PayPal je napredoval. Sam kaksnen je user experience za slovence ko preko paypal gateway dajo podatke svojih kartic notr? Gledal sem tudi TrustPay oz TrustCard (omejena uporaba z Opencart) pa 2Checkout (drazji od Paypala pa iste scene).
Kaj recimo uporablja mimovrste.com ter podobne strani? Za resitve, ki jih banke ponujajo nisem ravno navdusen, saj ni poceni.

Kaj je v Sloveniji najboljse? PS: budget je omejen, iscem najcenejse ter najbolse

Hvala za odgovore :)

hojnikb ::

začni sprejemat bitcoin/litecoin :)
#brezpodpisa

boogie_xlr ::

Placilo po povzetju ali pa direkt nakazilo na TRR je še vedno najbolj popularno. Stranka lahko plača prek svoje spletne banke.

Matek ::

PayPal je čisto O.K. - že nekaj časa kupcem ni niti več potrebno imeti PayPal računa in lahko kar med nakupom vnesejo podatke svoje kreditne kartice. Če pa imajo račun, je pa še toliko lažje (login, potrditev nakupa, konec). User experience je normalen, ne vem zakaj bi bilo iz Slovenije kaj drugače, saj smo podprta država (edino če misliš jezik vmesnika, glede tega ne vem). Večje trgovine imajo stvari bolj direktno urejene, ampak to terja dosti več dela in birokracije. PayPal je definitivno daleč najenostavnejši za vzpostavitev, samo na pravi link preusmeriš kupca in to je to. Z malo improvizacije imaš lahko celo webshop brez backenda.

Placilo po povzetju ali pa direkt nakazilo na TRR je še vedno najbolj popularno. Stranka lahko plača prek svoje spletne banke.
Plačilo po povzetju je za stranko vsekakor najenostavnejše, se ga pa dosti podjetij, posebno manjših, izogiba, ker stranka lahko zavrne paket in podobna jajca, tako da je prisoten določen riziko. Glede direktnega nakazila pa ne bi rekel, da je enostavnejše od PayPala oz. plačila s kreditno, ampak to je samo moje osebno mnenje. Če sem v slovenski trgovini in izbiram med kartico ter nakazilom, bom definitivno plačal s kartico, sem prej konec in takoj vem, da je šla stvar skoz. Pri nakazilu je še dan-dva, preden trgovina potrdi prejet znesek in odpošlje pošiljko.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

madzuro9 ::

odvisno tud kaj maš namen prodajat

madzuro9 ::

pa recimo z nakazilom prek spletne banke maš najmanj stroškov

tko da daš lohk kupcem, ki uporabijo to možnost kak popust

primanavis ::

User experience je normalen, ne vem zakaj bi bilo iz Slovenije kaj drugače, saj smo podprta država (edino če misliš jezik vmesnika, glede tega ne vem).


Ja predvsem sem imel jezik v mislih. Predvidevam, da vecina ima toliko znanja, da vnese podatke. Sam sej ves, kaksen starejsi ata bo gledal v to cudo pa nic razumel ter zato morda odsel drugam

Placilo po povzetju ali pa direkt nakazilo na TRR je še vedno najbolj popularno.


Definitivno bosta ti dve opciji vkljuceni za SLO kupce. Tudi jaz imam z njima minimalno stroskov in porabljenega casa :D

pa recimo z nakazilom prek spletne banke maš najmanj stroškov, tko da daš lohk kupcem, ki uporabijo to možnost kak popust


Za moje pojme si za izbiro nacina nakupa res nebi smeli zasluziti nakupa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 473 74 75 76 )

Oddelek: Loža
3785741292 (24323) plusdzabaka1
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817135096 (15060) igi82m
»

Prejemanje spletnih plačil za neprofitno organizacijo

Oddelek: Loža
121913 (1397) Mare2
»

ebay.de način plačila

Oddelek: Loža
4612735 (4335) vilonja
»

Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8517621 (10710) techfreak :)

Več podobnih tem