» »

rusija : SLOvenija

rusija : SLOvenija

BlackHole ::

Spet se začenjajo kvalifikacije za cvetovno prvenstvo. Prva tekma bo v soboto z rusi. To temo sem dal gor, ker me je podžgala k temu izjava Karpina. Za nepoznavalce,
Karpin je ruski reprezentant, vezni igralec, ki igra v Španiji v Celta VIgu. Da ne bo kdo mislil, da sem kakšen fanatik, ki ve vse o vsakem igralci, to sem izvedel pred
nekaj dnevi. Torej v soboto je Karpin z svojim klubom igral proti Valenciji. Valencia je izgubila 3:2, Karpin pa je dal vse tri gole (2 iz penala). No in zdaj ma gobec, da je Slovenija dosti slabša ekipa kot Valencia. Saj ne rečem da ni, kje pa piše da je Rusija boljša kot Valencia (butasta primerjava v glavnem), potem je razdražil tudi Zahoviča.
Rekel je:" Težko pride v prvo moštvo, če sem natanč-nejši, sploh ne igra" (kot da mi tega ne vemo). Tudi je nekaj resnice, vendar je s tem vsekakor hotel reči, da nas bodo zmleli na tekmi. Rusija je vsekakor kvalitetna ekipa, vendar take izjave me pa dvignejo.
Zdaj bo še toliko večje zadovoljstvo, če bo Slovenija gori zmagala ali pa vsaj piko odnesla. Potem bi rad slišal Karpina. Kaj pa vi, gledate kaj futbal.

Freak ::

seveda, toda bolj zanimiva bo tekma z jugoslavijo, saj se bomo končno lahko maščevali za tistih nesrečnih 8 minut na Euru 2000!

Bajo1 ::

Ma pomoje bojo debili nesposobni zgubil proti tako rusiji kot jugi, ce se enih ferskih otokov ne morjo zmagat. Mater sn bil jezn, ko so tak ko na Euru u treh minutah pokasiral 2 gola, in to celo u 90 minuti ne 70 kot na Euru. Na Euru so res bli v formi, sam za uvrstitev na sp nimajo sans, ker so ze prevec lahkih tekem zajebal. Ni pa nujno seveda, mogoce bo Rudonja dal hat-trick>:D:D:D:D.

OZZY ::

bajo1: se strinjam. Z obema bojo zgubil. Zadnje cajgte sploh niso v formi. Škoda.

zetko ::

Po mojem mnenju bomo tut obe spušil....sicer pa mislm da je blo 6 min in ne 8 >:D

andro ::

Ko smo že pri nogometu pa me zanima:

Jaz mislim stavit, pa me zanima kako bi stavli vi:



Tekme v petek:

(kvalifikacuje)

Madžarska - Litva

Malta - Danska

Jugoslavija - Švica

Ukrajina - Belorusija

Bosna in Hercegov- Avstrija



(ostale tekme)

Le Mans-Creteil

Montpellier-Gueugnon

Notts County-Peterborough

Oldham-Northampton

Reading-Bristol City







To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

Koci ::

Po mojem bo enih dva nula - za Slovenijo

AlchemY ::

1:1 z Rusijo, z Jugoslavijo bodo ba zgubil,...

BlackHole ::

Jaz računam predvsem na Cimerotiča, po moje je on skriti joker.

andrej ::

jaz sem optimist. Glede na to, da nas vedno podcenjujejo lahko presenetimo. Drugace pa je pomembna dobra igra vseh 94 ali 95 minut:D

Freak ::

kdo je sploh prvi v naši skupini in kok točk majo? Kera pa je Slovenija?8-O

BigFoot ::

tko je, glede obeh Tekem nebi razpravljal, ker je vse to samo eno veliko ugibanje. je pa dejstvo da nas ne Rudi ne Yugosi ne bodo premagali zlahka.
glede Karpinove izjave pa tole: Zahovič ne igre zato ker je Couper (za tiste ki ne veste, Couper je trener Valencie) idiot. še dobro da po koncu sezone poka kufre.

Jeronimo ::

Po moje bo slovenija izgubila obe tekmi.
Markoj: v Slo reprezentanci so sami jokerji. :D
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

orkan ::

ja glede tega pa ostanem en velik optimist in upam, da bo slovenija obe tekmi presentela! Ker če bi zmagali z RUSI bi blo to zlo kul! Jugoslovanom pa se tako ali tako moramo maščevati za neodločen rezultat!!

Ja naša ekipa ni v formi zaradi tega, ker veliko nogometašev, sploh ne igra pri svojih kljubih, pa tudi imajo po mojem mnenju premalo skupnih treningov, kot reprezentanca!!|O|O|O
Lp Orkan!!

BlackHole ::

Jeronimo, kaj si hotel reči s tem.

BlackHole ::

Čez dva dni bo tekma, zato mora ostati tema aktivna, da boste lahko potem komentirali.

Freak ::

prav maš! Na dnevniku sem poslušal, da tudi rusi niso brez napak in po katančevem mnenju mamo šanse!:D

luni ::

Jaz bom gledal tekmo ze samo zaradi tega, da vidim Rudonjove smesnice. Tip je neverjetno sposoben zapraviti 100% priloznosti. Pa, kako ze? Nekih 45 tekem v vlogi napadalca pa nobenega gola? LMAO!

Drugace me fuzbal ne zanima prevec :/
Artificial Intelligentia

BlackHole ::

Rudonja po moje tudi ne spada v ekipo, verjetno pa igra samo zato ker je nekoliko hitrejši in bi s tem morda lahko vsaj pripravil priložnost za gol, če ga že sam ne zna dati.

Jeronimo ::

Markoj: Mislil sem dobesedno. :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Freak ::

sej tud na evropskem prvenstvu rudonja ni nč naredu! Samo nek i100% priložnosti je zapravu!

XCT ::

Jaz pa mislim da je takole : Naša reprezentanca je slabša od obeh. To pa mislim zato, ker ne igra kontantno čez celo tekmo. Recimo 30 min majo premoč, napadajo, vendar ne dajo gola. Potem pa po neki butasti napaki in padcu koncentracije dobijo gol in se ne poberejo več.
Seveda pa so tu še sodniki.

Rusija - Slovenija 2:1
Jugoslavija - Slovenija 2:2
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

orkan ::

Ja Rudonja, vsi vemo kakšne so njegove slabosti da ne more nikakor dati gola!! je pa zato eden njahitrejših igralcev kaj jih ima naša reprezentanca in zato ga verjetno KATANEC, da v prvo postavo, ker upam, da bo zaradi njegove hitrosti ustvaril veliko na tekmi, predvsem v proti napadu. Upam da bo lahko anredil priložnost za gol, ki ga naj bi dali ostali igralci!!

Moja napoved:

Rusija : Slovenija 3:1
Slovenija : Jugoslavija 2:1

Upam, da se bomo maščevali Jogoslovanom, zaradi tekme na evropskem prvenstvu!!!

:):)
Lp Orkan!!

Freak ::

ob keri uri pa je sploh jutr tekma!

BlackHole ::

No, Karpinu in še marsikomu smo zaprli gobce. Ruse smo razbili na njihovem igrišču, lahko bi tudi zmagali, ampak mislim da smo lahko zadovoljni. Edino ka r me je motilo, je to da je Katanec dal v prvo ekipo Osterca in Rudonjo.
Mislim Rudonja nima pojma, on po moje ne bi smel igrati, vsakič ko je dobil žogo, se je ustavil in podal nazaj, enega igralca ni preigral pa tudi nobene koristne poteze ni napravil, Osterc zna malo bolj zadržati žogo, vendar bi po moje morala dobiti več priložnosti Cimerotič in Šiljak ali pa Ačimovič. Cimerotič je igral 25 min in je imel dvd ali tri polpriložnosti, škoda da ni šutiral. Zahovič bi tudi lahko šutiral, pa se je raje vrgel da bi dobil prosti strel. No, mislim da lahko realno proti Jugoslaviji zdaj pričakujemo tudi zmago. Zmagati bi tudi morali, če še hočemo imeti šanse za napredovanje.

OZZY ::

Bil sem prepričan, da bojo zgubil. Tako sm tud stavu na športnih stavah. Ampak nič zato če sem jih zgubu. So dobr odšpilal in bi jih lahko tud premagal saj je malo zmanjkalo do tega. Zdej sem mal bolj optimističen glede druge tekme. Upam, da jim bo ratal. :))

Dalmatinc ::

1:1 ---------> solidno a ne dobro:'(

AlchemY ::

prvi del moje napovedi se je uresnicil,...sedaj upam da se en bo tudi drugi :)

AlchemY ::

ko bi nasi le imel enega pravega golgeterja,....potem bi bilo vse drugac,....potem bi danes zmagali.

DrSergioDJ ::

hehe, sej, če sm dobu dobre informacije, pa če ste že slišal za športne stava ( kdo pa še ni :D ), tm je blo tko, da je blo za vse obrambne igralce če dajo gol kvocient 12, za Zahoviča se mi zdi da 8, za rudonjo pa tko, rečmo 45 :D:D:D:D

p.s. Ne me kregat če ni blo čist tko, k nism jest vidu, ampak od frenda slišu, k je stavu na zlatkota :D no money for him though
...

BlackHole ::

No, negativnih izjav je danes precej manj. Mimogrede, kot vidimo tudi Jugoslavija ni nki strah, z Švicarji so doma igrali "le" 1:1. Zmagali pa so tudi Ferski otoki in to zunaj proti LUX 2:0, tako da tudi niso tako slabi kot nekateri mislijo. Po moje bo ta skupina bila bitko do konca. Za zdaj so šr vse štiri favorizirane ekipe nepora-žene.

Freak ::

točka v gosteh - tud to je neki, jugoslavijo bojo pa zmlel!:D

orkan ::

Bravo naši!!!

Glavno je da niso zgubli in da so odsli z eno točko veselo domov, pa smo el tem RUSOM pokazali kaj lahko takšna mala država naredi, pa čeprav so imeli velike gobce kako nas bodo premagali!!

Jugoslovani, pazite se slovenije!!!

Vsem Igralcem mislim, da jim moramo kar lepo čestitat!!!

Aja MARKOJ: Mislim da danes ni Osterc pokazal nobene slabe igre, ter mislim da bi mogel igrati še več, pa lepo bi blo če bi zaigral TAVČAR, ker se oba igralca borita do konca, neglede na izid!!
Lp Orkan!!

BlackHole ::

Saj v bistvu o Ostercu nisem napisal nič slabega, razen to da je igral v prvi postavi in da so po moje na klopi boljši od njega. Največ pripomb imam na Rudonjo, ki v fazi napada ne zna nič (je pa res borben in samo včeraj je laufaul od enega rusa do drugega kot pepček), čim ga obrambni igralec zapre, se ustavi in igra nazaj, smo pa videli kaj je na drugi strani delal Cimerotič, za katerega upam da bo proti Jugi dobil še več priložnosti.

Freak ::

naši so trentno 2 na lestvici- za rusi, vendar imajo rusi 1 tekmo amnj kot naši jugoslovani pa kar 2. Naprej jih pelje samo zmaga proti enim ali drugim. Računajo pa lahko še na kakšen spodrslaj, tak kot je bil Juga vs švica- izenačeno!

BlackHole ::

No, če ste včeraj gledali šport na SLO2, ko je bil gost Aleš Čeh, kapetan SLO A ekipe, smo lahko slišali kaj se je dogajalo po tekmi. Jaz sem namreč takoj po zadnjem pisku prestavil na tekmo Hrvaška : Litva (vsaj mislim), zato tudi ne vem, če se je kaj videlo. Po tekmi je S. Gajser hotel menjati dres z "glasnim" Karpinom, ta pa je bojda nekaj jamral da se ne pogavarja z nami ali nekaj v tem stilu in se mi zdi tudi ni hotel menjati dresa. Točno to se je zgodilo, na kar sem upam pred tekmo, Kapinu se je vsekakor maščevalo. Zdaj pa od jugoslovanov ni slišati kakih podobnih pogumnih izjav, po moje bojo kr malo nervozni.
V sredo bo tekma nabita z adrenalinom, škoda ker nima LJ večjega stadiona. Kakšne napovedi morda? Jaz ne bom nič rekel, upam pa na zmago.

Freak ::

ja baje da bodo za bežigradom posebni policijski ukrepi!

blue96 ::

nc skrbet' fantje. zgubl bomo 100%.

raje glejte formulo, pa stavite na schumacherja, ce vam je tolk za sport...:)):|
.

BlackHole ::

Daj mali ne bluzi zdaj s formulo, tu je fuzbal in v sredo bo tekla kri.

AlchemY ::

zadeva je enostavna, ce hocejo nasi resno razmisljat o SP ne smejo doma zgubit nobene tekme, tudi te v sredo ne. Vse ostalo bodo zopet samo razlicne kalkulacije in sreca.

BlackHole ::

Ja se strinjam, celo mislim da bi morali celo vse zmagati doma, razen seveda, če ne bodo kje v Švici ali pa Jugoslaviji.
No, jaz ne morem pozabiti izjave Karpina pred tekmo z Rusijo. Včeraj sem prebral, da je po tekmi ko mu je S. Gajser hotel čestitati dobil v zameno pljunek.
Danes igrajo mladi z Jugoslavijo, upam do bodo že oni pokazali, da so boljši.

Freak ::

Ja jutr bo res tekla kri! Baje da po ljubljani krožijo ponarejene vstopnice!
MULC: ne bodi tako prepričan o zmagi tisteg prodajalca avtomobilov, ki SE CENI!;(

Rott-von-weiler ::

No kako himno bomo pa peli mi malo starejši vrjetno obe vsaj jas jih bom za naše brate:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

BlackHole ::

Mladi so včeraj izgubili, vendar samo zato ker niso zadeli iz veliko priložnosti. Imamo nekaj bodočih reprezentantov, če bodo tako nadaljevali, predvsem čimprej bi s moral vključiti v člansko ekipo Sankovič, ki bo čez čas po moje uspešno nadomestil poškodovanga Galiča.
Kar se pa tiče današnje tekme, ja Jugoslovani so vsaj 90 % boljši kot Slovenija, tako pravi njihov trener in to je bila "pametna" izjava, ki bo samo dodatno vzpodbudila naše nogometaše.
Slišal pa sem tudi, da so Green Dragonsi poklicali na pomoč zagrebške Bad Blue Boyse, to se po moje ne bi dobro končalo. Upam da ne bodo navijači pokvarili vzdušja med tekmo ali po njej.
Aja, SLOVENIJA GRE NAPREJ!

Freak ::

glede vstopnic pa sploh ni fer! Pri kupovanju so mel prednost tisti, ki so bli na euru, teh bo pa poln štadijon!

XCT ::

Freak - prednost so imeli tudi nogometni klubi.

Vidiš, sedaj ti je pa že drugič žal, da nisi šel na evropsko prvenstvo.
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

BlackHole ::

Zakaj bi pa to bilo nefer. Naj imajo vstopnice tisti, ki si to najbolj želijo, to so pa predvsem tisti, ki so bili tudi na Euru 2000. Tako pač je, če je malo sedežev. Če je kaj nefer je to, da nimamo večjega stadiona (oz. ga imamo v MB, vendar nam v tem primeru ne koristi).

BigFoot ::

men je pa nefer samo to da je vsak ki je bil na Euru lahko dobil 3 karte. pol so jih pa naprej prodajal. mogli bi dat (prodat) samo 1 (max 2) karti vsakmu ki je bil na Euro


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559918 (7581) gkovac
»

SLO : FRA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575566 (4445) borinho
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910070 (7828) DavidJ
»

Švica : SLOVENIJA

Oddelek: Loža
322056 (1762) BlackHole
»

Slovenija : Jugoslavija

Oddelek: Loža
421857 (1447) Freak

Več podobnih tem