» »

Kateri Webhosting?

Kateri Webhosting?

x-girl ::

ok vem vem. takih tem je blo ze velik, pa vseeno me zanima.. rada bi postavla en portal (sj ni vazn o cem)...
rabim en webhosting k ima vsaj 30 mb placa, podporo php & mysql. aja priporocljivo je da ma ze ksn prednalozen portal, ce ne pa upam, da se namestitev ne razlikuje kj prevec od namestitve na lasten strežnik (ki je bla cis easy). aja pa da ma vsaj 1 gb prenosa na mesec. dobro bi bilo tut da ima cpanel. in najvaznejse, da je poceni. torej... nikakor ne mislim placevati vec kot 3000 na mesec za tole. vbistvu bi rada od 1000 do 1500. a sm prevec skrta?? ;)

zdaj se mi zdita najboljsi ponudnik mojnet.net pa tut slowwweb.net je uredu. mogoce tut hostko.com ni napacen. vem da tile niso najbolj znani, se mi pa zdijo najbolj poceni in tudi najvec nudijo (se posebej mojnet.net ma nekam sumljivo ogromno ponudbo!) no zdej me pa zanima vase mnenje o teh ponudnikih in ce so kaksni se boljsi. pa hvala za odgovore!

segi ::

zipp.nu
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

Taras_Bulba ::

www.modrisplet.com
Hitri, cpanel...Dobre izkušnje

x-girl ::

nevem no, meni se zdi še vedno najbolj ugoden mojnet.net ki ti omogoča tudi 30 dni brezplačenga in poskusnega gostovanja,da če ti ni všeč, si lahko premisliš. tako da bi to najprej sprobala, če pa mi ne bo všeč... pa nekaj drugega. zdaj me pa zanima še eno vprašanje v zvezi z registracijo domen. a je možno gostovanje zastonjske domene (*.tk)??? najbrž ni... pa še to: kje lahko najenostavnejše (čim oblj ugodno- da ni več kot 5000) registriraš domeno? in še to da je plačilo prek položnice. kakšne izkušnje imate vi?

Matri[X] ::

Domeno registriraš pri SvetDomen za 4k/leto. Drugače pa, če ne rabiš cPanela, ti lahko jaz ponudim ugodno gostovanje web strani.

Ales ::

Domeno .tk lahko gostuješ kot vsako drugo (com, net, si...), če le pri tvojem .tk registrarju dovoljujejo vpis poljubnih DNS strežnikov. Za gostovanje in registracijo domen lahko pogledaš tudi k nam.

p.s. slowwweb in mojnet.net je ena in ista oseba oz. vsaj lastnik domen je isti.

x-girl ::

hvala za vso pomoč in ponudbe.
imam pa vseeno še eno vprašanje. na svetdomen.com sem registrirala domeno in so mi poslali email da moram plačati položnico in nato na njihov fax ali mail poslati potrdilo o plačilu. pa kakšno potrdilo to? a samo napišem da sem plačala al moram prav kaj posebnega...?? a ne bi to morali oni že sami dobiti podatkov, da sem plačala za domeno? ne razumem ravno najbolj... :\

Matri[X] ::

Potrdilo o nakazilu. Položnica je iz večih slojev in ko pišeš se na vseh pozna. En sloj obdrži banka, enega pa dobiš vrnjenega z štemljem in podpisom. Ta sloj-listek skeniraš in pošlješ po mailu.

Packač ::

Jst ti priporočam AFEKT.net. Jst tud to uporabljam [skejt.com], pa se mi zdi da je dost zanesljiv, - uptime je skor 100% , hitr... Preber si kle: http://www.afekt.net/podpora_strezniki....

Glede domene: Ko greš plačat položnco dobiš potrdil o plačilu in jim tist skeniraš pa pošleš po mailu - al pa fax no.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Packač ()

x-girl ::

Ja nevem nima vsak človek skenerja al pa faxa. Vsaj jaz naprimer nimam. SPloh pa.. To bi mogli oni sami vedet če sem jaz plačala! :\
Afekt je sicer uredu, pa ni najbolj ugoden. Aja pa zlo v redu stran maš!

Elemen_T ::

Sej ni treba pošiljat ...
Gre le zato, da lahko tako hitreje uredijo proces aktivacije domene.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Par nasvetov glede oblikovanja

Oddelek: Izdelava spletišč
81095 (924) tec
»

registriranje domene

Oddelek: Izdelava spletišč
181601 (1262) dr_gee
»

www gostovanje za "malo" denarja....

Oddelek: Omrežja in internet
191767 (1411) Gandalfar
»

mojnet.net

Oddelek: Omrežja in internet
71118 (907) Ales
»

Pomagajte mi izbrati ponudnika gostovanja spletnih strani

Oddelek: Omrežja in internet
6992 (879) MOJNET.net

Več podobnih tem