» »

web develpoment

web develpoment

ruleta ::

Živjo,

vpisujem se na 6 mesečni intenzivni tečaj Web developmenta (+2 meseca izdelava zaključne naloge), na koncu pridobim tudi certifikat.
Šola je v tujini, je obenem IT firma+ akademija, ki šola nove programerje, včasih jim ponudi tudi prakso in kakšnega zaposli.

Do sedaj sem se ukvarjala pretežno z grafičnim dizajnom.


Zanima me, če se vam zdi smer, ki sem jo izbrala ok in če imate kakšen nasvet glede tega?

Na akademiji, kjer se bom učila, so mi svetovali to smer, saj naj bi bila najbolj razumljiva za začetnika, kot sem jaz (nimam predhodnih izkušenj s programiranjem). Hkrati pa pravijo, da bom po 8-ih mesecih usposobljena za profesionalno delo, če bom redno spremljala predavanja in opravljala domače naloge.

Zanima me, če je mogoče, da bi se brez predhodnih izkušenj lahko tako hitro naučila teh veščin do te mere, da bi bila potem že kar zaposljiva?

Hvala za odgovore.

Učenka v 30-tih
  • spremenilo: ruleta ()

OracleDev ::

Men se sliši to kot nek nateg. In koliko boš plačala za ta tečaj? Certifikat iz neke kvazi akademije ni vreden nič in ti pri zaposlitvi ne bo nič pomagal.

Netrunner ::

Mah, ne računat da boš dobila zaposlitev na osnovi tega tečaja. Sem že imel na razgovoru wanabe developerje, ki so imeli končan web development tečaj in vse kar so znali je bilo instalirat wordpress in namestiti temo z minimalnimi prilagoditvami.

Če ciljaš na web development raje išči službo po podjetjih ki to počnejo. Raje vzamejo nekoga ki pokaže voljo do dela kot pa nekoga z "tečajem".

Če poveš kaj zajema ta tečaj, ti lahko bolj točno povemo koliko je kaj uporabno.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Karen ::

Ah spet nekdo ki ima nespečnost... alter nick, registriran ob 3h zjutraj včeraj, pa še kao ženska wannabe programerka... mokre sanje vsakega slo-techovca. Premalo tem imamo izgleda, po mojem je treba tole v ložo prestavit al pa zaklenit temo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Karen ()

mxrider ::

Je kdo pripravljen izdelati program z grafičnim uporabniškim vmesnikom z orodjema NetBeans in Qt. Dejansko je projektna naloga za šolo. Plačam. Prosim interesenta da mi javi na ZS.
Hvala


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava kariere

Oddelek: Programiranje
213382 (2327) LukiYo
»

Full-stack programer v 9ih mesecih?

Oddelek: Programiranje
495136 (3077) XetroMobil
!

[Python] Povezave

Oddelek: Programiranje
4243731 (4192) A110
»

Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
5212892 (9988) matjash

Več podobnih tem