» »

Prince of Persia: The Sands of Time

Prince of Persia: The Sands of Time

1 2
3
4

BaRtMaN ::

NO, sem še jst začel igrat in lahko rečem, da je to eden boljših špilov letos! Moja Ti4200 že rahlo pokašljuje, ampak dam v nastavitvah bilinearni filter pa je že bolje.

Se mi je pa zataknilo ravno pred prejtjem tegale bodala časa, ko plezaš do njega. Odrivati bi se mogel od stene in glave, a ne gre. Pritiskam preslednico kot nor, pa preprosto pade nazaj na vrat gigantskega kipa. Tudi kombinacija smerna tipka+skok ne dela! :(

Mirč ::

Morš bit pač natančen kar se skokov tiče tik preden se dotakneš stene stisni tipko,kjer maš nastavljeno za skok.
lp:)

BaRtMaN ::

Mi je uspelo, hvala za nasvet! Ne kapiram pa, kako ubiti tiste tri zombije, takoj po tem, ko se ura odpre. Koljem in koljem, bodalo se sprazni, napolnit ga ne znam (grem v meglico peska, pritisnem E pa naredi 'zabod', ne pa 'nafil' :) ).

.smidge. ::

Vsakic ko koga fentas se napolni en power tank. Sicer pa za ubiti zombija ni pomembno koliko imas power tankov, ampak tisti krogec pod zdravjem, ki se ti stalno polni.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

BaRtMaN ::

Ja, to sem že pogruntal... prvo ga moram z mečem na tla zbit, potem pa dagger. Prej sem samo čez njih skakal in jih z daggerjem zbadal. :\

Kaj naj tukaj naredim? Skočim še na polico, potem pa ne znam se ujet na tele poličke v zidu?

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

A1eN ::

Kere tipke morm stisnit da vse sovrage zamrzne ter nato lahko skačem pred njih ter jih koljem?

Xplicit ::

BaRtMaN - mislm da mors mal zalaufat po zidu pol se pa nad polico ustavt, pa se bo sam ujel na te tamale police

BaRtMaN ::

Sem že pogruntal. Umetno podaljševanje špila, ampak nimam nič proti, ker je totalno dober.

Tr0n ::

A1eN: E - use dagger ali srednji miskin gumb.

A1eN ::

Stisnu sem E al pa srednjo pa sam tko z daggerjom udari.Dagger mam na ful(tud tiste lunce zraven mam ful), tko da ne vem kaj bi lahk blo.

BaRtMaN ::

Men je uspelo samo enkrat eno zamrznit, pa ne vem točno kako. Mislim, da morš prtisnit desen uhelj miške.

Mirč ::

Sem proti konci špila na 93% pa me zajebava pridem na vrh nekega stolpa ki ma lukno not,če dol skočiš si hin dol pa drugače ne vem sem gledo vision pa ni nič videt kak dol prit.

BaRtMaN ::

No, lahko iskreno rečem, da sovražim svojega fotra. En vodnjak manjka pred tem bojem, ker sem skoraj na nuli, ko dol padem in potem me samo en zamah ubije. :(

fAtso ::

Spil sem koncal v 2 dneh :) men je po pravici povedano veliko prekratka zgodba, mi je pa vsec ker so zdruzili miselni del z fajtom, obojega je dovolj v spilu, je pa spil lahek, sem igral na normalnih nastavitvah, ne vem ce se da kje prestavit da je tezje. Upam da se da, ker sovragi so precej glupi, sploh pa ce uporabljas un dagger za prevrteti cas nazaj, tako lahko brez problema vedno in povsod zmagas.

Vsec mi je bila sama zgodba, kar se pa tice posasti so pa grde po pravic povedan bi se jih dalo veliko lepse narediti, grafika mi ne deluje lepa pri likih, ozadje in pa sama palača mi je pa grafika fenomenalna!

Kar se pa tice zadnjega atata za ubit ga pa ubijes brez da se te enkrat pipne, samo skaci veliko naokol pa skoc cez nega pa ga od zadi nasopaj, 3 krat bo naredil sebi dvojnika potem je pa z njim konec. Mene u prvo ni niti enkrat udaril. >:D

Edina pomankljivost je ta da bi lahko bili malo tezji nasplotniki in ne kot ene ovce za mlatit, sploh ko dobis zadnji mec, ko vsakega z enim udarcem ubijes!

fAtso ::

BARTMAN jao ti res ne znas spilat. pr temu fotru tvojmu laufi na konec te sobane kjer imas velik vode pol pa sam pij pij pij pij pij, samo drzi desni gumb pa pazi da te ata ne tepe prevec :) aja pa se to, desni gumb na miski je obramba in ko si natleh ga drzi in ti ne bo nic mogel! ta ata je BTW tolk simpl k pasulj, Drgac mas pa tm vodo pa se napij, pa pij tko da sam drzis desni gumb na misaku in ne sam prtisnt k prevec casa porab da se spet dvigne pa sklon

fAtso ::

MIRČ:

Ne it dol gor pejt :) ti sam gor hod hehe.

BaRtMaN ::

fAtso: ja, sem ugotovil, da moraš držat desni uhelj. Trenutno nimam časa spet od tistega dvorišča v sobano tole se hajkat, tako da bom jutri spet malo igral.

Mirč ::

sem že prišo čist gor zaj pa je potrebno verjetno dol it:)sem prišo do stolpa ko ma lukno,spodaj je pa stikalo da odpreš vrata.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

Buggy ::

Tudi meni se je tukaj zataknilo (93%). Ce skaces dol tam med stolpoma je razdalja prevelika in se sesujes, ce pa hoces znotraj stolpa prit do tal pa vedno skace na isto mesto. Kako priti dol iz tistega okroglega stolpa?

Mirč ::

Buggy,če boš skapiro sporoči jaz sem že sigurno 30x probo skakat med tema dvema stolpoma pa je razdalja res očitno prevlka vedno dol padel tak, da sem obupal samo,če gledas vision pridejo neke lestve vun samo v totem stolpu jih ni.
help
lp mirč:)

njok ::

Dajte kak screenshot prilepit ker si ne predstavljam situacije.

Mirč ::

kak naj prilepim screen shoot
lp
mirč

Tr0n ::

Ne vem tocno, kje je to, ampak enkrat, ko si ze bolj na koncu, skaces med stenama navzdol pocasi, da ne pades, enkrat pa navzgor (ko je tak okrogel, votel stolp in ima luknjo).

Mirč ::

imam screenshote, kje si mi je ustavlo njok,če želiš mi daj e-mail pa pošljem slike,ker bom znorel zran tote igerce
lp

njok ::

miha.filej@email.si

Uploadas pa lahko na FTP streznik tvojega ISP-ja.

Buggy ::

Tron: Ja to je tam kjer se je meni ustavilo. Okrogel votel stolp, kjer je na tleh tega stolpa gumb za vrata. Da pa si prisel do tukaj, si moral dvakrat skakati med stenama na gor, tukaj ko pa si na obzidju tega votlega stolpa pa ne vem kam naprej. Ce skacem na dol med stenama kjer je raspoka na okroglem stolpu, potem vedno padem dol, saj je razdalja med stenama (vsaj mislim tako) prevelika. Znotraj stolpa pa se tudi ne da skakati ker pa je razdalja taksna da te vedno vrne na ishodisce, ko skaces znotraj okroglih sten. Pomoc bi mi res prav prisla, ker sem pred tem da bom obupal.

njok ::

Mirč:


Pa dajte se malo potrudit. ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

Tr0n ::

Buggy: V tistem ozkem, votlem stolpu moras skakat navzgor.

Mirč ::

uspelo je prit dol toti skoki so pa res malo čudni morš bit full točen če ne adijo.
hvala
lp

Buggy ::

Se pravi je treba tam dol poskakat, kakor je njok napisal, hmm...cudno sem bil preprican da je razdalja prevelika (pa nisem poskusil samo enkrat :(). Hvala za pomoc da koncno vem kje se je treba pomatrati :)

A1eN ::

A ve kdo kako je treba postavit tale ogledala da bo delovalo.Js sem matram že dolg cajta.



prosim za pomoč

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

njok ::

Ne spomnim se cisto dobro, to mi je sedaj na hitro padlo na pamet:



- rdece puscice so premiki ogledal
- modra crta je pot svetlobe na koncu

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

[_MW_] ::

A ve kdo če obstaja patch za toti špil da bi delo na gf2mx400...pa ki se da dobit?
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH

Tr0n ::

Heh, kaj res ne laufa na MX kartah? Jah fantje in dekleta, bo treba novo graficno nabavit.

BaRtMaN ::

Špil sem končal in moram rečt, da je svinjsko hud! Sem bil rahlo razočaran nad vezirjem, ker je nenazadnje pri njem ista taktika kot pri pticah. |O

.smidge. ::

No ja svinsko hud glih ni ... Rekel bi da 2. najboljsi letos (itak je bilo bolj piskavo leto)

Manjka mu tisti filing enke in dvojke, mislim take stvari kot recimo take fore ob katerih si razbijas glavo in nakoncu ugotovis kako je enostavna resitev+da ne govorim o tem da je cisto prekratek in prelahek+krneki konec

Prevec populisticno narejen imho
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

BaRtMaN ::

Meni se pa ni zdelo borno leto, čeprav nisem nek hardcore gamer. GTA: VC, Max Payne 2, Call of Duty, PoP + Enemy Territory. :D

Sem videl na netu, da se ob končanju igre odklene Prince of Persia 1 in da lahko odkleneš tudi dvojko, a tam, kjer naj bi to lahko, jaz nisem nobene stene mogel podret.

Prav tako me zanima, kaj v Game nastavitvah pomeni Frequency. :\

njok ::

To so tiste animacije med igro. Recimo, ko po koncanem boju da mec za hrbet, ali ko vstopis v kaksno sobo, pa ti pokaze pot, po kateri moras it.

Joze_K ::

KAKŠEN JE SISTEM SHRANJEVANJA - ali obstaja QUICKSAVE in SAVE in s katerimi tipkami se aktivirata....?:'(

Enostavno ne pokapiram kakšen je sistem snemanja pozicije v tej igri - ni ne QuickSave, ni ne Save funkcije?!?!?!??

Vidim, da se samo posname po koncu poglavja, vendar če te tik pred koncem "zmanjka" je pot spet zeloooo dolga in duhamorna, in me odbija od game-a. Ćetudi mij e super všeč.

Torej, a mi lahko kdo napiše kako je s SHRANJEVANJEM POZICIJE v Prince of Persia?????:8)


Drugače pa REŠITEV GAMEa je na naslovu: Walkthrough Prince of Persia - The Sands of Time (PC)>:D


PS: sem našel tudi cel kup SAVE pozicij, pa cel kup Trainerjev, vendar si ne bi rad špasa pokvaril s tem.....

PS: Se mi zdi da moderatorji pretiravajo z zaklepanjem tem - pa še nekaj, a se ne bi dalo ustvariti kakšnega bolj preglednega sistema pri teh velikih postih? Ker zdaj daš eno vprašanje nekje vmes pa se lahko ful zgodi, da ga vsi spregledajo:

Moralo bi biti nekako v drevesni strukturi (Tree View) kjer so kratki povzetki - ker ta zdajnšnji način je PRAV OGABEN - nepregleden, neužiten, itd, etc... JE SAMO SPLOŠNA DEBATA (niti pod razno usmerjena) torej samo neke vrste dretje eden čez drugega..... SLABO! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Tr0n ::

Kot si ze sam ugotovil, lahko posnames samo, ko stopis v tisto luc.

Mirč ::

se strinjam jože res nepregledni so ti posti,kar se tiče shranjevanja pa je samo na koncu levela oz.misije to podaljša igranje x 3.
lp

mirč:)

Mirč ::

Obrnu špil res odlična igra po max paynu in call of duty-u.
thx za vse,ki ste pomagali.
lp
mirč:)

kontra ::

Ali kdove, kje bi dobiljaz ta patch za to igro, ker mi na GF 4 MX 440 ne dela!

alex22 ::

0:) >:D Imam vprašanje ki NUJNO potrebuje odgovor!!8-O 8-O
Sem na 62%, tam kjer prideš iz vodnjaka, pobiješ vse okol sebe, save, pol pa moraš s pomočjo vrvi pritisniti dva kvadrata na steni, da se odprejo dvižna vrata! Problem mam, pa tak: nikoli se mi ne ujame nazaj na vrv ko se odrinem od stene in pol zmeraj padem na špice! A mi lahko en pove kaj delam narobe??
Lp:\ :O 8-)

njok ::

Ce sem prav razumel tvoj polozaj, potem skaces v napacno steno.

Sicer pa - slikca! :)

alex22 ::

slikce ne morm dat gor. Lahko pa poiskusim bolj natančno opisat situacijo. stojim na vhodu pred ovalno dvorano, ki ima namesto dna- špice. Visoko na levi strani stene se nahaja rumeni potisni "zidak", naravnost pred mano pa najprej na sredini dvorane, iz stropa dol visi vrv, na steni pred menoj pa beli potisni "zidak". Na desno daleč stran pa dvižna vrata- kot pri gradu. No in vsakič ko se poženem da bi uspešno skočil na steno ter pritisnil "zidak", se, ko skočim nazaj "prince" nikoli ne ujame na to presneto vrv.
Če ti ti kej pove, da mi lahko kej svetuješ, bi blo fajn. če ne mi daj pa mail da ti pošljem slikco. Lp8-O 8-)

njok ::

Ne spominjam se dobro tega dela. Poisci kak tutorial ali prilimaj slikco. Se najbolje pa bo ce se sam potrudis. :)

Tero ::

Ok da spet obudim tole temo:)

Sem naredo 33% in nikakor ne znam dalje. Sem v eni veliki dvorani, kjer sem tudi škatlo neki vrgo noter. Ampak dalje pa preprosto nevem kam bi šel..
Plis help ker se ze nekaj dni mučim pa še nisem skapiral.

Če se komu da nalozit je tukaj save game shranjen
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

njok ::

Pojdi nazaj od koder si prišel v dvorano. Ko boš videl, kam si porinil škatlo, boš ugotovil kako naprej.

KTr1sk ::

Jz sem pa zdajle začel igrat (prej nisem mogu, ker sem imel preslabo grafično), no zaustavilo se mi je tam,kjer se igra prvič shrani, nekako moram skočt na drugo stran pa ne vem kako? help
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prince of Persia 6

Oddelek: Igre
252527 (466) MetalLord
»

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Oddelek: Igre
385347 (3883) opeter
»

Dobre Online Igrce Za Slab Racunalnik

Oddelek: Igre
332936 (1818) BigSexy
»

Prince of Persia: Next Gen (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
586183 (3793) laught
»

FarCry brezplačno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
10516652 (9779) R33D3M33R

Več podobnih tem