» »

Kako splitam SVCD mpg na dva dela?

Kako splitam SVCD mpg na dva dela?

AtaStrumf ::

Kako splitam SVCD mpg na dva dela? Sem probal z Mpg2cut in prvi CD je bil OK, drugega pa NERO ni hotel zapečt ker kao ni v sklau s standardi - pa sem vseeno zapekel samo res ne dela. Zakodiral sem ga pa prav z Nerotom, samo je prišel valda prevelik pol sem ga pa komaj rešil pred izbrisom, sedaj me pa še tole zeza.

Zakaj je prvi del OK, drugi pa ne? A obstaja kak boljši progi za to. Mam tudi TMPGEnc, samo pravijo da ima iste probleme.

AtaStrumf ::

K smo že glih pri SVCD-jih me zanima še če/ali se da dati na SVCD zraven tudi podnapise. A jih je treba kar zakodirati gor, imeti zripane še od DVD-ja (une slikce) al kako to deluje, če deluje?

CaqKa ::

glede drugega dela: stran na www.doom9.org

CaqKa ::

AtaStrumf ::

Khm, bom probal, čeprav je tale slovenski precej zakompliciran un angleški pa ni glih tisto kar jaz rabim.

A tile multiplexani filmi se dajo zapečt pol kot (S)VCD-ji, pa zanima me še kolk ta SLO postopek traja. Najbrš kar lep čas, ker kodira avi v svcd. Jaz sem danes čez noč z Cucusoftovim video converterjem naredil kar lep SVCD, pa bi mu rad samo dodal podnapise, ne pa da še enkrat kodiram. Nimam namreč prav veliko časa ker bo tale filmček za nekoga novoletno darilce.

Sej vem, sej vem, moral bi malo prej mislit, ampak se mi je ideja porodila šele včeraj :D.

Aspirinix ::

Meni dela najbolje EasyVideoSplitter za ločevanje na dele.
Drugače pa boš verjetno moral iti še enkrat kodirat filma, ker so podnapisi na vcd in svcd običajno deli filma.
Ne vem za druge formate, ampak če delaš vcd iz divxa ali xvida probaj z VirtualDubom. Naložiš film, podnapise kot Filter za video, nato zaštartaš FrameServer... TMGEncoder pa opravi naprej.

CaqKa ::

če oni angleški ni tisto kar si hotel... potem si vprašanje postavil narobe.. ker tisti je točno to kar si htel.. celo brez dodatnega kodiranja.

AtaStrumf ::

OK, hvala. Si bom vzel mal več časa pa bolj podrobno prebral pa preiskusil kaj točno se zgodi. Zandnjič se mi je precej mudilo pa sem lahko kaj spregledal/narobe razumel.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11927986 (7422) LexLuthor
»

Mpeg, avi, divx

Oddelek: Zvok in slika
111347 (1190) CaqKa
»

SKVCD

Oddelek: Zvok in slika
383082 (2150) Caligula
»

AVI 2 VCD

Oddelek: Zvok in slika
132027 (1818) marS

Več podobnih tem