» »

SiOL poskrbi za vas

SiOL poskrbi za vas

jype ::



Zabavno (Delo, informacijska tehnologija, 9. februarja 2004).

freejack ::

Jao, kk tepo bi ga... Ni težav? Koga pa ima(jo) za norce?

Ljudje, povem vam, enega Krambergerja so že ustrelili, naj se ta tip pazi da ne bo drugi.. :))

CCfly ::

Ce sem prav prebral je izjavil da ne ve za te tezave. Raje mu posljite email (po moznosti vljuden). ADSL TV sem videl pri frendu in nisem opazil da bi bilo kaj narobe. Ali je res da ti pobere 5Mbit sirine ta zadeva ?

Dr_M ::

naceloma rabi tv 4mbit, ampak mi je nekdo omenu, da lahko dubis tv samo pri 1mbit ali 2 mbit paketu (ampak to nism osebno preveru,tko da ne pluvat po men).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

jype ::

Kar tam pise je, da direktor SiOLa bere posto SiOLovim uporabnikom.

OZZY ::

yipe - a ti misliš, da je s tem mislu, da prebera e-mejle uporabnikom - nekaj kar ti pošlješ svoji bejbi......hehe..sigurno ne....prebira nekaj drugega.
Go with the flow.

para! ::

On bere svojo pošto, ki jo njemu pošiljajo SiOLovi uporabniki. To je hotel in to tudi je povedal.

IPTV lahko dobiš tudi, če imaš 4Mbit rezervirane za internet povezavo.

lp
Death before dishonor!

jype ::

Ne, poste, ki jo posljem svoji deklici, ziher ne more brat. Svojo deklico imam rad, zato ji ni treba imeti poste na SiOLu :)

Ampak tisti stavek v slovenscini pomeni, da g. Kramberger bere posto, ki pripada uporabnikom SiOLa (in ne posto, ki mu jo le-ti posljejo).

madmitch ::

jype: si ti siguren, da ne bi vsaj malo ponovil osnov slovenščine? To kar piše, pomeni natanko to, kar je mišljeno, da bere pošto uporabnikov. Natanko tako, kot jaz berem tvoj post na Slo Techu. Če ti razumeš to kako drugače kot je mišljeno, preberi prvi stavek. Če pa si seveda mislil samo provocirati in natolcevati, mirno nadaljuj s svojo raboto in poizkuzi iz tega zgraditi še kakšen bolj mrakoben konstrukt zatiranja Človeka po SiOLu. Človek božji, ne bodi vendar paranoičen, prav pošto se bo spravil brat, ja pa jade.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

VS ::

MadMitch:

jype: si ti siguren, da ne bi vsaj malo ponovil osnov slovenščine? To kar piše, pomeni natanko to, kar je mišljeno, da bere pošto uporabnikov. Natanko tako, kot jaz berem tvoj post na Slo Techu. Če ti razumeš to kako drugače kot je mišljeno, preberi prvi stavek.


G. Kramberger bi se vsekakor lahko bolje izrazil. Stavek je dvoumen, kar omogoca razlicno razlago pri razlicnih ljudeh.

Mogoce bi ti sam hotel malce obnoviti (ne ponoviti) osnove slovenscine?

LP,
Saso
--
Povsem nekompetentna oseba.

krneki ::

Če stavek vzameš izven konteksta bi res lahko bil dvoumen, ampak ne moreš tako mesariti po besedilu (to delajo odvetniki;)). To samo kaže na razvitost jezika. Samo poglej angleščino...pa saj bi se lahko smejal vsakemu drugemu stavku, ker imajo lahko zelo različne pomene.

robio ::

A je mogoče kdo pomislil, da je ta izbor besed izbral novinar al res vsi mislite, da je Kramberger sam tipkal ta članek. >:D. Nebi bilo prvič da novinar malo popravi. Sicer se pa tud meni zdi čisto vredu in razumljivo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: robio ()

roCkY ::

Hja dejstvo je, da so težave na Siol TV (upm dokončno) zginile nekje sredi prejšnjega tedna in od takrat čisto vse dela brez najmanjših težav.

Se pa g. direktor le malo preveč spreneveda glede manjših in večjih težav na nekaterih kanalih, ki so se vlekle tam od začetka komercialne ponudbe. Če je to kar pravi res morajo prevetriti svoj sistem komuniciranja znotraj podjetja. V začetku decembra je bilo že dobro potem pa se je pri nakaterih kanalih spet poslabšalo.

Nekateri pa res razumete le tiso kar hočete razumet:\ . Da bi razumeli bi moral reči, da spremlja pošto, ki pride na info@...?

andper ::

A sem jest edini, ki je ob pogledu na rdeče obkrožen stavek pomislil 'bullshit'? Če bi on bral našo pošto (poslano na SiOL, se ve), bi videl, da težave *so*.

Hehe, sem mislil, da je ravno to bila glavna poanta tega topica...

Iztok Smolic ::

Ok. A ste vi sigurni da so za _vse_ krivi siolovci. Men recimo zmanjka adslja dvakrat do trikat na dan, en dan v mesecu _sploh_ ne dela. Kaj mislite da vas SIOL odkljapja? Ahhh, telekomove zice zihr niso krive a ne? Res da ko jih pokličeš dolžijo drug drugega - ampak mislim da je odgovoren Telekom!
Recimo jaz vem zakaj mam take težave: kabel ki je napeljan 5 km! od centrale na stangah je blizu mojega doma bil otrgan čez most. Ker bi morali ustaviti promet na avtocesti , so raje zico speljali po mostu (propeli so jo na _ograjo_ z tistimi plastičnimi vrvicami ki so za povezovanje kablov ...) Kako naj mi povezava normalno deluje? A bi vi zaradi enega uporabnika skopali jarke 5km, ali postavili centralo bližje. Ne bi! Dokler ne bo konkurence, bo tako ostalo! Seveda to ne velja za večja mesta - tm vam dam prov!

Dr_M ::

Men recimo zmanjka adslja dvakrat do trikat na dan

a kr zgine??? :\ :D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Iztok Smolic ::

oprosti izrazu - prekine
ampak zanimivo da tega ne razumes - no ja ...

Mr.B ::

Nič skrbet sej se bosta SIOL in Telekom sedaj združila, vsaj tako po radiju pravijo....Hm kot da sta se kdaj ločila, khm,..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Iztok Smolic ::

Združena sta v toliki meri da pokasirata keš - pol pa kao da sta največja sovraznika ko klices "zakaj mi internet ne dela"


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Omrežja in internet
65956613 (16937) dinozaver7
»

težave pri gmailu

Oddelek: Pomoč in nasveti
141841 (1353) buick
»

Abuse služba

Oddelek: Omrežja in internet
131435 (994) ABX
»

vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14013063 (10540) Bakunin
»

Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1017623 (5824) Narcos Satanicos

Več podobnih tem