» »

Iščem dva programa

Iščem dva programa

XsenO ::

Torej 1. rabil bi en program, ki mi omogoča popolen remote control nad domačim računalnikom ko sem v Ljubljani (preko ADSL linije). Katerega mi priporočate, pa če se da mi lahko prosim še napišete navodila za njegovo namestitev.

2. Program pa mi rabi za disk. Imam pač en stari disk (12GB) z bad sektorji, ki mi ga je žal vrčt stran zato bi ga uporabo kot rezervo, toda bad sektorji mi onemogočajo da bi pol bral iz teh poškodovanih delov(npr. mi pride do CRC errorjev). Zanima me če obstaja kašen program, ki bi izolirav bad sektorje oziroma odrezal dostop do njih.


Hvala za pomoč
1 + 1 = 1

Self-Defence ::

Če uporabljaš WinXP imajo to že ugrajeno. Remote Desktop in sicer pod Control panel->System->Remote. Tam pa pod Remote Desktop osznačiš kljukico pri "AlLow users to connect remotely to this computer". Dodaš še svojega userja in vse kar rabiš na drugem računalniku je vedeti IP od dalinjskega računalnika in imeti Remote desk top client, ki ga pa WinXP tudi že ima. Drugače ga pa dobiš na Microsoftovi strani. Pa še če imaš firewall ga moreš konfigurerat da prepušča to aplikacijo(Port 3389). Upam, da si neki takega imel v mislih.

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali HDD umira?

Oddelek: Strojna oprema
423365 (2154) hojnikb
»

Povezava Win > Ubuntu

Oddelek: Omrežja in internet
6912 (693) SSH
»

Ali obstaja oziroma če je mogoče ?

Oddelek: Omrežja in internet
141550 (1145) cekr
»

ADSL + ststičen ip + remote desktop?

Oddelek: Omrežja in internet
182070 (1794) kuntek
»

ibm 30 giga- bad sectors

Oddelek: Pomoč in nasveti
111368 (1258) Blue3D

Več podobnih tem