»

Diablo III je tu

Zbirateljska različica.

vir: Wikipedia
Wikipedia - Po 11 letih razvoja, od tega zadnjih dveh samo za poliranje, je včeraj izšel močno pričakovani akcijski frp Diablo III, za nameček ravno sredi maturitetnega meseca oz. izpitnih rokov. Za petdesetaka ga dobite v bližnji štacuni oz. na spletu.

Večjih novosti niti ni, ker igra tako vizualno kot tudi glede občutka pri igranju ostaja skoraj povsem zvesta dvojki. Pogled je še vedno izometričen, s čimer so po Blizzardovih besedah prihranili na strojni zahtevnosti in hkrati ohranili dober pregled nad situacijo, se pravi konstantnimi vpadi sil pekla z vseh smeri. Svet (Sanctuary), ki se je od razsutja Worldstona na koncu prejšnjega Diabla sicer nekoliko geografsko spremenil, je še vedno temačen in poln podzemnih sob, ki se ob vsakem obisku na novo naključno...

130 komentarjev

Warcraft III odslej brez CD-ja

Slo-Tech - Kalifornijska velekorporacija Blizzard Entertainment znana po svetovnih uspešnicah kot so Blackthorne, The Lost Vikings, serij Diablo, Starcraft in Warcraft z vsemi dodatki ter nenazadnje po najnovejšem glamuroznem MMORPG-ju World of Warcraft, je po šestih letih od izida strategije Warcraft III v sredo, 6. 2. 2008, izdala nov popravek z nedvoumno oznako 1.21b, ki ne prinaša sicer nobene nove vsebine, vendar odstranjuje varnostno zaščito iger Warcraft III: Reign of Chaos in Warcraft III: The Frozen Throne.



Dobro ste prebrali, zvesti kupci slednjih iger: odslej je možno udarjati po Orkih in Vilinkah, ne da bi se vaš ubogi mlinček mučil s predvajanjem zgoščenke omenjenih strategij in...

18 komentarjev

StarCraft 2 prihaja...

Daily Tech - Vsi dvomi so se razblinili, Blizzard ne odšteva več. Prihaja StarCraft 2! "Hell, it's about time!" pravijo pri Blizzardu in še res je tako. Mnogi navdušenci te legendarne igre se bodo spet lahko pomerili v vlogi Protossov, Terranov ali Zergov. Ustvarjalci igre obljubljajo nove enote, izboljšan način bojevanja, nove taktike ter dodelan 3D grafični pogon. Obetavno.

Datum izida je zaenkrat še skrivnost, na voljo pa je že trailer in tudi kratki in-game filmček. Preostane nam samo še odštevanje in upanje na čimprejšnji izzid.

Več vam razkrije izvorna novica.

14 komentarjev

Blizzard odšteva

Slo-Tech - Če si dragi bralec ogledaš Blizzardovo domačo stran, lahko vidiš časovno lestvico, na kateri so razporejene vse njihove pretekle igre. Ko boš preletel vse naslove (od leve proti desni), in zraven uživaško obujal spomine, boš na koncu ugledal vprašaj. Blizzard odšteva.

Do izida Starrcaft 2? Diablo 3?

70 komentarjev

Diablo 3?

Slo-Tech - Več kot šest let je minilo od izida izredno popularne igre Diablo2. Ker pa smo danes navajeni pogrevanja prvič dobro skuhane hrane, ki je zato vse manj in manj okusna (EA tega ne ve, med drugim), se je čuditi, kako še ni izšlo nadaljevanje, oziroma Diablo 3.

Več upanja daje stavek pisca novel za to igro, Richarda A. Knaaka, ki je na strani Blizzplanet na vprašanje o nadaljevanju odgovoril, da nove novele ne piše za mrtvi svet, pač pa za svet z mrtvimi.

In sreča je zapolnila srca vseh, ki čakajo.

39 komentarjev

Slovensko prvenstvo v igri Richard Burns rally

Slo-Tech - Nekaj let za Južno Korejo tudi v deželici pod Alpami vznikajo prvenstva prek spleta v igrah. Eno teh zgodnjih bo v igri Richard Burns rally. Prvenstvo bo potekalo od 1. oktobra dalje, vsebovalo pa bo 10 rallyjev, vsak iz večih hitrostnih preizkušenj.

Prijavljenih je že nekaj nad 40, izvedba meritev pa je realizirana s pomočjo dodatka, ki se pogovarja s stežnikom in vam prikazuje vmesne rezultate. Testna vožnja je žal že za nami, če pa vas zanima, si oglejte tudi uradno stran prvenstva.

Na novico nas je opozoril, verjetno organizator, carli.

10 komentarjev

Nekaj novičk iz sveta iger

Slo-Tech - Razen tega, da imamo v forumu oddelek Igre, dotično področje na Slo-Techu ni bilo preveč zastopano. Temu bomo sedaj moderatorji omenjenega oddelka storili konec in poskušali dnevno dostaviti skromen kupček novic, ki bo zanimiv za igričarski del obiskovalcev te strani.

Activision, ki je izdal trenutno zelo popularno igro Call Of Duty, zadnje čase pridno dela. V petek so najavili dodatek United Offensive, ki bo vseboval nove kampanje za enega igralca, multiplayer načine igranja, več orožij, likov in ostalih stvari, ki jih podobni dodatki ponavadi vsebujejo. Na policah naj bi se pojavil konec jeseni tega leta. Seveda bomo dobili kakšno presenečenje tudi bolj zgodaj, recimo nov popravek...

6 komentarjev