» »

Prvi protivirusni program v slovenščini

Prvi protivirusni program v slovenščini

Slo-security - Izdelovalec protivirusnih varnostnih rešitev, Panda Software, je izdal slovensko različico svojega najnovejšega protivirusnega programa za osebne računalnike. Panda Antivirus Titanium je hiter in zelo enostaven za uporabo, saj vsebuje najsodobnejše tehnologije za zaščito pred virusi. Elektronska različica programa Panda Antivirus Titanium v slovenščini je uporabnikom že dostopna na spletnih straneh podjetja Panda Software, nekoliko dražja paketna različica na zgoščenki z navodili pa bo slovenskim uporabnikom dostopna sredi novembra.

8 komentarjev

AlBundy ::

Končno so se je najdel vsaj en prozvajalecprotivirusne programske opreme, ki je prevedel protivirusni program v naš jezik. Če pa pogledamo nasplošno je že kar nekaj programske opreme prevedenov SLO [ClonCE, Panada, Nero, Linux RedHat,...], skratka postajamo zanimiv del tržišča :D !

cekr ::

Sedaj je čas, da tudi naša vlada začne govoriti slovenski jezik.

Mikados12 ::

Pravzaprav je zanimivo tole: ob vsem napredku v IT tehnologijah smo veseli že, če je kakšen protivirusni program preveden v naš jezik. ;) To bi moral biti standard za prodajo software-a pri nas (no pa se čudimo da nam zmanjkuje strokovnih besed, le kako?). 8-)

Piranha ::

Morpheus, dovoli, da te rahlo upozorim glede kopiranja novic... Glej, jaz sem tudi neke vrste novičar oziroma pišem novice na eni drugi strani in bi te kot kolega, čeprav te ne poznam upozoril, da ne kopiraš novic z drugih strani, tako kot si to sedaj v tem pirmeru naredil kopijo novice od 24ur.com, čigar novica je identična s tvojo, zakaj le?[:\].

Sedaj ne vem, če si bral ampak doli piše (na dnu strani), da so vse pravice pridržane, to pomeni, da je neavtorizirano kopiranje kakršne koli stvari z njihove strani v uporabo za komercialne namene kaznivo.

Ne misli si, da te bom jaz recimo prijavil sedaj ali kaj podobnega, ne ne, nisem jaz tak, samo jaz sem že dobil enkrat mail domov kot opozorilo, pa da ne govorim, da s tem, škodiš samo sebi in Slo-Techu.

LP

AlBundy ::

Ej, če se nemotim je v desnem kotu naveden vir novic, ta pa ima link od vira glavne strani, se pravi 24UR.com. Skratka ni bila kršena nobena avtorska pravica, le pot do je malo daljša[:\].

luni ::

ne, Piranha ima prav... taksno kopiranje novic je na Slo-Techu nedopustljivo... cisto vseeno je, od kod je Morpheus skopiral novico (on ima kot vir naveden Slo-Security, ki je tudi ocitno plonkal od 24ur) ampak kaj takega se ne sme vec dogajat!

BigHugo ::

Sam sem mnenja, da informacija o antivirusnem programu v slovenščini, ki je bila objavljena na Slo-techu ni kršenje avtorskih pravic (novica na 24. ur je bila skopirana iz uradne strani slovenskega zastopnika za Pando). Sam sem aktivni beta tester za Panda Titanium tako s strani Pande v Španiji, kjer je administrativni center, kot s strani slovenskega partnerja Ribere. Sicer pa je novica žal že kar stara, ker je uradna verzija v slovenščini izšla že 25. oktobra 2001 (torej je novica stara cca. 14 dni).
Več informacij imate na voljo na uradni Riberini strani Ribera ali na PandaSoftware.

S spoštovanjem,

BigHugo

luni ::

Ma sej se ne gre samo za avtorske pravice temvec tud za nek ugled strani. Kaksna novicarska stran je to, ce more novice dobesedno kopirati z drugih strani? Bolj klavrna, kajne?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Varnost

Oddelek: Informacijska varnost
1123651 (5352) techfreak :)
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619541 (8337) fitipaldi
»

lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
61683 (1617) OtonVM
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
649147 (7399) fruti
»

Kateri protivirusni program?

Oddelek: Programska oprema
81512 (1429) Highlag

Več podobnih tem