» »

Še ena v vrsti pohekanih

Še ena v vrsti pohekanih

Slo-Tech - Ja, izgleda da http://www.ljubljana.si ni edina odmevna stran, ki je bila pohekana. Danes nekje pozno popoldne so nadobudneži pohekali PC Gamerjev forum. Hvala bogu so bili tako uvidevni, da forum ni zgubil svoje funkcionalnosti. Le malo so se poigrali z barvno shemo, dodali nov oddelek ter sporočilce na vrh zaslona. Stran si oglejte na tem naslovu, hekerji pa že dobivajo pohvale ter graje v eni od tem. Thnx, Sašo!

15 komentarjev

]NME[ ::

lih sm postu novico pa sm pršu nazaj na glavno stran pa sm vidu d je že sašo poslal :))
pač...
mau prepozn
ampak upam d bojo kej popravl
(čeprav nov izgled niti ni tok slab :D)
edin mogoče če bi une slikce skinil

Simko ::

hehe...me zanima, kdaj se bodo na slotech spravli :c)

Avenger ::

hehe, slotecha pomoje ni tok lahko heknt kot pclamer.. err.. pcgamerja. >:D

Uporabnik ::

zgleda da je sam v forumu najdu eno lukno... torej ni čist v root pršu

cahahopie ::

Hehe.... oz.. UEEEE!!! Uničl so forum moje NAJ Revije!!!
Naj se raj na joker spravjo. Ee... pa brez zamere - hec.

Če po resnici povem... je blo to za pričakovat, kakor so jim kanal #pcgamer speljal že v drugem tednu obstoja, se ne bi čudil tudi nad tem. Stran je pa tako in tako v iber full slabo ažurirana.

R@C@ ::

Mene pa zanima kolk je spet takih opic, ki se kregajo na temo Pcgamer - Joker. Kolk grejo men na *urac taki otroc. Jest berem obe reviji in sta obe zelo dobri, razen v PCGamerju sem ene par antižabarskih for zagledu, pa mi tudi ni jasno kaj so hotl pri PCgamerju s tem narest?!?, vendar pa sta obe reviji polni humorja, pr Gamerju mi je posebno všeč (BIL) humor od Hancman-a, Joker je pa itak cel smešen.

Sam tolk sem hotu povedat, ker sem si pogledu poheckan forum in tam že zasledu............ ne to, dej uno stran od Jokerja........Čehi.
;((

PaJo ::

Kar se tice hacknaj slo-techa, bodite brez skrbi da folk na veliko poiskusa, ampak zal zaman, kvecjemu lahko se najde kdo ki je ze ostal brez acc-ja za internet ali pa se bo.) Pac v log fajlih se vidi vse. Tak da tisti, ki poiskusate naj vam bo v opozorilo:D

cahahopie ::

Takule je.
Na slo-techu so neka pravila, ki se jih vsi držimo. Torej na Slo-techu ne bom šimfo čez Joker naprimer. Na PcGamerju pa lahko kar se mi zljubi, ker tam vlada prava anarhija. Samo preberite si nekaj tem v Ostalo (nekaj starih), kjer en tipson "Many" skoz težil folku gor v večih threadih. In jaz bedak sem se še celo kregal z njim. Al pa debata "Antičefur3D", kjer smo se zmerjali za rasiste, jugoviče, brajdiče, kretene, idiote, itd...[:\]
Na Pcgamerjev forumu boste tudi zasledili lepo število nabijašev, ki želijo čimprej it iz "The Bralec" v "Ekstremist" .... kar je bedno. Zato se je Slo-Tech dobr znajdu, da je take bedarije ukino.... in vam povem, da na Slo-Techu nisem opazil nobega nabijanja.

Kar pa se tiče Joker VS Pcgamer, je to bedarija. Enako kot UT vs Q3A. Jaz že od nekdaj berem PCgamer zato vstrajam na njem. Joker ne berem. Ga bere pa moj kolega. In potem... če on šinfa PCG... jaz šinfam Joker. Tako je.:D

Govoril sem!

Izak ::

PaJo tisti osebki ki stvar obvladajo ne bojo pustili svojih sledi na serverju...mislim logfilov.... :D

Primoz ::

hmmm... remote logging... vsaj nekaj se vidi.... (ce obvlada se ne vidi veliko.... nepaj pa se)

Jeebs ::

Zdej pa res ne vem, ker sm bil zdle prvič na PC Gamer forumu, a je ta verzija, k neki na zeleno udarja normalna al je še zmer shekana... Drgač pa precej cool zgleda. >:D A ja, proti Slo-Tech pa še zmer nima PC Gamer za senf oz. gorčico po domače! :D A ja, glede na to, da 'včasih' forum na Slo-Tech ne dela, predlagam adminom, da se pozanimajo kako je narejen tisti na MegaGames ker vsaj men dela čist brez blema. Res je stvar mal počasna, pa vendar bolje nekaj pa to stabilno, kot pa veliko pa to v ku***.

MRtwister ::

A ti sploh ves, da se konzole da izkoristit 100%. Pa kaj pravi Molyneux, da je za njegovo naslednjo igro dovolj mocan le xbox.

MRtwister ::

ups. napacna novica :D

Hellios ::

Pravite da vam je všeč nova theme (zelena-siva-črna), hvala hvala, sem izkoristil tist čas ko je lahko vsak postal admin in jo naredil,itak pa od prvega tedna uporabe bivši uporabniki grozijo da ga bodo uničil, so bli jezni na cenzuro, brisanje postov, bananja,.....

MRtwister ::

Meni ni bila vsec tvoja tema, zato sem naredu svojo. Ta zgleda da jim je vsec, saj obstaja se zdaj :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ZDA na napad na savdske rafinerije odgovorile s kibernapadom na Iran

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
104021 (2870) FireSnake
»

Tudi v Sloveniji preizkušajo rudarjenje v brskalnikih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
5621166 (15761) Unknown_001
»

hekerski vdori in zaščita

Oddelek: Pomoč in nasveti
345032 (2456) Macketina
»

Nov hack za Xbox

Oddelek: Novice / Konzole
52312 (2312) globoko grlo
»

www.ljubljana.si

Oddelek: Loža
151552 (1348) bzagozen

Več podobnih tem