» »

Kyro 2 in problemi z igro Max Payne

Kyro 2 in problemi z igro Max Payne

The inquirer - Max Payne je zasijal v vsej svoji lepoti, vendar boste imeli lastniki Kyro 2 kartic kar nekaj problemov s to igro. Čeprav je igra s temi karticami povsem "igrabilna", se občasno pojavljajo katastrofalne upočasnitve in lomljenje tekstur. Tega zaenkrat ne morete odpraviti niti s popravkom 1.1 niti z najnovejšimi gonilniki. Problem nastane, ko se odpravite na odprto, kjer je veliko snega in raznih sob. Takrat lahko lastnike Kyro 2 kartic doleti upočasnitev na 5-10 FPS-jev, ki je v kakšni igri (Ultima IX) še sprejemljiva, tukaj pa vas bo pripeljala do hitre smrti. Vendar se nam gotovo ni treba bati, saj bodo inženirji popravili tudi to nevšečnost. Če so že popravili probleme z Mercedes-Benz Truck Racing, ki se je na Kyrih 2 "odlikoval" z raznimi anomalijami, zakaj nebi mogli poskrbeti še za Max Payne.

13 komentarjev

Cosmo ::

joj kaka slovenscina...igra je igrabilna[:\]

slycer ::

Bom dal v narekovaje, da te ne bo motilo :P. Če imaš kakšen boljši predlog, potem kar na dan z njim.

Radiant ::

Zgleda da je beta test faza tudi pri tej igri odpadla in da hoces noces placas kes zato da testiras nekaj kaj se ni koncano!!To potrjuje ze to da je dan za izidom igre izsel ze prvi patch!!!Skoda skoda!!;(;(

undefined ::

Kot sem že omenil, developerji pač prvotno bazirajo igre na geforcih (tko da z njimi dela 100%), šele potem patchajo igre, da so tudi kompatibilne z ostalimi karticami. Kyro/2 pa je čisto posebna arhitektura, in verjetno to še ne zadostuje. Blame lazy developers! ;(

Senitel ::

A pa je kdo pomislil, da je za te upočasnitve kriva odsotnos hardware t&l enote na Kyro 2?? Zunanje scene - veliko snega -> veliko trikotnikov...

undefined ::

A pa si slučajno pomislil Senitel, da T&L obvlada tudi CPU sam? Jaz imam V5, ki je tudi brez T&L-a, pa laufa popolnoma gladko na 1024x768 z 1GHz CPU-jem.

Senitel ::

A pa si ti slučajno pomislil, da mora pri Kyrotu CPU trikotnike še razporediti po oddaljenosti in po tile-ih, in ne samo transformirati in osenčiti??

Luigi ::

Moje mišljenje pa je nekje vmes. Mislim, da je problem delno pomanjkanje T&L-ja delno pa tudi nedodelana "tile" tehnologija.Dejstvo je, da v zunanjih scenah "tile" tehnologija nima kaj početi (razen, da še dodatno upočasnjuje zadevo). Če je samo to problem, potem bodo inženirji lahko s popravljenemi driverji to odpravili. Če pa je dejansko problem v sami počasnosti kartice (čista računska moč) potem tu ni pomoči.Koliko sem sledil sceno Kyro-ta je ta dobil odlične rezultate v igrah tipa Quake in Serious Sam, nihče pa ni testiral matematično zahtevne igre. Da ne pozabimo, 3D igre v majhnih zaprtih prostorih so kot pisane na kožo Kyrotu.Nekaj pa le imate prav, dejstvo, da razvijalci "delajo" igro na samo enem proizvajalcu gr. čipov je sramotno.P.S.: Ali kdo ve, ali je engine Max Payna ENAK tistemu iz demota v 3D Marku 2001?

Sergio ::

Luigi: ja, je.

Cosmo ::

slycer: mogoce bi ustrezala beseda "igralna":D

undefined ::

Ne, zz, beseda "igralna" ima pa polnoma drug pomen. "Igrabilna" je povsem logična, če imaš vsaj osnovno znanje angleščine.

Cosmo ::

Iceman: slo ne pozna besede igrabilna..zato si se malo zafukal. btw moje znanje ang je ze na nivoju (pa ne pravim tega zato, da bi se hvalu ampak da ti zaprem gobec iceman)

so, shut the fuck up;((, drugic pa si malo poglej sskj pa najdi besedo igrabilnost ce si ze taki jack(ass)

undefined ::

Ja vidim, dobro obvladaš angleščino, besede f** in a** si črkoval popolnoma pravilno. Keep on.




"so, shut the fuck up"




I don't shut up, I grow up, and when I look at you, I throw up.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Voodoo5 5500 ali GF2MX400

Oddelek: Kaj kupiti
141349 (1033) _Mortal_
»

Kaj kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
261555 (1231) ABX
»

GF1 nice price :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
574953 (4258) Shadowman-x
»

Kyro 2 in problemi z igro Max Payne

Oddelek: Novice / Grafične kartice
131971 (1971) Sergio
»

Geforce 2 MX ali Kyro II?

Oddelek: Kaj kupiti
371667 (1268) Lyu

Več podobnih tem