» »

Cyber Night - CTF

Cyber Night - CTF

Cyber Night 2023

Slo-Tech - Cyber Night je največje slovensko varnostno tekmovanje, ki omogoča posameznikom, da se soočijo z raznimi izzivi iz področja kibernetske varnosti, si pridobijo nova znanja in izkušnje, ter se medsebojno tudi povežejo.

Letos bo potekalo 13. oktobra ob 16.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije. Vzporedno bo letos prvič potekala delavnica na temo kibernetske varnosti, kjer se bodo lahko dijaki in študentje spoznali z osnovnimi nalogami, ki jih lahko srečajo na CTF tekmovanjih.

Tekmovanja pa se lahko udeležijo vsi, ki jih informacijska varnost navdušuje ali pa so željni novega znanja na tem področju. Izzivi bodo primerni za igralce vseh ravni – od veteranov do tistih, za katere je to prvi CTF. Zajemali bodo področja kriptografije, obratnega inženirstva, stenografije, izkoriščanja spletnih in strežniških ranljivosti ipd. Za reševanje le teh pa ni potrebno samo programsko znanje, vendar je za posameznike pomembno tudi kreativno razmišljanje in sposobnost reševanja problemov. Udeležitev na dogodku je možna posamezno, lahko pa tekmovalci ustvarijo ekipo s katero bodo poskušali doseči čim višje število točk.

Potrebna je obvezna predhodna prijava.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Veliki virtualni IT HEKATON MojeDelo.com (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12212678 (4950) sbawe64
»

Cyber Night - CTF

Oddelek: Novice / Ostalo
74894 (4140) secops
»

Nova knjiga: Crash course on cybersecurity

Oddelek: Informacijska varnost
241536 (979) poweroff
»

Strah pred umetno inteligenco je odveč (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5913425 (11209) Cange
»

Udeležba na fizikalni olimpijadi (ipho)

Oddelek: Šola
467278 (6133) primorcan

Več podobnih tem